iyi geceler arkadaşlar bugun ignelerimin 3 günü bitti yarın usg kontrol var bakalım yumaşlar büyüyomu. sizler hangi ilaçları kullandınız acaba bana göbekten 2 iğne verdi biri gonal-f diğeride menegon 75.vitamin olarakta ELEVİT FOLBİOL BENEXON B12 ve sürekli kullandığım GLUCOPHAGE metformin.ilk denemem olduğu için meraklı korkulu ve heyecanlıyım :)
kızlar nolur yardım edin bana bilen varmı ben tüp bebekten hamile kaldım onikinci gün kan tahlilim 154 ondördüncü gün 241 onaltıncı gün 605 çıktı herşey ii gidiyo dr da ii dedi çarşamba gel keseye bakalım dedi ama benm içime bir kurt düştü aceba boş kesemi aceba dış gebelikmi inanılmaz endişeliyim niye böyleyim bilmiyorum bende hamile olmamı hissettirecek hiç bişe yok ne mde bulantısı ne aş erme nebiliyim korkuyorum sizce durum nedir boş kese olsa değerlerim yükselmez dimi bir sürü şey geliyo aklıma yaaaa bilen varmı bu durumları yardım edin noluuuuur
cnm olumsuzda olsa bir sonuca varmak rahatlattı tabii seni ..bnm ilki kimyasaldı 2. negatif.. istersen bu ay d,nlen derim ben.. iyice sökül için temizlensin önümüzdeki ay dene tabii yine de sen bilirsin...hayırlısı olsun...
baharcım gözün aydın canım
olacak mı olmayacak mı kısmında kalmak çok kötü bi duygu bende yaşadım biliyosun hoş ben hala yaşıyorummm
kendini ne zman hazır hissediyosan o zman başla kuzummm ve aynı rahim aynı embriyo die düşünme sen de biliyosun ki o bebişlerin herbiri ayrı bi tip ayrı bi insan ayrı kromozomlara sahip onun için bilemeyiz ki içini ferah tut
iyi geceler arkadaşlar bugun ignelerimin 3 günü bitti yarın usg kontrol var bakalım yumaşlar büyüyomu. sizler hangi ilaçları kullandınız acaba bana göbekten 2 iğne verdi biri gonal-f diğeride menegon 75.vitamin olarakta ELEVİT FOLBİOL BENEXON B12 ve sürekli kullandığım GLUCOPHAGE metformin.ilk denemem olduğu için meraklı korkulu ve heyecanlıyım :)
selam wish hayırlı olsun bende lucrin kullanıyorum bugün adetin ikinci günü doktora gittim ve ganol f verdi bugün akşam ilkine başlıcam dr yumurtalarımın ve rahim duvarının ii olduğunu söledi benimde ilk denemem 8 gün falan kullanırsın dedi dr ama bakalım ilk randevu salı yani ganol f in 4 günü oluyor 225 cc alıcam şimdilik hayırlısı allah herkesin yardımcısı olsun
Ins yumoslarin dolu dolu buyumustur..lben gobekten gonal f kalcadan menegon kullandim sonlara dogru gobekten cetrotite kullandim ....rahat birak hersey olacagi yere varacaktir...kendini olacak diye sartlandirma rahat ol...
mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.
mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.
geçmiş olsun nutella...toplama sonrasında tanpon koymuşlar,ben ayıldıktan sonra çıkardı hemşire üzerinde baya kan vardı..sonrasında az az geldi kesildi canım...
bu arada 6 saat arayla sadece parol,tamol,minoset bunlardan birini kullanabilirsin bu ağrı kesiciler rahime zarar vermez demişti....
tampon vardı bendede.sağol teşekkürler.şükür henüz agrım yok.inşallahda olmaz.:))) yarın olsada bide kaç emriyo var ögrensem
nurtopu gibi yumoşların olur inşallah...
elvan naber canım?başladı mı donmuş bebe tedavin?ben bi aksilik olmazsa cumartesi lucrine başlıcam...
iyim cnm yaa sonunda başladı bu gün 5. gün rahmi hazırlıyoruz işte bi aksilik olmazsa en geç ekim 14 gibi transferim olacakmış. hayırlısı olur inşallah. bana cyclo-progynova diye bir hap verdiler onu kullanıyorum bide son 4 gün progestan kapsül kullanıcakmışım o kadar lucrin falan vermediler yani bana. zaten bizim hastanede tedavi şekli çok farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?