2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ins yumoslarin dolu dolu buyumustur..lben gobekten gonal f kalcadan menegon kullandim sonlara dogru gobekten cetrotite kullandim ....rahat birak hersey olacagi yere varacaktir...kendini olacak diye sartlandirma rahat ol...

baharcım gözün aydın canım

olacak mı olmayacak mı kısmında kalmak çok kötü bi duygu bende yaşadım biliyosun hoş ben hala yaşıyorummm

kendini ne zman hazır hissediyosan o zman başla kuzummm

ve aynı rahim aynı embriyo die düşünme sen de biliyosun ki o bebişlerin herbiri ayrı bi tip ayrı bi insan ayrı kromozomlara sahip onun için bilemeyiz ki içini ferah tut

kızlar günaydın şaşırtıcı bir şekilde iyi hissediyorum kendimi tabi kafamda sorular bitmiyor ama iyiyim şükür...adet olmadım henüz bekliyorum bide 3.deneme için istanbula gelicem kesinnn ama kafam karışık 2 tane seçeneğim var bir tanesi çook güvendiğim ablamın tüp bebek tedavisinide yapan ve şu an ikizlermizin olmasını sağlayan kişi anadolu sağlık merkezinde PROF.AYDIN ARICI başarısı tartışılmaz eğitimi hayatı tamamen bu konu üzerine zaten her ayın ilk haftası sürekli amerikada oluyor çook başarılı birisi ve çok tatlı dilli ilgili bir adam biz ablamın tedavisinden sonra oraya 6 kişi gönderdik tanıdıklardan çevreden ve aralarında 8 kere deneyen vardı son ümit deyip giden ve şu an hepsi bebekle döndü inanın....diceksinizki siz neden gitmediz bizim sorunumuz çok ciddi değil diye düşündük ablam endo hastasıydı ve tek yumurtası vardı hatta yarım... izmirde erol tavmergende denedi ilk ve hiç yumurta çıkarmadılar ve sizin çocuğunuz olmaz demişlerdi çok üzülmüştü ama hiçç umudunu yitirmemişti sonra tesadüfen aydın arıcıyı öğrenmişti ve bir günde toplanıp istanbula gitmişlerdi nitekim güvenleri boşa çıkmadı....bizde eşimle özel sektörde olduğumuz için izin muhabbetine dedik izmride deneyelim ....olmadı 2.için istanbulu düşündüm ama tesadüfler rastlantılar bana gene izmirde yaptırdı çook kaderciyimdir ben hep bunda bir hayır var deyip girerim işlere :))) 2.denememi iş yerim biliyodu çok destek oldu herkes negatif oluncada çok üzüldüler patronum en baştan haberim olsa ben seni istanbula gönderirdim dedi medical park latif benim en yakın arkadaşım :))) dedi nasssılll yani dedim ve hemen latif beyi aradı yanımdan konuştuk şimdi eğerr parsal olarak ta destek gelirsee latif bey iyi bir tercih olabilir ama aydın bey de çok güvendiğim bir isim çok aradayım şu an ne yapmalıyım bilmiyorum??? aranızda latif beyi tanıyan başarılarını bilen varmı ??? ve istanbulda imkanı olanlar için ben kesinlikle aydın arıcıyı tavsiye ediyorum arkadaşlar bi araştırın derim....

ahh be canım niye üzülüyosunki niye böyle bir şeyi dert ediyosunki tadını çıkar şu an senin yerinde olmak için uğraşıyor herkes neden belirti arıyorsun kendinde ablam ikiz doğrudu inan hamileliğin ya 2.ya 3. ayıdı bulantı yaşadı gayett kısa bir süre sürdü hiççç aşermedii benim canım bişi istedimi ona sölüyodum oda aldırtıyodu kendi canı istemiş gibi :)))) oyun oyduyoduk ben şuna inanıyorum pozitif olmak güzel düşünmek çok önemli ben çok stresliyim bak 2 deneme 2 negatif benim.... ablamın yarım yumurtası var bir gün bile umutsuzluğa düşmedi acaba demedi ??? bana kızıyo sen neden bölesin diye bana doktorlar kısırsın senin çocuğun olmaz dediler ben yıkılmadım senin şu haline bak der.....umudunu hiç bir zaman yitirme kafandan soru işaretlerini kaldır ....hamilesin işte ne güzel mesela git bir tane çorap al bugün ona kendini iyii hisset kesesini göreceğin günü iple çek bence artık o senin bir parçan böle davran hayaller kur odasını planla vs vs vs.....allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış güzel şeyler düşünü herşey güzel olsun.....ablam ilk test yaptırdı değeri belli oldu aa sizin ikiz olabilir dediler bidaha test yaptırmadı biliyomusun direk keseyi gördüler :))))))) relaxxx olmak gerek bence hadi sevgi ve sağlıkla kal allah bebeğini sağlıkla kucağın almanı nasip etsin inşallah....

bu ay dinlenmeyi hata kurban bayramından sonra yaptırmayı düşünüyorum..

açıkçası.. çok yıpratıcı bir süreç oldu bizim için muallakta kalmak vs vs.

3 aşılama geçirdim ama hiç biri buakadar yıpratmadı ama bu çok yıprattı..

vucuduma aldığım onca hormon haplarının bünyeme etkisi
kaldı ki kıllarım hiç bukadar çabuk çıkmadı.. bu beni korkuttuda.
hata ergenlikte bile hiç sivilcesi olmayan ben sivilcelenme bile yaşadım..

hem vucudumun hem psikolojimin toplanması lazım..

kan pıhtılaşması sorunumdan doalyı oluşan kan dolaşım bozukluğuna bağlandığı için herşey.
2 ay verilen ilaçları kullanıp. vitaminleri kullanıp toparlanmak daha mantıklı vucudum da psikolojim de bu sureci atlatmış,rahatlamış olur..

bu arada dün gecedendir galiba verilen üç embiryoydu zarla kaplı deniz atı gibi akciğer gibi 3 parça döktüm..
eşimle bayağı inceledik iğrenç gelebilir ama korktuk çok inceledik
hata laboratuvara götürsekmi diye düşündük..
eşim tuvalete atmayalım ya bebekse gömelim diye ilginç bir öneride bulundu bu kadar bağlanacağını bilemezdım ve atmama izin vermiyor halen neyapacağımızıda bilemedik..öyle duruyorlar..
gidip gelip deniz atı şeklinde akciğer gibi yapısı olan zar tabakalı yaratıklara bakıyoruz.. ve ben otarafa gidince atarım endişesiyle yanımda bitiyor.adam bir bağlandı.

onları düşürdükten sonra kanamam durdu.. baş ağrım durdu mide bulantım durdu..

toparlanmamız lazım ben ve eşimin sağlığı daha önemli..

bide dondurulmuş embiryo olması beni düşündürtüyor..
2.kalite 2 embiryo hemde 4.gün.. ne bileyim yani embiryonun dna sı bozuksa bana tutanamayacak gelişemiyecek düzeydeyse aynı şekilde olması aynı şeyleri yaşamam mümkün..off kafam ruhum karışık dondurulmuş embiryoyu araştırmam lazım aynı şeyleri yaşayacaksam ki yaşamayacağımın garantisi yok..
belkide bazen allah eşimikısır yaratığı için bizide buluşturduğu için vardır bir kerameti belkide yanlışım bu kadar evlat için uğraşmakta olsaydı 1 spermle bile olurdu diye düşünüyorum.
bazen yüreklenip aşılama tüp bebek yok ilaçlar vs deniyorum..
ama bildiğim bişey var rabbim yar ve yardımcım olsun ben hep yanlış yoldaysam çevir doğru yolla götür derim.. umarım allah doğru kararlar vermemde yardımcı olur.

bu arada sizleri yanlız bırakacağımı sanmayın takipteyim..:86:

herkese teşekürler..:97:

selam wish hayırlı olsun bende lucrin kullanıyorum bugün adetin ikinci günü doktora gittim ve ganol f verdi bugün akşam ilkine başlıcam dr yumurtalarımın ve rahim duvarının ii olduğunu söledi benimde ilk denemem 8 gün falan kullanırsın dedi dr ama bakalım ilk randevu salı yani ganol f in 4 günü oluyor 225 cc alıcam şimdilik hayırlısı allah herkesin yardımcısı olsun

merhaba kızlar..benimde dün transfer günümdü beklemedeyim şu an.. bazı aksilikler olsada umudumu kesmiyorum.. inşallah hepimiz bebeklerimizin kokusunu duyucaz sonunda

canım cevabın için çok sağol :)buğün dr a kontrole gittim usg ve E2 tahlil i vardı herşey çok güzel dedi eşimede eşin patır patır yumurtluyo dedi çok hoşma gitti :))))))) inş canım hepimiz için herşey çok güzel olur.GONAL-F de bugün 4.günüm 150 cc kullanıyorum iğenelere adetimin 3.günü başladım menegonda göbekten oluyorum çarşamba tekrar çağırdı buğünde yumurtalar çatlamasın diye 2 günlük CETROTİLE diye iğne verdi onuda p.tesi kullanıcağım inş.görüşmek üzere arkadaşım transferlerimiz yakın zamanlarda olucak sanırım iyi akşamlar:)

Ins yumoslarin dolu dolu buyumustur..lben gobekten gonal f kalcadan menegon kullandim sonlara dogru gobekten cetrotite kullandim ....rahat birak hersey olacagi yere varacaktir...kendini olacak diye sartlandirma rahat ol...

SERMUH cevabın için çok saol:)aynen canımçok doğru diyosun ama elimde deil nekadar takmıcam rahat olucağım desmde olamıyorum birazda stresli bir insanım:)kendimi ama şartlandırmıyorum aşılamalarımda şatlandırdım 1,5 sene kendimi torarlıyamadım.yine diyorum hakkımda hangisi hayırlıysa oo olsun inş.

mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.

mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.

bende de olmuştu kanama hatta baya olmuştu arkadaşım. doktor normal dedi. hatta adet sancısı gibi bayada ağrım olmuştu. ağrı için sadece parol iç dedi ama ben onuda içmedim. dayanmaya çalıştım geçti daha sonra..kanamada uzun sürmedi.

geçmiş olsun nutella...toplama sonrasında tanpon koymuşlar,ben ayıldıktan sonra çıkardı hemşire üzerinde baya kan vardı..sonrasında az az geldi kesildi canım...

bu arada 6 saat arayla sadece parol,tamol,minoset bunlardan birini kullanabilirsin bu ağrı kesiciler rahime zarar vermez demişti....

Son düzenleme:
elvan naber canım?başladı mı donmuş bebe tedavin?ben bi aksilik olmazsa cumartesi lucrine başlıcam...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

hbyiron,maybeBaby+,Deren6,elvanelvan+,

maybee naber canım yaa...nasılsın?

tampon vardı bendede.sağol teşekkürler.şükür henüz agrım yok.inşallahda olmaz.:))) yarın olsada bide kaç emriyo var ögrensem

elvan naber canım?başladı mı donmuş bebe tedavin?ben bi aksilik olmazsa cumartesi lucrine başlıcam...

iyim cnm yaa sonunda başladı bu gün 5. gün rahmi hazırlıyoruz işte bi aksilik olmazsa en geç ekim 14 gibi transferim olacakmış. hayırlısı olur inşallah. bana cyclo-progynova diye bir hap verdiler onu kullanıyorum bide son 4 gün progestan kapsül kullanıcakmışım o kadar lucrin falan vermediler yani bana. zaten bizim hastanede tedavi şekli çok farklı

sizin hastane neresi ?

nasılsın taklımm bebişin nasıl sinyal veriyomu annesine. o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sonucunu. allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…