2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa yüzümüz güler elvan...
lucrini yumurtaları baskılamak için kullanıcam yine,sonra kaçıncı gün bilmiyorum rahmi hazırlamak için ilaç vericek...evet farklı farklı değişiyor....regl tarihin kaçıydı elvan?

nasılsın taklımm bebişin nasıl sinyal veriyomu annesine. o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sonucunu. allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürür.

evet aynen katılıyorum şiddetleeee....merakkk ediyorummmm bendeeeee maybeee nasıl gidiyor yaa kısa kısa bilgilendir bizi merakta bırakmaaa amaa.....

kızlar bu gün transferimin 3. günü bitiyor gece şiddetli ayak yanmaları yaşayan varmı bende daha önce böyle bir şey yoktu 3 gündür mahvoldum...

dün akşam saat 22 de çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah 09.3o da yumurtalarım toplanacak
şu an görülen 3 adet aynı büyüklükte iyi durumda yumurtam var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
kaç yumurta toplanacak durumları ne olacak beni neler bekliyor merak ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok emek verdik inşallah elimiz boş dönmeyiz...

hiç sayıya takılma iyi olsun 3 olsun çünkü bir sürü yumurtası toplanıp 3 tanesi bile döllenemediği oluyor.hakkında hayırlısı

kızlar bu gün transferimin 3. günü bitiyor gece şiddetli ayak yanmaları yaşayan varmı bende daha önce böyle bir şey yoktu 3 gündür mahvoldum...

bir arkadaş daha yazmıştı senin bahsettiğin gibi ayak yanması şikayetini adını hatırlayamadım yoksa senmiydin?

doktor hormonlardan olabilir demiş....

hayırlı olsun baharkuş takılma sayıya sağlıklı olsun önemli olan o...allah yar ve yardımcın olsun...

mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.

ievet benim de işlemden sonra biraz olmuştu sonra kesildi.inşallah kaliteli yumurtalar olmuştur.

transferin 4.günü kaldı 8 gün:)

bişey kalmamış canımmmmmdakikalar geçmez şimdi sana .ama bi bakmışsın sonuç günü gelmiş sonuç saatini beklersin hamileysen kese görme, kalp atışı duyma, değilsen adet olmayı beklersinnn offff hep bekle bekle allah sabır versin cnm

canım endişelenme benimde hem ayak tabanlarımda hemde avuç içimde yoğun sıcaklık oluyordu hala da geçmiş değil umarım meleğine kavuşursunnn

hybiron ve elvanelvan tekrar mı başladınız kızlar ?hayırlı olsunnnn

maybebaby nerelerdesin idrar testi filan yaptınmı kaç günün kaldı liste olmayınca takip zor oluyor

yinede zor yinede zor beklemek
bu benim kaçıncı ama yinede heyecan bastırıyor..bazı belirtilere bakıyorum ay acaba hamilemiyim derken evet hamileyim diyorum kendime sonra ya yine hüsran olursa kendimi kaptırmayayım diyorum..bu 12 gün en zoru yaaa
bekle bekle Allahtan aşılamadan daha erken belli oluyor kendi kendime teselli ediyorum..

senin durumun hangi beklemede:)

tebrikler seninde yeni olmuş çizelgeden anladım..Allah tamamına kavuştursun....ayaklarıma buz torbaları koyuyorum yaa o kadar fenaa

evet canım yeni daha kalpatışını filan duymadık henüz hafif lekelenmelerim de var umarım sorunsuz atlatırımmm

burdan arkadaşlarımın destekleriyle ilerledim onun için de hala takipteyimmm

bu arada sana tavsiyem buz kalıbı filan koyma bırak vücudun nasıl tepki vermek istiyosa ööle olsun

ben şuanda fena halde üşütmüş durumdayım öksürdükçe bebişe zarar vericem die ödüm kopuyo hele senn transfer döneminde hiç hasta olmaman lazım dikkat et kendinee

Selam kısslaaarrr , nasılsınız görüşmeyeli... Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar varsa herrkese çook hayırlı ve olumlu bir süreç geçirmelerini diliyorum. Bugün benim 8. günüm. Haftaiçi çalıştım vakit nasıl geçti anlamadım ama haftasonu evdeyim, sürekli duygusalım, korku basıo, olmayacak die... Zor bir süreç bu 12 gün, sürekli evde olsam napardım düşünemiyorum.

baharcım, hayırlısı olsun, umarım bundan sonra herşey ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer. Kan değerlerine bakılmata devam edilecek değil mi? Allah yardımcın olsun.

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)

hbyiron,maybeBaby+,Deren6,elvanelvan+,

maybee naber canım yaa...nasılsın?

iiyim kıslar , ne olsun. Beekkkleyip, istirahat edip duruom:97: Sık sık cepten bağlanıom, okuorum yazdıklarınızı ama cevap yazmam için her zaman PC başına geçemiom.

Senin de donmuş bebe tedavin hayırlı olsun canım, ne güzel bak tekrar hemen başladın , umarım hiç ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer bu süreç. Ve pozifi görürsün hayırlısıyla inş. Allah a emanet ol canım, Öptm

Canım hayırlı olsun tedavin, donmuş bebe prosedürü daha stressiz işlio derler, inş sorunsuz stressiz bir şeklde bu vakitleri geçirir ve mutlu sona hayırlısıyla ulaşırsın tatlım. Durumunu sürekli bildir burdan bizler de donmuş bebe transferi yaptırabiliriz ilerde. Hem aynı hastanede tedavi gördüğümüzden, tecrübelerinden ben bizzat faydalanmak isterim canım. Allah a emanet ol.

nasılsın taklımm bebişin nasıl sinyal veriyomu annesine. o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sonucunu. allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürür.

Amiiin canıım,inş yüzümüz hepimizin gülsün artık, cok yorulduk değil mi, inş Rabbim bizleri de bu sefer mükafatlandır. Ben de senn sonucunu merakla bekliyorum , bak tutarsa ikimizn de , belki hamiş hamiş tanışırız kıs hastanede. Ne güzel olur Allahıımmmm...

Bu arada pek bi belirti yok canım yha, sadece çabuk yoruluorum. Ayaktayken bazen adet sancısı gibi bişe oluo rahimde. Belirti mi, değil mi, yorum yapamıorum. Kendimi hiç umutlandıramıorum. Çok korkuorum , ağlıorum bazen. Eşimle de ağlıos. Rabbim gör bu zavallı kullarını, mutluluğumuza mutluluk kat die yalvarıos. ÖÖle işte.

Hepsi de inş çok sağlıklı embriolar olacaklar canım, bu konuda olumsuz hiç bişe getirme aklına. Asıl transfer sonrası tutacak mı tutmayacak mı? korkusu insanın içini kemirio sanki... Dediğin gibi inş elimiz boş dönmeyiz...

maybebaby nerelerdesin idrar testi filan yaptınmı kaç günün kaldı liste olmayınca takip zor oluyor

slm wintercıım , idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Güvenilir değil çünkü. Test günüm 7 Ekim. Günümü bekliyeceğim. Varsa var, yoksa yok. Bir kere yüzleşicem o gerçekle. Bu sefer de tek çizgi görürsem, çift görmek istedğmden kesin şaşı olurum ve bir daha hiç düzelmez gözlerim, gözlerimi kaybetmektense , hiç yapmiim diom predictorle.

Senin kanamalar niçin sürüomuş, canım doktorlar ne açıklama yaptılar bu konuda. Ne kadar zor geçtiğinin farkındayım canım, sürekli onu kaybedicem korkusu yaşıosun, inş keseyi görünce herşey yoluna girer. Sen evdesin, izinlisn değil mi? Çalışman tehlikeli olur değil mi? Allah a emanet olun canım, keseyi görünce bizi de mutlu et

Son düzenleme:

çok sağol canım bebiş yattığı yeri ttemizler derlermiş yerleşme kanamaları olurmuşş bir gün lekelenme oluyor bir gün olmuyo mesela
gecen hafta perşembe kesemizi gördük güzel yerde dedi doktorumuz değerlerden dolayı dış gebelikten şüphelenilmişti ya onun için ööle dedii...gecen cuma çağırdı kalp atışı için.. onu duyamadık malesef bu hafta içinde gidicem bana gitmeden önce erken gidiyomuşuz gibi gelmişti zaten dua edin bebişin pıtpıtları canlansınnnn

az kaldı zaten yaaa dediğin gbi okulda zaman ii geçiyor arkdaşlarla öğrencilerle... senn branşın ne canım???

mrb kızlar ya dün benim kahverengi akıntım geldi akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı.bugün sabahta koyu kırmızı kanamam geldi yine test yaptım ve yine çok silik çıktı...sonra hastaneyle görüştük ve beta_hcg baktırdık 41.48 çıktı iki gün sonra tekrarlıycaz sizce katlarmı..

baharcım, hayırlısı olsun, umarım bundan sonra herşey ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer. Kan değerlerine bakılmata devam edilecek değil mi? Allah yardımcın olsun.

sağol canım tahlil yapacam p.tesi çünkü benim annem 3 ay boyunca hamileliklerinde kanaması olmuş bünyem ona çekmiş ola bilir..

kanama 1 gün oldu sadece içimden bişeyler düştü ve bitti şuan bişey yok.

bakalım ptesi kan değerim ne olmuş..

hadi hayırlısı canım bakalım pzt ne olacak benim annemde erkek çocukta hep kanamalı olurmuş ve bu şekilde çok duydum olanları hatta bazıları baya adet kanaması gibi görüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…