sizin hastane neresi ?
iyim cnm yaa sonunda başladı bu gün 5. gün rahmi hazırlıyoruz işte bi aksilik olmazsa en geç ekim 14 gibi transferim olacakmış. hayırlısı olur inşallah. bana cyclo-progynova diye bir hap verdiler onu kullanıyorum bide son 4 gün progestan kapsül kullanıcakmışım o kadar lucrin falan vermediler yani bana. zaten bizim hastanede tedavi şekli çok farklı
nasılsın taklımm bebişin nasıl sinyal veriyomu annesine. o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sonucunu. allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürür.
mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.
dün akşam saat 22 de çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah 09.3o da yumurtalarım toplanacak
şu an görülen 3 adet aynı büyüklükte iyi durumda yumurtam var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
kaç yumurta toplanacak durumları ne olacak beni neler bekliyor merak ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok emek verdik inşallah elimiz boş dönmeyiz...
kızlar bu gün transferimin 3. günü bitiyor gece şiddetli ayak yanmaları yaşayan varmı bende daha önce böyle bir şey yoktu 3 gündür mahvoldum...
dün akşam saat 22 de çatlatma iğnem yapıldı yarın sabah 09.3o da yumurtalarım toplanacak
şu an görülen 3 adet aynı büyüklükte iyi durumda yumurtam var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah çok emek verdik inşallah elimiz boş dönmeyiz...
mrh arkadaşlar bugün yumurtaların toplandı.toplama sonrası damla kanamam oldu devam ediyor hala.böle bişey yaşayan oldumu merak ediyorum.dr normal dedi.
transferin 4.günü kaldı 8 gün:)
kızlar bu gün transferimin 3. günü bitiyor gece şiddetli ayak yanmaları yaşayan varmı bende daha önce böyle bir şey yoktu 3 gündür mahvoldum...
yinede zor yinede zor beklemekbişey kalmamış canımmmmmdakikalar geçmez şimdi sana .ama bi bakmışsın sonuç günü gelmiş sonuç saatini beklersin hamileysen kese görme, kalp atışı duyma, değilsen adet olmayı beklersinnn offff hep bekle bekle allah sabır versin cnm
canım endişelenme benimde hem ayak tabanlarımda hemde avuç içimde yoğun sıcaklık oluyordu hala da geçmiş değil umarım meleğine kavuşursunnn
hybiron ve elvanelvan tekrar mı başladınız kızlar ?hayırlı olsunnnn
maybebaby nerelerdesin idrar testi filan yaptınmı kaç günün kaldı liste olmayınca takip zor oluyor
yaşasın yaşasın..
adet oldum..
oh be eski güzel günlerdeki gibi.....kanamam oldu böyle sancılı sancılı..
ağrı kesicimi içtim eski günlerdeki gibi ohhhhhhhhhhh sefam olsun..
ohbe dünya varmış yok hamilesin yok değilsin
oh beeeeeeee.. eşimde bende adte olduğumda birgün bukadar mutlu olacağımızı düşünmemiştik..
:
şimdi yanlız bir sorun var ki..
doktor 14 gün sayalım 2 tane 2.kalite dondurulmuşum var dondurulmuşa başlayalım dedi..ama kimyasal gebelikten sonra hamile kalma ihtimalim var mı? tecrübeleriniz önemli..
aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 3 ziyaretçi)
hbyiron,maybeBaby+,Deren6,elvanelvan+,
maybee naber canım yaa...nasılsın?
iyim cnm yaa sonunda başladı bu gün 5. gün rahmi hazırlıyoruz işte bi aksilik olmazsa en geç ekim 14 gibi transferim olacakmış. hayırlısı olur inşallah. bana cyclo-progynova diye bir hap verdiler onu kullanıyorum bide son 4 gün progestan kapsül kullanıcakmışım o kadar lucrin falan vermediler yani bana. zaten bizim hastanede tedavi şekli çok farklı
nasılsın taklımm bebişin nasıl sinyal veriyomu annesine. o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki sonucunu. allahım inşallah önce senin sonrada bizim yüzümüzü güldürür.
maybebaby nerelerdesin idrar testi filan yaptınmı kaç günün kaldı liste olmayınca takip zor oluyor
slm wintercıım , idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Güvenilir değil çünkü. Test günüm 7 Ekim. Günümü bekliyeceğim. Varsa var, yoksa yok. Bir kere yüzleşicem o gerçekle. Bu sefer de tek çizgi görürsem, çift görmek istedğmden kesin şaşı olurum ve bir daha hiç düzelmez gözlerim, gözlerimi kaybetmektense , hiç yapmiim diom predictorle.
Senin kanamalar niçin sürüomuş, canım doktorlar ne açıklama yaptılar bu konuda. Ne kadar zor geçtiğinin farkındayım canım, sürekli onu kaybedicem korkusu yaşıosun, inş keseyi görünce herşey yoluna girer. Sen evdesin, izinlisn değil mi? Çalışman tehlikeli olur değil mi? Allah a emanet olun canım, keseyi görünce bizi de mutlu et
baharcım, hayırlısı olsun, umarım bundan sonra herşey ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer. Kan değerlerine bakılmata devam edilecek değil mi? Allah yardımcın olsun.
sağol canım tahlil yapacam p.tesi çünkü benim annem 3 ay boyunca hamileliklerinde kanaması olmuş bünyem ona çekmiş ola bilir..
kanama 1 gün oldu sadece içimden bişeyler düştü ve bitti şuan bişey yok.
bakalım ptesi kan değerim ne olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?