2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kısmetse bu ay yenıden basladım gecen ay ıgnelerı 3 gun kullanmıstım bır yumurta hızlı gelıstıgı ıcın tedavıyı bıraktık bakalım bu ay ne olacak?cuma kontrolum var pgt ıle tup bebek yapılacak.benı de dualarınızı ekleyın lutfen bu guzel gunlerın hıkmetıne rabbım ısteyen emek veren kımseyı bos cevırmesın..

Amin arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsun

Maybe baby ben elevit kullanıyordum kafama göre,sonra doktorum gerek yok elevite dedi folbiol yazdı şimdi onu kullanıyorum.Tüp bebek tedavisiniden önceki ay başladım.

slm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk
hoşgeldin canım

kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı
jklm canım neden genetik sorun varmış annesi geç yaşta falanmı doğum yapmış nerden anladılar teşhisi nasıl koydular

İlk hamile adayımız tuba bu senin için

hamilelikte pek yakışmış canııııııım

kızlar topik çok sessiz yaaaaaaaaaaaaaaaa bşiler yapalımmm yaramazlık yapalımm

slm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk
Hayırlı uğurlu olsun tedavin canım,aramıza hoşgeldin.
Fatma'cığım aşkolsun sen kendini fazla yumurtan olmadığı için mi üzüyorsun şimdi,benim iki yumurtam vardı ayol.
Merak etme az olsun,sağlıklı,kaliteli olsun ennnn sonunda da bebiş olsun inşallahhhhhhhhhh.
Hayırlısıyla olun tedavinizi,sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.
Bende de açılmıyor liste...

Tubadan sonra en yakın sonuç bekleyen kim var kızlar
Pamukshkerim var saboliciğim, inşallah o hamile kadınlar doldurur bu topiği:))

kıslar bende tüp bebek tedavısı yaptırmıştım düşükle sonuçlandı
ama merak ettim E2 falan test falan yaptırmadım rahime baktılar transfer oncesı kalın dendi sonra bolsu içtim transferım gerçekleşti.
ben bi yerde eksikmi yaptım
kısmetse ekim kasım 2 . denemeyı yapıcam bu arada

jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....

canım üzülme ne olur... hayat mucizelerle dolu tekrar yaptır bakalım umarım katlanır değerin...kaç olması gerekior ben de bilmiyorum... dr dan çekinme ara sor bence canım...

Transfer öncesi kalın derken ,yeterli kalınlığa ulaşmış,bebeğin tutunabilmesi için uygun ölçüyü kastediyorsun sanırım.Eğer bir sorun olsaydı transferin yapılmazdı zaten merak etme canım eksik gedik yok,içini rahat tut,nerede ve ne zaman yaptırdın tedavini?Bende hiç hatırlamıyordum ilk tedavimde E2'ye bakıldığını geçenlerde dosyalarımı incelerken buldum aslında yapılmış ben unutmuşum,eğer vakit geçtiyse üzerinden belki sende unutmuşsundur.

bak hemen canını sıkıyorsun... morel senin için çok önemli biliyosun... allahın izniyle olmayacak bişi yok umarın bebişin seninle kalır canım dualarım seninle...

hakkında hayırlısı olsun canım... tedavinde başarılar dilerim...

kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı

canım benim şükür ki sperm bulunmuş... ne güzel umudunu kaybetme bizlerinde bebişleri olcak inşlallah allahım izin verdigi sürece... 2. denemen son olur inşallah tedavinde başarılar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…