- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
Amin arkadaşım.. hakkında hayırlısı olsunkısmetse bu ay yenıden basladım gecen ay ıgnelerı 3 gun kullanmıstım bır yumurta hızlı gelıstıgı ıcın tedavıyı bıraktık bakalım bu ay ne olacak?cuma kontrolum var pgt ıle tup bebek yapılacak.benı de dualarınızı ekleyın lutfen bu guzel gunlerın hıkmetıne rabbım ısteyen emek veren kımseyı bos cevırmesın..
değerin kat kat katlansın inşşşşşşşşteş ederim
hoşgeldin canımslm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk
jklm canım neden genetik sorun varmış annesi geç yaşta falanmı doğum yapmış nerden anladılar teşhisi nasıl koydularkızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı
Hayırlı uğurlu olsun tedavin canım,aramıza hoşgeldin.slm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk
Fatma'cığım aşkolsun sen kendini fazla yumurtan olmadığı için mi üzüyorsun şimdi,benim iki yumurtam vardı ayol.kızlar elınıze saglık valla guzelll ve renklı olmus ayrıca ben bu gun muayeneye gıttım doktora c.tesı basladım ılaclara ma fazla yumısım hyok maalesef ve ılaçlara hemen cevap vermıyo maalesef.......bıraz canı sıkıldı endometrıoıs var normal dedıler.......ılaçlara devam c.tesı kontrolm var yıne benım...
Hayırlısıyla olun tedavinizi,sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah.CANLARIM ELVANELVAN,SABOLI.KIVILCIM,TUBA ERKAN,allah razı olsun desteklerınız ıcın kızlar.....bılmıyrm rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsaalh.canım soranlar olmus ben gecen yaz tup bebek yabtm degerım 88 dı ama sonrakı gunlerde 8 e dustu...olmadu kımyasal gebelık tı..sorun esımden kaynaklı azosperm genetık hastalık..yasım 32...dondurulmusum var gecen yazdan kalan 4 embrıyo..onlarla yola devam edyrm ınsaalh....genetık kaynaklı olunca dusuk rıskı tutunmama durumu var bundan dolayı korkuyrz....ınsaalh gerıdekıler saglıklıdır.pgd yabılcaktı dr muz az bulunca embrıyoları gerek gormedı 2 embrıyo transferı olcak hayırlısyla.......dularımızı eksık etmeyeyıl....kardeslerım
Bende de açılmıyor liste...1. bölüm Eki Görüntüle 238537 2. bölüm Eki Görüntüle 238538
E2 kandan bakıyorlar seninkinede bakarlar heralde canım senin takiibini kemal beymi yapıyor benimkini hasan bey yapıyordu bugün izinliymiş murat bey bakıcak bugün
teşekkür ederim canım...evet kemal bey yapıyor takibimi...herhalde yarın yaparlar bakalım...tekrar teşekkürler...
Pamukshkerim var saboliciğim, inşallah o hamile kadınlar doldurur bu topiği:))Tubadan sonra en yakın sonuç bekleyen kim var kızlar
kısmetse bu ay yenıden basladım gecen ay ıgnelerı 3 gun kullanmıstım bır yumurta hızlı gelıstıgı ıcın tedavıyı bıraktık bakalım bu ay ne olacak?cuma kontrolum var pgt ıle tup bebek yapılacak.benı de dualarınızı ekleyın lutfen bu guzel gunlerın hıkmetıne rabbım ısteyen emek veren kımseyı bos cevırmesın..[/QUOT
Şule'ciğim hayırlı olsun tedavin,inşallah yavruna kavuşursun tez zamanda,Rabbim sevindirdiği kullarından eylesin hepimizi...
kızlar topik çok sessiz yaaaaaaaaaaaaaaaa bşiler yapalımmm yaramazlık yapalımm
jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....
kıslar bende tüp bebek tedavısı yaptırmıştım düşükle sonuçlandı
ama merak ettim E2 falan test falan yaptırmadım rahime baktılar transfer oncesı kalın dendi sonra bolsu içtim transferım gerçekleşti.
ben bi yerde eksikmi yaptım
kısmetse ekim kasım 2 . denemeyı yapıcam bu arada
doktorla konuştum çokta kötü değil dedi ben 12.gün daha düşük değeri de gördüm şimdide çok iyi gidiyo dedi.cuma günü tekrar bakalım dedi.
ama ben yarın tekrar test yaptırıcam.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.:93:
kısmetse bu ay yenıden basladım gecen ay ıgnelerı 3 gun kullanmıstım bır yumurta hızlı gelıstıgı ıcın tedavıyı bıraktık bakalım bu ay ne olacak?cuma kontrolum var pgt ıle tup bebek yapılacak.benı de dualarınızı ekleyın lutfen bu guzel gunlerın hıkmetıne rabbım ısteyen emek veren kımseyı bos cevırmesın..
kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?