Buarada kızlar 18inde kontrole gidicem ve hala lucrin bulamadım ben yaa :26:
Kızlar nasılsınız?Ben bir kaç gündür giremedim ne güzel ilerlemiş,hareketlenmiş topik.
Pazartesi hastaneden embriyolog arayarak bir tanesinin daha kaliteli olduğunu,pgt işlemi için birden fazla embriyo olmasını tercih ettiklerini bu sebeple Semra Hanım'la görüşmeden pgt işlemi yapılmayacağını bana haber vereceklerini söyledi.Saat 14.30 da arayarak pgt işlemi yapılmayacak,bu gün transferiniz olacak bekliyoruz sizi dedi.İstanbul'a nasıl gittim bir ben biliyorum.
Mozaik turnerlıyım ben %5,oran çok düşük olduğu için,sağlıklı embriyo şansım yüksek olduğu için pgt yapmamışlar çünkü zaten bu işlemi yapabilecekleri bir tane embriyo var.Diğeri çok kaliteli görünmüyor ama ne olacağı belli olmaz,ziyan olmasın biz ikisinide transfer etmeye karar verdik dediler.
Dün gece döndüm evime o yüzden yeni girebildim daha internete.
Kızlar size bir abla nasihati,kendinizi yiyip bitirmeyin,evlat sahibi olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,şu aşamada daha fazla yapılabilecek birşey yok zaten,yüreğinizi ferah tutun,Rabbim öyle güzel ayarlayıp kararlıyor ki sonradan farkediyorsunuz.Yıllarca doğal yollarla hamile kalmamaya çalıştım,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladıda ne oldu.Paşa paşa pgt yapılmamış iki embriyo transferi yaptırdım işte.
Allah tez vakitte güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin hepimize,muradımıza kavuşalım,müjdeler verelim buradan inşallah.
Hepinizi öpüyorum şekerler:))
selam kıslaaarrr,
bakıyorum kendini boş yere üzenler var
Tuba cıım lütfen kendini sıkma sadece dua et, dualara sarıl ki Allah OLLL desin dimi canım, sakın olumlu ya da olumsuz düşünme sadece dua et,
bak bu hafta tüm dualarımız sen ve Nushu için ...
Nushu cum hayırlı olsun transferin canım , müsbet sonuçlar alasın inşaallahhh... Verdiğin tavsiyede gerçekten çok haklısın canım, kesinlikle hiç bir şey için olmuyor diye yırtınmamak lazım, herşey olacağına varıyor bu hayatta... Mühim olan önce bizim psikolojimiz ve beden sağlığımız... çok evham eder de , başka rahatsızlıklara sebebiyet verirsek , bebeğimiz olsa bile ona nasıl iyi bakabiliriz ki?
Yani ,doğmamış bebişlermiz için ne yapıyoruuuuzzzz , assssllllaa STRES yapmıyoruz. Yapabilen yapsın diyorsunuzdur şimdi mutlaka, fakat şu an tüp bebeklermiz için çabalamak yerine , Afrika 'da bir deri bir kemikten oluşan bebeğimize bir yudum su bulmak için çabalıyor olabilirdik , bunu düşünün derim ...
Bu arada yarın tatil bitiyoooorrr evime dönüyorum , sohbetlerde buluşalım dostlarım, size soracaklarım var
Mesela 1 tanesini sorayım, herkes folik plus kullanıyor mu?Bana doktor demedi bile ama ben tedavi olumlu sonuçlanabilir die 1 aydır içiyorum, acaba tüp bebek tedavisinde önceden folik asit Kalsiyum ve D vitamnine başlamıyorlar mı?
Hadi öptm şekerlerrrr
CANLARIM ELVANELVAN,SABOLI.KIVILCIM,TUBA ERKAN,allah razı olsun desteklerınız ıcın kızlar.....bılmıyrm rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsaalh.canım soranlar olmus ben gecen yaz tup bebek yabtm degerım 88 dı ama sonrakı gunlerde 8 e dustu...olmadu kımyasal gebelık tı..sorun esımden kaynaklı azosperm genetık hastalık..yasım 32...dondurulmusum var gecen yazdan kalan 4 embrıyo..onlarla yola devam edyrm ınsaalh....genetık kaynaklı olunca dusuk rıskı tutunmama durumu var bundan dolayı korkuyrz....ınsaalh gerıdekıler saglıklıdır.pgd yabılcaktı dr muz az bulunca embrıyoları gerek gormedı 2 embrıyo transferı olcak hayırlısyla.......dularımızı eksık etmeyeyıl....kardeslerım
kızlar topik çok sessiz yaaaaaaaaaaaaaaaa bşiler yapalımmm yaramazlık yapalımm
1. bölüm Eki Görüntüle 238537 2. bölüm Eki Görüntüle 238538
slm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk
kısmetse bu ay yenıden basladım gecen ay ıgnelerı 3 gun kullanmıstım bır yumurta hızlı gelıstıgı ıcın tedavıyı bıraktık bakalım bu ay ne olacak?cuma kontrolum var pgt ıle tup bebek yapılacak.benı de dualarınızı ekleyın lutfen bu guzel gunlerın hıkmetıne rabbım ısteyen emek veren kımseyı bos cevırmesın..
Buarada kızlar 18inde kontrole gidicem ve hala lucrin bulamadım ben yaa :26:
canım biraz konuştum dediğin gibi.oda ne var diyebilirz ne yok diyebiliriz cuma günü bakacaz dedi.
baklım görelim nolacak
ben geldim kızlarrrr,bugün dr randevum vardı,ilk randevumuz.yarın allahın izniyle iğnelere başlıyoruz.allah hepimnizin yardımıcısı olsun
tupbaby ve hbyiron;
tedavideki kızlar ssk indirimiyle alıp ssk fiyatından veriyorya ondan sormuştum .. benim raporuma ilk başta yazmamışlardı ..şimdi ekleyemiyolar tabii.. dondurulmuş tedavisi için lazımdı ama sanırım eczane fiyatıyla almak zorunda kalıcam
Benim bütün tedavilerim hep özelde oldu maddi olarak göçtük tabii.. şimdi ssk indiriminden faydalandım bi nebze ama lucrin işi bozdu.. sağlık olsun ..şimdi anladım canım...ben özel yaptırıyorum ya haberim yok tabi.bana doktor verdi.özel alırsan kaç para?bende rapor çıkarıcaktım ama artık daha fazla vakit kaybı olmasın diye hemen başladık.maddi olarak sıkıntı çekicez ama inşallah ilk seferde tutar..
İlk başta hamile kalabiliyor olman senin için büyük avantaj derin nefes al ve rahatla bence.. yaşadıkların kolay şeyler değil tabi ama daha çok yeni evlisiniz buda ikinci avantaj.. Allahım hepimizin yardımcısı olsunbende anlatayım o zaman...
bir varmış bir yokmuş.
ben hiiç evlenmeyi düşünmezken okumaktı kariyerdi derken.babamı 2006 da kanserden kaybedince aile olmanın önemi çok net bir şekilde anladım.herkezin bi yol arkadaşına ihtiyacı olduğunu birliğin ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu...
tabi bu düşünceye 2008 yılında vakıf oldum...daha evlenmeden uzun zaman öncede hep erken anne olmayı isterdim.o yüzden eşimle tanışmam kaderdi.evlenmemiz 6 ay içinde oldu bitti maşşalah.herşey tıkır tıkır işliyor.eşim hemen istedi bebiş olsun hatta bebişler...:))ben bir kaç sene falan derken haziran 2009 da evlendik.2 ay korunduk çalışmalara başladık daha başladığımızın ilk ayı tutmuştu.tabi farkına varılmadı varılamadı.eylül başında hamileymişim.kasıklarımda bir ağrı başladı adet olmam lazım bir iki damla geldi sancılar çektim kesildi.doktora gittik dedim bi tuhaflık var.baktı ultrasonla hiçbirşeyin yok dedi.hamile olabilirim dedim.hayır değilsin olsan gözükür.tabi ben ne bilim hiç bir deneyimim yok dış gebelik nedir hiç duymadım.10 gün sonra kanamam çok şiddetli ağrıyla geldi.dedim heralde geç geldi ondan.meğersem hem dış kanama hemde iç kanama geçiriyormuşum.ölüyordum zor yetiştim hastaneye.doktor hanm tabi gitmiş almanya ya seminere ah bi olsaydı eşim ona neler yapıcaktı.derken çok uzattım...kusura bakmayın...ameliyatta sağ tüp alındı.çok acılar çektim.ameliyatı yapan doktorda becereksiz çıktı.normal yolla hamile kalırsın dedi biz uğraş uğraş yok yok..bu arada 3 doktor değiştirdim.bir önceki doktorum hcg filmi çekti.açıldı sol tüpün kapalıymış dedi.yumurtalıklar tembel verdi klomeni 3 ay bide öle vakit kaybettik.şimdi osman hocaya gidiyorum daha adam filme bakar bakmaz dedi sol tüp kemiğe yapışmış.boşuna uğraşıyorsunuz.ya amliyet ya da tüp bebek...buraları çok kısa geçtim.
bizde bu aya başladık hayırlısı ile tüp bebeğe...
yani kaç doktor hatası bizim manevi ve maddi açıdan çok büyük zararlara uğrattı.çektiğim acılar yanıma kaldı.halada acı çekiyorum ve bu süreçte dahada çekicem...
offff içim şişti yauwwww.....
neyse rabbim neylerse güzel eyler.belki doğacak çocuğum sakat olucaktı belki bölesi daha hayırlısı bizim için...allahım çok aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...
Transfer öncesi kalın derken ,yeterli kalınlığa ulaşmış,bebeğin tutunabilmesi için uygun ölçüyü kastediyorsun sanırım.Eğer bir sorun olsaydı transferin yapılmazdı zaten merak etme canım eksik gedik yok,içini rahat tut,nerede ve ne zaman yaptırdın tedavini?Bende hiç hatırlamıyordum ilk tedavimde E2'ye bakıldığını geçenlerde dosyalarımı incelerken buldum aslında yapılmış ben unutmuşum,eğer vakit geçtiyse üzerinden belki sende unutmuşsundur.
bak hemen canını sıkıyorsun... morel senin için çok önemli biliyosun... allahın izniyle olmayacak bişi yok umarın bebişin seninle kalır canım dualarım seninle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?