2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Buarada kızlar 18inde kontrole gidicem ve hala lucrin bulamadım ben yaa :26:

Ben geldim kızlarrrr,bugün dr randevum vardı,ilk randevumuz.Yarın Allahın izniyle iğnelere başlıyoruz.Allah hepimnizin yardımıcısı olsun

kızlar ben geldim....:)))
bu ev işlerinden nefret ediyorum...hastalanıcam sersem gibiyim...

hoşgeldin nushu transferin hayırlı uğurlu olsun...
vardır herşeyde bir hayır...hani sen demiştin ya bana pgt yumurtanın kalitesini bozabiliyor diye...belkide böle olması daha ii olmuştur...
rabbim in bi bildiği vardır...gönlünü ferah tut...

maybe yazdıklarını çok beğendim...bravo,bravo...:)
genel olarak yazayım bu folik asitle alakalı benim aile hekimim aynı zamanda arkadaşımdır.
ben hamilelik için uğraşırken bi altı ay kullandım.bana ne zaman hamile kalacağın belli değil.
bu folik asit vücudta depolanıyormuş,yani vitaminlerin ii geldiği gibi fazlasıda zararlı olabilir dedi.bende bıraktım.özetle böle işte.

hadi bende öperimm...:)))

allah hakkında hayırlısını nasip eder inşallah...

kızlar topik çok sessiz yaaaaaaaaaaaaaaaa bşiler yapalımmm yaramazlık yapalımm

yapalım mesela.....:))))

açılmıyor açılmıyor....ama neden...

slm ben yenı katıldım cuma eşim microtese olucak cokkkk korkuyorum coookkk

bol bol dua et arkadaşım...allah yardımcınız olsun...

amin...
hoşgeldin sende aramıza...

canım biraz konuştum dediğin gibi.oda ne var diyebilirz ne yok diyebiliriz cuma günü bakacaz dedi.
baklım görelim nolacak

gönlünü ferah tut arkadaşım..daha sonuç tam belli olmadan kendine vesvese yapma...
pozitif düşün pozitif olsun inşallahhhh.....

tupbaby ve hbyiron;
tedavideki kızlar ssk indirimiyle alıp ssk fiyatından veriyorya ondan sormuştum .. benim raporuma ilk başta yazmamışlardı ..şimdi ekleyemiyolar tabii.. dondurulmuş tedavisi için lazımdı ama sanırım eczane fiyatıyla almak zorunda kalıcam

KIZLAR herkes bebek istemeye başladığı andan itibaren yaşadıklarını anlatsın mı hem biraz topik canlanır hem moral olur hem de nebiliim işte olur bişiler :79:

Biz kocişimle 5 yıllık hasretin ardından 2006 yılında evlendik .. ilk başlarda bebek istemiyorduk tabii.. sanki hemen olucakmış gibi ..aslında anne olmak bana göre değildi çocuk bakmak nebiliyim kendime yakıştıramıyordum.. ama bigece uykumdan öyle bi uyandımki sanki biyolojik bi saat beni uyandırdı ve anne olma isteği içimde alevlendii.. bu çok başka bi duygu tarifi imkansız o günden sonra hemen çalışmalara başladık tabii eşim zaten çocukları çok seviyodu ve istiyodu .. ilk ay adetim 3-5 gün gecikmişti zaten gecikmeler yaşıyordum ama nebileyim hamile olduğuma okadar emindimki deli gibi eczaneye koştum test alıp yaptım çift çizgi çıkacağından eminim tabii.. ama nerdee tek çizgi tokat gibi vurdu yüzüme ..2. ay 3. ay 4.ay yok yok yok.. ben tabi deli gibi ağlıyorum hepinizin yakından bildiği duygular bunlar.. dayanamayıp ilk dr kontrolune gittiğimde çok utanmıştım ama bebek uğruna katlanıyor insan herşeye .. pcos olduğumu ilk orda öğrendim ve yumurtlama takiplerine başladık ilk ay yine aynı zihniyetle hemen olucağına inandığım için çok büyük hayal kırıklığı yaşadım 2. ay 3.ay yokk takiplerlede olmadı.. kanallara bakıldı her şey temiz.. en son eşime bakıldı ve sorun orda başladı eşimin sayısı 7 milyon çıktı druma çok kızmıştım neden en son eşime baktı diye boşu boşuna aylar geçti boş ümitlerle... aldığı yüklü miktarda paracıklarda cabası sonrasında aşılama denedik yine aynı hastanede hemde 3 kez üçüde olmadı.. bikaç ay aradan sonra denenen tüp denemeleride fos çıktı :84: dahası var sıkı durun bukadar denemeye ve tedaviye rağmen dr neden genetik test istemedi ve histeroskopi yapmadı dersiniz?? işte benim özel hastanelere verdiğim önem ve değer burda sona erdi drumu çok sevmeme rağmen ona güvenim kalmadı ve drumu değiştirmek zorunda kaldım..
gittiğim başka bi hastanede yine özel biyerdi ve benden bi dünya test genetik ve hist. istedi ve bunların çoktan yapılmış olması gerektiğini ve drumu esefle kınadığını söyledi haklıydı tabii :85: ama özel olduğu için benden çok yüksek meblalar istedi tabi buna gücüm yetmedi ve devlet hastanesine gitmeye karar verdim .. genetik testlerimi yaptırdım hepsi temiz çıktı şükür histeroskopide de hafif yapışıklıklar dışında bi problem çıkmadı .. şimdi donmuş bebişlerim beni bekliyolar ve ben onları almak için sabırsızlanıyorum :81: belki yine olmuycak ama ben bu mücadeleden maddi manevi gücüm yettiğince vazgeçmiycem .. Allahım hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Son düzenleme:
bende anlatayım o zaman...
bir varmış bir yokmuş.
ben hiiç evlenmeyi düşünmezken okumaktı kariyerdi derken.babamı 2006 da kanserden kaybedince aile olmanın önemi çok net bir şekilde anladım.herkezin bi yol arkadaşına ihtiyacı olduğunu birliğin ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu...
tabi bu düşünceye 2008 yılında vakıf oldum...daha evlenmeden uzun zaman öncede hep erken anne olmayı isterdim.o yüzden eşimle tanışmam kaderdi.evlenmemiz 6 ay içinde oldu bitti maşşalah.herşey tıkır tıkır işliyor.eşim hemen istedi bebiş olsun hatta bebişler...:))ben bir kaç sene falan derken haziran 2009 da evlendik.2 ay korunduk çalışmalara başladık daha başladığımızın ilk ayı tutmuştu.tabi farkına varılmadı varılamadı.eylül başında hamileymişim.kasıklarımda bir ağrı başladı adet olmam lazım bir iki damla geldi sancılar çektim kesildi.doktora gittik dedim bi tuhaflık var.baktı ultrasonla hiçbirşeyin yok dedi.hamile olabilirim dedim.hayır değilsin olsan gözükür.tabi ben ne bilim hiç bir deneyimim yok dış gebelik nedir hiç duymadım.10 gün sonra kanamam çok şiddetli ağrıyla geldi.dedim heralde geç geldi ondan.meğersem hem dış kanama hemde iç kanama geçiriyormuşum.ölüyordum zor yetiştim hastaneye.doktor hanm tabi gitmiş almanya ya seminere ah bi olsaydı eşim ona neler yapıcaktı.derken çok uzattım...kusura bakmayın...ameliyatta sağ tüp alındı.çok acılar çektim.ameliyatı yapan doktorda becereksiz çıktı.normal yolla hamile kalırsın dedi biz uğraş uğraş yok yok..bu arada 3 doktor değiştirdim.bir önceki doktorum hcg filmi çekti.açıldı sol tüpün kapalıymış dedi.yumurtalıklar tembel verdi klomeni 3 ay bide öle vakit kaybettik.şimdi osman hocaya gidiyorum daha adam filme bakar bakmaz dedi sol tüp kemiğe yapışmış.boşuna uğraşıyorsunuz.ya amliyet ya da tüp bebek...buraları çok kısa geçtim.

bizde bu aya başladık hayırlısı ile tüp bebeğe...
yani kaç doktor hatası bizim manevi ve maddi açıdan çok büyük zararlara uğrattı.çektiğim acılar yanıma kaldı.halada acı çekiyorum ve bu süreçte dahada çekicem...

offff içim şişti yauwwww.....

neyse rabbim neylerse güzel eyler.belki doğacak çocuğum sakat olucaktı belki bölesi daha hayırlısı bizim için...allahım çok aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...

bende anlatayım o zaman...
bir varmış bir yokmuş.
ben hiiç evlenmeyi düşünmezken okumaktı kariyerdi derken.babamı 2006 da kanserden kaybedince aile olmanın önemi çok net bir şekilde anladım.herkezin bi yol arkadaşına ihtiyacı olduğunu birliğin ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu...
tabi bu düşünceye 2008 yılında vakıf oldum...daha evlenmeden uzun zaman öncede hep erken anne olmayı isterdim.o yüzden eşimle tanışmam kaderdi.evlenmemiz 6 ay içinde oldu bitti maşşalah.herşey tıkır tıkır işliyor.eşim hemen istedi bebiş olsun hatta bebişler...:))ben bir kaç sene falan derken haziran 2009 da evlendik.2 ay korunduk çalışmalara başladık daha başladığımızın ilk ayı tutmuştu.tabi farkına varılmadı varılamadı.eylül başında hamileymişim.kasıklarımda bir ağrı başladı adet olmam lazım bir iki damla geldi sancılar çektim kesildi.doktora gittik dedim bi tuhaflık var.baktı ultrasonla hiçbirşeyin yok dedi.hamile olabilirim dedim.hayır değilsin olsan gözükür.tabi ben ne bilim hiç bir deneyimim yok dış gebelik nedir hiç duymadım.10 gün sonra kanamam çok şiddetli ağrıyla geldi.dedim heralde geç geldi ondan.meğersem hem dış kanama hemde iç kanama geçiriyormuşum.ölüyordum zor yetiştim hastaneye.doktor hanm tabi gitmiş almanya ya seminere ah bi olsaydı eşim ona neler yapıcaktı.derken çok uzattım...kusura bakmayın...ameliyatta sağ tüp alındı.çok acılar çektim.ameliyatı yapan doktorda becereksiz çıktı.normal yolla hamile kalırsın dedi biz uğraş uğraş yok yok..bu arada 3 doktor değiştirdim.bir önceki doktorum hcg filmi çekti.açıldı sol tüpün kapalıymış dedi.yumurtalıklar tembel verdi klomeni 3 ay bide öle vakit kaybettik.şimdi osman hocaya gidiyorum daha adam filme bakar bakmaz dedi sol tüp kemiğe yapışmış.boşuna uğraşıyorsunuz.ya amliyet ya da tüp bebek...buraları çok kısa geçtim.

bizde bu aya başladık hayırlısı ile tüp bebeğe...
yani kaç doktor hatası bizim manevi ve maddi açıdan çok büyük zararlara uğrattı.çektiğim acılar yanıma kaldı.halada acı çekiyorum ve bu süreçte dahada çekicem...

offff içim şişti yauwwww.....

neyse rabbim neylerse güzel eyler.belki doğacak çocuğum sakat olucaktı belki bölesi daha hayırlısı bizim için...allahım çok aratmadan hayırlı evlatlar nasip eder hepimize...

yazdığımız mesajlar nasıl silinir bilginiz var mı?25 kere aynı mesaj bazen yapışıyor arka arkaya....

şimdi anladım canım...ben özel yaptırıyorum ya haberim yok tabi.bana doktor verdi.özel alırsan kaç para?bende rapor çıkarıcaktım ama artık daha fazla vakit kaybı olmasın diye hemen başladık.maddi olarak sıkıntı çekicez ama inşallah ilk seferde tutar..

bugun itibariyle merional 150 kalçadan iğne haftaya çarşambaya kadar hergun 1 adet vurulacak ve göbek iğneside var heryerim delik deşik oldu yilmak yok devam :) çarşamba gittikden sonra artık hergun kontrole gidicem yaklaşik kontrollerde 1 hafta sürecek sonra ise transferim gerçekleşecek inş güzel haberler vereceğim sizlere şimdilik iyi geceler

Benim bütün tedavilerim hep özelde oldu maddi olarak göçtük tabii.. şimdi ssk indiriminden faydalandım bi nebze ama lucrin işi bozdu.. sağlık olsun ..
inşallah ilk ve son tedavin olur canım

İlk başta hamile kalabiliyor olman senin için büyük avantaj derin nefes al ve rahatla bence.. yaşadıkların kolay şeyler değil tabi ama daha çok yeni evlisiniz buda ikinci avantaj.. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

günaydın bıraz geç oldu .
evet canım transfer oncesi rahim yeterli kalınlığa ulaşmışmı dıye bakıldı ıyı dendi transferim oldu .
umut tüp de yaptırdım canım ben mayıs ayında ilk denememdi tuttu ama düştü 13. haftamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…