yinede zor yinede zor beklemek
bu benim kaçıncı ama yinede heyecan bastırıyor..bazı belirtilere bakıyorum ay acaba hamilemiyim derken evet hamileyim diyorum kendime sonra ya yine hüsran olursa kendimi kaptırmayayım diyorum..bu 12 gün en zoru yaaa
bekle bekle Allahtan aşılamadan daha erken belli oluyor kendi kendime teselli ediyorum..
senin durumun hangi beklemede:)
biz sonu olmayan bi beklemeye girdik cnm ya 3.tedavide ramazanda negatifle sonuçlandı öyleeeeeeeeee bekliyoz işte artık allahtan mucize bekliyoruz başka bişey kalmadıki
benim 4 aşılama 3 tüp bebek uygulaması şimdi 4.tüp bebekte sonuç bekliyoruz....yani dediğin gibi bekleee
Ganol f e başladımmm bende çok mutluyum adetin ikinci günü muayene oldum cumartesi günü dr yumurtaların çok iyi dedi 225 başladım ganolf bide lucrin kullanıyorum salı günü bakıcaz yumoşlar ne kadar büyümüş inşallah kısa sürer herkesin allah yardımcısı olsun haber bekleyenlereallah gönüllerine göre versin tedavisi devam edenlerede allah yardımcısı olaun herkese bol şanssssss
hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa yüzümüz güler elvan...
lucrini yumurtaları baskılamak için kullanıcam yine,sonra kaçıncı gün bilmiyorum rahmi hazırlamak için ilaç vericek...evet farklı farklı değişiyor....regl tarihin kaçıydı elvan?
canım endişelenme benimde hem ayak tabanlarımda hemde avuç içimde yoğun sıcaklık oluyordu hala da geçmiş değil umarım meleğine kavuşursunnn
hybiron ve elvanelvan tekrar mı başladınız kızlar ?hayırlı olsunnnn
maybebaby nerelerdesin idrar testi filan yaptınmı kaç günün kaldı liste olmayınca takip zor oluyor
Selam kısslaaarrr, nasılsınız görüşmeyeli... Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar varsa herrkese çook hayırlı ve olumlu bir süreç geçirmelerini diliyorum. Bugün benim 8. günüm. Haftaiçi çalıştım vakit nasıl geçti anlamadım ama haftasonu evdeyim, sürekli duygusalım, korku basıo, olmayacak die... Zor bir süreç bu 12 gün, sürekli evde olsam napardım düşünemiyorum.
baharcım, hayırlısı olsun, umarım bundan sonra herşey ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer. Kan değerlerine bakılmata devam edilecek değil mi? Allah yardımcın olsun.
iiyim kıslar , ne olsun. Beekkkleyip, istirahat edip duruom:97: Sık sık cepten bağlanıom, okuorum yazdıklarınızıama cevap yazmam için her zaman PC başına geçemiom.
Senin de donmuş bebe tedavin hayırlı olsun canım, ne güzel bak tekrar hemen başladın , umarım hiç ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer bu süreç. Ve pozifi görürsün hayırlısıyla inş. Allah a emanet ol canım, Öptm
Canım hayırlı olsun tedavin, donmuş bebe prosedürü daha stressiz işlio derler, inş sorunsuz stressiz bir şeklde bu vakitleri geçirir ve mutlu sona hayırlısıyla ulaşırsın tatlım. Durumunu sürekli bildir burdan bizler de donmuş bebe transferi yaptırabiliriz ilerde. Hem aynı hastanede tedavi gördüğümüzden, tecrübelerinden ben bizzat faydalanmak isterim canım. Allah a emanet ol.
Amiiin canıım,inş yüzümüz hepimizin gülsün artık, cok yorulduk değil mi, inş Rabbim bizleri de bu sefer mükafatlandır. Ben de senn sonucunu merakla bekliyorum , bak tutarsa ikimizn de , belki hamiş hamiş tanışırız kıs hastanede. Ne güzel olur Allahıımmmm...
Bu arada pek bi belirti yok canım yha, sadece çabuk yoruluorum. Ayaktayken bazen adet sancısı gibi bişe oluo rahimde. Belirti mi, değil mi, yorum yapamıorum. Kendimi hiç umutlandıramıorum. Çok korkuorum , ağlıorum bazen. Eşimle de ağlıos. Rabbim gör bu zavallı kullarını, mutluluğumuza mutluluk kat die yalvarıos. ÖÖle işte.
Hepsi de inş çok sağlıklı embriolar olacaklar canım, bu konuda olumsuz hiç bişe getirme aklına. Asıl transfer sonrası tutacak mı tutmayacak mı? korkusu insanın içini kemirio sanki... Dediğin gibi inş elimiz boş dönmeyiz...
slm wintercıım , idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Güvenilir değil çünkü. Test günüm 7 Ekim. Günümü bekliyeceğim. Varsa var, yoksa yok. Bir kere yüzleşicem o gerçekle. Bu sefer de tek çizgi görürsem, çift görmek istedğmden kesin şaşı olurum ve bir daha hiç düzelmez gözlerim, gözlerimi kaybetmektense , hiç yapmiim diom predictorle.
Senin kanamalar niçin sürüomuş, canım doktorlar ne açıklama yaptılar bu konuda. Ne kadar zor geçtiğinin farkındayım canım, sürekli onu kaybedicem korkusu yaşıosun, inş keseyi görünce herşey yoluna girer. Sen evdesin, izinlisn değil mi? Çalışman tehlikeli olur değil mi? Allah a emanet olun canım, keseyi görünce bizi de mutlu et
biz sonu olmayan bi beklemeye girdik cnm ya 3.tedavide ramazanda negatifle sonuçlandı öyleeeeeeeeee bekliyoz işte artık allahtan mucize bekliyoruz başka bişey kalmadıki
Selamlar
Onceliklepositif alan arkadaslari tebrik ederim,negatif alan arkadaslara gecmis olsun,gun sayan arkadaslarafa boolll sabirlar diliyorum..
Benim durum ise bugun adetimin 2. gunu,dondurulmuslarla devam edecegim
Hastaneyi aradim 12.gun icin ultrasyon randevusu verdiler.hic ilac tedavisi yok,kafama takildi boyle olan varmi?????
Insan okadar ilaca,hormona alisinca kendimi bi tuhaf hissettimde
emelciğim..
öncelikle rast gelir inş. dondurulmuş embiryon.. bazıları dondurulmuşlar için %30 daha şansı yüksek veriyorlar diğerine göre daha iyiymiş.. ama ???
ben bir konuda bişey bilmek istiyorum eğer senin için özel olmazsa
sende kimyasal gebelik yaşamıştın..benim gibi kanaman kaç gün sürdü..
ben cuma günü sancılandım hemde çok içimden parçalar düştü ve bitti kanamamı değilmi çözemedim 1gece sancı sabah düşük öğlen bitti ne olduğunu çözemedim.. bunu adey kanaması sayacakmıyım acaba..
bide bişey daha doktoruna sordun mu.. hani embiryo içimizde gelişemediği için tutanamadı oluyor ya..
konulan embiryolar birbirinin aynı sonuçta evet tüp bebeğin garantisi yok ama dondurulmuşlarda şans daamı düşük..
kafam karışık..
sorularla dolu doktoruma soramıyorum
korkularım var...sorularım var..
saol cnm benim inş bu defa rast gelir.
benim kimyasal değildi dış gebelikti. benimde senin ki gibi çok az kanamam oldu hatta benden öyle parça bile gelmedi. 2. gün bitti. sanırım adet kanaması saymıyacaksın çünki benim 15 gün sonra normal adet günümde asıl kanamam oldu, ama sen yinede sor doktoruna.
istatistikleri bilmem ama ben dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğuna inananlardanım.
o kadar işlemden sonra hala canlı kalabiliyorlarsa tutunma ihtimallerininde daha yüksek olacağı kanaatindeyim.
ayrıca konulan embriyolar birbirinin aynı değil her biri ayrı ayrı sperm ve yumurtadan oluşuyor bence öyle düşünme.
hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.
hayırlı olsun rast gelir umarım..
sen kimyasal gebelikmi geçirmiştin yoksa normal negatifimi gördün..
dondurulmuş basıl oluyor şansı daha yüksek diyende var daha düşük diyende doktorun ne dedi..
mesala benim 2 adet 2. kalite 4.gün gelişimi yavaş embiryolarım var..
ne olacak..nasıl olacak kafam karışık..
pardon ama ne kadar ödedin sen?
benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunukanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı
benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunukanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?