2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

biz sonu olmayan bi beklemeye girdik cnm ya 3.tedavide ramazanda negatifle sonuçlandı öyleeeeeeeeee bekliyoz işte artık allahtan mucize bekliyoruz başka bişey kalmadıki

Ganol f e başladımmm bende çok mutluyum adetin ikinci günü muayene oldum cumartesi günü dr yumurtaların çok iyi dedi 225 başladım ganolf bide lucrin kullanıyorum salı günü bakıcaz yumoşlar ne kadar büyümüş inşallah kısa sürer herkesin allah yardımcısı olsun haber bekleyenlereallah gönüllerine göre versin tedavisi devam edenlerede allah yardımcısı olaun herkese bol şanssssss

Selamlar
Oncelikle positif alan arkadaslari tebrik ederim,negatif alan arkadaslara gecmis olsun,gun sayan arkadaslarafa boolll sabirlar diliyorum..
Benim durum ise bugun adetimin 2. gunu,dondurulmuslarla devam edecegim
Hastaneyi aradim 12.gun icin ultrasyon randevusu verdiler.hic ilac tedavisi yok,kafama takildi boyle olan varmi?????
Insan okadar ilaca,hormona alisinca kendimi bi tuhaf hissettimde

Masallah canim ya,neguzel keyfinin yerinde olmasi super..
Insallah tedavinde bu sekilde positif sonuclanir.
Galiba ayni zamanlarda test yapicaz

inşallah arkadaşım yaaa inşallah. bana sprey vermişlerdi yumurtaları baskılaması için spreye hala devam ediyorum diğer haplarıda rahmi hazırlaması için kullanıyorum işte. en son regli tarihim 25 ağustos. eylülde aldığım ilaçlardan dolayı olmadım.

cnm yeniden başlamadık zaten bu ikinci denememizdi dondurulmuşlarla olacak kısmetse bazı sorunlardan dolayı bu tarihe kadar geldik işte

emelciğim..
öncelikle rast gelir inş. dondurulmuş embiryon.. bazıları dondurulmuşlar için %30 daha şansı yüksek veriyorlar diğerine göre daha iyiymiş.. ama ???

ben bir konuda bişey bilmek istiyorum eğer senin için özel olmazsa

sende kimyasal gebelik yaşamıştın..benim gibi kanaman kaç gün sürdü..

ben cuma günü sancılandım hemde çok içimden parçalar düştü ve bitti kanamamı değilmi çözemedim 1gece sancı sabah düşük öğlen bitti ne olduğunu çözemedim.. bunu adey kanaması sayacakmıyım acaba..

bide bişey daha doktoruna sordun mu.. hani embiryo içimizde gelişemediği için tutanamadı oluyor ya..
konulan embiryolar birbirinin aynı sonuçta evet tüp bebeğin garantisi yok ama dondurulmuşlarda şans daamı düşük..

kafam karışık..

sorularla dolu doktoruma soramıyorum

korkularım var...sorularım var..

Son düzenleme:

valla bende bu sefer stressiz geçecek diye ümit ediyordum ama malesef hiçte öyle olmadı ağustosun 19 undan beri sürekli 3-4 günde bir gidip geldim hep hastaneye yok e2 miş yok kistmiş derken ekim ayı geldi ama hala bebişlerime kavuşamadım
umarım yaşadıkların belirtidir arkadaşım. benim transferimden önde alıcaksın sonucunu sen pozitifi gör ki, bende o gazla senin arkandan pozitifi göreyim. sonrada hamiş hamiş tanışalım yani dimi ama

biz sonu olmayan bi beklemeye girdik cnm ya 3.tedavide ramazanda negatifle sonuçlandı öyleeeeeeeeee bekliyoz işte artık allahtan mucize bekliyoruz başka bişey kalmadıki

canım benim dualarım seninle hilka..

seni anlıyoruz hepimiz hemde buna emin ol benim 3 aşılamam ve 1 başarısız tüp bebeğim var..
ve kafanı anne olmayla bozmuşsun diyen , anne olamammın nedeni kusuru ondayken ve hep alttan almış yüzüne vurmamaış hep desteklemiş iken, benim anne olma isteğime kusur bulan bir kocam var...

allah gunahlarımızı affedip bizleri bağılasın ve bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin..

ben rabbimin mucizelerine inanaıyorum inanıyorum ki olacak..

Son düzenleme:

hayırlı olsun rast gelir umarım..

sen kimyasal gebelikmi geçirmiştin yoksa normal negatifimi gördün..

dondurulmuş basıl oluyor şansı daha yüksek diyende var daha düşük diyende doktorun ne dedi..

mesala benim 2 adet 2. kalite 4.gün gelişimi yavaş embiryolarım var..

ne olacak..nasıl olacak kafam karışık..
pardon ama ne kadar ödedin sen?

saol cnm benim inş bu defa rast gelir.

benim kimyasal değildi dış gebelikti. benimde senin ki gibi çok az kanamam oldu hatta benden öyle parça bile gelmedi. 2. gün bitti. sanırım adet kanaması saymıyacaksın çünki benim 15 gün sonra normal adet günümde asıl kanamam oldu, ama sen yinede sor doktoruna.

istatistikleri bilmem ama ben dondurulmuşlarla şansın daha yüksek olduğuna inananlardanım.

o kadar işlemden sonra hala canlı kalabiliyorlarsa tutunma ihtimallerininde daha yüksek olacağı kanaatindeyim.

ayrıca konulan embriyolar birbirinin aynı değil her biri ayrı ayrı sperm ve yumurtadan oluşuyor bence öyle düşünme.

hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah.

canım benim sağolasın canım..

çok korkuyorum kafam karışık..

ya inşallah bebeklerimize kavuşuruz.

bu arada bak gezinirken ne buldum..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler.html

Son düzenleme:
Slm kizlar ne zamandir giremiyorum ara ara firsatini buldugumda hep okudum yazdiklarinizi pozitif sonuc alanlari tebrik ediyorum negatif sonuc alanlarada Allahim en yakin zamanda pozitif sonuc almayi nasip etsin diyorum.Benimde persembe gun randevum vardi kesmizi gorduk Allahin izniyle bir tane bebisimiz var. Bu persembede kalp atislarini duymak icin gidicez hayirlisi ile.Ne zamn kalpatislarini duyarsam o zaman inanacagim ama ben hamile oldugumaIns.hersey yolunda giderde duyariz...Bu arada su an 7. haftamdayim ama karnim sanki 4-5 aylikmis gibi sisti nedenini anlayamiyorum ilk hamilelgimde 4-5 aylik hamileyken karnim böyle olmustu.Böyle giderse 9. ayima kadar nasil olacagimi ben bile hayal edemiyorum kapilafrdan sigmam herhalde

benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunu kanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı

slm canim,
ben normal negatifi gordum,vallaha bende elvan arkadasim gibi dusunuyorum cozulebiliyorsa zaten sagliklidir diye mantik yurutuyorum ama herseyin iyisini allahim bilir..

ben bi odeme yapmiyorum,herseyi sigorta karsiliyor ( yurtdisindayim ) sigorta karsiladigi icinde itinayla ilgilenmiyolar.
mesela kacinci gun dondurdular,kac hucreli vs.vs. hic bisey bilmiyorum.
transfer gunu soracagim doktora,artik zahmet edip cevap verirse.

canim bak ben 1.ogluma hamile kaldigimda ev tasiyorduk,masalar,sandalyeler,herseyin ucundan tuttum tasimada,cam silmeler,hali silmeler,yeri silmeler aklina gelecek tum isleri yaptim,( bu arada ne kadar hamaratim dimi..))))) )

ama hamile oldugumu bilmiyerek yaptim bunlari,ben bunlari yaptim derken iyi bisey yapmisim olarak anlatmak istemiyorum,bilseydim kesinlikle dikkat ederdim.
sonuc olarak allahim nasip edecekce ediyor guzelim,
zamani gelmediyse hersey bahane.

benım dondurulmus embrıyo transferım 26 eylul de oldu bugun transferımın 7 gunu kanda test yaptım 4.98 cıkmtı moralım cok bozuk 6 gun embrıyosuydu.umıtlerım bır baska bahara kaldı

cnm slm
biraz erken degilmi daha, bence 5 gun sonra yapmasan cnm
ikiz gebelikten bile 12.gunde ancak cikanlar oluyor.
uzme kendini.
ben 10.gunde cok az silik cikmisti,benimkide tup bebekti
hayirlisi
bu arada hangi ilaclari kullandin,bende bu ay dondurulmusla basliyorumda adetimin 2.gunundeyim
bana hic ilac vermediler,sadece 12.gun icin ultrasyon randevusu verdiler.
bu normal mi ya?
okuduklarimda herkeze bi ilac verilmis

selam..

cuma geçirdiğim kanama düşük vs derken düşmemekte ısrar den beta hcg m yükselmeye devam ediyor

benim beta hcg IMKB yi geçti valla bir yükselişte bir kez düşüyor derken derken aniden yükselişe geçti

ve yükselişe sabitlendi bende borsa haberleri gibi artık size % şukadar artışta diye haber geçiyorum beta hcg muhabiri olaraktan :))))

bugun ki beta hcg değerimiz 380 ...

cumadan bu yana 80 puanlık artışla kapandık bugun...

hayırlısıyla yarın ayrıntılı vaginal USG miz var sabahtan
bakalım herşeyi ortaya koyacak ve son nokta konacak yarın iğne hap biopsi ne olacaksa olacak..

acep benim yavru yaşam mücadelesimi veriyorsa beni üzen o ya yavaş yavaş büyüyorsa
ya onun gelişimini beklemeden sonlandırma olursa

allahım yardım et..

tatlım 7.gün çooooooooook fazla erken değilmi..

yani erken bir tahlil yaramazlığı sonucunda kendini üzüyorsun..

ben 9. gün yapmıştım silik çıkmıştı..

gerçi benim durum da hoş bellli değil ya..

ama bence üzülmen için çoookk erken tatlım sakin ol..

ya içindeyse kendini üzüp onuda üzeceksin..

mis gibi yat dinlen komedi filmi izle hep.. takılma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…