hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?
dur aklıma geldi bir kaçtane daha..
benim babaannem öyle bilmiş tatlı kadındı yawff ..ona buna sataşırdı bide dediği çıkardı işte bende annem çalıştığı için onda kalırdım arada.. ve sorardım nerden biliyon belki erkek belki kız diye aklımda kalanlar..
ah ah yaşasaydı vara tüp bebeğe gerek kalmazdı bir çare bulurdu şifalı macunları çaylarıyla...
neysede yazayım konu değişsin..
kipriklerin buruşur göz bebeğin büyürse güzel dinç kalkarsa erkek.. erkektir kesin..
kirpikleri buruşmuş sabah yorgun ve çirkinsen kız.. kesin .. hep sonunada kızdır kesin der..
kıların çabuk çıkıyorsa kadının erkek.. hata bişeyderdi yazılmaz burada..
kılları geç çıkıyorsa kızdır kesin...
bide mesala erkek karısına merhametli olursa çok amanda amanda yapasa derdiki kızı olacak allah şimdiden karısını sevdirtiyor kızı olacak ya derdi..
ama adamda kadında güzelleşip kilo almışlarsa böyle adam da kadında dinç ise oğulları olacak ondan allah güçveriyor ki yiğit olsun derdi...
pat diye derdi millete kimse alınmaz kırılmazdı hatuna..
bide rahmetli çooooooook güzel yemek yapardı zaten yemekten öldü..
87 yaşında sen yap perdeli pilav üstüne lokma dök ye.. bide üstüne baz karpuz.. şeker kolestrol tavan beyin kanaması..
zaten doktorlar hastasın der ilaç yazardı hee oğul he der geçerdi..
kimyasal ilaçları çöpe bitkiler ocağa.. allah var iyiydi bitki konusunda..
bende bilirm bir kaç şey ama yaşasaydı ooo ben bu hallere düşmezdim..
allah rahmet eylesin. kadıncağız öldükten sonra sayende k.k. sayfalarında meşhur oldu valla. yalnız bende dikkat ettim gerçekten de erkek olacaksa anne güzelleşiyor, kız olacaksa çirkinleşiyoren azından benim çevremdekilerde hep öyle oldu
saol minecan. aynen bende senin gibi risk alıcam.
transfer için ekim 12 dediler bakalım bi aksilik olmazsa..
canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....
hiç dondurulmuşum da yok...
çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..
neolur bana bişeyler deyin...
kızlar idrarda en erken kaçıncı günde belli olur (transferden sonraki) ben daha önce 7.gün diye duymuştum
bu arada bahar tüyolar süper doğrusu:))
kizlar maybebaby idrar testi yaptimi ?geri sayfalari daha okumadima, merak ediyorum
ekinbebek tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin
duygu nasılsın canım geçmişi okudum biraz aslında bir açıdan rahatladım en baştan kötü gitmesi yavaş yavaş yükselmesi hep dışgebeliği işaret ediyodu ama hiç kondurmak istemedim sana hiç dile de getirmedim düşünce gücüyle değiştiririz belki dedim ama kısmet değilmiş dediğin gibi bebiklerin uzun süre üşümesinler sen al onları içine canımmmm
ben hala doktoruna sinir olmaya devam ediyorum yalnız. ilk baktığında da besleyememişsin diyip moralini altüst etmişti şimdi de doğru düzgün konuşmuyo seninle baksana saçmalama filan sen kimsin ya sen benim için varsın orda kuzum yok mu başka doktor al bebişlerini gitttttttt ordan
dondurulmuş transferi var diye biliyorum geçen sene bi arkadaşım yapmıştı sen de benim kadar sinnir oluyosan doktoruna değiştir
demek benim kulaklarım ondan çınladıduygucum biz hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız
kızlar idrarda en erken kaçıncı günde belli olur (transferden sonraki) ben daha önce 7.gün diye duymuştum
bu arada bahar tüyolar süper doğrusu:))
allah rahmet eylesin. kadıncağız öldükten sonra sayende k.k. sayfalarında meşhur oldu valla. yalnız bende dikkat ettim gerçekten de erkek olacaksa anne güzelleşiyor, kız olacaksa çirkinleşiyoren azından benim çevremdekilerde hep öyle oldu
kizlar maybebaby idrar testi yaptimi ?geri sayfalari daha okumadima, merak ediyorum
bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)
selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...
3 kez aşılam yapmış biri, tutmamış biri olarak allah rast getirsin..
seni umutsuz etmek istemem ama bence direkt tüp bbek denesydin keşke.. ben aşılamanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorum..
ama aşılamayla kalan var..
3 kez aşılam yapmış biri, tutmamış biri olarak allah rast getirsin..
seni umutsuz etmek istemem ama bence direkt tüp bbek denesydin keşke.. ben aşılamanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorum..
ama aşılamayla kalan var..
benim hidrosalpenksden dolayı tek tüpüm bağlandı.yumurtalıkların diğer tüpün ve rahimin durumu gayet iyi.eşimdede problem yok çok şükür.ama ameliyat olalı 10 ay oldu 3 defa klomen ve iğne kullandım olmayınca doktor aşılamayı deniyelim dedi.bende heyet raporumu falan çıkardım.ama yinede aşılamayı 3defa yaptımıcam tüp bebek için.kendim özelden yaptırayım diyorum bende seninle aynı fikirdeyim.peki sen tüp bebek denedinmi ve sonuç ne oldu..birde aşılamadan sonra kalkma yat biraz diyolar doğrumu...
bencede aşılama zaman kaybı bende direkt tüp bebek yaptırıyorum 10 yıllık evliyim ve ilk denemem tabi bu snein kararın ama hayırlısı olsun hakkında
benim sorunum yoktu eşimde problem..
ben denedim tüp bebek kimyasalla sonuçlandı.. bir toplanıp donmuş embiryolarımla devam edicem..
şuanda yılmak yok yola devm diye gaza verme sürecindeyim..
valla yatsan mı iyi gezsen mi iyi bilemedim bende çözemedim o işi..
selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?