2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayirli olsun canim,insallah saglicakla cozulurler
bende senin gibi dusunuyorum 2 tane var blast olsun istiyorum,riske girecegim bakalim
insallah allah hepimizin yuzunu guldursun.
nezaman transferin canim?

allah rahmet eylesin. kadıncağız öldükten sonra sayende k.k. sayfalarında meşhur oldu valla. yalnız bende dikkat ettim gerçekten de erkek olacaksa anne güzelleşiyor, kız olacaksa çirkinleşiyor en azından benim çevremdekilerde hep öyle oldu

ama duygucum su 9 ay 10 gun tutmadi bende..)) benim 2 oglanda 10 gun gecikmeli zorla cikardilar ..)))
sunni sanci vermeseler bi 10 gun daha duracak gibilerdi ..))))
bir de ben 2 oglana hamileligimde kaslarim dokuldu ve acayip cirkinlesmistim,herkez oyle diyordu..))

canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....

hiç dondurulmuşum da yok...

çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..

neolur bana bişeyler deyin...

arkadaşım çok geçmiş olsun. şimdi daha çok yeni üzülmemen mümkün değil, eğer içinden ağlamak geliyosa ağla hiç sıkma kendini, ama çok uzun sürmesin. vardır bundada rabbimin bir hayrı. şuan için ümitsizliğe kapılman normal ama geçicek merak etme. tekrardan anne olmak için bi ümit yeşerecektir içinde. en azından bizlerin hep öyle oldu dimi kızlar, sakın yalnız olduğunu düşünme çünki biz burdayız

selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...

canım iyiym nedense ben çok yoruldum bir teşhis koyuyor açıklamıyor dişimi tırnağıma katıyorum..
kendim öğreniyorum ama canım çıkıyor.. bende sinir oluyorum ..embiryolarım içinde endişeliyim ayrıca ama bugun 2 yerle görüştüm transfer için bana dedikleri solüsyon farkı olduğunda embiryonun zarar görme ihtimali..
yani korkularım artıyor.. en iyisi beklemek eşim bana bırakıyor sen nasıl istersen..

evlilik hayatım boyunca eşimin gözünde yaş gördüm.. bugun bana iğne vurulurken biraz bağıdım ve ağladım da baktım oda ağlamıştı..bana geldi masaj yaptı ağrım dağılsın diye..
çıkışta tam karşımızda ki oda bebek odasıydı minik bebekler vardı yumuk yumuk.. bana o anda öylebir sarıldıki.. size anlatamam ağlamak için kendini sıkacam diye kolumu sıktı halen ağırıyor..

rabbim lutfuna layık görsün..

demek benim kulaklarım ondan çınladı duygucum biz hepimiz birbirimize destek olmak için burdayız

canım sağol..
uzun uzun çınlamıştır..

kızlar idrarda en erken kaçıncı günde belli olur (transferden sonraki) ben daha önce 7.gün diye duymuştum
bu arada bahar tüyolar süper doğrusu:))

benim kimyasalda olsa 9.günde silk çıkmıştı..

yaşasaydı inan bana internete takılır facete sayfa bile açardı..
kafa kadındı..

SWEET_BABY canim bir kac gunde kendini toparlarsin,bu beden sende ve esinde saglikli oldugu surece yine denersin canim
lutfen kendini fazla yipratma,en kisa zamanda toparlanip bi dahaki tedavi icin energi depola

su birkac gun senin icin zorlu bi surec ama en kisa zamanda hafif bi sekilde atlatman dilegiyle

3 kez aşılam yapmış biri, tutmamış biri olarak allah rast getirsin..
seni umutsuz etmek istemem ama bence direkt tüp bbek denesydin keşke.. ben aşılamanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorum..
ama aşılamayla kalan var..

benim hidrosalpenksden dolayı tek tüpüm bağlandı.yumurtalıkların diğer tüpün ve rahimin durumu gayet iyi.eşimdede problem yok çok şükür.ama ameliyat olalı 10 ay oldu 3 defa klomen ve iğne kullandım olmayınca doktor aşılamayı deniyelim dedi.bende heyet raporumu falan çıkardım.ama yinede aşılamayı 3defa yaptımıcam tüp bebek için.kendim özelden yaptırayım diyorum bende seninle aynı fikirdeyim.peki sen tüp bebek denedinmi ve sonuç ne oldu..birde aşılamadan sonra kalkma yat biraz diyolar doğrumu...

bencede aşılama zaman kaybı bende direkt tüp bebek yaptırıyorum 10 yıllık evliyim ve ilk denemem tabi bu snein kararın ama hayırlısı olsun hakkında

benim sorunum yoktu eşimde problem..

ben denedim tüp bebek kimyasalla sonuçlandı.. bir toplanıp donmuş embiryolarımla devam edicem..

şuanda yılmak yok yola devm diye gaza verme sürecindeyim..

valla yatsan mı iyi gezsen mi iyi bilemedim bende çözemedim o işi..

bencede aşılama zaman kaybı bende direkt tüp bebek yaptırıyorum 10 yıllık evliyim ve ilk denemem tabi bu snein kararın ama hayırlısı olsun hakkında

haklısınız bana kalsa bende aşılama olmadan tüp bebek derdim ama doktor çok ısrar etti aşama aşama gidelim dedi.ne yapayım bende hayır demedim.

evet yaaa benimde kafam okadar rahattıki düşünmüyodum acaba hamilemiyim diye..aşılama olucak denilince yine başladım kurulmaya:))) rabbim ne zaman nasip ederse biliyorum.tüp bebekte garanti değildir belki bununda farkındayım.hepimizin hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

baharef79 yani duygucum
seninle ilgili hattimi asmadan biseyler yazmak istedim,umarim kizmazsin sadece azcikta olsun faydam dokunur belki diye,(senden yasliyim ve tecrubeliyim desem )

canim bak seni epeydir takip ediyorum,cok guclu bi bayansin diye goruyorum
fakat yasadiklarin seni cok yipratti bunuda goruyorum
bir dahaki tedavin icin ( sen kendin icin daha iyisini bilirsin mutlaka ) once kafandaki neden,niye,nicin,nasil sorularini cozumlemeli ve bu surec icinde
mesela spor yapabilirsin.buda nerden cikti diyebilirsin ama gercekten spor bi cok seyin ustesinden geliyor.
benim 2.bi meslegim ozel spor hocaligi yapiyorum,

cogu ogrencim bayanlardir,bunun icinde menopoz donemini rahatlikla atlatmak isteyen,esinden yeni bosanmis,isinde mutsuz olanlar var..vs.vs.
demek istedigim bi dene bak gor nasil mutlu olacaksin yani kendine guvenin gelecek,bu ispatlanmis bisey

nacizane tavsiyemdir,amacim sadece yardim amaclidir.

oncelikle hosgeldin canim
banada 6 defa asilama yapildi ama olmadi
1. tup tedavide tuttu allaha sukur.

bende arkadaslar gibi zaman kaybi olarak goruyorum asilamayi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…