2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sen de çok uğraşmışsın. umarım Allah bu çabalarını karşılıksız bırakmaz. çok istiyoruz olacak inşallah. hepimiz dua edelim.

saol daisy...zaten benim ve burdaki bütün arkadaşlarımın duaları birbirimize değecek...hep pozitif sonuçlar alıcaz inşallah...

allahım sanada kolaylık versin...

senden de razı olsun...bu enerjimiz dualarımız birbirmizi saracak ben inanıyorum...

Kızlar ne güzel hikayeler gelmeye başladı.. hepimizin az çok tanıdığı duygular bunlar..

NUSHU çok ilginç hikayen gerçektendee.. hayretler içinde okudum .. ama inancını ve kararlılığını taktir ettim annelik duygusu böyle bişey işte.. tüplerinin alınması ve doğal yolla olmayacaığını bilmenin seni nekadar üzebileceğini tahmin edebiliyorum ama bundada vardır bi hayır .. Allahım hepimize güç kuvvet versin dayanma gücü versin elimizden geleni yaparız sağlık olsun yeterki

Bu arada bukadar çok dış gebelik geçirmenlede tıp tarihine geçmişsindir diye düşünüyorum :26: bu kendini bilmez drları Allahım bildiği gibi yapsın

Nushu canım yazdıklarını okudum inşallah bu sefer yüzümüz güler
Allah inşallah başka acı yaşatmasın dıyorum hep .
bende dondurulmuşları denicem inşallah tutar ama eger tutmassa bu sefer bende memorıl gıtmeyı duşunuyorum

canım yaa o elti sorunu bende de olmuştu.kıskanma değil ama dediğin gibi eksikmiyim duygusu..kayınvalidemler bana gelince memleketten geliyorlar tabi uzun kalacaklar başlıyorlar eltimin kızını yani torunlarını ilk günden özledik demeye.insanın çok zoruna gidiyor..bu arada sen eskişehirlimisin bende bozüyükdeyim

bende yaklaşık 1 hafta sonra başlayacağım tedaviye..anatolia da yaptıracağım..Rabbim hepimizinn yardımcısı olsun arkadaşlar..

kevsernesibecim evet ben eskişehirdeyim yakınmışız ne güzel sen tedavini nerede oluyordun?

melikecim ben iğneler boyuncada sigara kullandım azalttım bırakamadım eşimde içiyor iş yerindede arkadaşlarım içiyor oruç tutan da yok azalttım ama hala bırakamadım yarın toplama işlemim olacak ve ben bugün bile şu saate kadar 3 tane iştim ne olacak bilmiyorum zararlı olduğunu biliyorum ama yapamadım işte ama yarından sonra hiç içmemeyi düşünüyorum inşallah.

Sorma saboli anlattığım kadar kolay geçip gitmedi tabi,çok ağladım,çok üzüldüm,isyan ettim,neden ben dedim hiç konduramazya insan kendine kötü şeyler inanamadım çoğu zaman... ama alıştım sanırım Allah bir şekilde güç veriyor,dış gebelik 200/1 ihtimalmiş,daha önce dış gebelik yaşayan kadının tekrar dış gebelik olması 100/5 ihtimal,düşük ihtimalleri yakalamakta üstüme yoktur şekerim.
Hepimiz kendimizce büyük uğraşlar veriyoruz Rabbim biliyor içimizi duam bu mübarek vakitlerde sevindirdiği kullarından etsin hepimizi inşallah.

ooo içme sakın sigara yumurtanın kalitesini çok etkilioymuş benim doktorum öyle demişti bende iyi içiciydim ve çokta seviyorum sigarayı ama hiç hiçmedim sabrettim biliyorum çok zor kızlar ama sabır bakalım doğum sonrası ne olur allah bilir çokta içmem diyemiyorum 6 aydır içmiyorum ama çok canım istiyo birtane yaksam sinir sitres gidicek sanki..

nushu canım benim neler yaşamışın ya ama işte hala uğraşıyosun devam ediyosun mücadeleye önce neden ben diyosun sonra alışıyosun sabrediyosun tanıdık duygular bunlar

Sağol hbyironum sağol,zor günlerdi valla inşallah geçti gitti.Dualarımız karşılıklı arkadaşım Allah hepimizin yüzünü güldürsün,buradan doğum hikayelerini yazmayı okumayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhh tez vakitte
nushu tatlım allah bundan sonra yüzünüzü güldürsün inşallah hakkaten zor günler yaşamışsın ama allahın takdiri işte bundan sonra inşallah herşey çok daha güzel olur .
Evet canım inşallah güzel olsun hepimiz için...
Amin Melikee amiiiin Rabbim öyle sevindirsin ki bizi unuttursun inşallah tüm olumsuzlukları.

nushu canım benim neler yaşamışın ya ama işte hala uğraşıyosun devam ediyosun mücadeleye önce neden ben diyosun sonra alışıyosun sabrediyosun tanıdık duygular bunlar

Aynen öyle Tubacığım başka bir şey olsa çoooktaaan vazgeçerdim olmuyor işte diye ama yapamıyorum Allah daha çok uğraştırmadan hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

benda anlatayım kızlar gerçi çokta farklı şeyler yok benim hikayemde ama...eşimle bütün engellemelere rağmen nişanlandık sonradan kabul etti benim ailem ama insanın içinde bazı şeyler uhde kalıyo az mı ağladık 5 ay sonra da evlendik.neyse ilk 6 ay korunduk çocuk fikrinden bile korkuyodum nekadar salakmışım hemen olur benimkide zannediyodum duyduklarımdan.daha sonra sizin gibi benimde içimde anne olma ateşi birden alevlendi denemelere başladık ama her adetim hayal krıklığıydı sonra doktora taşınmaya başladık ve pko olduğumu söyledi doktor 1 ay doğum kontrol hapı kullanıyorum kist eriyo o ay temizsem ertesi ay tekrar kist ve ben her iki ayda birini boş geçiyodum.hormon testleri klomenler falan denedik olmadı sonra rahim filmi çekindim ikisinde de yapışklık çıktı ama film sırasında açıldığını söyledi doktorum.sonra yine denemelr yine olmadı işte herşeyi taksit taksit yapmasalar çünkü bizim için zaman o kadar önemli ki.sonra eşime sperm testi yapıldı sperm sayısı 4 milyon çıktı hareket çok azdı ve ameliyat olması gerektiği varikosel olduğu söylendi ameliyattan önce ilaç tedavisi önerdiler ilaç tedavisiyle çok iyi bi şekilde ilerleme gösterdik doktor bu durumda kendiliğinden olabileceğini söylemişti ama yine olmadı.aşılama yaptırdık 1 kere tutmadı doktor 3-4ay beklemem gerektiğini söyledi bu arada tabi yine hüsran hiçbi hareket yok.aylarda yıllarda geçti böyle bu arada bütün arkadaşlarım teker teker hamile kalıyolar ve ben onlara uzaylı gözüyle bakar olmuştum ilk korunmadığımız anda oldu diyolardı bide bana.:26:
ayrıca çevreden de baskı başlamıştı hadi daha ne zaman olacak ddiklerinde sinirden ağlayacak gibi oluyodum ve inşallah daha yeni düşünmeye başladık falan diyodum herseferinde
aşılamadan sonra 3 ay bekledik ve geçen ay artık tüp bebek yaptıracam ben diye giitm doktora tekrar kist varmış doğum kontrol hapıyla iyileşip başladık tedaviye bunda sonrasını zaten biliyosunuz.yarın tekrar kan testi yaptırcam ve bakalım nolacak

Son düzenleme:
kızlar hepinizin hikayesinden çok etkilendim. hepimiz zorluklar yaşamışız. bende sizlerle hikayemi paylaşmak istiyorum:

eşimle 2004 te evlendik. bebeğin olmayacağını hiç düşünmedik kesin olur gözüyle baktığımızdan uzun yıllar korunduk. ben iş değiştirdim eşim askere gitti daha hazır değilim derken birde baktık 2010 mart olmuş yani 6 yıl korunduk bir güzel. benim yaş gelmiş 30 a ben bebek stemeye başladım tabi ben bu kadar beklemek istemezdim ama eşimin bir dönem işsiz kalması gibi planda olmayan sebepler bu kadar ertelememize neden oldu. 2010 martta denemeye başladık ama ben hala şüpheliyim acaba hazırmıyım ben anne olmaya diye o kadar rahatım yani sanki ha deyince olcak bebek. ilk testi yaptım hatta buralarda erken hamilelik belirtilerini okuyorum hepsi var bende dudağımda uçuk çıktı kasığımda batma var iştahım açıldı derken test sonucuma bir baktım tek çizgi hemen dr a gittim dr olur olur deneyin dedi peki dedim 2. ,3.,4., 5. ay hep aynı şeyler kesin hamileyim diye test yapmalar ama sonuş negatif bu arada 2 güne bir beraber olmayı denedik, hergün denedik, ayaklarımı havaya diktim, ilişki sonrası 1 saat yattım, soğan kürü denedim yok tabi bu dönemde dr umu tlf la arıyorum acele etme olur diyo neyse dayanamadım gittim dr a benden testler istedi eşimden testler istedi birde baktık eşimde sperm sayısı 9 milyon ve morfoloji %1 dr aşılama önerdi çok korktum aşılamadan özü gibi 1 ay sonra yani ekim2010da aşılama yaptık klomenle yumurta ürettik sperm yıkandı aşılama yapıldı ve ben hamile kaldım ilk aşılamada. dr da şaşırdı bu duruma adetimin 3 gün gecikmesine rağmen beta hcg 97 idi dr a bu düşük gelmiş ama bana bişey demedi çok mutluydum ama 6 haftalıkken düşük oldu nedenini bilmiyorum dr um olabilir böyle şeyler normal dedi. kanamam 38 gün sürdü. sonra nisanda 1 aşılama daha denedik ben kesin olur ilki tuttu diye düşünüyorum birde keçiboynuzu ile 20 milyona yükseldi morfoloji %4 oldu diye kesin olur sanıyorum amma ve lakin tutmadı. baktık olmuyo benim dr pek ilgisiz tüp bebek merkezine gidelim dedik. antalya tüp bebek merkezine gittik kemal bey elimizdeki test sonuçlarına bakıp sizin çocuğunuz olur acele etmeyin tüp bebek önermem aşılama önerebilirim ama siz 1 yıl bekleyin olur sizin dedi. ben gözlerimi kocaman açıp bekleyemem dedim hemen aşılama yapalım dedim. haziranda aşılama yaptık ve yine tutmadı. negatif sonucumu bildirmek için aradıklarında dr a hemen tüp bebeğe başlama istediğimi söyledim. uzun protokol yapıcaz dedi ve doğum kontrol hapı veri temmuzda böyle geçti ve 1 ağustosta iğnelere başladım şimdi tedavi sürecindeyim. 10 tane yumurtam beklenilenden biraz yavaş gelişsede Allah inşallah yüzümüzü güldürür burdaki anne olmak isteyen herkese anneliği tattırır diye dua ediyorum. yarın kontrolum var hayırlısı bakalım.
ay biraz uzun oldu kusuruma bakmayın

selaaaamm kader arkadaşlarııımmm

Uzuuun bir tatilden sonra evimize dönebildik şükürler olsun...

Artık sık sık online olup yazışabilirim sizlerle...

Hepinizin hikayelerini okudum kızlar ve gerçekten hepimizin çok zorlu bir sınavdan geçtiğimizi anladım, inşallah bu son sınavımız olur.

Özellikle Nushucum senin hikayen beni çok etkiledi... Rabbim tez zamanda seni mükafatlandırsın inş, yaşadığın tüm olumsuzlukları aklına bile getirmeyecek dünyalar tatlısı sağlıklı akıllı evlatların olsun inşallah...

Bizim hikayemiz de uzun sayılır kıslar ama şimdi yolculuktan geldik ev dandini, ve de iftara da birşeyler hazırlamalıyım, iyice dinlenip, kafamı toparlayınca yazıcam kıslar sözz!

Bu arada fikir için Sabolicim teşekkürler Birbirimizi daha iyi tanımak çok ii geldi bana

Öptm şekerlerrr

arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.

güzel haberlerle dönmen dileğiyle .. dualarımız seninle canım

işte buyüzden burası bizlere iyi gelio herkezin birleştiği bir ortak noktası var...

bence bu dr lar kesinlikle şu çikolata kistine ve endo. ya bi çare bulmalılar ... sinir oluyorum yaa çikolatadan soğudum :):):):):):)

allah hepimize sabırlar versin.. inş. yüzümüz güler en kısa zamanda...

bide derler yaa rabbim ondan daha fazla sevdiğini nasip etmezmiş.... akışına bırakalım napalım.. nasip diyip geçelim... biz istemezsek belki bebişler bizi bulur.... :)

papatyacım hayırlısı olsun inş. herşey güzel geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…