2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Eger asilamayi devamli sizi takip edecek gereginde tup bebek yapabilecek bir dr la yaparsaniz dogru bir davranis olur asilama daha az maliyetli ve dr in sizi gozlemlemesi icin iyi bir surec ..tup bebek uygulamasinda size uygulanacak tedaviye on hazirlik gibi ...

slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle işşte

Ekinbebek ciim tebrikler canım, değerin kat kat artmaya devam etsin, sağlıkla doğumunuda göresin inş, bizlere de dua et,ok?

kizlar maybebaby idrar testi yaptimi ?geri sayfalari daha okumadima, merak ediyorum

mineciim, bu sabah yapacaktım, varsa bile çıkmaz, üzülürüm die yapmadım. Yarın sabah aynı korkuyu yaşamazsam , idrar testi yapıcam, sonucu bildiririm yaparsam. bu arada dondurulmuşlarla ilgili paylaşımlarınızı okudum, bana moral oldunuz, eğer bu olmazsa, 5 tane 1. kalite dondurulmuşum var, hemen onlardan bi tane daha attırıvercem içeriye... (tabi sağlıklı çözünme olursa)

bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)

ahh keşke baharcııım, inş 2 gün soora kutlarız hep birlikte... canım senin durumun da netleşmiş, hakkında hayırlısı olsun canım, inş ameliyata gerek kalmadan temizlenir, çok geçmiş olsun. Dondurulmuş embrioların için hiç endişe etme , Allah donmuş bebe tedavinde yüzünü güldürür inş, Rabbimin, nurundan bir damlayı nereden vereceği hiç belli olmaz.

Bu arada senin babaanne gerçekten Süper Babaanne ymiş, bayılırım ööle ağzı dolu dolu laf yapan yaşlılara... Allah yerinde rahat yatırsın, mekanını cennet eylesin...

Son düzenleme:
21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) ış gebelik

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak POZİTİF

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn POZİTİF

28 Eylül Çarşamba : Cazii : negatif

29 Eylül Perşembe : 35İzmir : negatif

4 Ekim Salı : ekinbebek : nazar: POZİTİF

7 Ekim Cuma : MaybeBaby GÜN SAYIYORUZ , az kaldıı ayyyhh

:92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
cnm çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlarla yüzün güler
kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
oooooooooooo nasıl olabilirki harikaaaa allah tamamına erdirsin
inşallah hayırlı tedaviler olsun
hadi hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsun
tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı transferler olsun
yanı canım bende ekimde dondurulmuş denıycemde merak ettım..

bilgisi olan varmı ??
bi 10 yıl önce dodurulmuşlarım vardı ama çözülünce transfer kalitesinde olmadığı için transfer gerçekleşmedi.ücret ödememiştik diye hatırlıyorum cnm.
canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....

hiç dondurulmuşum da yok...

çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..

neolur bana bişeyler deyin...
cnm senin kaçıncı tedavin bilmiyorum ama benim 3 negatif tüp bebek denemem var bende senin durumundayım ve çok ümitsizliğe kapılıyorum seni çok iyi anlıyorum.allah hepimize sabır dayanma gücü versin bizleri isyan ettirmesin diye dua ediyorum.

hadi haırlısı cnm merakla bekliyoruz sonucunu inşallah güzel haberlerle dönersin bize

kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh

inşallah hilka umarım herşey ama herşey gönlümüzce olur... seninde benimde hepimizinde o güzel dak. yaşayacağımız dak inşallah gelecek..

süper..sin arkadaşım.. ben asla kızmam hoşumada gider..
şey güzel anne adayı size abla diyebilir miyum?

ben sorularım telefonda tüm tanıdığım jinekologları arıyıp taciz ederek cevapladım..

ben ağlar sızlar sonra yolunu hemen bulup toprlanan lardanım eşim bile şok olu hep hızına yetişemiyorum diye ama topladım kendimi..
şimcik
bitek sorunum var...
iyleşmek istiyorum hemen içimden çıksın şu şey ve yenilensim içim hemencecik..
donmuş embiyocanlarımı içime almak onları büyütmek büyütmek büyütüp kocaman yapmaka istiyorum..(allahın izniylee)

ben lisanslı hetbolcuyum ama bıraktım kas yırtılması oldu. ama halen sporuma devam ederim sabah koşularım ve sporuma devam yani..
bu arada iyi yağlı boya resimde yapaorum hehehe:))
aynı zamanda iktisat doktorası yaporum hemde çalışorum aradan bide bebek yapsam ohhhhhhh ne hoş olacak..
herşey yaptım bir o kaldı da..bide bale hep bale yapmak istedim..

ama bu surede yapamadım..zigotcanım düşmesin diye hahaha:)
oda şaştı yolunu yumurtalık kanalına kaçtı..

ben biliyommm sen hamilesin içime doğuyor.. teyzoş olcemmm benn..

bu arada içimde sıvı yada kitle yok sadece kan değerim yüksek diye tedbir amaçlı vurulmuş iğnenelr cuma bakılacak düşmazse ozaman ways halime ama şimcik..rahattım..

Son düzenleme:
kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh

kız kameraya çektinmi..
hani bize dinletmedin aaaaaa...

yesinler kirpikçinin bebebişin kalp atışlarını...

tıpış tıpış yürünüdüğünüde gör..

ama artık bilgiayarı kapat cepten uzak durl.. oldumu kirpikçimmm..

hastaneden emriyolog aradı
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
çok şükür inşallah herşey böyle güzel gider

Canim hadi gozun aydin.Umarim hersey yolunda gider..

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun ins.Bence kendini cok fazla strese sokma dondurulmuslarla ilgili ben hep söyle dusundum bu ikinci denememde Allahim yazdiysa olcak seninde öyle eger alnina bu sekilde yazdiysa öyle olacak emin ol buna tamammi seker

kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl

Canim hadi gozunaydin cok sevindim

canim ben idrar testini 12. gunde yapmistim ve ikinci cizgi silik cikmisti.Kan testine gelince sakin erken yaptirma ben 8. gunde yaptirdim 1,6 cikti kendi kendimi yedim bitirdim nasil uzuldugumu anlatamam bos yere kendimi uzdum hani guya kendimce idrar yapmadim cikmazsa uzulmeyeyim idrar testlerinde hemen cikmiyor ya kan testinde varsa mutlaka cikar diye dusundurm ve sonuc cikmadi tabi daha dogrusu 1,6 cikti 3 gun sonra 12. gunumdede 68,9 cikti canim.Benden sana tavsiye sakin yapma erken kendini uzme tamam belki 9. gunde yapip ciknalar v ardir ama herkeste ayni olmuyormus canim.

Canim hadi gozunaydin darisi benim basima.Benimde persembe gunu kontrolum var kalp atislarini duymak icin gidicez ins.Allahin izniyle bir duysam o zaman inanicm bebisimin benimle olduguna:

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun. umarım aşılamanda tutarda tüpe hiç gerek kalmaz.

kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin

kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin

Cok ilginc seninki bi kerem idrar 15 yada 20 bhcg degerinin ustunu gosterir..idrar testini kac kere yaptin kan testindede hata olabiliyor adet oldunmu...
Yinede cabucak toparlanmaya calismalisin....

Sabir cekip dayanmaya calisacagim...bu sefer 2 embiryo transferi oldu ve tuplerde alindi problem olacak bir sey kalmadi gibi...kendimi simdiden hamis moduna sokmus gibiyim..insallah benimde bebeklerimmucadelesini kazanacak ve bizde senin gibi kalp atislarimizi duymaya gideriz...

canim benim en eger bir sey yoksa idrar testlerinde pozitif sonuc cikiyorsa eger yanilma payinin hemen hemen hic olmadigini biliyorum.Bugun kacinci gunun?? belki degisebilir

canim ins.Allahin izniyle olur ins.bunu cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum.

arkadaşlar bugün kızımın okulunda veli toplantısı var oraya gideceğim.
akşamda dışarıda olacağım yarın saat 11 de transferim var 12 gün evde geçireceğim.
bana dua edin inşallah herşey çok güzel olacak.

oğlan çocuğu gelişimini geç tamamlarmış 9 ay 10 mutlaka beklenirmiş...yakışıklılar annesinin güzelliğinden almışlar demek ki...

saol minecan. aynen bende senin gibi risk alıcam.
transfer için ekim 12 dediler bakalım bi aksilik olmazsa..

emelcim 12 ekim adetinin kaçıncı günü oluyor canım????????

hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin hoşgeldin....aklında kalmasın 1 aşılama dene ama bana göre ben hiç yapmadım vakit kaybı olarak görüyorum...

bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…