kizlar maybebaby idrar testi yaptimi ?geri sayfalari daha okumadima, merak ediyorum
bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)
cnm çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlarla yüzün gülerselam güzel anne adayları..
benim yılan hikayem bugun sol tüpümüm genişlediğini görünce doktorum tarafından isimi aklımda değil
mexato..... diye bir iğne vurularak sonlandırıldı... eritip dışarı atılımı sağlanacakmış..
bilmiyorum kafam karışık?
ektopik gebelik teşhisi koydu... ve bekliyorum şimdi eriyerek kaybolmasını..
bakalım..cuma günü tekrar test yapılacak eğer gitmemiş ise tekrar iğne yada laparoskopi..
ektopik geçirip gebe kalan varmı arınızda yada bildiğiniz..
doktorum hemen dondurulmuşa başlayalım dedi ama önce biraz araştırma yapmam lazım ektopik niye olmuş neden yani.. diye..
ne paarsam olu yada olmaz offf biraz daha araştırayımm..
ilacın isminide hatırlamıyorum..
oooooooooooo nasıl olabilirki harikaaaa allah tamamına erdirsinkızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
inşallah hayırlı tedaviler olsunkizlar benimde dondurulmuslarla tedavim allaha sukur basladi.
haftaya carsamba 12.gun ultrasyon randevum var.
ultrasyonla rahim duvar kalinligina bakilacak ve duruma gore devam edecegiz.
8mm ustuyse ilaca gerek yok dedi doktor
ve preng.vurunacagim sadece.
simdilik bu kadar ve cok heyecanliyim ya
2 tane dondurulmusum var insallah saglikli bi sekilde cozulurler.:18::18:
hadi hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsunhayırlı uğurlu olsun minecan bende bu ay başlıyorum 2. denememe cumartesi randevum var ultrasonla bakıcak doktor bakalım kısmet bu defa yüzümüz güler inşallah....benimde iki tane var bende merak içindeyim nasıl olucak diye...
tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı transferler olsunhayırlısı olsun arkadaşım. belki biliyorsundur bende dondurulmuşlarla tedavideyim. benimde 3 tane 10 hücreli 3. gün embriyom var. bakalım sağlıklı çözünürlerse bu sefer blast aşamasına geldikten sonra transer edilsin istiyorum.
bi 10 yıl önce dodurulmuşlarım vardı ama çözülünce transfer kalitesinde olmadığı için transfer gerçekleşmedi.ücret ödememiştik diye hatırlıyorum cnm.yanı canım bende ekimde dondurulmuş denıycemde merak ettım..
bilgisi olan varmı ??
cnm senin kaçıncı tedavin bilmiyorum ama benim 3 negatif tüp bebek denemem var bende senin durumundayım ve çok ümitsizliğe kapılıyorum seni çok iyi anlıyorum.allah hepimize sabır dayanma gücü versin bizleri isyan ettirmesin diye dua ediyorum.canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....
hiç dondurulmuşum da yok...
çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..
neolur bana bişeyler deyin...
slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle iş.
baharef79 yani duygucum
seninle ilgili hattimi asmadan biseyler yazmak istedim,umarim kizmazsin sadece azcikta olsun faydam dokunur belki diye,(senden yasliyim ve tecrubeliyim desem )
canim bak seni epeydir takip ediyorum,cok guclu bi bayansin diye goruyorum
fakat yasadiklarin seni cok yipratti bunuda goruyorum
bir dahaki tedavin icin ( sen kendin icin daha iyisini bilirsin mutlaka ) once kafandaki neden,niye,nicin,nasil sorularini cozumlemeli ve bu surec icinde
mesela spor yapabilirsin.buda nerden cikti diyebilirsin ama gercekten spor bi cok seyin ustesinden geliyor.
benim 2.bi meslegim ozel spor hocaligi yapiyorum,
cogu ogrencim bayanlardir,bunun icinde menopoz donemini rahatlikla atlatmak isteyen,esinden yeni bosanmis,isinde mutsuz olanlar var..vs.vs.
demek istedigim bi dene bak gor nasil mutlu olacaksin yani kendine guvenin gelecek,bu ispatlanmis bisey
nacizane tavsiyemdir,amacim sadece yardim amaclidir.
ahh keşke baharcııım, inş 2 gün soora kutlarız hep birlikte... canım senin durumun da netleşmiş, hakkında hayırlısı olsun canım, inş ameliyata gerek kalmadan temizlenir, çok geçmiş olsun. Dondurulmuş embrioların için hiç endişe etme , Allah donmuş bebe tedavinde yüzünü güldürür inş, Rabbimin, nurundan bir damlayı nereden vereceği hiç belli olmaz.
Bu arada senin babaanne gerçekten Süper Babaanne ymiş, bayılırım ööle ağzı dolu dolu laf yapan yaşlılara... Allah yerinde rahat yatırsın, mekanını cennet eylesin...
kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh
dün 3 adet yumurtalarım toplandı.haber bekliyorum emriyologdan çok umutsuzum bakalım nasıl bir haber gelecek.
hiç ağrım kanamam olmadı çok güzel geçti.
telefonu nasıl açacağım bilmiyorum çok korkuyorum.
hastaneden emriyolog aradı
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
çok şükür inşallah herşey böyle güzel gider
selam güzel anne adayları..
benim yılan hikayem bugun sol tüpümüm genişlediğini görünce doktorum tarafından isimi aklımda değil
mexato..... diye bir iğne vurularak sonlandırıldı... eritip dışarı atılımı sağlanacakmış..
bilmiyorum kafam karışık?
ektopik gebelik teşhisi koydu... ve bekliyorum şimdi eriyerek kaybolmasını..
bakalım..cuma günü tekrar test yapılacak eğer gitmemiş ise tekrar iğne yada laparoskopi..
ektopik geçirip gebe kalan varmı arınızda yada bildiğiniz..
doktorum hemen dondurulmuşa başlayalım dedi ama önce biraz araştırma yapmam lazım ektopik niye olmuş neden yani.. diye..
ne paarsam olu yada olmaz offf biraz daha araştırayımm..
ilacın isminide hatırlamıyorum..
kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl
ayy 9.günde süper olur demek doğru hatırlıyormuşum 7.günde kandan belli olur diye duymuştum ama ben imkansız 7.günde kan testi yaptıramam eşim mahveder beni dayanamadınmı 5 gün daha bekleyemedinmi diye konu boşanmaya kadar gider o yüzden idrar testi ile gizlice evde bakmak istiyorum..
kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh
selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...
kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin
kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin
Sabir cekip dayanmaya calisacagim...bu sefer 2 embiryo transferi oldu ve tuplerde alindi problem olacak bir sey kalmadi gibi...kendimi simdiden hamis moduna sokmus gibiyim..insallah benimde bebeklerimmucadelesini kazanacak ve bizde senin gibi kalp atislarimizi duymaya gideriz...
ama duygucum su 9 ay 10 gun tutmadi bende..)) benim 2 oglanda 10 gun gecikmeli zorla cikardilar ..)))
sunni sanci vermeseler bi 10 gun daha duracak gibilerdi ..))))
bir de ben 2 oglana hamileligimde kaslarim dokuldu ve acayip cirkinlesmistim,herkez oyle diyordu..))
saol minecan. aynen bende senin gibi risk alıcam.
transfer için ekim 12 dediler bakalım bi aksilik olmazsa..
selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...
bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)
slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle işşte
maybecim olumsuz düşünme hamilelik belirtilerinde var biliyorsun adet sancısı,kasık ve bacak ağrısı olabiliyor...rabbim inşallah ilk seferde tutturacak.....
ayyy yaa ne güzellllll maşallahhh..... aminnnnnnnnnnnnn
allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun....
arkadaşlar bugün kızımın okulunda veli toplantısı var oraya gideceğim.
akşamda dışarıda olacağım yarın saat 11 de transferim var 12 gün evde geçireceğim.
bana dua edin inşallah herşey çok güzel olacak.
çookkk güzelll bir transferin olur inşallahhhhh....hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?