canim benim en eger bir sey yoksa idrar testlerinde pozitif sonuc cikiyorsa eger yanilma payinin hemen hemen hic olmadigini biliyorum.Bugun kacinci gunun?? belki degisebilir
canim ins.Allahin izniyle olur ins.bunu cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum.
slm kudencim ewet bayadır girmiyorsun.
geçmiş olsun neyseki durmuş kanaman, aman dikkat et kendine, yat dinlen en azından ilk 3-4 ay bunu yap.
ahh cnm yaa bende 76 kiloyum malesef, hamile kalırsam bende senin gibi olucam
ara sıra yokla bizi fazla arayı açma tamammm
slm kuden80
bebegin hayirli olsun canim,hayirlisiyla kucaginada almak nasip etsin rabbim
galiba ilk hamile kalanlardansin ne guzel,allahim nazarlardan korusun sizi
sevgiler
12 ekim adetimin kaçıncı günü diye çok zor bir soru sormuşsun bana:26:
ben 28 temmuzda adet olduğumda hastaneyi aramıştım onlarda adetin 21. gününe randevu vermişlerdi, yani ağustos 19 unda başladı benim tedavim. en son tekrar 25 ağustosta adet oldum bidhada verilen ilaçlardan dolayı olmadım zaten. artık sen hesapla
kudinencim üzülme herşey bebeişimiz için bende 73 kiloyum ve sıkıntıdan yada stresten midir ne diir kilo alıyorum hızla boşver ebeişlerimizi kucağımıza alalımda veririz. benim bir arkdaşım vardı emziriyorduda 6 aylık olduğunda bebek diyetisyen eşliğindde kilo verdi 86 kilodan 55 kiloya düştü 4 ayda dal gibi oldu azimle olujr bebeklerimiz sağlıklı sıhatli olsun da gerisi yalan ve boş kanamalarının bitiğine sevindim allah sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin
slmmmm kızlarrrrrr ....
uzuznn zamandırr görüsemedıkkk.bu aralarr dinlenmekteyimmmm.kanamammm olmayaa basladııı.o yuzdednnn süreklii yatıyoruummm.çokk şükürr kesıldddi.
yeni arkadaşlarraaa slmlarrr.insallahhh herkess içinn hayırlısı olurrrr.benımmm ufaklıkkk 9+6 yarınn 10 haftalıkk olcazzzz..
ben şimdilikk şişkoo bi anne adayıyımmmm.76 kılo ile hamile kaldımmm.aranızda benım gibi şişko olan varmıdırrr.inatlaaa dikkatt etmeye çalışıyorummm .kilo almadımmm çok şükürr ama yinedeee en azla bitirmekkk isteriimmm.
tedavii sürecindekiii annelerrr lütfeen rahattt olunnn.b enımm ılk transferr ve tek embiryooo.kısmetseee tutunuyooo zatennn.
herkesee kolayy gelsinnn.bendee sizlerr gibi sonuçlarınızı beklıyorummm,insallahhhh mutlu oluruzz hepp birlikteee.sevgiyleee kalııınnnnnnnnnn
maybecim beni listeden çıkarabilirsin..
7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar
canımcımmmm tesekkürr ederimmm.tabiii artıkk sürekliii takipteyimmm...lütfennn dikkatttt.beni bu kilolarr rahatsızz ediyorrr.aslındaa korkuyorummm.çünküüü böyleee 90 falan olamk istemiyorummm.o kadar güzelll hamilelerr varkiiii kıskanmakk mümkünnn değilll.sadece karınlarıı varrrr,,insallahhh bizdeee öleeeee oluruzzz...
oo güzel anne adayı kuden nerlerdeydin uzun zamandır yoktun....geçmiş olsun dikkat et kendine sizin bebiş daha şimdiden yaramazlığa başlamış içerde desene annesi...maşalllahhhh maşallahhhh
merhabaaa öncelikleee.sanırımm ANK radasınnn.bendeeee.bu arada medicanaya gıtmıstımmm ..ama sadece görüşmekk içindiii.yanlışşş hatırlamıyorumm değilmiii.ayrıldınn ordannnn.belkii görmusumdurrr diyeceğimmm.tüp bebekkk bölümündeee olabilirmiydınn acabaaaa.istersenn cvp vermekk durumundaaa değilsinnn.ordakii hasta danısmanlarından olabilirmisin diyee geldinnn aklımaaaa.
ne yapalımmm şişkoooooooo annelerrr olcazzzzzzzzzzz:)ALLAH herkeseee hayırlısıylaaa kısmett etsinnn:):79::79::79:
çokk tesekkürr edrimmm.sizlerle msj laşmakkk gercektennn rahatlatıııyoooooooo.kendi adımaaa .insallahhhh hepp beraberr rabbimmm bizeee güzellll haberlerleee sevindirir..evet canımm ilk hamileliğimmm.şansss tabiii.aslındaaa bu kadar şanslı değilimmm dirrr.ama belkidee şeytanıınnn bacağını kırdımmmm:)
görüşmekk üzereee
bugün kahverengi akıntım başladı. adet oluyorum sanırım
hadi bakalim insallah o seytan hep kirik bacakla gezer..))
merhabaaa öncelikleee.sanırımm ank radasınnn.bendeeee.bu arada medicanaya gıtmıstımmm ..ama sadece görüşmekk içindiii.yanlışşş hatırlamıyorumm değilmiii.ayrıldınn ordannnn.belkii görmusumdurrr diyeceğimmm.tüp bebekkk bölümündeee olabilirmiydınn acabaaaa.istersenn cvp vermekk durumundaaa değilsinnn.ordakii hasta danısmanlarından olabilirmisin diyee geldinnn aklımaaaa.
Ne yapalımmm şişkoooooooo annelerrr olcazzzzzzzzzzz:)allah herkeseee hayırlısıylaaa kısmett etsinnn:):79::79::79:
canım çok üzüldüm. Allah herşeyin hayırlısını versin. ne desem boş şimdi ama umudunu asla yitirme. olana kadar devam...maybecim beni listeden çıkarabilirsin..
7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar
slmmmm kızlarrrrrr ....
uzuznn zamandırr görüsemedıkkk.bu aralarr dinlenmekteyimmmm.kanamammm olmayaa basladııı.o yuzdednnn süreklii yatıyoruummm.çokk şükürr kesıldddi.
yeni arkadaşlarraaa slmlarrr.insallahhh herkess içinn hayırlısı olurrrr.benımmm ufaklıkkk 9+6 yarınn 10 haftalıkk olcazzzz..
ben şimdilikk şişkoo bi anne adayıyımmmm.76 kılo ile hamile kaldımmm.aranızda benım gibi şişko olan varmıdırrr.inatlaaa dikkatt etmeye çalışıyorummm .kilo almadımmm çok şükürr ama yinedeee en azla bitirmekkk isteriimmm.
tedavii sürecindekiii annelerrr lütfeen rahattt olunnn.b enımm ılk transferr ve tek embiryooo.kısmetseee tutunuyooo zatennn.
herkesee kolayy gelsinnn.bendee sizlerr gibi sonuçlarınızı beklıyorummm,insallahhhh mutlu oluruzz hepp birlikteee.sevgiyleee kalııınnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?