2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bugün kahverengi akıntım başladı. adet oluyorum sanırım

canımcımmmm tesekkürr ederimmm.tabiii artıkk sürekliii takipteyimmm...lütfennn dikkatttt.beni bu kilolarr rahatsızz ediyorrr.aslındaa korkuyorummm.çünküüü böyleee 90 falan olamk istemiyorummm.o kadar güzelll hamilelerr varkiiii kıskanmakk mümkünnn değilll.sadece karınlarıı varrrr,,insallahhh bizdeee öleeeee oluruzzz...

slm kuden80
bebegin hayirli olsun canim,hayirlisiyla kucaginada almak nasip etsin rabbim
galiba ilk hamile kalanlardansin ne guzel,allahim nazarlardan korusun sizi
sevgiler

çokk tesekkürr edrimmm.sizlerle msj laşmakkk gercektennn rahatlatıııyoooooooo.kendi adımaaa .insallahhhh hepp beraberr rabbimmm bizeee güzellll haberlerleee sevindirir..evet canımm ilk hamileliğimmm.şansss tabiii.aslındaaa bu kadar şanslı değilimmm dirrr.ama belkidee şeytanıınnn bacağını kırdımmmm:)

görüşmekk üzereee

offf kafam karıştı benim yaaaa.....
yani donmuşlarla tedavi kısa filan sürmüyor yani sonuç buuu.....

şimdi benim 21. günüm 8 ekimde bu tarihte allah nasip kısmet ederse ilaçlara başlıcam ee bu hesapla 1,5 ay sonra mı transfer olucak yaneee.....aman allahımmmmm çok uzuunnnnmuşşşş.....

merhabaaa öncelikleee.sanırımm ANK radasınnn.bendeeee.bu arada medicanaya gıtmıstımmm ..ama sadece görüşmekk içindiii.yanlışşş hatırlamıyorumm değilmiii.ayrıldınn ordannnn.belkii görmusumdurrr diyeceğimmm.tüp bebekkk bölümündeee olabilirmiydınn acabaaaa.istersenn cvp vermekk durumundaaa değilsinnn.ordakii hasta danısmanlarından olabilirmisin diyee geldinnn aklımaaaa.
ne yapalımmm şişkoooooooo annelerrr olcazzzzzzzzzzz:)ALLAH herkeseee hayırlısıylaaa kısmett etsinnn:):79::79::79:

oo güzel anne adayı kuden nerlerdeydin uzun zamandır yoktun....geçmiş olsun dikkat et kendine sizin bebiş daha şimdiden yaramazlığa başlamış içerde desene annesi...maşalllahhhh maşallahhhh

maybecim beni listeden çıkarabilirsin..

7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar

thorbank'ın dediği gibi sözün bittiği yer sabolicim,allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun...

bak şimdi kızıcamm aaaa ne güzel hamile kalabildin ilk denemede allah sağlıkla sıhhatle kucağınada almayı nasip etsin kuden....bu kilo takıntısına mı takıldınız şimdi ya hele doğurun verirsiniz kiloları üzüldüğün/üz şeye bakkkk....

oo güzel anne adayı kuden nerlerdeydin uzun zamandır yoktun....geçmiş olsun dikkat et kendine sizin bebiş daha şimdiden yaramazlığa başlamış içerde desene annesi...maşalllahhhh maşallahhhh

sormaa yahu.................
kesinnn bu bebekkk bakınnn inşallahhhh hep betraberr doğduktannn sonradaaa görüşürüzzzz...
huysuzzluğuuu kesinnn bennnn....
bide kızz olursaaaa yandımmm ALLAHHH YANDIMMM VALLAAA....
herkeseee nasipp olurrrr bu güzelll zamanlarrrr:)

kizlar kilolari takmayin ya,tabi abartmamak sartiyla..)))
ben iki hamileligimdede 54 kiloyla hamile kaliyordum ve 78 kiloyla dogum yapiyordum..)))))) extra 24 kilo ..)))) 1 yil icinde geri 58 kiloya dustum
istedikten sonra olur,hem yedim hem emzirdim kendiliginden eridi kilolar ( sporda yaptim.)

yeterki isteyin hepsi olur

hadi bakalim insallah o seytan hep kirik bacakla gezer..))

selam cevap veririm neden vermeyeyim ben radyolojide çalışıyordum haziranın sonunda ayrıldım ben başkentte yaptırıyorum hulisi beye gidiyorum sen nereye gidiyorsun

maybecim beni listeden çıkarabilirsin..

7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar
canım çok üzüldüm. Allah herşeyin hayırlısını versin. ne desem boş şimdi ama umudunu asla yitirme. olana kadar devam...

kuden nerelerdesin? iyi olmana sevindim. 10 haftalık oldu ha ufaklık maşallah boşver kiloyu falan bebekten sonra düşünürsün. eminim çok güzel olmuşsundur şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…