2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canim ya ne diyecegim bilemiyorum,ama hersey heran degisebilir.
olmasada sikma canini,bak dondurulmuslarin varmis,ne guzel bu bile lutufdur.
insallah onunla guzel haberler alirsin,aliriz.

kendini yipratmamadan bu sureci kolayca atlatman dilegiyle
unutma donmus bebelerin seni bekliyor

canim merhaba
herseyden once doktorunu iyi secmelisin bu bi cok seyi daha kolay atlatmanda faydali olacaktir.
insallah sende bi sorun cikmaz,olaki tup bebek tedavisine kesin baslarsanda hic korkma ve endise etme
hic bi sekilde muanelerde skinti olmuyor.enazindan ben kolay yasadim bu zamanlari.
insallah hersey yolunda gider canim

Saol mine ablacıım, hayırlısı bakalım. Fazla söze ne hacet, "Veren de Allah , alan da Allah" . Alnımıza neyi yazdıysa onu yaşıcaz, biz elimizden geleni yaptık, takdir "O"nun.

Evvet tam 5 tane donmuş bebem var ama onlar bana -Anne, anneciğim.. diyebilecek mi?:26:

canım herkeste idrarda çıkmayabiliyor bence kan tahlilinde değişebilir üidini kaybetme

canım daha dur bi idrar testiyle olayı bitirdin, bekle bakalım ne olacak yarın. yarın sonuç negatif çıkarsa en azından dondurulmuşun var. bak bana daha raporumu bekliyorum. bakalım inş. aralık diye plan yapıyoruz kendi kafamızdan. ben bu yaşta umudumu yitirmemişsem sizin daha pozitif olmanız gerekmezmi. ben senin yarınki testini ve kocaman bi hamileyim yazını bekliyorum tamammı...

Ben de cok umitlenmek istemiyorum canim ama bu defa ben de oldu gibi hissediyorum. Bi ogreneyim hemen sizlerle de paylascam insallah..

slm kızlar 2004 de evlendım 7 senedir evliyim ve cocugumz olmuyor 4 kere asılama yaptrıdım yıne olmadı.simdide tüp bebege gectık pazartesi yumurtalıklarım toplancak bana dua edın olurmu benim dualrım hep sizinle bi listeniz varsa benide ekleyin

hosgeldin cnm,ayy cok heyecanli ya insallah positif devam eder
hadi hayirlisi

galiba o lekelenme yerlesmeden dolayi olabilir
bende 9.gunumde gormustum ikinci cizgiyi
simdiden tebrik etmek istiyorum

Sen simdi tebrik etmek istiyorum deyince daha cok heyecanlandim canim yaa.. Hayirlisiyla insallah hepimizin olur..

hoşgeldin canım, inşallah hayırlısıyla yumurta toplanması ve transferin sorunsuz geçer, tedavin başarılı olur ve bebişini kucaklarsın. Allah hepimize nasip eder inşallah.

Merhaba... Bence bu testlere hiç güvenme canım. Ben sırf inat olsun diye bana kendini göstermemiş tüm ikinci çizgilerden intikamımı almak için keseyi gördüğüm gün idrar testi yaptım. İkinci çizgi o kadar silik çıktıki inan zor gördüm. Yani keseyi görmesem şüphe edecektim neredeyse. Yarınki kan testi için ümidini yitirme bence. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Bana 1 ay gecsin demislerdi canim basarisiz tup bebekten sonra dondurulmusa gecerken. Yani bir sonraki adet doneminde dondurulmus tedavisine gecmen daha iyi olur bence..

Bende umitlendim simdi ..birde bir arkadas burda 11. Gun idrar yapip negatif goruyor kan testi yamis ayni gun 15 cikmis ben 8. Gun idrar yapip kendi kendime halt etmisim maybaby sende bekle guzelim adet olmadan umit kesme...

sormaaa canımmm benımmm.bi ara herseydennn uzak kalmayııı tercihh ediyorummm.birazzz içimeee kapanık olduğumdan kapatıyoeumm kendimii:)

ama şimdii daha iiiiiiiiii.çok şükürrr.kısmettt insallahhhh herseyııı hep beraberrr görürüzzzz...........

Ins gonlunden gecen olur benimde hep dualarim benim gibi evlat hasreti cekenlere..insallah geceriz bu sinavi...kendini strese sokma her sey olacagi yere variyor ins guzel guzel yumoslarin toplanir...

lütfennn moraliniii hiçççç bozmaaa daha enn başlardayızzzzz.bendeee 11 ggünnn denemiştimmm.150 civarıydııı.doktorummm 2 günnn sonraaa kan ver dedi..ben 13 gün tekrar verdimmmm 300 küsürlerdeydiiii...
demek istedimmm lab.göre sonuçç değişebiliyooo önem liiiii olannn degerininnn katlanmsıııı.sağlıklı olanıdaa bu çünküüü.daha durrr bakalımmm

gecenn günlerde benımdeee çokk moralimmm bozukkk olduğundaaa çatlayana kadarrr ağlamıstımmm sabaha kadarrrr..
sabahh kanamam olduuuu üzüntüdeennn.diyeceğimmm o kiiii tutmussa bileeee buu stresleee allahh korusun biseyyy olacakk.sonraaa benım gibi acillerde sürünürsünnnn.acıl dede hiç biseyy yapamıyorlarrr.kadın doğumcuyu beklıyoruzzzzz...o günnn zaman geçmediii veee hareket edemedimmmm yerimdenn kalakamdımmm.

sadece kalbiii atıyomu diyeee sorabıldımmm.lütfennn üzülmeee.daha çokk basındasıınn.hos bende acayıppppp deneyımlııı değilimmm ama.2.3 gündee kan vereceksinnn artısın düzenlimi diyeee.sonraa dr keseyııı görmeden hamilesınn bileee demiyooo.onun içinde 1 haftaaa beklıcennn.sonraa keseyıı görsee bilee yınee tam hamılesınn diyemiyorlarrr.kalpp atısınııı beklıyosunnn.............

bu yuzden dir kii şimdidennn morallll bozmaaaa...yazık edersinn kendıneee.inan kolayy değl ama mecburuzzzzzzzz..kızma lütfennn bana

Bana 1 ay gecsin demislerdi canim basarisiz tup bebekten sonra dondurulmusa gecerken. Yani bir sonraki adet doneminde dondurulmus tedavisine gecmen daha iyi olur bence..

Maybebaby'cim bi arkadasim var senin gibi testlerinde hep negatif cikiyodu ksn tahlili pozitif cikmis canim. Darisi basina canim umidini kesme sen de..

ablan kurban olsun sana..))))
daha hersey bitmis degil,ben yinede umutluyum senden adet olana kadar umut umut umut
bu arada oglumun adida umut teyzesi..))

masallah 5 tane dondurulmusun varmis, kacinci gun dondurulmuslardi ?
allahin izniyle elbette sana annecim,esinede babacim diyecekler,herseyin hayirlisi guzelim

daha oncede yazmistim belki okumussundur,bana menopoz tehsizi konmustu canim,egerki pes etseydim 2.yavruma kavusamayacaktim,pes etmedim arastirdim,tedavi oldum derken
1.tup bebek tedavisinde tuttu.
yani herseyin hayirlisi,kimimiz cabuk kavusur,kimimiz zor ama yinede kavusuruz............,biraz zaman ve sabir

unutmaki guzel yaradanim bu ay vermediysede vardir bi hikmeti..

bak moral bozmak yok,dondurulmuslarini almak icin positif olman gerekiyor,energini sakla lutfen

hayirli olsun canim,dualarimiz tabiki seninle,
insallah kaliteli yumurtalarin olurda sana bebis olarak geri donerler
allah yardimcin olsun guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…