2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlar bu ayak yanginlarim hala cok feci kemiklerimin ici cekiliyor gibi agrilarim var dayanamiyorum dr la konusacagim care bulsun mahvoldum..boyle ayak ve kemik agrisi ceken varmi

Bende hic öyle bir sey olmamisti canim eger cok rahatsiz ediyorsa seni dr.una bir sor derim bende

12 ekim adetimin kaçıncı günü diye çok zor bir soru sormuşsun bana:26:

ben 28 temmuzda adet olduğumda hastaneyi aramıştım onlarda adetin 21. gününe randevu vermişlerdi, yani ağustos 19 unda başladı benim tedavim. en son tekrar 25 ağustosta adet oldum bidhada verilen ilaçlardan dolayı olmadım zaten. artık sen hesapla

Kizlar bu ayak yanginlarim hala cok feci kemiklerimin ici cekiliyor gibi agrilarim var dayanamiyorum dr la konusacagim care bulsun mahvoldum..boyle ayak ve kemik agrisi ceken varmi

cnm ben hiç normal gebelik yaşamadım ama, iki defa dış gebelik yaşadım biri normal yolla diğeri tüp tedavisinde ikisindede senin tarifettiğin ağrıları yaşadım. allahım hele akşam olunca ayaklarımı nereye nasıl koyacağımı bilemiyordum. dayanamayıp ağladığım çok olmuştu. nedenini bende bilmiyorum, zaten dış gebelik olunca sormaya fırsatımda olmamıştı. ama sen mutlaka sor doktoruna belki kalsiyum eksikliğinden falan olabilir takviye bişeyler verirler.

slmmmm kızlarrrrrr ....

uzuznn zamandırr görüsemedıkkk.bu aralarr dinlenmekteyimmmm.kanamammm olmayaa basladııı.o yuzdednnn süreklii yatıyoruummm.çokk şükürr kesıldddi.
yeni arkadaşlarraaa slmlarrr.insallahhh herkess içinn hayırlısı olurrrr.benımmm ufaklıkkk 9+6 yarınn 10 haftalıkk olcazzzz..
ben şimdilikk şişkoo bi anne adayıyımmmm.76 kılo ile hamile kaldımmm.aranızda benım gibi şişko olan varmıdırrr.inatlaaa dikkatt etmeye çalışıyorummm .kilo almadımmm çok şükürr ama yinedeee en azla bitirmekkk isteriimmm.

tedavii sürecindekiii annelerrr lütfeen rahattt olunnn.b enımm ılk transferr ve tek embiryooo.kısmetseee tutunuyooo zatennn.
herkesee kolayy gelsinnn.bendee sizlerr gibi sonuçlarınızı beklıyorummm,insallahhhh mutlu oluruzz hepp birlikteee.sevgiyleee kalııınnnnnnnnnn

bende daha önce iki kere gebelik geçirdim ikiside dış gebelikti aynen...dr meşgulmuş not bıraktım ilk aradığımda hormonlar demişti ama dediğin gibi ağlayacak kadar oluyorum...bu olumlu bir belirtimi olumsuzmu onuda bilmiyorum kıvrana kıvrana mahvoldum..magnezyum eksikliğinde olurmuş onun içinde ilaç verirlermişte dr a bir ulaşabilsem...

slm kudencim ewet bayadır girmiyorsun.

geçmiş olsun neyseki durmuş kanaman, aman dikkat et kendine, yat dinlen en azından ilk 3-4 ay bunu yap.

ahh cnm yaa bende 76 kiloyum malesef, hamile kalırsam bende senin gibi olucam

ara sıra yokla bizi fazla arayı açma tamammm

slm kuden80
bebegin hayirli olsun canim,hayirlisiyla kucaginada almak nasip etsin rabbim
galiba ilk hamile kalanlardansin ne guzel,allahim nazarlardan korusun sizi
sevgiler

hımmmm anladımm.

eğer illaki bir belirti olarak algılayacaksak olumlu bir belirti olarak düşünelim dimi ama. hem zaten daha öncede öyle olmuş bebek yanlış yerdede olsa vucut bi hamilelik geçirdi ve yine bu belirtiyi verdi :86:

canim hakkinda hayirlisi olsun demekten elden baska bisey gelmiyor.
ama herseyin sonu degil...dimdik yola devam

canim hakkinda hayirlisi olsun demekten elden baska bisey gelmiyor.
ama herseyin sonu degil...dimdik yola devam

canımtransferin inşallah hayırlı uğurlu acısız olur bebişin sana sımsıkı tutunur bu zaman zarfında hiç birşeyi kafana takma kasığım ağrıyor hasta olucam diye dert etme rahat ol herşey allahtan kendine ii bak müjdeli haberlerini bekliyoruz püyorum

kudinencim üzülme herşey bebeişimiz için bende 73 kiloyum ve sıkıntıdan yada stresten midir ne diir kilo alıyorum hızla boşver ebeişlerimizi kucağımıza alalımda veririz. benim bir arkdaşım vardı emziriyorduda 6 aylık olduğunda bebek diyetisyen eşliğindde kilo verdi 86 kilodan 55 kiloya düştü 4 ayda dal gibi oldu azimle olujr bebeklerimiz sağlıklı sıhatli olsun da gerisi yalan ve boş kanamalarının bitiğine sevindim allah sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin

busecim üzgünüm ama allahtan ümit kesilmez sende üzülme hayırlısı herşeyin hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun öpüyorum seniiii

wintersun hayırlısı olsun canım hep kalbi heyecanla ve sağlıkla atar inşallah bebeişinin. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı bu heyecanı tatmak için bekleyen herkese olsun öpüyorummmm

nerdesin maybeee neler oldu haber bekliyoruzzzz ben uzun zaman oldu çok giremedim ama haber alınamıyor diye biliyorum senden nerelerdesin haber verrrrrrrr

slm arkadaslar insallah iyisinizdirr

gecmiis braz okudumm. tarnsferi olan arkadaslar hayirli ugurlu olsunn INSALLAH bebisleriniz tutunurrr.

en iyisi kafaya bise takmamak. gecmisteki olaylara kafayi takiyorum bende tarnsferden sonra .elimde degil aniden geliyorlarr.

sonrada negatifi görünce kendime cookk kizioyrumm.

rahat olmak zor ama mecburuz .

maybecim beni listeden çıkarabilirsin..

7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar

maybecim beni listeden çıkarabilirsin..

7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar

üzülme canım allah herşeyi en iyisini bilir ve ona göre veriri hayırlısı bu imiş allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…