Kizlar bu ayak yanginlarim hala cok feci kemiklerimin ici cekiliyor gibi agrilarim var dayanamiyorum dr la konusacagim care bulsun mahvoldum..boyle ayak ve kemik agrisi ceken varmi
cnm ben hiç normal gebelik yaşamadım ama, iki defa dış gebelik yaşadım biri normal yolla diğeri tüp tedavisinde ikisindede senin tarifettiğin ağrıları yaşadım. allahım hele akşam olunca ayaklarımı nereye nasıl koyacağımı bilemiyordum. dayanamayıp ağladığım çok olmuştu. nedenini bende bilmiyorum, zaten dış gebelik olunca sormaya fırsatımda olmamıştı. ama sen mutlaka sor doktoruna belki kalsiyum eksikliğinden falan olabilir takviye bişeyler verirler.
slmmmm kızlarrrrrr ....
uzuznn zamandırr görüsemedıkkk.bu aralarr dinlenmekteyimmmm.kanamammm olmayaa basladııı.o yuzdednnn süreklii yatıyoruummm.çokk şükürr kesıldddi.
yeni arkadaşlarraaa slmlarrr.insallahhh herkess içinn hayırlısı olurrrr.benımmm ufaklıkkk 9+6 yarınn 10 haftalıkk olcazzzz..
ben şimdilikk şişkoo bi anne adayıyımmmm.76 kılo ile hamile kaldımmm.aranızda benım gibi şişko olan varmıdırrr.inatlaaa dikkatt etmeye çalışıyorummm .kilo almadımmm çok şükürr ama yinedeee en azla bitirmekkk isteriimmm.
tedavii sürecindekiii annelerrr lütfeen rahattt olunnn.b enımm ılk transferr ve tek embiryooo.kısmetseee tutunuyooo zatennn.
herkesee kolayy gelsinnn.bendee sizlerr gibi sonuçlarınızı beklıyorummm,insallahhhh mutlu oluruzz hepp birlikteee.sevgiyleee kalııınnnnnnnnnn
slmmmm kızlarrrrrr ....
uzuznn zamandırr görüsemedıkkk.bu aralarr dinlenmekteyimmmm.kanamammm olmayaa basladııı.o yuzdednnn süreklii yatıyoruummm.çokk şükürr kesıldddi.
yeni arkadaşlarraaa slmlarrr.insallahhh herkess içinn hayırlısı olurrrr.benımmm ufaklıkkk 9+6 yarınn 10 haftalıkk olcazzzz..
ben şimdilikk şişkoo bi anne adayıyımmmm.76 kılo ile hamile kaldımmm.aranızda benım gibi şişko olan varmıdırrr.inatlaaa dikkatt etmeye çalışıyorummm .kilo almadımmm çok şükürr ama yinedeee en azla bitirmekkk isteriimmm.
tedavii sürecindekiii annelerrr lütfeen rahattt olunnn.b enımm ılk transferr ve tek embiryooo.kısmetseee tutunuyooo zatennn.
herkesee kolayy gelsinnn.bendee sizlerr gibi sonuçlarınızı beklıyorummm,insallahhhh mutlu oluruzz hepp birlikteee.sevgiyleee kalııınnnnnnnnnn
bende daha önce iki kere gebelik geçirdim ikiside dış gebelikti aynen...dr meşgulmuş not bıraktım ilk aradığımda hormonlar demişti ama dediğin gibi ağlayacak kadar oluyorum...bu olumlu bir belirtimi olumsuzmu onuda bilmiyorum kıvrana kıvrana mahvoldum..magnezyum eksikliğinde olurmuş onun içinde ilaç verirlermişte dr a bir ulaşabilsem...
kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin
kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin
maybecim beni listeden çıkarabilirsin..
7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar
maybecim beni listeden çıkarabilirsin..
7.gün 111.14 olan değerim düşüşe geçmiş.. kimyasal gebelik dendi.. inşallah sizlerin yüzü güler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?