2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

saboli ümtsizliğe kapılma adet olarak hamile olanlar bile var bunu hepimiz duymuşuzdur dimi hayırlısı allah yardımcın olsun üzülme

kimsecikler yok,bende biraz calisayim bari maybeyi merak etmistim ama haber yok
guzel haberler bekliyoruz

Tranfer yapilali bu gun 8. Gun ve ben ilk kez disari cikiyorum yakinda oturan bir arkadasim var 9 aylik hamile esim sabah giderken arabayla birakti simdi burda yatmaya devam ediyorum tabi yanimizda kayinvalidemde var.
Bu gun icimde binbir gelgitlerle test yapmak istiyorum cikacagi konusunda emin degilim ama yinede ya erken cikarsa diye icim kipir kipir atiyor..eger 2 bebisimde tutunabildiyse betahcg daha yuksek oranda olacagindan idrarda cikabilir umidindeyim...arkadasimin bebegi benim onceki dis gebeligimle ayni aralarinda 1 hafta var eger normal bir gebelik olsaydi simdi bende bebisimin son gunlerini sayiyor kiyafetlerini utuluyor olacaktim.ama kade iste..

Kayinvalidem uyursa

Idrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak

canim ya cok erken yapmissin biraz sabretsen.biliyorum zor ama
lutfen kendini uzme daha %60 sansin var unutma
12.gunde idrar testinde bile coookkk silik cikabiliyor,onun icin sabret canim

bakgor guzel haberler alacagiz senden

canim ya cok erken yapmissin biraz sabretsen.biliyorum zor ama
lutfen kendini uzme daha %60 sansin var unutma
12.gunde idrar testinde bile coookkk silik cikabiliyor,onun icin sabret canim

bakgor guzel haberler alacagiz senden

Sabretmeye calisiyorum..ama cok zor 8-9 yil az degil ve sunucunda 12 gun beklemek halile zor geliyor sevinmek istiyorum hemde cok..ve bir kac gun oncesinden bunu yasamak cok heyecan verici olacakti..ama olmadi beklemeye devam....

maybeeeeee ayayyayayaaa

baharkus transferin çok güzel geçmiştir inşallahh...

Idrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak

sermuh sabah ilk idrarla yapılması en sağlıklısı biliyorsundur!!!!

Arkadaslar herkese merhaba,
Cokk uzun zamandir sizleri okuyorum ama daha once hic yszmamistim. Ben de tup bebekle umit arayanlardanim. Su an 3.denememin 9. Gunumdeyim. Cumartesi gunu kan vericem. 2 defa basarisiz transferden sonra bu defa dondurulnus embriyo transferi yaptirdik. Bakalim ne olacak. Dun lekelenmem oldu cok uzuldum ama kesildi. Bu arada dayanamayip dun idrar tahlili yaptim silik 2.cizgi cikti. Kisacasi heyecanim dorukta. Lutfen benimle paylasin duygularinizi boylece daha rahat atlatiriz belki bu zor gunleri..

hosgeldin cnm,ayy cok heyecanli ya insallah positif devam eder
hadi hayirlisi

galiba o lekelenme yerlesmeden dolayi olabilir
bende 9.gunumde gormustum ikinci cizgiyi
simdiden tebrik etmek istiyorum

arkadaşım çok ümitlendirmek istemem ama sanırım bu defa bebişlerin seninle. 2 olumlu belirtin var idrarda silik çizgiyi görmüşsün, kanaman da tutunma kanaması şeklinde olmuş hadi bakalım hayırlısı olur inşallah.

ıdrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak

canım neden baktın ki onlara güvenme hem çok erken allahtan ümit kesilmez ama yapmamlıydın kendini üzüyorsun allah büyüktür erken henüz 12 günü bekle lütfen allah yardımcın olsun hoşçakal

hosgeldin cnm,ayy cok heyecanli ya insallah positif devam eder
Hadi hayirlisi

Galiba o lekelenme yerlesmeden dolayi olabilir
Bende 9.gunumde gormustum ikinci cizgiyi
simdiden tebrik etmek istiyorum

inşallah allah yüzünü güldürür allah kucağına almayı nasip eder hayırlısı sağlıkla inşallah

kızlar merhabaa ben aaslında henüzz doktoa muayene bile olmadım ama kafama takılan şeyler var sizinle paylaşmak istedim..eşimle 5-6 ay önce bebeğe karar verdik eşim erkenden meraklandı ve kendisi hemen doktora gitti sperm hareketsizliği olduğu tespit edildi tedavi görüyor şimdi..aslında onun tedavisini bekliyorumm..ama bir yandan bende de bir sorun var mı diye muayeneye gidicem..öncelikle daha ilk noktadan sizden fikir almak istiyorum..muayene sürecinde acı veren sıkıntı veren bişey var mı..tahliller tetkikler uzun bir süreç mi..ayrıca tüp bebek deneyimi olanlardan da bana bu süreci anlatmaları konusunda yardım istiyorum..yanii acılı ağrılı mı olur..narkoz falan verirlir mii..paylaşırmısınız kızlar benimle..hepinize sevgiler..

senin içinn üzüldüm..dilerimm bir sonraki denemende yüzünn güler..bu üzüntünü atlatmanda allahh yardımcınnn olsun...

kızlar bugün transferimin 11.gunu yarın test günüm idrar testi yaptım cıkmadı dün cok üzüldüm agladımmm hastaneyi aradım hemsirem cok kızdı test yaptım diye kanda yapıyımmı dedim olmaz dedi cuma günü dedi ama ben dayanamadım yinede gittim kan verdim test sonucum 15 cıktı simdi kendi doktoruma soramıyorum ama yaptırdığım yerdekine göre su an için normal bi deger bundan sonrasının takip edilmesi gerek dedi offf ama cok düşük bi degerrr ......
yarına kadar nasıl dayanıcam asıl bu belirsizlik öldürüyo insanı .....çok moralim bozukkkk

Ozlozcan saniyorum bebisin gelmis ins guzel devam eder...ben daha 8. Gundeyim bir an evvel 12. Gun gelsin artik.moralimi bozmamaya calisiyorum testi taptigimi ve sonucu bir arkadasim veben biliyoruz kimseciklarin haberi yok..belim ve kasiklarim agriyor adet oncesi agrisi gibi acaba hastami oldum diye wc ye kosuyorum...ama benimhic erken olmaz hep 28. Gunde gelir..12 ekim 28. Gunum
Hepimize sabir versin Rabbim

maybebaybe ne yaptın canım bugün sonuç alacaktın galiba?

Maybe canım neredesin???????????????
Seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzz.........

maybe inşallah hakıında hayırlısı olsun...............

Maybeee nerelerdesin hadi gel sabırsızlıkla bekliyoruz seniiiii

kimsecikler yok,bende biraz calisayim bari maybeyi merak etmistim ama haber yok
guzel haberler bekliyoruz

maybeeeeee ayayyayayaaa

slm kıslaarrr, sewgülü kader arkadaşlarım, gerçekten kader arkadaşıyıs kıslar yhaa, sanırım ben de dondurulmuşlara geçicem. Test günüm yarın, bugün sabah idrar testi yaptım, her zamanki sonuç, ikinci çisgiden eser yok Yaşadığım ufak belirtiler vardı, onları da dün , kullandığım Crinone jel ve östrojen bantın yan etkilerinde okuyunca, dedim tamam , bu iş yine olmayacak. ve nitekim, şu gıcık olduum idrar testi de yine yaptı bana gıcıklığını ve 2.çisgiyi göstermedi.

bu sebeple hiç pozitif değilim, olamıyorum, ben zaten ,gerçekten yürekten bir şeye sahip olmak istesem, ilk denememde hep kaybederim, bu ,şu yaşıma kadar hep bööle olageldi. Yarın bir sürpriz olacağına da ümidim yok ama hadi oldu, ben de şeytanın bacağını kırmışım diyebilirim inş

elvancıım, şimdi ben pozitifi göremezsem, adet olur olmaz, kist falan yoksa hemen donmuş embrio attırabilirmiyim içeriye acep?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…