canım çok üzüldüm. Allah herşeyin hayırlısını versin. Ne desem boş şimdi ama umudunu asla yitirme. Olana kadar devam...
Kuden nerelerdesin? Iyi olmana sevindim. 10 haftalık oldu ha ufaklık maşallahBoşver kiloyu falan bebekten sonra düşünürsün. Eminim çok güzel olmuşsundur şimdi.
Maybeee nerelerdesin hadi gel sabırsızlıkla bekliyoruz seniiiii
Idrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak
canim ya cok erken yapmissin biraz sabretsen.biliyorum zor ama
lutfen kendini uzme daha %60 sansin var unutma
12.gunde idrar testinde bile coookkk silik cikabiliyor,onun icin sabret canim
bakgor guzel haberler alacagiz senden
Idrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak
Arkadaslar herkese merhaba,
Cokk uzun zamandir sizleri okuyorum ama daha once hic yszmamistim. Ben de tup bebekle umit arayanlardanim. Su an 3.denememin 9. Gunumdeyim. Cumartesi gunu kan vericem. 2 defa basarisiz transferden sonra bu defa dondurulnus embriyo transferi yaptirdik. Bakalim ne olacak. Dun lekelenmem oldu cok uzuldum ama kesildi. Bu arada dayanamayip dun idrar tahlili yaptim silik 2.cizgi cikti. Kisacasi heyecanim dorukta. Lutfen benimle paylasin duygularinizi boylece daha rahat atlatiriz belki bu zor gunleri..
Arkadaslar herkese merhaba,
Cokk uzun zamandir sizleri okuyorum ama daha once hic yszmamistim. Ben de tup bebekle umit arayanlardanim. Su an 3.denememin 9. Gunumdeyim. Cumartesi gunu kan vericem. 2 defa basarisiz transferden sonra bu defa dondurulnus embriyo transferi yaptirdik. Bakalim ne olacak. Dun lekelenmem oldu cok uzuldum ama kesildi. Bu arada dayanamayip dun idrar tahlili yaptim silik 2.cizgi cikti. Kisacasi heyecanim dorukta. Lutfen benimle paylasin duygularinizi boylece daha rahat atlatiriz belki bu zor gunleri..
ıdrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak
hosgeldin cnm,ayy cok heyecanli ya insallah positif devam eder
Hadi hayirlisi
Galiba o lekelenme yerlesmeden dolayi olabilir
Bende 9.gunumde gormustum ikinci cizgiyi
simdiden tebrik etmek istiyorum
kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin
maybebaybe ne yaptın canım bugün sonuç alacaktın galiba?
Maybe canım neredesin???????????????
Seni bekliyoruzzzzzzzzzzzzz.........
maybe inşallah hakıında hayırlısı olsun...............
Maybeee nerelerdesin hadi gel sabırsızlıkla bekliyoruz seniiiii
kimsecikler yok,bende biraz calisayim bari maybeyi merak etmistim ama haber yok
guzel haberler bekliyoruz
maybeeeeee ayayyayayaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?