2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

insallah degerin katlanir...
beklemekten baska care yok,ama bu moral bozukluguyla allah korusun var olan bebisinide zora sokuyorsun canim
lutfen moralini yuksek :80:

Ohhhh sukurler olsun kazasiz belasiz tranferin 8.gunude bitiyor kala kala 3 gun kaldi pzt yi saymiyorumzaten...
Benim gibi sonuc bekleyen herkeze Rabbim sabir versin...

teşekkürler herkese
evet bugün transferim yapıldı.8 hücreli 1.kalite de 2 emriyo transfer edildi.
hiç sorunsuz ekranda tüm ayrıntılarını izledim mükemmeldi.
test tarihim 19.ekim hayırlısı artık bekleme zamanı
görüşmek üzere

:92: ARKADAŞLAR ELİMDE GANOL F 1050 IU 1.75 ML İĞNE VAR BENİM İHTİYACIM KALMADI PİYASA DEĞERİNİN YARISINA VEREBİLİRİM İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRLER

hoşgeldin...allah gönlünüze göre versin minikaycecik....hakkınızda hayırlısı...ben idrar testlerine nedense güvenmiyorum ama lekenme kanamasına kesinlikle güveniyorum bencede pozitif gibi görünüyor inşallahhh...

hoşgeldin nyds...

öncelikle doktorun çok önemli...tahliller ve tetkikler uzun sürmüyor...özel mi yoksa devlet destekli mi yapıcaksınız?buda önemli süreçte...

tüp bebek tedavi sürecine gelince kısa ve uzun protokol diye ayrılıyor bu da kişiye göre değişiklik gösteriyor ona doktor karar veriyor canım...

acı ve ağrı konusuna gelince bu da herkeze göre değişiyor...kimisi daha rahat geçiriyor kimisi biraz daha sıkıntılı geçiriyor...narkoz veriliyor yumurta toplama işlemi esnasında...

allah yar ve yardımcın olsun ozlozcan...sabır sabır yaa sabırrr...başka çaremiz yok ne yazık ki....

maybecimm neden böle düşünüyorsun canım benim...ben kesinlikle kan testini bekliyorum yarın hiç belli olmaz bu idrar testlerine güvenmiyorum ben zaten....erkenden moral bozma canım yaa rabbim hakkınızda hayırlsını versin...

evet canım ben yanıt vereyim ama inşallah gerek kalmaz senin için,adet olur olmaz kendini ii hissediyorsan kist filan yoksa başlayabiliyorsun...ben öle yapıcam kısmetse...adet oldum öle gittim doktora dedi 2 ay bekleme süresini söylüyoruz dedi çünkü bayanlar çok yıprandıklarına sölüyorlar o yüzden yoksa beklemeye gerek yok dedi...bencede dedim ben kendimi ii hissediyorum başlayalım...işte bi aksilik olmazsa cumartesi randevum var 21. günü adetimin...

hoşgeldinn....allah yar ve yardımcın olsun...burda hepbirlikte birbirimize dualarımız eksik etmiyoruz sevinc hayırlısı ile güzel yumişlerin olur inşallahhh...

ohh ne güzelll annesine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah...hemide iki tanee bebişşşş ayyyy yaaa ne güzellll.....

cnm yaa hemen şimdiden hazırlama kendini dondurulmuşlarla denemeye dur bakalım ne bu ümitsizlik idrarda pozitif çıkan arkadaşların negatif oldu bak. hele bi yarın ola hayırola.

Idrar testi yaptim bu gun 8. Gun negatif 10. Gunde tekrar yapicam 12.gun kan testi yapilacak

Canim benim ben sana ne demistim sakin erken yapma!!!! bak beni 8. gunumde gittim kan testi yaptim onda bile sonuc 1,6 cikmisti dusun artik kanda öyle cikan idrarda cikarmi.Kendini uzme bosu bosuna daha ortada birsey yok okk

Canim hosgeldin aramiza.Hadi bakalim az kalmis seni cok iyi anliyorum saatler dakikalr gecmez oluyor.Ama sana tavsiyem mumkun oldugunca baska seylerle ilgilenmeye calis disari cik alisveris yap yani baska seylerle ilgilenmeye calis mumkun oldugunca ben öyle yapmistim cokda iyi olmustu.INs.bebisin seninledir canim

canim benim kendini niye bosu bosuna uzuyorsunki idrar testinde cikmamasi normal kanda 15 cikmis ne guzel iste bence yarina 50 nin ustunde cikacak hayirlisi ile, bak benim 8. gunde 1,6 12 gunde 68,9 ve 13. gunumde 128,9 cikmisti seninde olabilir diye söyluyorum.Bozma moralini tamammi sakin

Maybebabycim seni takipediyorum kac gundur seninde cok iyi bilmen gerekirki idrarda herkeste hemn cikmiyor eger 15.de altindaysa cikmayabilir.Yarini bekle hemn umitsizlige kapilma.Ins.kan testi pozitif cikar ve ondan sonra bir duzine idrar testi alirsin ve dogurana kadar rest yaparsin böylece intikaminida almis olursun olmazmi

Canim hosgeldin aramiza.Rabbim yardimcin olsun ins.ins. bol ve kaliteli yumurtalrin olur

kızlar bana yardım edin tüp bebk yaptırıcam sorun eşimde ama bana illa tüp bebek öncesi rahim filmi diyorlar herkese yapılıyormu sizler yaptırdınızmı yardımmm

kızlar bana yardım edin tüp bebk yaptırıcam sorun eşimde ama bana illa tüp bebek öncesi rahim filmi diyorlar herkese yapılıyormu sizler yaptırdınızmı yardımmm

Evet yapil asinda fayda var embiryolari rahimiceriine koyacaklar eger tuplerde bir problem varsa bu gebeligi engeller ...genel anestezi alarak yaptirabilirsin hic bir sey anlamiyorsun bile...

teşekkürler siz yaptırdınız galiba benmde tüp bbek merkezi yapacak 600tl fiyatıda çok sizde sorun ne yaptırdınzmı nerde tedavi oluyosunuz

teşekkürler siz yaptırdınız galiba benmde tüp bbek merkezi yapacak 600tl fiyatıda çok sizde sorun ne yaptırdınzmı nerde tedavi oluyosunuz

Benim 8. Denemem 4. Tup bebek denemsindeyim fiyat cok pahali demisler ben su an istanbuldayim en son 2010 da denizlide ozel bir hastanede 150 tl ye cektirmistim hemde genel anestziyle isleme yalniz basima aracimla gittim cikista yine kendim aracimi kullanarak eve geldim ve hic bir problem yasamadim..
Daha once tup denemelerini denizli erpa tup bebek sonra 2 denemeyi alman hast bahcecigi klinigi simdide ist bati bahat hastanesinde yaptiriyorum..

merhaba bende çok korkuyordum rahim filminden daha doğrusu çevremdeki insanlar çok korkutmuştu giderken bile ağlamıştım.çok kolay bir işlem ben anestesi istemiştim yapmadılar acasız bir işlem boşboşuna anestesi parası verme dediler eğer istanbuldaysan şişlide ECHOMAR var tavsiye ederim beni bahçeci klınığı yönlendirdi 300 tl çektirdim.

slm sekerler, kan vrdim, cok korkuyorum, sonuc 15:00te.dua edin bana;(

:18:

rabbim hayırlısını nasip etsinnn inşş

bende senin gibi dayanamayıp 8. gün ve 11. gün idrar testi yapmıştım 2.çizgi yoktu kan testimde negatif çıkınca çok üzülmüştüm ağlamaktan bihal olmuştum ama toparladım snr kendimi yapacak bişey yok allah önce sağlık versin hepimize snr sı hayırlısıyla gelir inşllah tez zamanda

Maybebaby,canım dualarım seninle tatlım,ama ben senden çok ümitliyim arkadaşım.Hayırlı cuma gününde,hayırlı ve sevinçli bir sonuç alacağız inşallah.

dualarım seninle canım,rabbim bu mübarek cuma gününde yüzünüzü güldürsün....ayy vakitte geçmez şimdi ne zor sınavlar yaşıyoruz biz ya rabbim gör bizi gönlümüze göre ver herşeyi...

evet herkezden isteniyor bildiğim kadarıyla...korkulacak bişey yok ama anestezili yaptırman daha ii olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…