Dualarımız seninle maybe. inşallah sevinçli haberlerle gelirsin.
teşekkürler herkese
evet bugün transferim yapıldı.8 hücreli 1.kalite de 2 emriyo transfer edildi.
hiç sorunsuz ekranda tüm ayrıntılarını izledim mükemmeldi.
test tarihim 19.ekim hayırlısı artık bekleme zamanı
görüşmek üzere
:92: ARKADAŞLAR ELİMDE GANOL F 1050 IU 1.75 ML İĞNE VAR BENİM İHTİYACIM KALMADI PİYASA DEĞERİNİN YARISINA VEREBİLİRİM İSTEYEN ARKADAŞLAR ÖZELDEN MESAJ ATABİLİRLER
kızlar bana yardım edin tüp bebk yaptırıcam sorun eşimde ama bana illa tüp bebek öncesi rahim filmi diyorlar herkese yapılıyormu sizler yaptırdınızmı yardımmm
Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah sonucun hayırlı çıkar ve sınavın bu seferde biter darısı başımıza...bende pzt günü sabah vericem inşallah güzel haberler yazmak nasip olur hepimize..slm sekerler, kan vrdim, cok korkuyorum, sonuc 15:00te.dua edin bana;(
:18:
herkesin mübarek cuma günü dualrının kabul olması dileğiyle
kızlar bugün doktora gitim ve sanırım salı günü opu yapılacak yrın yine gidicem ve belli olacak yumurtalarım iyiyymiş bakalım hayırlısı allah herkesin yar ve yardımcısı olsunnnn herkesi öpüyorum kader arkadaşlarım
Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah sonucun hayırlı çıkar ve sınavın bu seferde biter darısı başımıza...bende pzt günü sabah vericem inşallah güzel haberler yazmak nasip olur hepimize..
gönlünü temiz tut her şey olacağı yere varacak inşallah her şey güzel geçecek...
selam nasılsın sermuh umarım iyisindir ne olursa olsun kendini yıpratma allah herşeyin zamanını bilir bilir veriri allah hayırlı, sağlıklı,sıhatli evlat nasip eylesin üzülme vermediğinde de vardır bir hikmeti şimdi bunu göremeyiz ama belki ilerde iyiki deriz allah yardımcın olsunnnn
çok zor rabbim kimseye böyle zorluk vermesin..bu gün sabah yine test yaptım yine kimsenin haberi yok yine negatif yinede moralimi bozmamaya çalışıyorum kimseyede söyleyemedim çünkü erken bu gün 9.gün daha ama işte gönül elvermedi bir an evvel mutlu olmak istedim ama olmadı inşallah Rabbim pzt yüzümü güldürür...
içim çok sıkıldı tv de program vardı izledim izledim ağladım ..aklıma yine negatif sonuç alacağım an geldi yine ağladım içim daraldı kalktımm 2 rekat namaz kıldım Rabbim her şeyden sana sığınırım sen sabrı esirgeme benden dedim şimdi biraz daha iyiyim ama bu satırları yazarken bile içimde öyle bir ağlamak geliyorki anlatamam gözlerim dolup dolup kuruyor ...bu sınav bitecekmi artık yeter diye haykırasım var...sonucum yine negatif çıkarsa kimse beni görmesin aramasın sormasın çok uzaklarda hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum....
herkesin mübarek cuma günü dualrının kabul olması dileğiyle
kızlar bugün doktora gitim ve sanırım salı günü opu yapılacak yrın yine gidicem ve belli olacak yumurtalarım iyiyymiş bakalım hayırlısı allah herkesin yar ve yardımcısı olsunnnn herkesi öpüyorum kader arkadaşlarım
beta hcg iğneye rağmen yükselmeye devam ediyor.
doktorum etkisi 9 gün surer bekle çarşamba tekrar ver dedi.
değerim 350 den 525 e çıkmış..
ne yapacağımı bilemiyorum. kendime kızasım var o kadar bıktım yani.
umarım kötüye gitmez.
umarım kötüye gitmez.
sizce ne yapmalıyım çarşamba günü beklemek geç kalma olabilirmi..
umarım kötüye gitmez.
sizce ne yapmalıyım çarşamba günü beklemek geç kalma olabilirmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?