komik gelebilir ama ya bu tupleri tıkıyamıyorlarmı bebek başka yere kaçmasın diye...
benim embiryolar saklambaç oynamayı seviyorlar galiba..
tıkasınlar her yeri kaçmasınlar bir yere..
ben bir kaç başka yerle görüşm halindeyim şuan...donumşları başka kuruma taşıya bilip tedaviye devam ede biliyormuşuz..
herkesin mübarek cuma günü dualrının kabul olması dileğiyle
kızlar bugün doktora gitim ve sanırım salı günü opu yapılacak yrın yine gidicem ve belli olacak yumurtalarım iyiyymiş bakalım hayırlısı allah herkesin yar ve yardımcısı olsunnnn herkesi öpüyorum kader arkadaşlarım
beta hcg iğneye rağmen yükselmeye devam ediyor.
doktorum etkisi 9 gün surer bekle çarşamba tekrar ver dedi.
değerim 350 den 525 e çıkmış..
ne yapacağımı bilemiyorum. kendime kızasım var o kadar bıktım yani.
umarım kötüye gitmez.
sizce ne yapmalıyım çarşamba günü beklemek geç kalma olabilirmi..
çok beğendim mesajını......
BÜTÜN NEGATİFLERE İNATTT
BENİMDE HALA UMUDUM VARRRR
duygucum yani başka bir doktorada görünsen çok daha ii olur sanırım çarşambaya kadar 5 gün var kısa bir zaman dilimi değil...doktorun çok ii ve tecrübeli olması lazım...yani eğer içinde bi hücre olmasa değerin yükselmez canım yani bildiğim kadarıyla...dış gebelik erken müdahale edildiği zaman hiç sorun olmaz ama geç bir müdahale sorun olur çok sıkıntı yaşarsın...geç farkedilmiş bir dış gebelik tecrübesi ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın çok zorluklar çektim hayati tehlikeyle hastaneye gitmişim haberim yok...
şimdi tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışmamın nedenidir dış gebelik...
allah yar ve yardımcınız olsun...
Merhabalar arkadaşlar beni de yanınıza alırsanız sevinirim.Ben 39 yaşınsayım 3 yıllık evliyim .Evlendiğim sene nin dördüncü ayında ikizlere hamile kaldım ama o dönem çok stresliydi eşimin kızı bizle yaşıyor epey sorun yaşadık evlenirken (şimdide yaşıyoruz ya) stre falan derken bebişlerim beni terketti sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebişimin kalbi durdu.Daha sonra yaşımda olduğu için bir aşılama denedik sonucu olumsuz oldu Ağustosta tüp bebk denedik o da olumsuz oldu şimdi bu ay adetimi bekliyoruz dondurulmuş tedavisine başlamak için .Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Mrblar. Arkadaşlar herşeyden önce moralinizi yüksek tutmanız çok önemli. Olacağına inanmamız gerekiyor. Unutmayalım ki hepimizin şansı %50. ya olacak ya olmayacak. Rabbim nasip etsin hepimize. Bu oranda gerçekten yüksek. Ben 2006 yılından beri endometriyozis hastasıydım. Çok büyük bir kist alındı. son iki yıldır bebek için uğraşıyorduk. İşlerin hiçte kolay olmadığını anladım. Ancak hiç bir zaman Allahtan umudumuzu kesmemiz gerektiğini anladım. Allah bizimle olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
Merhabalar arkadaşlar beni de yanınıza alırsanız sevinirim.Ben 39 yaşınsayım 3 yıllık evliyim .Evlendiğim sene nin dördüncü ayında ikizlere hamile kaldım ama o dönem çok stresliydi eşimin kızı bizle yaşıyor epey sorun yaşadık evlenirken (şimdide yaşıyoruz ya) stre falan derken bebişlerim beni terketti sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebişimin kalbi durdu.Daha sonra yaşımda olduğu için bir aşılama denedik sonucu olumsuz oldu Ağustosta tüp bebk denedik o da olumsuz oldu şimdi bu ay adetimi bekliyoruz dondurulmuş tedavisine başlamak için .Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Mrblar. Arkadaşlar herşeyden önce moralinizi yüksek tutmanız çok önemli. Olacağına inanmamız gerekiyor. Unutmayalım ki hepimizin şansı %50. ya olacak ya olmayacak. Rabbim nasip etsin hepimize. Bu oranda gerçekten yüksek. Ben 2006 yılından beri endometriyozis hastasıydım. Çok büyük bir kist alındı. son iki yıldır bebek için uğraşıyorduk. İşlerin hiçte kolay olmadığını anladım. Ancak hiç bir zaman Allahtan umudumuzu kesmemiz gerektiğini anladım. Allah bizimle olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım
müminin mümüine duası makbuldur..
hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...
liste yapalım.. hemen..
kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim
beta hcg iğneye rağmen yükselmeye devam ediyor.
doktorum etkisi 9 gün surer bekle çarşamba tekrar ver dedi.
değerim 350 den 525 e çıkmış..
ne yapacağımı bilemiyorum. kendime kızasım var o kadar bıktım yani.
umarım kötüye gitmez.
sizce ne yapmalıyım çarşamba günü beklemek geç kalma olabilirmi..
müminin mümüine duası makbuldur..
hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...
liste yapalım.. hemen..
okuyalım okumasınada 313 sayısı neden?ne özelliği var bu sayının?
duygu sen istanbulda değil misin?haftasonu olsun atla acilden gir!
canim ya seninde allah yardimcin olsun
bi netlesseydi durumun,yilan hikaysine dondu tobe tobe
peki kendini nasil hissediyorsun fiziksel olarak?
Ben okurum kac tane olursa olsun onemli deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?