2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

tupleri komple bağlıyorlar yada alıyorlar ama sonrasında geri dönüşümü zor

umudunuza bir adım daha yaklaşıyorsun birnur ne güzel hayırlısı ile inşallahhh...

duygucum yani başka bir doktorada görünsen çok daha ii olur sanırım çarşambaya kadar 5 gün var kısa bir zaman dilimi değil...doktorun çok ii ve tecrübeli olması lazım...yani eğer içinde bi hücre olmasa değerin yükselmez canım yani bildiğim kadarıyla...dış gebelik erken müdahale edildiği zaman hiç sorun olmaz ama geç bir müdahale sorun olur çok sıkıntı yaşarsın...geç farkedilmiş bir dış gebelik tecrübesi ben yaşadım allah kimseye yaşatmasın çok zorluklar çektim hayati tehlikeyle hastaneye gitmişim haberim yok...

şimdi tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışmamın nedenidir dış gebelik...

allah yar ve yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaşlar beni de yanınıza alırsanız sevinirim.Ben 39 yaşınsayım 3 yıllık evliyim .Evlendiğim sene nin dördüncü ayında ikizlere hamile kaldım ama o dönem çok stresliydi eşimin kızı bizle yaşıyor epey sorun yaşadık evlenirken (şimdide yaşıyoruz ya) stre falan derken bebişlerim beni terketti sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebişimin kalbi durdu.Daha sonra yaşımda olduğu için bir aşılama denedik sonucu olumsuz oldu Ağustosta tüp bebk denedik o da olumsuz oldu şimdi bu ay adetimi bekliyoruz dondurulmuş tedavisine başlamak için .Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

Mrblar. Arkadaşlar herşeyden önce moralinizi yüksek tutmanız çok önemli. Olacağına inanmamız gerekiyor. Unutmayalım ki hepimizin şansı %50. ya olacak ya olmayacak. Rabbim nasip etsin hepimize. Bu oranda gerçekten yüksek. Ben 2006 yılından beri endometriyozis hastasıydım. Çok büyük bir kist alındı. son iki yıldır bebek için uğraşıyorduk. İşlerin hiçte kolay olmadığını anladım. Ancak hiç bir zaman Allahtan umudumuzu kesmemiz gerektiğini anladım. Allah bizimle olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım

bende ankarada araştırma yapıyorum prof. ali ayhan ı buldum bakalım randevu alıp gideceğim.. ali hoca bir değerlendirsin durumumu
herkes bana çok övdü..
hafta sonu araya girdi nerden baksan en yakın pazartesi oda yer varsa..
hep 2 ay sonraya randevu veriliyormuş bakalım.

bende çok korkuyorum ama doktorum benim kadar korkmuyor bu beni endişelendiriyor sanki umursamıyor.

korunuyorduk ama bbeğimiz oldu aaaaaa anlamadım nasıl diyip... anne olsaydınız da keşke burada olmasaydınız ...

ama madem buradasınız........................

hoş geldiniz..

müminin mümüine duası makbuldur..

hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...

liste yapalım.. hemen..

hoşgeldin tuha...tabi ki ne demek listemiz var senide ekleriz...yaş,evlilik süresi,infertilide nedeni,tedavi gördüğün yer,deneme sayısı tek bi seferde yazarsan arkadaşım ilk fırsatta ekler...

allah başından geçenleri bir daha yaşatmasın...sabırlar versin...zor zamanlar atlatmışsın ikiz gebeliğin tüp mü?normal miydi?

yeni tedavin içinde allah yar ve yardımcın olsun...

aminnnn allah yar ve yardımcımız olsun....

slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım

hoşgeldin biz baya kalabalığız listemiz var bir kaç safya öncelerde ordan bakabilirsin merkezleri.....allah yar ve yardımcın olsun....

Son düzenleme:
müminin mümüine duası makbuldur..

hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...

liste yapalım.. hemen..

okuyalım okumasınada 313 sayısı neden?ne özelliği var bu sayının?

duygu sen istanbulda değil misin?haftasonu olsun atla acilden gir!

kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim

nedemek korkuyorum maybecim ya,dur bakalim hemen pes ettin sende canim
allahin izniyle sen ve diger arkadaslarda anne olacaksiniz.
varsin olsun bu defa negatif olsun...,hic bisey olmamis gibi positif bi energiyle dondurulmuslar icin yola devam ediyorsun tamammi..

bu ay olmadiysa diger ay insallah..uzulme,moralini yuksek tutmaya calis

canim ya seninde allah yardimcin olsun
bi netlesseydi durumun,yilan hikaysine dondu tobe tobe
peki kendini nasil hissediyorsun fiziksel olarak?

maybebaby canım çok üzüldüm kaç gündür senin sonucunu bekliyordum ama Allah size sağlık versin canım birgün mutlaka olucak umudunu yitirme her gece yatarken heinize dua ediyorum canlarım benim

kizlar evin internetinde bi sorun var, baglanti yok. Cepten cevap yazmak zor oluo. internet baglantisi duzelince,listemizi yuklerim. mesaj mesajlariniza tek tek cevap vermek istiom ama bugun nasip olmayacak bu gidisle hepinis opuldunus

okuyalım okumasınada 313 sayısı neden?ne özelliği var bu sayının?

duygu sen istanbulda değil misin?haftasonu olsun atla acilden gir!

evet var..

313 ayetel kursu ile yapılan hiçbir dua red olmuyor.. (denemiştir)
1cemile için 1saat suruyor ama alışmış olanlar için 30 dak bitiyor..

canim ya seninde allah yardimcin olsun
bi netlesseydi durumun,yilan hikaysine dondu tobe tobe
peki kendini nasil hissediyorsun fiziksel olarak?

ne hamile olarak ne dış gebe olarak bir durumum yok sancım yok kanmam yok bişey yokk iğneden sonra sadece sık idrara çıktım
ertesi gün kanama oldu bittibende sevindim oh gitti diye ama yok tam tersine iyice tutunmuş..

Ben okurum kac tane olursa olsun onemli deil

canım liste yapalımda..

yerin göğün yaratıcısına evlat sahibi olmak için dua edelim bir birimize..

1 baharef
2- semruh

DUYGU merheba ayetel kürs-i yi çok iyi düşünmüşsün benimde büyük ihtimalle p.tesi opu var bende 500 yasin-i şerife başladım ama zor oluyo dağıtması 1 kişi 1 yasin okunabiliyor.listeyi yapalım ben hızlı okurum hafızım.

kalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.

evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..

dua mız şöyle olacak..
niyet ederimki senin rızan ve duamın kabulu için ayetel kursu okumaya...
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN

ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…