kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif !
kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim
kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim
kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif !
çok bilemiyorum ama senin için hayırlısı ne ise o olsun kendine de kızma bence allah herkesi bir şekilde sınar bizide bu şekilde sınıyor ve sabrımızı ölçüyor allah katında en büyük mertebe sabırlı olandır allah hepmize saır versin
canlarım bugün birçoğumuz iyi birçoğumuz kötü haber almış olabiliriz ama inanın allahım bir gün bizede hayırlı haberlerle sevindirecek biliyorum umut etmekten vazgeçmeyin üzülmeyin herşeye ii tarafından bakamyı deneyin allah korusun bebeğimiz olsa herşeye rağmen istesek ne olursa olsun bir bebeğim olsun desek allah hayırsız özürlü bir bebek verse daha mı iyi hayır değil allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip eylesin herkesi öpüyorum umudunuzu yitirmeyin yarın doktora gidicem şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere
duygu sadece kan değerinemi baktılar muayene etmedilermi. yani görünen birşey yokmuydu diye soruyorum. çok ilginç yaa bu sefer bayada yükselmiş değerin. dur bakalım vardır bundada bir hikmet, sabredip beklemekten başka yapıcak birşey yok.....
ben 2 dış gebelikle malesef tecrübeliyim benim ilki sol tüpümdeydi ve normal adet tarihinde adet oldum 3-4 günde bitti yıkandım 3 gün sonra kanama tekrar başladı ve çok sancım vardı sancıyla dr gittik 6 haftalık olmuş orda evet banada metrotex..denen iğneyi yaptılar Denizli Pamukkale Ünv.Hastanesinin profuydu dr.um .ğneyle düşer dendi ama gece evde sol omzumda ve sol kasıgımda şiddetli ağrıyla acil ameliyata alıdım iç kanama başlamış benim değerimde iğneye rağmen devamlı yükseliyordu malesef bebeğin hala seninle ama yanlış yerde tutunmaya çalışıyor.ve savaşıyor yaşamak için keşke doğru yerde olsaydı o ilaca rağmen dayanıyorsa çok kaliteli fırlama bir bebek olurdu.
lütfen kendini dinle bu durumda iç kanama geçirme ihtimalin var en önemli belirtisi ve kesin belirtisi sol omuz başında şiddetli ağrı sakın öenmsemezlik yapma.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun...
canlarım bugün birçoğumuz iyi birçoğumuz kötü haber almış olabiliriz ama inanın allahım bir gün bizede hayırlı haberlerle sevindirecek biliyorum umut etmekten vazgeçmeyin üzülmeyin herşeye ii tarafından bakamyı deneyin allah korusun bebeğimiz olsa herşeye rağmen istesek ne olursa olsun bir bebeğim olsun desek allah hayırsız özürlü bir bebek verse daha mı iyi hayır değil allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip eylesin herkesi öpüyorum umudunuzu yitirmeyin yarın doktora gidicem şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere
sık sık 2-3 yıl önceki açılan topiklere göz gezdiriyor okuyup araştırıyorum ve görüyorum ki hepside bizler gibi zorlu yollardan geçmişler ama sonunda hepside miss kokulu yavrularını kucaklarına almışlar, anne olmuşlar.
ben çok inanıyorum bizde misss kokulu yavrularımızı birgün kucağımıza alıcaz.... bizde anne olucaz.....
umutsuz yaşanmaz arkadaşlar......
bütün negatiflere inat...
BENİM HALA UMUDUM VARRR
şu içimdeki babası kılıklı yaramazı atsam..da
donmuş kardeşlerini alsam inşallah onalr bana çekerlerde uslu olurlar...
şu içimdeki babası kılıklı yaramazı atsam..da
donmuş kardeşlerini alsam inşallah onalr bana çekerlerde uslu olurlar...
aman babası duymasın
umutcum sermuh arkadaşıma katılıyorum o ilaç kemoterapide kullanılan bir ilaç ve etkisi oldukça yüksekmiş.
vucudundan biran önce atmak için bollll booolllll su iç. biliyorum zor ama en az 2-3 ay bekle derim bende.
tüpte hasar olan yer tekrar tüp bebek denemende yine dış gebelik yapma ihtimali çok yüksek ve sana yapılan iğne kanser hastalarına yapılan bir ilaç ve ciddi yan etkileri var bana dr um 2-3 ay korunmamı önerdi bencede doğru ne o hemen gel donmuşları koyalım ilginç yani....senin dr bir tuhaf...
sık sık 2-3 yıl önceki açılan topiklere göz gezdiriyor okuyup araştırıyorum ve görüyorum ki hepside bizler gibi zorlu yollardan geçmişler ama sonunda hepside miss kokulu yavrularını kucaklarına almışlar, anne olmuşlar.
ben çok inanıyorum bizde misss kokulu yavrularımızı birgün kucağımıza alıcaz.... bizde anne olucaz.....
umutsuz yaşanmaz arkadaşlar......
bütün negatiflere inat...
BENİM HALA UMUDUM VARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?