2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim

canım hiç korkma bu sefer demekki uygun zaman değilmiş herşeyin zamanı var hep aynı şeyi söylüyorum ama gerçekten öyle üzülme lütfen allah yardımcın olsun o herşeyin en iyisini ve doğru zamanı bilir bundada bir hayır vardır öpüyorum senikendini çok yıpratmaaaa

kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif ! bunu yasayacagimi gercekten biliyordum ama umut etmek zorundaydim

canımmmmm sakın üzme kendini. inşallah bir dahaki sefere, herşeyin hayırlısı bitanem. sakın moralini bozma.

sabret sabret bir gün aşacağız bunları emin ol senin uzulebileceğin kadar üzüldüm gözlerim doldu bu gün salya sümük oldum.ümidini kaybetme bak bana normal yoldan olma şansım hiç yok en azından sizlerde böyle bir şans var Allah kimseye yaşatmasın yaşadıklarımı.En azından umut edecek daha çok şeyin var unutma sadece paranı kaybettin lütfen metin ol...Allah sabır versin...

kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif !

cnm korkma lütfen yapma böyle hepimiz birgün anne olucaz sadece zamanını bekliyoruz. hepimiz inançlı insanlarız, evet evlat sahibi olmayı çok istiyoruz ama bunu isterkende rabbimden önce hayırlısını ver diye dua ediyoruz, demek ki hayırlısı böyleymiş.

kendime sabredemediğimden yada isyan gibi bişeyden kaynaklı değil..

kendime kızma nedenim. bana fazla yatmamdan dolayı dış gebelik geçirmem..

canlarım bugün birçoğumuz iyi birçoğumuz kötü haber almış olabiliriz ama inanın allahım bir gün bizede hayırlı haberlerle sevindirecek biliyorum umut etmekten vazgeçmeyin üzülmeyin herşeye ii tarafından bakamyı deneyin allah korusun bebeğimiz olsa herşeye rağmen istesek ne olursa olsun bir bebeğim olsun desek allah hayırsız özürlü bir bebek verse daha mı iyi hayır değil allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlat nasip eylesin herkesi öpüyorum umudunuzu yitirmeyin yarın doktora gidicem şimdi çıkıyorum yarın görüşmek üzere

Bunun üstüne söylenecek söz yok. Allah hayırlısını, sağlıklısını nasip etsin.

içimde bişey yok tatlım. sadece sol tüp girişim genişlemiş..ama ne bir sıvı nebir kitle yok..
ya bayağı bayağı yükselmiş..

kendimi kötü yorgun böyle tuhaf hisediyorum..
negatif enerji doldum..

hayır ilaçtada yazıyor 90 gün içinde gebekalınması bebkte hasara yol açar. doktoruma göre kana değer düşsün hemen o ay gel şartlar uygunsa donmuşu koyalım.
offfffff......... bebek yapmak hiç bukadar zor olmamıştı..
millet şakşuka hemen gebe.offf.

güzellim en azın da oh be negatif kesin negatif kafan karışık değil ya ben gibi ortalıkta avare olsaydın. beta hcg vermekten kollarım delik ve mor. düşük için ilaç okadar ağırdıkı yatırmadı beni idrara çıkarmaktan.

demek istediğim için temizse koyarsın donmuş bebişlerini devam..allah yard ve yardımcın olsun..

sık sık 2-3 yıl önceki açılan topiklere göz gezdiriyor okuyup araştırıyorum ve görüyorum ki hepside bizler gibi zorlu yollardan geçmişler ama sonunda hepside miss kokulu yavrularını kucaklarına almışlar, anne olmuşlar.

ben çok inanıyorum bizde misss kokulu yavrularımızı birgün kucağımıza alıcaz.... bizde anne olucaz.....

umutsuz yaşanmaz arkadaşlar......

bütün negatiflere inat...

BENİM HALA UMUDUM VARRR

sağol tatlım allah emeklerimizi karşılıksız koymasın..

sanada şifa versin banada..

benim bellim kopuyormuş gibi ağırıyor fıttık ağrısı yada üşütme ağrısı gibi başka da bişeyim yok bide bir önceki geceden beridir hafif kanamam başladı.
ama iğne çok idrara çıkardı beni o gece çok huzursuz ve rahatsızdım..

bir düşsede kurtulsam şu veletten..

bebeği doğru yere ittiremiyolarmıdır acaba.. yani tutunmak için mücadele ediyor..

elvanelvan bu msj beğendi

şu içimdeki babası kılıklı yaramazı atsam..da
donmuş kardeşlerini alsam inşallah onalr bana çekerlerde uslu olurlar...

tüpte hasar olan yer tekrar tüp bebek denemende yine dış gebelik yapma ihtimali çok yüksek ve sana yapılan iğne kanser hastalarına yapılan bir ilaç ve ciddi yan etkileri var bana dr um 2-3 ay korunmamı önerdi bencede doğru ne o hemen gel donmuşları koyalım ilginç yani....senin dr bir tuhaf...

aman babası duymasın

umutcum sermuh arkadaşıma katılıyorum o ilaç kemoterapide kullanılan bir ilaç ve etkisi oldukça yüksekmiş.

vucudundan biran önce atmak için bollll booolllll su iç. biliyorum zor ama en az 2-3 ay bekle derim bende.

Son düzenleme:

maydonoz suyu ve lahana suyu içiyorum.. bol bol içimde ilaç artığı kalmasın diye..

çarşamba tekrar gel tekrar tahlil ver düşmemişse tekrar vurcaz aynından dedi.. ya tekrar tekrar neden vuruyor anlamadım.. siz vurdunuzmu?

ya acaba ne olacak başıma daha neler gelecek.. ay offf tüpbebk te bebekte yapmak hiç bukadar zor olmamıştı..

Son düzenleme:

komik gelebilir ama ya bu tupleri tıkıyamıyorlarmı bebek başka yere kaçmasın diye...

benim embiryolar saklambaç oynamayı seviyorlar galiba..

tıkasınlar her yeri kaçmasınlar bir yere..

ben bir kaç başka yerle görüşm halindeyim şuan...donumşları başka kuruma taşıya bilip tedaviye devam ede biliyormuşuz..

maybecim ne desem ne yazsam hepsi anlamsız kalıcak biliyorum...seni çok iyi anlıyorum şu an içinde bulunduğun ruh halinide çok kısa sürede atlatmanı diliyorum...rabbimin hakkımızda bir bildiği vardır deyip dualarımızı etmeye devam etmekten başka çaremiz yok...çok üzgünüm inan...

korkma canım hiç korkma belki ilk denemede olmıcak ama bir gün mutlaka hepimiz anne olucaz...anne olmak için şansımız var yumişlerimiz var eşlerimizde bir sorun yok şükür ya rabbim bunlar için bile ben şükrediyorum...bu günlerimizide bebişlerimize bakıp unutucaz...bir gün mutlaka bebişlerimizle buluşup tanışıcaz...belki dünür olucazz 10:hayalde sınır yokkk dünür olayına kadar geldim yalnız....)daha yapıcak çok şeyimiz var sabır sabır yaa sabır...

bizim bu yolda uğraşımızı iğneyle kuyu kazmaya benzetiyorum...saolsun bu hükümet yüzünden bu çektiklerimizin hepsi...tabi ki en başta rabbim bilir herşeyi ama bilimsel bir gerçek var ki birden fazla embriyo şansını artıyor denemelerde...benim görümcem bu yasa çıkmadan önce ilk denemede 4 tane embriyo yüklendi 1 tuttu diğerleri tutmadı...şimdi çok tatlı bir oğlu var maşallahh...yani onu dicem 3 taneyi ayrı ayrı koysalardı 3 kere aynı üzüntüyü yaşayacak yıpranacak birde üstüne hem zaman kaybı hem para kaybı yaşayacaktı....

eşinle şöle güzel bir tatile çık canım önümüz haftasonu izmirdesiniz çok güzel yerlere yakınsınız gezin tozun stres atın yeni deneme için moral depolayın...1 veya 2 gün içinde kendine geliceksin eminim güçlü ve inançlı hatunsun sen...

allah yar ve yardımcımız olsun....

çok beğendim mesajını......

BÜTÜN NEGATİFLERE İNATTT

BENİMDE HALA UMUDUM VARRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…