kalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.
evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..
dua mız şöyle olacak..
niyet ederimki senin rızan ve duamın kabulu için ayetel kursu okumaya...
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN
ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..
DUYGU merheba ayetel kürs-i yi çok iyi düşünmüşsün benimde büyük ihtimalle p.tesi opu var bende 500 yasin-i şerife başladım ama zor oluyo dağıtması 1 kişi 1 yasin okunabiliyor.listeyi yapalım ben hızlı okurum hafızım.
kalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.
evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..
dua mız şöyle olacak..
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN
ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..
senin hafız olmanı kıskandım başı taçlı gezeceksin öbür dünyada ..
bende sana 1 yasin okuyacağım..
senide listeye yazacağım ve şuan 4 kişiyiz..
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
PAZARTESİ LİSTE KAÇ OLURSA OLSUN HEMEN BAŞLAYALIM..
ALLAH kabul etsin ins canı gölülden okurum .
bizi de yaz duygucuum, esimle birlikte okumaya calisacagizkalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.
dua mız şöyle olacak..
Yarin senin icin senin niyetine 1 yasin okuyacagim...
varya okadar çok sevindimki beni ağlattınız nekadar güzel birşey birbirimiz hiç tanımasakta duaaımızda bir oluyoruz.ALLAH razı olsun çooooooooooooooooooooook sevindim.
maydonoz suyu ve lahana suyu içiyorum.. bol bol içimde ilaç artığı kalmasın diye..
çarşamba tekrar gel tekrar tahlil ver düşmemişse tekrar vurcaz aynından dedi.. ya tekrar tekrar neden vuruyor anlamadım.. siz vurdunuzmu?
ya acaba ne olacak başıma daha neler gelecek.. ay offf tüpbebk te bebekte yapmak hiç bukadar zor olmamıştı..
Merhabalar arkadaşlar beni de yanınıza alırsanız sevinirim.Ben 39 yaşınsayım 3 yıllık evliyim .Evlendiğim sene nin dördüncü ayında ikizlere hamile kaldım ama o dönem çok stresliydi eşimin kızı bizle yaşıyor epey sorun yaşadık evlenirken (şimdide yaşıyoruz ya) stre falan derken bebişlerim beni terketti sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebişimin kalbi durdu.Daha sonra yaşımda olduğu için bir aşılama denedik sonucu olumsuz oldu Ağustosta tüp bebk denedik o da olumsuz oldu şimdi bu ay adetimi bekliyoruz dondurulmuş tedavisine başlamak için .Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Mrblar. Arkadaşlar herşeyden önce moralinizi yüksek tutmanız çok önemli. Olacağına inanmamız gerekiyor. Unutmayalım ki hepimizin şansı %50. ya olacak ya olmayacak. Rabbim nasip etsin hepimize. Bu oranda gerçekten yüksek. Ben 2006 yılından beri endometriyozis hastasıydım. Çok büyük bir kist alındı. son iki yıldır bebek için uğraşıyorduk. İşlerin hiçte kolay olmadığını anladım. Ancak hiç bir zaman Allahtan umudumuzu kesmemiz gerektiğini anladım. Allah bizimle olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.
slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım
müminin mümüine duası makbuldur..
hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...
liste yapalım.. hemen..
ELVAN çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok sevindirdiniz beni.
hiç önemli değil zaten hep okuyorum.
bir tanede dilek arkadaşımız için okumuşum çokmu
günaydınnn kızlarrrr.çok sevındımmmm ..bişeyyy sorcammmm.bende hayırlı bi doğummm sağlıklı bi çoçukk içinnn ve hala bende kalmasıı için listede olmakkk isterımmm.tabıı uyarsaa.şöylekııı benımm hala kanamalarımmm varrr.dr olabılır dediii yatıyorummm bir haftadırrr.10 gun daha yatcammmmmmmm...kafam çatlayacakkkk...şöyleee ben ezbere biliyorummm ..ozamannn pazartesiii kanamam olmaz iseee baslayabılırımmm herkes ne kadar okuyabılırseee sanırımmm cvp yazacağızzz topiğeeee.:)
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
listemiz artıyorrrrrrrrrrr
GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..
ENERJİYE İNANIRMISINIZ? DİNİ ANLAMADA ENERJİ ÇALIŞMASINA İNANAIRMISINIZ?
BEN İNANIRIM BİR ARA HEP BERABER ENERJİ YOLLAMAYI YAPALIM....
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
6-maybebaby..
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
6-maybebaby..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?