2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok geçmiş olsun bugun bende dr daydım inan aklımda hep sen vardın büyük bir heyecanla bekliyordum seni çok üzüldüm canım.

duygucum bende seve seve okurum canim

senin hafız olmanı kıskandım başı taçlı gezeceksin öbür dünyada ..

bende sana 1 yasin okuyacağım..

senide listeye yazacağım ve şuan 4 kişiyiz..

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan

PAZARTESİ LİSTE KAÇ OLURSA OLSUN HEMEN BAŞLAYALIM..

Son düzenleme:

ALLAH kabul etsin ins canı gölülden okurum .

duygu simdi bu listeye ilaki bu topictenmi olmasi gerekiyor.
mesela benim annemde her ikisinide okur,arkadaslarimda oyle olabilirmi?

duygu çok saol inan çok sevindim ALLAH razı olsun bu arada benim adım dilek.p.teside inş opum olacak bir aksilik çıkmazsa.

Duygu hepimiz bir kerede 313 mu okumamiz gerekiyor yoksa 313 umu paylasacagiz...ve ben yarin okumak istiyorum...pzt sonuc gunum cok stresli olurum birde adet filan olursam diye hemen okumak istiyorum...

bizi de yaz duygucuum, esimle birlikte okumaya calisacagiz

varya okadar çok sevindimki beni ağlattınız nekadar güzel birşey birbirimiz hiç tanımasakta duaaımızda bir oluyoruz.ALLAH razı olsun çooooooooooooooooooooook sevindim.

Kizim bana boyle duygusal seyler yazmayin aglayip duruyorum..hormonlu ilaclari dolu dolu kullandiriyorlar biri puf dese ben inga modundayim.....

bana tek iğne yeterli olmuştu 2 gün sonra düşmeye başlamıştı değerim..

hayırlısı olsun. bende dondurulmuşlarla tedavideyim. galiba sana dondurulmuşlarla deneyenler bölümündede cvp yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam:26:
amin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.

geçmiş olsun arkadaşım. yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.

slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım

hayırlısı olur inşallah cnm hadi bakalım boll şans. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin artık rabbim sonunu güzel eylesin inş. ben izmirdeyim egeüniversitesinde tedavi görüyorum.

müminin mümüine duası makbuldur..

hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...

liste yapalım.. hemen..

cnm iyi düşünmüşsün bende okurum, listeye ekleyebilirsin.

ayrıca 500 yasin okuyan arkadaşım bende 1 adet okuyabilirim.

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..

listemiz artıyorrrrrrrrrrr

GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..

ENERJİYE İNANIRMISINIZ? DİNİ ANLAMADA ENERJİ ÇALIŞMASINA İNANAIRMISINIZ?
BEN İNANIRIM BİR ARA HEP BERABER ENERJİ YOLLAMAYI YAPALIM....

günaydınnn kızlarrrr.çok sevındımmmm ..bişeyyy sorcammmm.bende hayırlı bi doğummm sağlıklı bi çoçukk içinnn ve hala bende kalmasıı için listede olmakkk isterımmm.tabıı uyarsaa.şöylekııı benımm hala kanamalarımmm varrr.dr olabılır dediii yatıyorummm bir haftadırrr.10 gun daha yatcammmmmmmm...kafam çatlayacakkkk...şöyleee ben ezbere biliyorummm ..ozamannn pazartesiii kanamam olmaz iseee baslayabılırımmm herkes ne kadar okuyabılırseee sanırımmm cvp yazacağızzz topiğeeee.:)
ilk baharef ten baslıyoruzzzz ozamannnn.ben haber verırımmm.çunku hala devammm edıyorr.bu durumdaaa okuyamamm.
kendınızeee iiiii bakınnn.

günaydın, çok güzel bişey. bende okurum, beni de eklerseniz sevinirim. hem yasin hem ayetelkürsi için.

beni de ekleyin bende okurum
bu duadan sonra 313 kere ayetel kürsi okunacak değil mi?

inan kaç gündür sonucunu çok merak ediyordum.
üzülme diyemeyeceğim bu mümkün değil fakat umudunu yitirme
dondurulmuş emriyoların var şanslısın aynı şeyleri tekrar yaşamadan 2.denemeni yapacaksın
inşallah 2.denemende tutacak
sadece inan umudunu kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…