hoşgeldin keşke gelmeseydin aramıza keşke korunuyorduk farkında olmadan hamile kalmışım sayfasında olsaydın..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşey gönlünden geçen kadar güzel olsun...pozitif ol ....Herkese merhaba,
Çocuk hasreti çekip de Allah'tan bir umut bebeğini kucağına almayı isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inş. Biz de tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse. Allah evlat konusunda terbiye etmesin bizleri inş.
canımcım sağolasınn Allah hepimizin dualrını kabul etsin.benide okudu olarak yazabilirsin.allah kabul etsinnn inşllh
sağol canım daisy bilgine ihitiyacım var bu arada bende istanbuldayım..:)amiinnnnn hayırlısı olsun sizede....hoşgeldin....
sermuh capa da tedavi olan daisycim var...
aramıza hoşgeldin allah herkesin yardımcısı olsun. Nerde başlayacaksın tedaviye kaç yıllık evlisin hangi şehirde yaşıyorsun ben ankaradayım yarın opum var
aramıza hoşgeldin allah herkesin yardımcısı olsun. Nerde başlayacaksın tedaviye kaç yıllık evlisin hangi şehirde yaşıyorsun ben ankaradayım yarın opum var
Umut Tüp bebek merkezi Süleyman TOSUN da düşünüyoruz. 3 yıllık evliyim. Yarın ki OPU işlemi hakkında hayırlı olsun inş.
Süleyman TOSUN ile tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar ?
Kendimi biraz anlatayım size ;
Ben 4 yıllık evliyim be evliliğimin ilk senesi korundum 2,senesinde istem dışı gebelik yaşadım ve doktora gittim hemen doktor bana kalp atışının olmadıgını söledi boş gebelik dendi ve hemen kürtajla sonlandı.Aradan 4 ay geçti ben gene iki çizgiyi gördüm ve bu defa tamam dedim olucak ve malesef gene kalp atışı olmadıgında kürtajla sonlandı.sonra ben araştırma içersine girdim ve testlere başladım prf.dr engin orala gittim eşimden ve benden bir sürü test istedi vee olan oldu eşimin spermi 3,000 dusadece tüp bebekle gebe kalabilirsin dedi.ve ben prf dr. cem fıçıcıoğluna gittim hemen tüp bebek girişimine başladık 11 yumurta toplandı 9 u döllendi 3ü kaliteliydi 2 transfer yapıldı ve sonuç gene NEGATİF oldu ( Sonra ben 1 ay sonra ben yine doğal yolla hamile kaldım ama gene aynen kalp atışı olmadıgı için Kürtajla sonlandırıldı
Sonra ben netten yaptıgım araştırmalar sonucu benim durumumda olan kadınlardan doktorlar Kromozom testi istiolarmış.(Bunu hiç bir doktor akıl edemedi benden istemeyi ben netten buldum) vee kromozom testi yaptırdım sonrasında bende yani bayanda 3, ve17, kromozomlarda translokasyon old. sölendi.Halime üzülsemmi sevinsemmi anlamadım.Aslında sorunu bulmuşdum mutluydum ve bu benim başarımdı.Sonra hemen tekrar nedendir bilmiorum ama cem fıçıcıoğluyla devam ettim 2,tüp bebek denemsine ve hemen başladık 20 yumurta toplandı 11 döllendi.11 Tanesi Pgt testi yapıldı 3 tane kaliteli çıktı ve 2 tanesi transfer edildi.Ve sonuç yine Negatif( Şimdi tüm ümitlerim yıkıldı ve delirmek üzereyim n yapıcagımı nasıl bir yol izliycegimi bilemiorum (((
concelıkle geçmiş olsun ...canım sen normal yolla hamıle kalabılıyosun..
sadece tup bebek le hamıle kalabılırsın demelerı bence bıraz mantıksız..
bebğin kalp durması ile ilgili testler isteyebılırler..
tekrar geçmiş olsun canım..
Çok Teşekkürler cnm ama işde kromozom sorunu bebegin tutunmasını ve özürlü olmasına neden olabiliyor.ve ben artık o kürtaj masasını görmek istemiorum((
ve bizde bebek hiç görünmüo cnm boş genebelik yani Anembiyonik gebelik oluo
Baharef canim ben kendime okudum...
Okuyan arkadaslara Allah razi olsun...
Kizlar capada deneyimi olan varmi istanbul universitesi ...bu donmuslarim yapilmadan orda arastirma yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum...kadin dogum bolumunde bir dr buldum komsumun yegeniymis gidip gorusecegim belki orda cozum bulabilirler ama hic capada tedavi olan biriyle karsilasmadim...
slm kızlar naslsınız ben mıne
Kendimi biraz anlatayım size ;
Ben 4 yıllık evliyim be evliliğimin ilk senesi korundum 2,senesinde istem dışı gebelik yaşadım ve doktora gittim hemen doktor bana kalp atışının olmadıgını söledi boş gebelik dendi ve hemen kürtajla sonlandı.Aradan 4 ay geçti ben gene iki çizgiyi gördüm ve bu defa tamam dedim olucak ve malesef gene kalp atışı olmadıgında kürtajla sonlandı.sonra ben araştırma içersine girdim ve testlere başladım prf.dr engin orala gittim eşimden ve benden bir sürü test istedi vee olan oldu eşimin spermi 3,000 dusadece tüp bebekle gebe kalabilirsin dedi.ve ben prf dr. cem fıçıcıoğluna gittim hemen tüp bebek girişimine başladık 11 yumurta toplandı 9 u döllendi 3ü kaliteliydi 2 transfer yapıldı ve sonuç gene NEGATİF oldu ( Sonra ben 1 ay sonra ben yine doğal yolla hamile kaldım ama gene aynen kalp atışı olmadıgı için Kürtajla sonlandırıldı
Sonra ben netten yaptıgım araştırmalar sonucu benim durumumda olan kadınlardan doktorlar Kromozom testi istiolarmış.(Bunu hiç bir doktor akıl edemedi benden istemeyi ben netten buldum) vee kromozom testi yaptırdım sonrasında bende yani bayanda 3, ve17, kromozomlarda translokasyon old. sölendi.Halime üzülsemmi sevinsemmi anlamadım.Aslında sorunu bulmuşdum mutluydum ve bu benim başarımdı.Sonra hemen tekrar nedendir bilmiorum ama cem fıçıcıoğluyla devam ettim 2,tüp bebek denemsine ve hemen başladık 20 yumurta toplandı 11 döllendi.11 Tanesi Pgt testi yapıldı 3 tane kaliteli çıktı ve 2 tanesi transfer edildi.Ve sonuç yine Negatif( Şimdi tüm ümitlerim yıkıldı ve delirmek üzereyim n yapıcagımı nasıl bir yol izliycegimi bilemiorum (((
bu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...
çok çok geçmişler olsun...allah yar ve yardımcın olsun...neler neler diyor doktorlar okuyoruz duyuyoruz çocuğu olmaz denenler bile hopp bi bakmışsın çocuk sahibi oluyor rabbim bilir kudret onun biz aciz kullarıyız...herşeyde bir hayır vardır...
Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?