2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşgeldin keşke gelmeseydin aramıza keşke korunuyorduk farkında olmadan hamile kalmışım sayfasında olsaydın..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşey gönlünden geçen kadar güzel olsun...pozitif ol ....
benide okudu olarak yazabilirsin.allah kabul etsinnn inşllh
canımcım sağolasınn Allah hepimizin dualrını kabul etsin.
amiinnnnn hayırlısı olsun sizede....hoşgeldin....

sermuh capa da tedavi olan daisycim var...
sağol canım daisy bilgine ihitiyacım var bu arada bende istanbuldayım..:)
aramıza hoşgeldin allah herkesin yardımcısı olsun. Nerde başlayacaksın tedaviye kaç yıllık evlisin hangi şehirde yaşıyorsun ben ankaradayım yarın opum var

dolu yumoşlar gelsin sana inşallah ..korkma herşey çok kolay geçiyor zaten anestezi sonrası hiçbir şey hatırlamıyorsun..bazılarında lekenlenme oluyor bende olmadı ..hatta bu işin en kolay tarafı bende yumurta toplama operasyonu .....sen bunu boşver transferi düşün güzelim idrara sıkışık olarak transfer yapılıyor..yani idrarmı kaçırıcam bebişlerimim mi geldi ne ara oldu anlamıyorsun:)))

aramıza hoşgeldin allah herkesin yardımcısı olsun. Nerde başlayacaksın tedaviye kaç yıllık evlisin hangi şehirde yaşıyorsun ben ankaradayım yarın opum var

Umut Tüp bebek merkezi Süleyman TOSUN da düşünüyoruz. 3 yıllık evliyim. Yarın ki OPU işlemi hakkında hayırlı olsun inş.

Süleyman TOSUN ile tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar ?

Son düzenleme:
Umut Tüp bebek merkezi Süleyman TOSUN da düşünüyoruz. 3 yıllık evliyim. Yarın ki OPU işlemi hakkında hayırlı olsun inş.

Süleyman TOSUN ile tüp bebek yaptıranlar var mı arkadaşlar ?

Ben yaptırmıştım Umut Tüp bebek olmadan Alman Hastanesinin Bahçeci kliniği idi.Malesef negatif sonuç aldım.ilgi alakaları güzel ama ben tekrar tercih etmem.Allah yardımcın olsun...

Kendimi biraz anlatayım size ;
Ben 4 yıllık evliyim be evliliğimin ilk senesi korundum 2,senesinde istem dışı gebelik yaşadım ve doktora gittim hemen doktor bana kalp atışının olmadıgını söledi boş gebelik dendi ve hemen kürtajla sonlandı.Aradan 4 ay geçti ben gene iki çizgiyi gördüm ve bu defa tamam dedim olucak ve malesef gene kalp atışı olmadıgında kürtajla sonlandı.sonra ben araştırma içersine girdim ve testlere başladım prf.dr engin orala gittim eşimden ve benden bir sürü test istedi vee olan oldu eşimin spermi 3,000 du sadece tüp bebekle gebe kalabilirsin dedi.ve ben prf dr. cem fıçıcıoğluna gittim hemen tüp bebek girişimine başladık 11 yumurta toplandı 9 u döllendi 3ü kaliteliydi 2 transfer yapıldı ve sonuç gene NEGATİF oldu ( Sonra ben 1 ay sonra ben yine doğal yolla hamile kaldım ama gene aynen kalp atışı olmadıgı için Kürtajla sonlandırıldı
Sonra ben netten yaptıgım araştırmalar sonucu benim durumumda olan kadınlardan doktorlar Kromozom testi istiolarmış.(Bunu hiç bir doktor akıl edemedi benden istemeyi ben netten buldum) vee kromozom testi yaptırdım sonrasında bende yani bayanda 3, ve17, kromozomlarda translokasyon old. sölendi.Halime üzülsemmi sevinsemmi anlamadım.Aslında sorunu bulmuşdum mutluydum ve bu benim başarımdı.Sonra hemen tekrar nedendir bilmiorum ama cem fıçıcıoğluyla devam ettim 2,tüp bebek denemsine ve hemen başladık 20 yumurta toplandı 11 döllendi.11 Tanesi Pgt testi yapıldı 3 tane kaliteli çıktı ve 2 tanesi transfer edildi.Ve sonuç yine Negatif ( Şimdi tüm ümitlerim yıkıldı ve delirmek üzereyim n yapıcagımı nasıl bir yol izliycegimi bilemiorum (((

concelıkle geçmiş olsun ...canım sen normal yolla hamıle kalabılıyosun..
sadece tup bebek le hamıle kalabılırsın demelerı bence bıraz mantıksız..
bebğin kalp durması ile ilgili testler isteyebılırler..

tekrar geçmiş olsun canım..

concelıkle geçmiş olsun ...canım sen normal yolla hamıle kalabılıyosun..
sadece tup bebek le hamıle kalabılırsın demelerı bence bıraz mantıksız..
bebğin kalp durması ile ilgili testler isteyebılırler..

tekrar geçmiş olsun canım..

Çok Teşekkürler cnm ama işde kromozom sorunu bebegin tutunmasını ve özürlü olmasına neden olabiliyor.ve ben artık o kürtaj masasını görmek istemiorum ((
ve bizde bebek hiç görünmüo cnm boş genebelik yani Anembiyonik gebelik oluo

pgt yontemımı yapıyolar saglıklı embrıyo olması iç.in...
sankı ole bışey duymıştum..
bende duşuk yaptım canım..inan gece ruyalarıma gırıyo..çok haklısın..Allah saglık bebekler versın..İnşallah..

pgt yontemımı yapıyolar saglıklı embrıyo olması iç.in...
sankı ole bışey duymıştum..
bende duşuk yaptım canım..inan gece ruyalarıma gırıyo..çok haklısın..Allah saglık bebekler versın..İnşallah..

Ewet cnm fakat işde tutunmadı yada başak bir nedenden ötürü olmadı anlamış deilim 3. tüp bebek tedavime başlıycam hayırlısıyla bakalım nasıl sonuçlanıcak ama ne kalçamda nede göbegimde iğne yapıcak yer kalmadı ara vermek istiorum ama o aradada delircek gibi oluyorum.Ara vermesemde bu defada negatif sonucu nasıl atlatırım onuda bilmiorum

Son düzenleme:

canım ben ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yaptım. doktorlar hemşireler çok iyi, ben hastane olarak çapayı çok beğeniyorum. çok ilgililer. gitmeni tavsiye ederim. 2. denememi de orda yaptıracağım. kadın doğum daki tanıdığına git infertiliteye yönlendirir seni zaten. tanıdığında olunca daha iyi olur diye düşünüyorum. infertilitede zaten prof. bülent baysal var, diğer doktorlarda çok iyi.

slm kızlar naslsınız ben mıne

merhaba mine uzun zamandır yoktun....nasılsın neler yapıyorsun?

çok çok geçmişler olsun...allah yar ve yardımcın olsun...neler neler diyor doktorlar okuyoruz duyuyoruz çocuğu olmaz denenler bile hopp bi bakmışsın çocuk sahibi oluyor rabbim bilir kudret onun biz aciz kullarıyız...herşeyde bir hayır vardır...

bu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...

çok çok geçmişler olsun...allah yar ve yardımcın olsun...neler neler diyor doktorlar okuyoruz duyuyoruz çocuğu olmaz denenler bile hopp bi bakmışsın çocuk sahibi oluyor rabbim bilir kudret onun biz aciz kullarıyız...herşeyde bir hayır vardır...[/QUOTE]

Aminn Allahım hepimzin Yardımcısı olsun inşallah, Umudumu yitirmiorum İnanıorumki Allahım banada bir gün annelik duygusunu tattırıcak dilerim hepimize bu duyguyu en kısa zamanda tattırır cnm.Senin sorunun n cnm

slm kızlar arada sizi takip ediyorum mutlu sona kavuşma hikayeleri bulmak için inş. sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız .size moral vermek için bir arkadaşımın kısaca yaşadıklarını anlatayım 4 kere tüp bebek tedavisi ve başarısızlık ameliyatlar falan derken kendiliğinden hamile kalıyor beklemediği anda bebişi 6 aylıkken 2.ye kalıyor şimdi iki bbebişle kafayı yemek üzere:)) inş. sizde böyle mucizeler yaşarsınız sağlıklı olduktan sonra mutlaka olucaktır ya şimdi ya sonra allah yardımcınız olsun

elvancım ne diyim bilemedim...çok üzüldüm inan hay allahım ya kısmet işte allah hayırlısını versin...

benimde 2 tane var çok korkuyorum hep başından beri çözülecek mi diye ama çözülmezsede yapacak bişeyim yok diye telkin ediyorum kendimi...

rabbim güzel allahım bizim annelik isteğimizi kucağımızı boş bırakma sağlıklı sıhhatli ise evlat sahibi yap en kısa sürede aminnnn.....

Aminn Allahım hepimzin Yardımcısı olsun inşallah, Umudumu yitirmiorum İnanıorumki Allahım banada bir gün annelik duygusunu tattırıcak dilerim hepimize bu duyguyu en kısa zamanda tattırır cnm.Senin sorunun n cnm[/QUOTE]

benim uzun hikayem kısaca ilk gebeliğim dış gebelik sağ tüpüm alındı.sol tüpüm kemiğe yapışmış saolsun doktorlar perişan etti beni...böle işte ilk deneme başarız bakalım 2. denemeye başladık kısmet rabbim hayırlısını versin hepimize...

Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...

amin orkde hoşgeldin merhaba...tedavin hayırlı uğurlu olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…