bu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...
kızlar listemizde toplam 37 kişi transfer olmuş.
13 kişi pozitifi görmüş:
*** 8 kişi 1. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 2. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 3. denemede başarı elde etmiş...
*** 1 kişi 4. denemede başarı elde etmiş...
41 kere maşallahhh...
arkadaşlar benim test tarihim 19 ekim sonuç bekleyen kimler var?
listemiz güncellenmiyor uzun zamandır
kızlar listemizde toplam 37 kişi transfer olmuş.
13 kişi pozitifi görmüş:
*** 8 kişi 1. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 2. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 3. denemede başarı elde etmiş...
*** 1 kişi 4. denemede başarı elde etmiş...
41 kere maşallahhh...
arkadaşlar benim test tarihim 19 ekim sonuç bekleyen kimler var?
listemiz güncellenmiyor uzun zamandır
benim test sonucum ayın 18 salı inşallah hayırlı güzel sonuçlarımı paylaşmak nasip olur sizlerle
kızlar listeyi maybe tutuyordu oda nette sorun var giremiyor...benim yazdıkların geçmiş zamanlarda olmuş sonuçlanmışlar...
yakın zamanda baharkus sen transfer oldun...
glnm sen yenisin sanırım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun transferin...
kızlar listeyi maybe tutuyordu oda nette sorun var giremiyor...benim yazdıkların geçmiş zamanlarda olmuş sonuçlanmışlar...
yakın zamanda baharkus sen transfer oldun...
glnm sen yenisin sanırım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun transferin...
teşekkür ederim tatlım, evet benim ilk tüp bebek denemem ve yeniyim:)) teşekkür ederim.
cnmmm ya çok üzüldüm benimde 2.tedavide vardı dondurulmuşlar banada transfer yapılamamıştı ama 10 yıl önceydi şimdiki merkezlerin saklama koşulları filan daha iyi gelişmiş.offffffffff allah yardımcımız olsunbu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...
Ben yaptırmıştım Umut Tüp bebek olmadan Alman Hastanesinin Bahçeci kliniği idi.Malesef negatif sonuç aldım.ilgi alakaları güzel ama ben tekrar tercih etmem.Allah yardımcın olsun...
Aminn Allahım hepimzin Yardımcısı olsun inşallah, Umudumu yitirmiorum İnanıorumki Allahım banada bir gün annelik duygusunu tattırıcak dilerim hepimize bu duyguyu en kısa zamanda tattırır cnm.Senin sorunun n cnm
esin yardımcısı olsunMerhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...
amin orkde hoşgeldin merhaba...tedavin hayırlı uğurlu olsun...
geçmiş olsun canım
erol beyin adetidir bu durum 3 arkadaşım aynı şeyi yaşadı çözündüklerinde sağlıklı değil transfer yapamayız diyorlar yapacağımız bir şey yok canım sabır dilemekten başka
başka bir merkezde tekrar dene derim
umudunu yitirme hiç allah ne nasip ederse o oluyor hayırlısı olsun inşallah
-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus
10-BAELAM----------OKUDU
wısh için okudum . allah kabul etsin inş.
-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus
10-BAELAM----------OKUDU
wısh için okudum . allah kabul etsin inş.
bugün bende wish için okudum...
selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz
amin orkde hoşgeldin merhaba...tedavin hayırlı uğurlu olsun...
cok gecmis olsun malesef cektiklerimiz ayni ben 4. Tup bebekle negatifi aldim..simdi dondurulmuslarim var onlarla tekrar kasim gibi transfer yaplacak ama benim yapin dediklerimi yaptiramiyorum gitmedigim hastane dr kalmadi ..zorla genetik yaptirdim problem cikmadi simdi 2 tupumde gitmis vaziyette ve israrla pgt yapin diyorum yaptiramiyorum cok konusunca cokmu biliyorsun modunda davraniyorlar neden negatif diye soruyorum cevap yok ama isleme baslamadan ukalik tavan yapiyor hepsinde malesef umarim bir yol buluruz ve cozeriz simdi ben ozel hast birakip capada tedavi gormeyi dusunuyorum en azindan arastirma hastanesi ve bir cok dr capa cikisli birde orada sansimi deneyecegim...Kendimi biraz anlatayım size ;
Ben 4 yıllık evliyim be evliliğimin ilk senesi korundum 2,senesinde istem dışı gebelik yaşadım ve doktora gittim hemen doktor bana kalp atışının olmadıgını söledi boş gebelik dendi ve hemen kürtajla sonlandı.Aradan 4 ay geçti ben gene iki çizgiyi gördüm ve bu defa tamam dedim olucak ve malesef gene kalp atışı olmadıgında kürtajla sonlandı.sonra ben araştırma içersine girdim ve testlere başladım prf.dr engin orala gittim eşimden ve benden bir sürü test istedi vee olan oldu eşimin spermi 3,000 dusadece tüp bebekle gebe kalabilirsin dedi.ve ben prf dr. cem fıçıcıoğluna gittim hemen tüp bebek girişimine başladık 11 yumurta toplandı 9 u döllendi 3ü kaliteliydi 2 transfer yapıldı ve sonuç gene NEGATİF oldu ( Sonra ben 1 ay sonra ben yine doğal yolla hamile kaldım ama gene aynen kalp atışı olmadıgı için Kürtajla sonlandırıldı
Sonra ben netten yaptıgım araştırmalar sonucu benim durumumda olan kadınlardan doktorlar Kromozom testi istiolarmış.(Bunu hiç bir doktor akıl edemedi benden istemeyi ben netten buldum) vee kromozom testi yaptırdım sonrasında bende yani bayanda 3, ve17, kromozomlarda translokasyon old. sölendi.Halime üzülsemmi sevinsemmi anlamadım.Aslında sorunu bulmuşdum mutluydum ve bu benim başarımdı.Sonra hemen tekrar nedendir bilmiorum ama cem fıçıcıoğluyla devam ettim 2,tüp bebek denemsine ve hemen başladık 20 yumurta toplandı 11 döllendi.11 Tanesi Pgt testi yapıldı 3 tane kaliteli çıktı ve 2 tanesi transfer edildi.Ve sonuç yine Negatif( Şimdi tüm ümitlerim yıkıldı ve delirmek üzereyim n yapıcagımı nasıl bir yol izliycegimi bilemiorum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?