2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar listemizde toplam 37 kişi transfer olmuş.

13 kişi pozitifi görmüş:

*** 8 kişi 1. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 2. denemede başarı elde etmiş...
*** 2 kişi 3. denemede başarı elde etmiş...
*** 1 kişi 4. denemede başarı elde etmiş...

41 kere maşallahhh...

24 kişi negatif görmüş:

*** 2 kişi dış gebelik
*** 1 kimyasal gebelik
*** 21 negatif

rabbim en kısa sürede bizlerede nasip kısmet etsin inşallahhh....

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım
erol beyin adetidir bu durum 3 arkadaşım aynı şeyi yaşadı çözündüklerinde sağlıklı değil transfer yapamayız diyorlar yapacağımız bir şey yok canım sabır dilemekten başka
başka bir merkezde tekrar dene derim
umudunu yitirme hiç allah ne nasip ederse o oluyor hayırlısı olsun inşallah

benim test sonucum ayın 18 salı inşallah hayırlı güzel sonuçlarımı paylaşmak nasip olur sizlerle

cnmmm ya çok üzüldüm benimde 2.tedavide vardı dondurulmuşlar banada transfer yapılamamıştı ama 10 yıl önceydi şimdiki merkezlerin saklama koşulları filan daha iyi gelişmiş.offffffffff allah yardımcımız olsun

Ben yaptırmıştım Umut Tüp bebek olmadan Alman Hastanesinin Bahçeci kliniği idi.Malesef negatif sonuç aldım.ilgi alakaları güzel ama ben tekrar tercih etmem.Allah yardımcın olsun...

canım hangi doktor tedavinle ilgilenmişti ulun beyden de sıkça bahsediyorlar ben de kararsız kaldım anlaşılan süleyman beyde tedavi olan kimse yok...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

benim uzun hikayem kısaca ilk gebeliğim dış gebelik sağ tüpüm alındı.sol tüpüm kemiğe yapışmış saolsun doktorlar perişan etti beni...böle işte ilk deneme başarız bakalım 2. denemeye başladık kısmet rabbim hayırlısını versin hepimize...[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun cnm ya peki sen nerde başladın tedaviye dilerim budefa yüzün güler cnm

Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...
esin yardımcısı olsun
hayırlı olsun inşallah allah yüzüne güler benimde ilk denemem bugün opum vardı cumartesi yada pazartesi transfer var heyecanlıyım allah herk

elvanelvan canım hayırlısı bundada bir hayır vardır üzülme

selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz

selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz

12 iyi bir rakam,senin adına çok sevindim.inşallah iyi haberleride alırsın canım :))) bende çok heyecanlıyım bakalım benim ne olacak.

cok gecmis olsun malesef cektiklerimiz ayni ben 4. Tup bebekle negatifi aldim..simdi dondurulmuslarim var onlarla tekrar kasim gibi transfer yaplacak ama benim yapin dediklerimi yaptiramiyorum gitmedigim hastane dr kalmadi ..zorla genetik yaptirdim problem cikmadi simdi 2 tupumde gitmis vaziyette ve israrla pgt yapin diyorum yaptiramiyorum cok konusunca cokmu biliyorsun modunda davraniyorlar neden negatif diye soruyorum cevap yok ama isleme baslamadan ukalik tavan yapiyor hepsinde malesef umarim bir yol buluruz ve cozeriz simdi ben ozel hast birakip capada tedavi gormeyi dusunuyorum en azindan arastirma hastanesi ve bir cok dr capa cikisli birde orada sansimi deneyecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…