transferin yapıldımı canımm..
inşallah sağlığınla bu kez muradına erersin..
baharcim ben 2 gun once adet oldum, hala suruyor. Bitince okuyabilrim degil mi? bu arada hala internet baglanti sorunumuzu cozemediler. . . sermuhcum allah tan umit kesme, insallah bir gun biz de yuzu gulenlerden olacagiz... elvanciim allahim embriolarina saglik versin, donmus bebe anneleri topigi acariz,nasipse
hayırlsı ile az kalmış elvancım...elvanlar yolda inşallahhh....
inanamıyorum okuduklarıma,allah önce kocan için sabır versin sana baharef... ..bunlar sölenicek laflar değil kesinlikle...acayip sinirlendim yaa daha fazla yazmıyim en iisi...
dış gebelikten sonra hamile kalma ihtimalin azalmıyor nerden çıkardın bunu canım sen!!!ha doğal yolla kalma ihtimalin zor oluyor benim gibi orası bir gerçek sonuçta tüp bebek için uğraşıyoruz zaten değil mi?
oo hadi hayırlısı ne güzelll.....
yaşasın daisycim aynı anda olucak ikimizinde inşallahhhh...bekliyorum haberlerini öpüldünnn....
canım benim seninde umudun hiç bitmesin içinde emi öle pes etmek ve karamsarlık yok anne olabilmek kolay değil sonuçta....bebeğin bu denemende seninle olucak belki neden olmasın rabbim hayırlısını versin....
maybeeee yaaaa nerdesinnn ama özlettin kendini...çözsünler artık şu net sorununuzu olmaz ki böle canım....donmuş bebişlerimiz çözülücek yakında açalım yeni bir topik, yeni topik yeni enerjiii olsunn bizeee yaşasınnnnn yuppiiiii....
cnm sen nasılsın????tekrar düşünüyormusun tedavi?
hayırlı olsun nasıl geçti ağrın varmı benimde yarın opum
sana sonuna kadar katılıyorum..her kelimene..
şımartığımda doğrudur. fazla şımartınca başına çıkıyorlar hesabı ama ben ona koyacağım tavrı öyle bir koydum ki kendi karar verecek bundan sonrasına benim yıprandığım bu dönemde beni yıpratmaya hakkı yok... yanlız 32 yaşındayım ama halen be merkezli olamadım hiçbir ilişkimde aile iş arkadaş eş asla olamadım..keşke olsam azcık..daha az yıpranırım.
bende seni öpücükledim tatlım..
yanlız okuyan her arkadaşımdan allah razı olsun..
dün gece dualarınız bana ulaştı resmen üstümde taş vardı kalktı allah razı olsun..
İNŞALLAH SİZLERDE RAHATLAMA HİSSETMİŞSİNİZDİR.
BUGUN SERMUH ARKADAŞIMIN GÜNÜ ONUN İÇİN OKUYORUZ..
ONUN İÇİN RABBİMİZE HEP BERABER AYETEL KURSUYUDE ÖNÜMÜZE ALIP RABBİMİZE DUA EDELİM..
ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILAR ORTADA YENİLERİ EKLENMEDEN ALALHIM BİZLERE VE SERMUH KARDEŞİMİZE ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABLI BÜYÜTECEĞİ EVLAT NASİP EDER..
1-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------
3-wish_------------
4- minecan----------
5-elvanelvan---------
6-maybebaby..--------------- +mazeretli annecik
7-Kuden------------------------+mazeretli annecik
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM----------
sağol hayatım da iameliyat için gidip temizlendim..annem başka yerde oturuyor onu çağırdım..
sadece çok moralim bozuk..
uyuyamıyorum..
Tebrikler bebegin annesine ins guzelce yapismistir...Allah saglikla kucagina almak nasip etsin...canım ikiz bebeklerim normal yolla olmuştu.ve bugün inanılmaz bir şey oldu adertim 3 gün geçikti bende iki ay önce tüp bebk ilaçlarından kullandığımız için geciktiğini düşündüğüm için test yapmadım bugün işyerinde arkadaşlar zorla yaptırdılar ve ikinci çizgiyi gördüm hemen kan vermeye koştum saat dört gibi sonucu alacağım inanın yerimde duramıyorum lütfen benim için dua edin allah bu sefer yüzüme gülsün nerde varsa allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
sagol canim..evet donmuslarla cok daha kolay olacak ins bu sefer olur..cnm geçmiş olsun neyseki dondurulmuşlar var inşallah onlarla yüzün güler
yeni tedavin hayırlı olsun
cnmmmmmm çok üzüldüm eşininböyle davranmasına erkekerde bayağı etkileniyor bu negatiflerden aradan zaman geçsin bence çok üzülecek bunları sana söylediği için.allah sabır versin hepimize
hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Evet bazi testler yapildi genetik ,kan uyusmazligi histeroskopi rahim filimleri ama simdi pgt yaptirmayi dusunuyorum birde burda capa var direk arastirma has oraya gidicem aslinda bir cok test var ama dr lar sirasi var sirasi var deyip atlatiyorlar...sermuh arkadaşım...allah bi dahakinde yüzünüzü güldürsün...
ama sana sormak ve sölemek istediğim önemli bir kaç şey var...
.......9 tane denemenin tutmaması araştırıldı mı?
.......bana doktorum tiroid hormonlarımın normal olmasına rağmen belki bir ihtimal düşüklere neden olan haşimato hastalığından bahsetti ve geçen gün gittiğimde kan verdim araştırılıyor...
.......sende böle bir araştırılma yapıldı mı?ya da başka testler vs vs....
yani benim aklımda soru işareti oluştu 9 deneme ve negatifler burda birbirimize yardım için varız.....
canimcim Allah hepimizin yardimcisi olsun umitsizlige kapilmamak lazim..donmuslarla insallah diyorum...baharcim ben 2 gun once adet oldum, hala suruyor. Bitince okuyabilrim degil mi? bu arada hala internet baglanti sorunumuzu cozemediler. . . sermuhcum allah tan umit kesme, insallah bir gun biz de yuzu gulenlerden olacagiz... elvanciim allahim embriolarina saglik versin, donmus bebe anneleri topigi acariz,nasipse
hepimize Allah sabir versin dualrimiz bir gun kabul olacak ben inaniyorum...canım çok geçmiş olsun ALAH sabırversin diyicek bişey bulamıyoum k.i.b
arkadaşlar dün benim 11 yumurtam toplanmıştı az önce klınığı aradım 6 sı döllendi dediler kalitesini daha belli değilmiş perşembe belli olur dediler cuma yada c.tesi transfer olur dedi sizce nasıl o zamana kadar yumurta kalmama şansı varmı ilk denemem normalde kaçıncı günler transfer yapılıyo hiç bilmiyorum 3. gün emriyosu 5.gün emriyosu diyolarya hiç bilgim yok hangisi daha iyi oluyor?
Herkese merhaba,
Çocuk hasreti çekip de Allah'tan bir umut bebeğini kucağına almayı isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inş. Biz de tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse. Allah evlat konusunda terbiye etmesin bizleri inş.
Baharef canim ben kendime okudum...
Okuyan arkadaslara Allah razi olsun...
Kizlar capada deneyimi olan varmi istanbul universitesi ...bu donmuslarim yapilmadan orda arastirma yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum...kadin dogum bolumunde bir dr buldum komsumun yegeniymis gidip gorusecegim belki orda cozum bulabilirler ama hic capada tedavi olan biriyle karsilasmadim...
canım sermuh arkadaşımız için beni de okudu diye yazabilirsin
amiinnnnn hayırlısı olsun sizede....hoşgeldin....
Herkese merhaba,
Çocuk hasreti çekip de Allah'tan bir umut bebeğini kucağına almayı isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inş. Biz de tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse. Allah evlat konusunda terbiye etmesin bizleri inş.
herkese merhaba,
çocuk hasreti çekip de allah'tan bir umut bebeğini kucağına almayı isteyen tüm arkadaşlarıma allah nasip etsin inş. Biz de tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse. Allah evlat konusunda terbiye etmesin bizleri inş.
Zaman geçmiyor yada geçiyor geçtikçede heyecan artıyor çok sancılımı opu gerçi sedasyon ile olacak ama hayırlısı
Zaman geçmiyor yada geçiyor geçtikçede heyecan artıyor çok sancılımı opu gerçi sedasyon ile olacak ama hayırlısı
arkadaşlar dün benim 11 yumurtam toplanmıştı az önce klınığı aradım 6 sı döllendi dediler kalitesini daha belli değilmiş perşembe belli olur dediler cuma yada c.tesi transfer olur dedi sizce nasıl o zamana kadar yumurta kalmama şansı varmı ilk denemem normalde kaçıncı günler transfer yapılıyo hiç bilmiyorum 3. gün emriyosu 5.gün emriyosu diyolarya hiç bilgim yok hangisi daha iyi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?