2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağolasın maybecim amin. açarız valla
bu arada topikteki yokluğun fazlasıyla belli oluyor haberin olsun

cnm sen nasılsın????tekrar düşünüyormusun tedavi?

evet cnm az kaldı hayırlısıyla çözülürlerde annelerine sıkı sıkı tutunurlar inşallah.

hayırlı olsun nasıl geçti ağrın varmı benimde yarın opum

canım hiç bir şey hissetmedim çıkıncada başım dönüyodu oda narkozdan kanaman olur demişlerdi o bile olmadı sadece karnımda azıcık ağrım vardı inş senin içinde herşey çok güzel olur yarın güzel haberler verirsin inş

arkadaşlar dün benim 11 yumurtam toplanmıştı az önce klınığı aradım 6 sı döllendi dediler kalitesini daha belli değilmiş perşembe belli olur dediler cuma yada c.tesi transfer olur dedi sizce nasıl o zamana kadar yumurta kalmama şansı varmı ilk denemem normalde kaçıncı günler transfer yapılıyo hiç bilmiyorum 3. gün emriyosu 5.gün emriyosu diyolarya hiç bilgim yok hangisi daha iyi oluyor?

canım sermuh arkadaşımız için beni de okudu diye yazabilirsin

sağol hayatım da iameliyat için gidip temizlendim..annem başka yerde oturuyor onu çağırdım..

sadece çok moralim bozuk..

uyuyamıyorum..

Canim esin hic dogru davranmamis ...biz bayanlar konusarak stresimizi atabiliyoruz..hatta kk diye bir siteyi konusarak yazarak yillardir en populer halde ayakta tutuyoruz erkeklerin boyle bir ozelligi yok hatta bak oturup gonulden birbirimize dua bile ediyoruz erkekler nerde ne zaman ne konusacaklarini bilmiyorlar densizliklikten baska bir sey degil onlari egitmek lazim..Allah yardimcin olsun....

Tebrikler bebegin annesine ins guzelce yapismistir...Allah saglikla kucagina almak nasip etsin...
sagol canim..evet donmuslarla cok daha kolay olacak ins bu sefer olur..
Evet bazi testler yapildi genetik ,kan uyusmazligi histeroskopi rahim filimleri ama simdi pgt yaptirmayi dusunuyorum birde burda capa var direk arastirma has oraya gidicem aslinda bir cok test var ama dr lar sirasi var sirasi var deyip atlatiyorlar...
canimcim Allah hepimizin yardimcisi olsun umitsizlige kapilmamak lazim..donmuslarla insallah diyorum...
canım çok geçmiş olsun ALAH sabırversin diyicek bişey bulamıyoum k.i.b
hepimize Allah sabir versin dualrimiz bir gun kabul olacak ben inaniyorum...

Masallah yumoslarina insallah kaliteli olurlar benim hep 3. Gun embiryosu oldu ama bende bu sefer donmuslarimla olursa 5. Gun yaptirmak istiyorum...5. Gundeki transferde yasayanlarin tutunma sansinin daha yuksek oldugunu duydum ama nasip iste olacak oldumu oluyor..

Baharef canim ben kendime okudum...
Okuyan arkadaslara Allah razi olsun...

Kizlar capada deneyimi olan varmi istanbul universitesi ...bu donmuslarim yapilmadan orda arastirma yaptirmak istiyorum dr arastiriyorum...kadin dogum bolumunde bir dr buldum komsumun yegeniymis gidip gorusecegim belki orda cozum bulabilirler ama hic capada tedavi olan biriyle karsilasmadim...

Herkese merhaba,

Çocuk hasreti çekip de Allah'tan bir umut bebeğini kucağına almayı isteyen tüm arkadaşlarıma Allah nasip etsin inş. Biz de tüp bebek tedavisine başlıycaz nasipse. Allah evlat konusunda terbiye etmesin bizleri inş.

amiinnnnn hayırlısı olsun sizede....hoşgeldin....

sermuh capa da tedavi olan daisycim var...

Son düzenleme:

amin canımm inşş. tedavin hayırlısıyla güzel biter inşlaah

aramıza hoşgeldin allah herkesin yardımcısı olsun. Nerde başlayacaksın tedaviye kaç yıllık evlisin hangi şehirde yaşıyorsun ben ankaradayım yarın opum var

Zaman geçmiyor yada geçiyor geçtikçede heyecan artıyor çok sancılımı opu gerçi sedasyon ile olacak ama hayırlısı

Zaman geçmiyor yada geçiyor geçtikçede heyecan artıyor çok sancılımı opu gerçi sedasyon ile olacak ama hayırlısı

hiçbirşey hissetmiyorsun sonrasında biraz karın ağrısı gibi hafif ağrılar olabiliyor bi iki damla kanama filan korkacak birşey yok cnm allah yardımcın olsun

6 tane iyi bir rakam belki kalite iyi olursa dondulmuşlarında olur.cnm 5. gün embriyosu daha iyi diyorlar bide blast deniyor galiba ona yani çok hücreli.benim 2 emriyo vardı en iyi kalitede idiler dr çok ümitliyiz her şey çok güzel gitti dedi ama negatifle sonuçlandı .bence hiç takılma yok 3.gün yok 5.gün kiminin dondurulmuşlarla kader işi allah sana yazdıysa herşey bahane cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…