2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

tabi canım ne zaman istersen.. sıkıntı yapma..lütfen kendine..

Arkadasim yorum yapmak istiyorum,ama yapmiyacagim.cunki kendimi tutmayabilirim.neyse allah yardimcin olsun...

Ben insallah duami yarin okuyabilecegim,halen adetliyimde

allah gönlüne göre versin nezamn musait olursan ozaman oku kardeşim..allah can sağlığı versin herşey yolluna girer..

3 gündür üzüntüden bittim anlatamam
hastalığamı üzüleyim muallakta olan durumumamı bide şu densiz adamın lafınamı.. onu allahıma emanet ettim ama kalbim kolay kolay ona karşı düzelmeyecek..

ben üzüldüğünde grip sinirlendiğinde ses kısılması ve bademcik inmesi yaşayanlardanım
üzüldüğümde ya grip oluyorum yada bir yerime kıramp girip tutuluyor
bugun sol kolum ve boynum tutuk gezdim iş arkadaşlarım hiç tutlmuş görmemiş gibi bakıyorlar tövbe tövbe ..

akşam eve geldim eee yinemi hastasın dedi bana sende evlendiğimizden beri hastasın dedi..
durdum dedimki.. beni hasta eden sen olmayasın laflarınla dedim.. insan hastanın yanında kala kala hasta oluyor.. diye ekledim..
ohhh tırnaklarımı çıkardım ve sustu. bundan sonra böyle hep altan al hep pışpışla hep iyi davran ama üzülmesin komplex
yapmasın evlat olayını eee beni kim anladı
2 hormon düzelmesi ile beni sattı adam.

erkekler kediden daha nakördür derdi annem ama inanmazdım. ya nekadar haklıymış..

ya üzülmemek mümkün mü?erkekler nankördür evet hele bide sakın hastalanma hep sağlıklı olucaksın hep zinde olucaksın...ama senin kocan baya abartmış canım ya canını sıkmak istemiyorum dicek çok laf varda neyse...sen bir an evvel toparlanmaya bak sağlığına kavuş boşver kocanı ama tabi alttan alıcak taraf sen değilsin bu durumda hem suçlu hem güçlü senin kocan....

birde ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafını kim demişse doğru demiş...

ona diyecek benimde çok lafım var ama dost ve düşmen var diye susuyorum..

ama hakkattende anadan başka yar yalan..

bugun benim günümdü ve gecenin bu dak. hemen yazmak için bilgisayarı açtım..

okumalr için teşekürler o kadar güzel enerjiler geldiki bana rahatladım..

ALLAH RAZI OLSUN..

YARIN 2. SIRA İÇİN OKUYORUZ.. ALLAHIN İZNİYLE ..

-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus
10-BAELAM----------OKUDU

TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:

arkadaşım seni ve bu topingi uzun zamandır takip etmekteyim.ama şu yazdıklarından sonra yorum yapma hakkını kendimde fecii halde hissettim.nasıl bir insan bu eşin.üzgünüm ben allah sabır versin falan diyemiyeceğim.başlarım ben kocasınada çocuğunada.bence sen çocuktan önce onunla olan ilişkini bi gözden geçir.insanlara zaten hele hele erkeklere gereğinden fazla değer vermiceksin.o değer verdiğin küçük insan büyür vede seni küçük görür.sen fazla yüz vermişsin.sorunun kimde olduğu bukadar önemli miymiş.herşey bu muymuşş.benim naçizane fikrim kusura bakmaz san silkelen vede kendine dön.kendine değer ver.ben merkezci ol.insanlar etrafında dönsün yada hiç çemberi daraltmasınlar boşu boşuna.ayrıca bende dış gebelik geçirdim hemde 2 kere.ama ben bundan ötürü çocuğun olmuyo diyen hiç bi doktora yada sitede herhangi bir yazıya rastlamadım.ayrıca o eğitimli kocana söyle de dış gebelik nedir ne değildir biraz internette sörf yapsın kendini eğitsin.seni öpüyorum.

hbyiron
canımmmmm çok sevindim aynı zamanda heyecanlanacağız, sonuç beklicez... inşallah bu sefer yüzümüz gülecek. çektiğimiz sıkıntılara değecek. çok öptüm seni canım.

canım benim opu işlemim vardı eve gelemedim şimdi neti açtım geceleyin okudum 313 ayetel kürs-iyi ALLAH kabul etsin inş dün benimde 11 yumurta toplandığını söylediler bugunde haber bekliyorum kaç tanesi dönlendi banada çok dua edin nedense ben çok umutsuzum

allah yardımcın olsun arkadaşım benimde yarın sabah opum var allah herkesin yardımcısı olsun

arkadaşım yasin okudum senin için allah kabul etsin...sağlıklı sıhhatli yumişlerin olur inşallahhh....karamsarlık yok ne güzel 11 tane yumişin olmuş maşşallahhh...

sana sonuna kadar katılıyorum..her kelimene..
şımartığımda doğrudur. fazla şımartınca başına çıkıyorlar hesabı ama ben ona koyacağım tavrı öyle bir koydum ki kendi karar verecek bundan sonrasına benim yıprandığım bu dönemde beni yıpratmaya hakkı yok... yanlız 32 yaşındayım ama halen be merkezli olamadım hiçbir ilişkimde aile iş arkadaş eş asla olamadım..keşke olsam azcık..daha az yıpranırım.
bende seni öpücükledim tatlım..

yanlız okuyan her arkadaşımdan allah razı olsun..
dün gece dualarınız bana ulaştı resmen üstümde taş vardı kalktı allah razı olsun..
İNŞALLAH SİZLERDE RAHATLAMA HİSSETMİŞSİNİZDİR.

BUGUN SERMUH ARKADAŞIMIN GÜNÜ ONUN İÇİN OKUYORUZ..

ONUN İÇİN RABBİMİZE HEP BERABER AYETEL KURSUYUDE ÖNÜMÜZE ALIP RABBİMİZE DUA EDELİM..
ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILAR ORTADA YENİLERİ EKLENMEDEN ALALHIM BİZLERE VE SERMUH KARDEŞİMİZE ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABLI BÜYÜTECEĞİ EVLAT NASİP EDER..

1-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------
3-wish_------------
4- minecan----------
5-elvanelvan---------
6-maybebaby..--------------- +mazeretli annecik
7-Kuden------------------------+mazeretli annecik
8-daisy---------------
9-baharkus----------
10-BAELAM----------

transferin yapıldımı canımm..

inşallah sağlığınla bu kez muradına erersin..

11 yumurtacığın inşallah bebek olurda annesinin kucağına gelir kardeşim..

hayırlı olsun nasıl geçti ağrın varmı benimde yarın opum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…