baharcim ben 2 gun once adet oldum, hala suruyor. Bitince okuyabilrim degil mi? bu arada hala internet baglanti sorunumuzu cozemediler. . . sermuhcum allah tan umit kesme, insallah bir gun biz de yuzu gulenlerden olacagiz... elvanciim allahim embriolarina saglik versin, donmus bebe anneleri topigi acariz,nasipse
Arkadasim yorum yapmak istiyorum,ama yapmiyacagim.cunki kendimi tutmayabilirim.neyse allah yardimcin olsun...
Ben insallah duami yarin okuyabilecegim,halen adetliyimde
inanamıyorum okuduklarıma,allah önce kocan için sabır versin sana baharef... ..bunlar sölenicek laflar değil kesinlikle...acayip sinirlendim yaa daha fazla yazmıyim en iisi...
dış gebelikten sonra hamile kalma ihtimalin azalmıyor nerden çıkardın bunu canım sen!!!ha doğal yolla kalma ihtimalin zor oluyor benim gibi orası bir gerçek sonuçta tüp bebek için uğraşıyoruz zaten değil mi?
3 gündür üzüntüden bittim anlatamam
hastalığamı üzüleyim muallakta olan durumumamı bide şu densiz adamın lafınamı.. onu allahıma emanet ettim ama kalbim kolay kolay ona karşı düzelmeyecek..
ben üzüldüğünde grip sinirlendiğinde ses kısılması ve bademcik inmesi yaşayanlardanım
üzüldüğümde ya grip oluyorum yada bir yerime kıramp girip tutuluyor
bugun sol kolum ve boynum tutuk gezdim iş arkadaşlarım hiç tutlmuş görmemiş gibi bakıyorlar tövbe tövbe ..
akşam eve geldim eee yinemi hastasın dedi bana sende evlendiğimizden beri hastasın dedi..
durdum dedimki.. beni hasta eden sen olmayasın laflarınla dedim.. insan hastanın yanında kala kala hasta oluyor.. diye ekledim..
ohhh tırnaklarımı çıkardım ve sustu. bundan sonra böyle hep altan al hep pışpışla hep iyi davran ama üzülmesin komplex
yapmasın evlat olayını eee beni kim anladı
2 hormon düzelmesi ile beni sattı adam.
erkekler kediden daha nakördür derdi annem ama inanmazdım. ya nekadar haklıymış..
ya üzülmemek mümkün mü?erkekler nankördür evet hele bide sakın hastalanma hep sağlıklı olucaksın hep zinde olucaksın...ama senin kocan baya abartmış canım ya canını sıkmak istemiyorum dicek çok laf varda neyse...sen bir an evvel toparlanmaya bak sağlığına kavuş boşver kocanı ama tabi alttan alıcak taraf sen değilsin bu durumda hem suçlu hem güçlü senin kocan....
birde ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar lafını kim demişse doğru demiş...
benim eşimdeydi problem..
varikoselli vardı sperm sayısı 3 milyon du ve prolaktin problemi vardı
ben ona o kadar çok destek oldum ..
hiç yüzüne vurmadım ameliyatlarda yanındaydım.. bebekten öte baktım arkadaşları bile kıskanıyordu ona bakımımı ve takılıyorlardı..
ve cuma günü o kadar büyük bir nankörlük yaşadım ki.. 3 gündür uyuyamıyorum..
eşimin tahlileri için 1 hafta uğraştık varikosel tekrarlamış.. ama tüm hormonlar süper sperm sayımız 5 milyon vs..
o arada eşimin bir arkadaşı evlenmişti 4 ay önce tüp bek yapmaya kara verdiler sperm sayısı çoook düşük diye ve nasıl olduysa eşi 43 yaşında kadın kendiliğinden hamile kladı
veeee olan oldu..
eşim döndü dediki benimle aynı sperm sayısı olan arkadaşımın 43 yaşındaki karısı hamile kalabiliyorsa
benim hormonlaımda yerindeyse demekki sorun bende değil miş sendeymiş sen kadın değilsin demekkki dedi bana ..
baksana dedi senin içinde problem varmış bebek tüpüne takılmış.. zaten pıhtılaşmadan içine koyulan bebeği bile besleyemiyorsun dedi..
ailelerde sorduğunda sorumlu belli hastalıklı olan sensin dedi bana..
4 yıldır evliyiz 4 yıldır her ilişkide içine aktım neden bebek olsun diye aşılama dedin gittik ne oldu şimdi tüp dedin gittik ne oldu pıhtılaşma probleminden bebği besleyemedin öldü gitti tüpe yerleşti bide şimdi o çıktı işte sen kadın gibi kadın değilsin dedi bana ..
kadın olsaydın 30 yaşında halinle kalırdın.
senden 10 yaş büyük olan kadın senden daha kadın dedi bana
dünyam başıma yıkıldı..
ben dış gebeliğimemi yanayım..
dış gebelikten sonra anne olma ihtimalimin çooook çok azalmasınamı..yanayım..
yoksa daha düne kadar bebek yapmayı cehil insan düşüncesi gören bana bebek takıntın var senin aptal ev kadınları gibi diyen
tüp bebk merkezinde bile millete rezil ettin beni diye her seferinde sorun çıkaran..
dakkikada bir çalışma hayatımı eğitimimi yüzüme vurup sanki bebek istemek için evlat sahibi olmak suçmuş gibi davrana bu adam bir anda okadar acı konuştu ki..
canım çok yandı kızlar kendimde değillim..
inanın..
hayatımda ilk defa nefesim kesildi hayatım da ilkdefa ölmek istedim..
sevdiğim adam
desteğim olan adam
öldüm oan yıkıldım..
işe geldim ama nasıl geldim bilmiyorum yüzünü görmek istemiyorum son 3 gündür uykum yok diyip başka odada yatıyorum..
canım benim opu işlemim vardı eve gelemedim şimdi neti açtım geceleyin okudum 313 ayetel kürs-iyi ALLAH kabul etsin inş dün benimde 11 yumurta toplandığını söylediler bugunde haber bekliyorum kaç tanesi dönlendi banada çok dua edin nedense ben çok umutsuzum
canım benim opu işlemim vardı eve gelemedim şimdi neti açtım geceleyin okudum 313 ayetel kürs-iyi ALLAH kabul etsin inş dün benimde 11 yumurta toplandığını söylediler bugunde haber bekliyorum kaç tanesi dönlendi banada çok dua edin nedense ben çok umutsuzum
allah yardımcın olsun arkadaşım benimde yarın sabah opum var allah herkesin yardımcısı olsun
arkadaşım yasin okudum senin için allah kabul etsin...sağlıklı sıhhatli yumişlerin olur inşallahhh....karamsarlık yok ne güzel 11 tane yumişin olmuş maşşallahhh...[/QUOT çok sağol canım ağzına sağlık ALLAH razı olsun haber bekliyorum aramadılar daha klınıkten bende aradım biz sizi arıcağız dediler.
allah yardımcın olsun arkadaşım benimde yarın sabah opum var allah herkesin yardımcısı olsun
arkadaşım seni ve bu topingi uzun zamandır takip etmekteyim.ama şu yazdıklarından sonra yorum yapma hakkını kendimde fecii halde hissettim.nasıl bir insan bu eşin.üzgünüm ben allah sabır versin falan diyemiyeceğim.başlarım ben kocasınada çocuğunada.bence sen çocuktan önce onunla olan ilişkini bi gözden geçir.insanlara zaten hele hele erkeklere gereğinden fazla değer vermiceksin.o değer verdiğin küçük insan büyür vede seni küçük görür.sen fazla yüz vermişsin.sorunun kimde olduğu bukadar önemli miymiş.herşey bu muymuşş.benim naçizane fikrim kusura bakmaz san silkelen vede kendine dön.kendine değer ver.ben merkezci ol.insanlar etrafında dönsün yada hiç çemberi daraltmasınlar boşu boşuna.ayrıca bende dış gebelik geçirdim hemde 2 kere.ama ben bundan ötürü çocuğun olmuyo diyen hiç bi doktora yada sitede herhangi bir yazıya rastlamadım.ayrıca o eğitimli kocana söyle de dış gebelik nedir ne değildir biraz internette sörf yapsın kendini eğitsin.seni öpüyorum.
1-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_------------ okudu
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus---------- okudu
10-BAELAM----------OKUDU
TÜM KARDEŞLERİME TEŞEKKÜRLER
kızlar bu sabah hstaneyi aradım, 3 adet dondurulmuşum vardı 3. gün dondurulmuşlardı, ben blast yani 5. gün embriyosu transferi istediğim için embriyologla konuştum, oda bugün çözeceklerini takip edip hergün durumları hakkında bilgi vereceklerini söyledi. eğer herşey yolunda giderse muhtemelen çarşamba günü transferim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?