2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

iyi geceler sermuh un niyetine okudum ALLAH kabul etsin inş şimdi sıra bende :)
Canimcim Allah kabul etsinn ben bu gun hasta oldum kirmizilarimiz tam zamaninda Tesrif ettiler...
Baharef ben Ilk 2 ye okudum ama listenin kalan 8 kisi icin lutfen beni okudu olarak yaz ben hastaligim biter bitmez oturup okuyacagim ( bu arada ezberden okusam oluyormu) bana okuyan okumayan cok onemli degil ben Allah rizasi icin okuyorum insallah bir gun dualrimiz kabul olur...
slm kızlar naslsınız ben mıne

hosgeldin ...mine...

Daisy sagol canim.burasi arastirma hastanesi diymi? Nette cok detayli bilgi bulamadim.ben daha oncedevlet raporuu kullandim simdi bu hastAnede ben ozel yaptirmak istiyorum gerci sgk var ordanda faydalandirabilirim ama en oncelikli istedegim pgt vb gibi arastirmalari yaptirabilmek..yani neden olmuyor sorusunun cevabi tibbi olarak ogrenmek...sence burasi faydali olabilirmi ..gerci yarin on gorusme icin gitmeyi dusunuyorum aksilik olmazsa gidecegim...
budaguzel en azindan olumlu olan tarafi olmayacak embiryolar icin umit baglayip 12 gun yatmak zorunda kalmayacaksin bak Rabbim senide seviyormus ki seni bu sikintidan kurtardi insallah bir dahak denemende bebislerinide kucagina almak nasip olacak ...
Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...

insallah her sey yolunda gider insallah Allah gonlunce beislerini verir sanada...

arkadaşlar merhaba ben ilk defa bu siteye katılıyorum....
3 senedir çoçuk istiyorz...2 kez aşılama yaptırdım hatta son aşılamayı doktorum benim ısrarımla yaptı sizin bir sorununuz yok diye ama yine tutmadı 4 farklı doktora gittim ama çok büyük bir sorununuz yok zamana bırakın dediler ama ben yoruldum hafta sonu tüp bebek merkezine gideceğim ,hiç sorun olmadan tüp bebek yaptıran varmı aranızda....

canım hangi doktor tedavinle ilgilenmişti ulun beyden de sıkça bahsediyorlar ben de kararsız kaldım anlaşılan süleyman beyde tedavi olan kimse yok...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..

Ulun bey ilk gorustugumuz dr du bize sizin cocugunuz olur gidin demisti ama bak hala elde var sifir ve iki tupte yok..ben o grubu sosyete grubu olarak adlandiriyorum mantik cok para harca ozel deri koltuklarda bekle guzel ikramlar al..ama islem standart ben tekrar aslave asla oraya gitmem sorun ne neden olmuyor diye arastirma islemini bizden deli gibi paralari somurdukten sonra akil erdiriyorlar...oda binbir zahmetle insallah senin icin guzel gecer herkez ayni seyleri yasayacak diyebirsey yok birazda sans

Kızlar Anadolu sağlık hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı,aydın arıcı için iyi doktor diyorlar ama ben pek yorum bulamadım ((

uff ya şimdi bozuk olan moralim dahada bozulduben pkoluyum eşiminde spermlerinde sorun var üç yıldır beklioduk gittiğimiz ilk doktor aşılama yapalım dedi sora sigortadan bi doktora göründük o benim bişeyimin olmadığını idda edince kafamız karıştı bende burda çoğunlukla tavsiye edilen yerlere baktım öylelikle doktorumuza karar verdik süleyman beyle başlıcaz oda aşılama olamıycağını tüp bebek yapılması gerektiğini söyledi şimdi reglimin 2.gününü beklioruz stres korku umutsuzluk herşey bir arada allah hepimizin yardımcısı olsun inş...henüz bi kere gittiğim için ne merkez nede doktor hakkında net bi bilgim yok zaten stresten hiç bişeyin farkınada varamam gibi geliyor(

acaba bu grubun içinde benim gibi polikistik over olup tüp bebeğe başlıycak olan birileri varmı?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

acaba bu grubun içinde benim gibi polikistik over olup tüp bebeğe başlıycak olan birileri varmı?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...

canım bende pkoluyum 2 aşılama yaptırdım olmadı şimdi ise transfer için gün sayıyorum merakla bekliyorum. ama benim adetlerim düzenli pko lularda genelde adet düzensizliği oluyormuş bende yok dr ileri seviyede değil dedi kafaya takılılacak birşey yok dedi ilaç kullanıyorum sadece glucophage

selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz

birnurcum canım çok sevindim iyi geçmesine bende haber bekliyorum klınikten bugün haber vermediler hemşireyle konuştum sabah ben seni arıyacağım dedi dün konuştuğumda 6.sı döllendi demişlerdi merakla bekliyorum bende bakalım ne olucak.

evet cnm bayadır gıremedım ıyım cok cok sukur agustosta bebegımız tutunamamıstı bu defada sansımızı denemek ıstıyoruz ılac tedavısıne basladık kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam cnm yenı arkadaslarda gelıs tedavılerı hayırlı olsun bu arda sen napıyosun ozledım valla sızı sende varmı bıseyler

ya canım benimde adetlerim düzenli olsa keşke aslında tahlil sonuçlarımın cokda kotu olmadıgını soylemıstı doktorum ama nedense arada bi uzunca bı zaman gırıyor araya adet dongusuyle bunun kılodan kaynaklanabılecegını belırttıler bı kac kılo almak bıle farkettırıyormus..bende glucophage ve folık asıt kullanıyorum su an. eşimdede sorun olduğu için aşılama yapmak istemediler ilk tüp bebek için geri sayıma başladık bizde yaşım 25 az once nette bakınırken okudum yeni yasa geregi 35 yaş altındakilere birden fazla embriyo transferi yapılamayacakmıs ama forumda okuyorum genelde bırden fazla taransfer edilmiş kafam karıştı epeyce bununla ilgili henüz doktorla görüşmedik gerçi...

http://www.birincikuvvet.com/haber/tup-bebek/tup-bebek-uygulamasi-degisti/403178.html

Son düzenleme:

canım bende 27 yaşındayım adetim düzenli ama tüğlenme ve kilo problemim var 2 emriyo istediği söyledim yeni yasaya göre tek embriyo olduğunu dediler klınkte bir bayanla tanıştım 2. deneme yaş 32 onada tek embriyo transfer edilecekmiş benim ilk deneme p.tesi yumurtam toplandı kaç embriyom olmuş sabah arıcaklar bende merakla bekliyorum tedavin nerde oluyo senin ben ist dayım

bende 2. denemeye başladım mine kasımın ilk haftası olucak galiba transfer şimdi ilaç kullanıyorum...sanada hayırlı olsun tedavin...

hoşgeldin tedavi sürecin hayırlı olsun ipeklez sebepsiz infertilide olupta hamile kalan 3 arkadaşımız var topiğimizde 3ününde ilk denemesinde tuttu...zamana bırakın demek kolay zaten zaman çok önemli tabi yaşın kaç bilmiyorum ama istiyorsanız belirsizliklerle uğraşmayın tüp bebek deneyin....

Çok geçmiş olsun cnm ya peki sen nerde başladın tedaviye dilerim budefa yüzün güler cnm

saol...bursa art'da başladım....aminnnn hepimizin inşallahhhh.....

selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz

hayırlı olsun yumişlerin çok çok kaliteli olurlar inşallahhh annesiiiiiii...

teşekkürler hbyiron inşallah hayırlısı olur.hem çok korkuyorum işlem ağrılı olacak mı diye hemde sonunun güzel olabilir düşüncesiyle rahatlıyorum.karışık duygular içindeyim...

korkma canım öle dayanılmıcak ağrılar değil inan...bu çektiğimiz evlat yokluğu daha acı geliyor insana...herkeze göre değişiyor kimi çok rahat atlatıyor kimide biraz daha sıkıntılı rabbim hayırlısını versin....anne ve baba olucaz sonunda bundan daha güzelliği var mıı...

maybebaby kuden daısy sızı de ozledım kızlar sız napıyosunuz bayadır gıremıyodum ben cnm

canım hoşgeldin biz de seni özledik. inşallah transferin başarılı geçer ve bu sefer Allahım yüzünü güldürür. ben de 2.yi denicem bakalım kasım veya aralık olacak raporumun çıkmasını bekliyorum. bu hafta çıkmadı önümüzdeki salı belli olacak sanırım. Allah hepimize yardım etsin. öpüyorum.

dun gece sayfalarda dolasırken denk geldım bı ay oncesıne aıt tarıh ama hepsıne ıkı uc embriyo yerlestırıldıgınden bahsetmısler bende sasırdım onlardan cwp beklıyorum sımdı..aslında bende de aynı problemler var su an 55 ya da 56 kıloyum bı ara 61 falan olmustum o arada adet duzenım sapıtmıstı..ben ıstanbul umranıyedeyım umut tup bebek süleyman beyle tedavı görücez inş...sen nereye gıdıyorsun canım..

araştırma hastanesi canım. merak etme herşeyini araştırıyorlar zaten:))) denemekte fayda var canım, ama bence yardımcı olacaklardır. ayrıca sgk varsa tüp bebek fiyatı çok uygun oluyor. biz ilaçlarla birlikte 1.100-1.200 civarı toplam ödeme yaptık. benimle aynı gün yaptıran bir bayan vardı her işlemde beraberdik zaten o bir bebek sahibi olmuş orda, 2. için yine çapayı tercih etmiş çok memnunum diyordu. inşallah sana da derman olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…