Canimcim Allah kabul etsinn ben bu gun hasta oldum kirmizilarimiz tam zamaninda Tesrif ettiler...iyi geceler sermuh un niyetine okudum ALLAH kabul etsin inş şimdi sıra bende :)
slm kızlar naslsınız ben mıne
Daisy sagol canim.burasi arastirma hastanesi diymi? Nette cok detayli bilgi bulamadim.ben daha oncedevlet raporuu kullandim simdi bu hastAnede ben ozel yaptirmak istiyorum gerci sgk var ordanda faydalandirabilirim ama en oncelikli istedegim pgt vb gibi arastirmalari yaptirabilmek..yani neden olmuyor sorusunun cevabi tibbi olarak ogrenmek...sence burasi faydali olabilirmi ..gerci yarin on gorusme icin gitmeyi dusunuyorum aksilik olmazsa gidecegim...canım ben ağustos ayında ilk tüp bebek denememi yaptım. doktorlar hemşireler çok iyi, ben hastane olarak çapayı çok beğeniyorum. çok ilgililer. gitmeni tavsiye ederim. 2. denememi de orda yaptıracağım. kadın doğum daki tanıdığına git infertiliteye yönlendirir seni zaten. tanıdığında olunca daha iyi olur diye düşünüyorum. infertilitede zaten prof. bülent baysal var, diğer doktorlarda çok iyi.
budaguzel en azindan olumlu olan tarafi olmayacak embiryolar icin umit baglayip 12 gun yatmak zorunda kalmayacaksin bak Rabbim senide seviyormus ki seni bu sikintidan kurtardi insallah bir dahak denemende bebislerinide kucagina almak nasip olacak ...bu sabah hastaneden aradılar, erol tavmergen görüstü benimle embriyolarımı çözdüklerini ancak malesef 3ününde transfer edilecek kalitede olmadıklarını söyledi. ilaçlara 3-4 gün daha devam et sonra bırakırsın, adet olduktan sonra bir ay dinlenirsin daha sonra isterseniz tekrar deneyebilirsiniz dedi...
Merhaba kızlar bende bu ay sonu ile anadolu sağlık merkezinde tüp bebek tedavisine başlıyorum.ilk tüp bebek denemem olacak bu yüzden çok heyecanlıyım.Allah isteyen herkese nasip etsin...
canım hangi doktor tedavinle ilgilenmişti ulun beyden de sıkça bahsediyorlar ben de kararsız kaldımanlaşılan süleyman beyde tedavi olan kimse yok...Allah hepimizin yardımcısı olsun inş..
Kızlar Anadolu sağlık hastanesinde tüp bebek yaptıran varmı,aydın arıcı için iyi doktor diyorlar ama ben pek yorum bulamadım((
Ulun bey ilk gorustugumuz dr du bize sizin cocugunuz olur gidin demisti ama bak hala elde var sifir ve iki tupte yok..ben o grubu sosyete grubu olarak adlandiriyorum mantik cok para harca ozel deri koltuklarda bekle guzel ikramlar al..ama islem standart ben tekrar aslave asla oraya gitmem sorun ne neden olmuyor diye arastirma islemini bizden deli gibi paralari somurdukten sonra akil erdiriyorlar...oda binbir zahmetle insallah senin icin guzel gecer herkez ayni seyleri yasayacak diyebirsey yok birazda sans
acaba bu grubun içinde benim gibi polikistik over olup tüp bebeğe başlıycak olan birileri varmı?bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim...
-bahar ef ------- OKUDU
2 semruh---------OKUDU
3-wish_
4- minecan----------OKUDU
5-elvanelvan---------OKUDU
6-maybebaby..--------------- +
7-Kuden------------------------+
8-daisy---------------OKUDU
9-baharkus
10-BAELAM----------OKUDU
wısh için okudum . allah kabul etsin inş.
ALLAH kabul etsin arkadaşlar ağzınıza sağlık
selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz
merhaba mine uzun zamandır yoktun....nasılsın neler yapıyorsun?
çok çok geçmişler olsun...allah yar ve yardımcın olsun...neler neler diyor doktorlar okuyoruz duyuyoruz çocuğu olmaz denenler bile hopp bi bakmışsın çocuk sahibi oluyor rabbim bilir kudret onun biz aciz kullarıyız...herşeyde bir hayır vardır...
canım bende pkoluyum 2 aşılama yaptırdım olmadı şimdi ise transfer için gün sayıyorum merakla bekliyorum. ama benim adetlerim düzenli pko lularda genelde adet düzensizliği oluyormuş bende yok dr ileri seviyede değil dedi kafaya takılılacak birşey yok dedi ilaç kullanıyorum sadece glucophage
ya canım benimde adetlerim düzenli olsa keşkeaslında tahlil sonuçlarımın cokda kotu olmadıgını soylemıstı doktorum ama nedense arada bi uzunca bı zaman gırıyor araya adet dongusuyle bunun kılodan kaynaklanabılecegını belırttıler bı kac kılo almak bıle farkettırıyormus..bende glucophage ve folık asıt kullanıyorum su an. eşimdede sorun olduğu için aşılama yapmak istemediler ilk tüp bebek için geri sayıma başladık bizde yaşım 25 az once nette bakınırken okudum yeni yasa geregi 35 yaş altındakilere birden fazla embriyo transferi yapılamayacakmıs ama forumda okuyorum genelde bırden fazla taransfer edilmiş kafam karıştı epeyce bununla ilgili henüz doktorla görüşmedik gerçi...
Tüp bebek uygulaması değişti
evet cnm bayadır gıremedım ıyım cok cok sukur agustosta bebegımız tutunamamıstı bu defada sansımızı denemek ıstıyoruz ılac tedavısıne basladık kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam cnm yenı arkadaslarda gelıs tedavılerı hayırlı olsun bu arda sen napıyosun ozledım valla sızı sende varmı bıseyler
arkadaşlar merhaba ben ilk defa bu siteye katılıyorum....
3 senedir çoçuk istiyorz...2 kez aşılama yaptırdım hatta son aşılamayı doktorum benim ısrarımla yaptı sizin bir sorununuz yok diye ama yine tutmadı 4 farklı doktora gittim ama çok büyük bir sorununuz yok zamana bırakın dediler ama ben yoruldum hafta sonu tüp bebek merkezine gideceğim ,hiç sorun olmadan tüp bebek yaptıran varmı aranızda....
Çok geçmiş olsun cnm yapeki sen nerde başladın tedaviye dilerim budefa yüzün güler cnm
selam bugünopum başarıyla geçti 12 tane toplandı cumartesi yada pazartesi transfer yapılacak döllenme durumu ile ilgili haberi de yarın alıcaz
teşekkürler hbyiron inşallah hayırlısı olur.hem çok korkuyorum işlem ağrılı olacak mı diye hemde sonunun güzel olabilir düşüncesiyle rahatlıyorum.karışık duygular içindeyim...
evet cnm bayadır gıremedım ıyım cok cok sukur agustosta bebegımız tutunamamıstı bu defada sansımızı denemek ıstıyoruz ılac tedavısıne basladık kısmet olursa carsamba gunu transfer olucam cnm yenı arkadaslarda gelıs tedavılerı hayırlı olsun bu arda sen napıyosun ozledım valla sızı sende varmı bıseyler
maybebaby kuden daısy sızı de ozledım kızlar sız napıyosunuz bayadır gıremıyodum ben cnm
canım bende 27 yaşındayım adetim düzenli ama tüğlenme ve kilo problemim var 2 emriyo istediği söyledim yeni yasaya göre tek embriyo olduğunu dediler klınkte bir bayanla tanıştım 2. deneme yaş 32 onada tek embriyo transfer edilecekmiş benim ilk deneme p.tesi yumurtam toplandı kaç embriyom olmuş sabah arıcaklar bende merakla bekliyorum tedavin nerde oluyo senin ben ist dayım
Daisy sagol canim.burasi arastirma hastanesi diymi? Nette cok detayli bilgi bulamadim.ben daha oncedevlet raporuu kullandim simdi bu hastAnede ben ozel yaptirmak istiyorum gerci sgk var ordanda faydalandirabilirim ama en oncelikli istedegim pgt vb gibi arastirmalari yaptirabilmek..yani neden olmuyor sorusunun cevabi tibbi olarak ogrenmek...sence burasi faydali olabilirmi ..gerci yarin on gorusme icin gitmeyi dusunuyorum aksilik olmazsa gidecegim...
budaguzel en azindan olumlu olan tarafi olmayacak embiryolar icin umit baglayip 12 gun yatmak zorunda kalmayacaksin bak Rabbim senide seviyormus ki seni bu sikintidan kurtardi insallah bir dahak denemende bebislerinide kucagina almak nasip olacak ...
insallah her sey yolunda gider insallah Allah gonlunce beislerini verir sanada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?