birnurcum canım çok sevindim iyi geçmesine bende haber bekliyorum klınikten bugün haber vermediler hemşireyle konuştum sabah ben seni arıyacağım dedi dün konuştuğumda 6.sı döllendi demişlerdi merakla bekliyorum bende bakalım ne olucak.[/QUOTE
SEVİNDİM İYİ DİMİ 6 SININ DÖLLENMESİ BENDE HABER BEKLİYORUM HALA ARAMADILAR NE KADAR OLDUĞUNU MERAK EDİYORUM ALLAH HAYIRLISINI VERSİN
dun gece sayfalarda dolasırken denk geldım bı ay oncesıne aıt tarıh ama hepsıne ıkı uc embriyo yerlestırıldıgınden bahsetmısler bende sasırdım onlardan cwp beklıyorum sımdı..aslında bende de aynı problemler var su an 55 ya da 56 kıloyum bı ara 61 falan olmustum o arada adet duzenım sapıtmıstı..ben ıstanbul umranıyedeyım umut tup bebek süleyman beyle tedavı görücez inş...sen nereye gıdıyorsun canım..
bende 2. Denemeye başladım mine kasımın ilk haftası olucak galiba transfer şimdi ilaç kullanıyorum...sanada hayırlı olsun tedavin...
Hoşgeldin tedavi sürecin hayırlı olsun ipeklez sebepsiz infertilide olupta hamile kalan 3 arkadaşımız var topiğimizde 3ününde ilk denemesinde tuttu...zamana bırakın demek kolay zaten zaman çok önemli tabi yaşın kaç bilmiyorum ama istiyorsanız belirsizliklerle uğraşmayın tüp bebek deneyin....
Saol...bursa art'da başladım....aminnnn hepimizin inşallahhhh.....
Hayırlı olsun yumişlerin çok çok kaliteli olurlar inşallahhh annesiiiiiii...
Korkma canım öle dayanılmıcak ağrılar değil inan...bu çektiğimiz evlat yokluğu daha acı geliyor insana...herkeze göre değişiyor kimi çok rahat atlatıyor kimide biraz daha sıkıntılı rabbim hayırlısını versin....anne ve baba olucaz sonunda bundan daha güzelliği var mıı...
bende bahçeci fulyaya gidiyorum dr um halit fırat erden umutla zaten bahçeci aynı klınıkler benim evime yakın olduğu için tercih ettim ve tüp bebekte en iyi klınık diye duydum hakkımızda hayırlısı artık süleyman beyin adını çok duydum.
bugün sabah klınkten aradılar yumurtalardan 5 tanesi kalmış döllenen yarın sabah dr tekrar bakıp haber vericeklermiş belki öğleden sonra transfer yaparız dediler yada c.tesi günü ozaman benim 4. gün yada 5.gün embriyosu olucak heyecanla bekliyorummmmm
bugün sabah klınkten aradılar yumurtalardan 5 tanesi kalmış döllenen yarın sabah dr tekrar bakıp haber vericeklermiş belki öğleden sonra transfer yaparız dediler yada c.tesi günü ozaman benim 4. gün yada 5.gün embriyosu olucak heyecanla bekliyorummmmm
bende zaten burdan arastırıp bulmustum canım aslında bayan doktor ıstıyordum daha rahat olurum dusuncesıyle ne yazııkkı memnun kalınan bayan doktor bulamadımben cok yenı oldugum ıcın heycan yanında korkularımda var mesela yumurta toplanırken canınız yanıomu 15 dk kadar suruo yazmıslar pekı bu toplama ve tarnsfer de bu ılk gıttıgımız muayne masasındamı yapılıyor ben en cok ondan korkuyorum gorunuslerı bıle yeterınce urpertıcı ühühü ühü..
canım benimde ilk denemem bende korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş hiç birşey hissetmiyorsun gülerek girdim gülerek çıktım :)ymurta toplama işlemini ameliyathanede yapıyorlar zaten uyuduğun için hiç bir şey anlamıyorsun çıktından sonra az bişey karnım ağrıdı.transferi nede yaptıklarını bimiyorum normal muayene gibiama aşılamalarımdan biiyorum hiç korkma canım dr a da gelince dr zaten bize haram deiller ben hep erkek dr a gittim zaten konuşarak onlar seni rahatlatıyorlar :)
hoşgeldin canım bende acemiyim 15 gün sora ilk tüp bebek tedavimiz başlıcak inş bu sefer güzel haberle ayrılırsın tum ısteyenlerın kucakları bebişlerle dolsun taşsın inş..slm kızlar aranıza yeni katılıyorum çok acamiyim artık yardımcı olursunuz dimi :)) bende tedaviye yeni başladım bu ikinci enbiro tıransferi yatırcam deylik düzünde medicanada olcak ama gine başrısız olcamdiye çok korkuyorum
kızlar ben çapadan cerrahpaşadan vazgeçtim dondurulmuşlarımı hastaneden alıp memorıalda yaptıracağım pzt randevu aldım....
tedaviyede önce pgt yaptırmayı soracam ama büyük ihtimalle gerek olmayacak co-kültür denilen bir yöntem var onunla transfer yaptıracağım...ne dersiniz?
minecan için okudum.allah kabul etsin inşş
kızlar ben çapadan cerrahpaşadan vazgeçtim dondurulmuşlarımı hastaneden alıp memorıalda yaptıracağım pzt randevu aldım....
tedaviyede önce pgt yaptırmayı soracam ama büyük ihtimalle gerek olmayacak co-kültür denilen bir yöntem var onunla transfer yaptıracağım...ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?