2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende bahçeci fulyaya gidiyorum dr um halit fırat erden umutla zaten bahçeci aynı klınıkler benim evime yakın olduğu için tercih ettim ve tüp bebekte en iyi klınık diye duydum hakkımızda hayırlısı artık süleyman beyin adını çok duydum.

bugün sabah klınkten aradılar yumurtalardan 5 tanesi kalmış döllenen yarın sabah dr tekrar bakıp haber vericeklermiş belki öğleden sonra transfer yaparız dediler yada c.tesi günü ozaman benim 4. gün yada 5.gün embriyosu olucak heyecanla bekliyorummmmm

bursa art deden memnunmusun mustafa develioğduydu sanırım işinde çok ii diyolardı aklımda kaldı:18::18::18::18:

bende zaten burdan arastırıp bulmustum canım aslında bayan doktor ıstıyordum daha rahat olurum dusuncesıyle ne yazııkkı memnun kalınan bayan doktor bulamadımben cok yenı oldugum ıcın heycan yanında korkularımda var mesela yumurta toplanırken canınız yanıomu 15 dk kadar suruo yazmıslar pekı bu toplama ve tarnsfer de bu ılk gıttıgımız muayne masasındamı yapılıyor ben en cok ondan korkuyorum gorunuslerı bıle yeterınce urpertıcı ühühü ühü..

ayyy inş mutlu sonuçlarla ayrılırsın mujdenı duyarız burdan...allah hepimizin yuzune gülsün..

ayyy inş mutlu sonuçlarla ayrılırsın mujdenı duyarız burdan...allah hepimizin yüzüne gülsün..

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) ış gebelik

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak POZİTİF

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn POZİTİF

28 Eylül Çarşamba : Cazii : negatif

29 Eylül Perşembe : 35İzmir : negatif

4 Ekim Salı : ekinbebek : nazar: POZİTİF

7 Ekim Cuma : MaybeBaby : negatif

:92::92::92::92::92::92:

Kıslar , yüksek müsadenizle ben artık anne listemizi sonlandırmak istiyorum. Artık aşağı yukarı herkes sonucunu aldı ve olumsuz sonuç alan bizler yeni aylara taşıyoruz umudumuzu... O yüzden yeni bir topikte yeni bir listeyle, hayırlı bir tedavi sürecine başlayalım diyorum , ne dersiniz?

Son düzenleme:

canım benimde ilk denemem bende korkuyordum ama hiç korkulacak birşey yokmuş hiç birşey hissetmiyorsun gülerek girdim gülerek çıktım :)ymurta toplama işlemini ameliyathanede yapıyorlar zaten uyuduğun için hiç bir şey anlamıyorsun çıktından sonra az bişey karnım ağrıdı.transferi nede yaptıklarını bimiyorum normal muayene gibiama aşılamalarımdan biiyorum hiç korkma canım dr a da gelince dr zaten bize haram deiller ben hep erkek dr a gittim zaten konuşarak onlar seni rahatlatıyorlar :)

cok saol canım yaa azda olsa ıcım rahatladı aslında haramlıgından zıyade utanıyorum onun stresı zaten apayrıbazıları tedaviyi ilaçla bazıları iğneyle yapıyormuş sen ne kullandın meşhur bı klomen var ortalıkta sıklıkla adı gecen..

uff ay bir an önce tedaviye başlasak stresten ölücem((zaman şimdiden geçmiyor ben sonuçları nasıl beklicem((

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum çok acamiyim artık yardımcı olursunuz dimi :)) bende tedaviye yeni başladım bu ikinci enbiro tıransferi yatırcam deylik düzünde medicanada olcak ama gine başrısız olcamdiye çok korkuyorum

hoşgeldin canım bende acemiyim 15 gün sora ilk tüp bebek tedavimiz başlıcak inş bu sefer güzel haberle ayrılırsın tum ısteyenlerın kucakları bebişlerle dolsun taşsın inş..

Arkadaşlar bende anne adayıyım allah tamamlamayı nasıp ederse elimde asagıdakı ılaçlar var ıhtıyacı olan özelden msj atabılır.Malesef fazla aldırıyorlar ve böyle kalıyor maddı bı zarar bu bızım ıçın ama elımız mahkum olunca alıyoruz mecburen

6adet merıonal

3adet 12-2011 skt
3adet 03-2012 skt

3adet puregon 03-2013 skt

1adet gonall-f 300

kızlar ben çapadan cerrahpaşadan vazgeçtim dondurulmuşlarımı hastaneden alıp memorıalda yaptıracağım pzt randevu aldım....
tedaviyede önce pgt yaptırmayı soracam ama büyük ihtimalle gerek olmayacak co-kültür denilen bir yöntem var onunla transfer yaptıracağım...ne dersiniz?

memorıal bu konuda çok ii olduğunu duyuyorum sürekli.inşallah bu sefer tutar
bende çok istedim oraya gitmeyi ama çok pahalı diyolar birde gün aşırı gitmek gerekicek

slm canım ondurulmuşları daşka bi hastaneye taşındını bilmiyodum ben medikana internatonal hastanesine selman beye gidiyorum aslında ilgi ve alakadan memlunum ama şimdi bi kuşku oldu içimde sizce nasılbi yerdir acaba beyiştirebilirmiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…