2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini almayı dört gözle bekliyor olacağız...

kızlar hepinizin hikayesini merakla teker teker okudum. benim hikayemde sizinkinden çok farklı değil ama yinede bende yazayımda yalnız olmadığınızı birkez daha bilin.
düğünümüze bir hafta vardı ve ben şiddetli bir miğde bulantısıyla kendimi hastanenin acilinde buldum (merak etmeyin hamile değilim). bir sürü testler yapıldı filmler çekildi serumlar falan derken herşey temiz ama bulantım geçmiyo. enson kadın doğum uzmanı baktı ve bana eyvahh dedi evlimisin, dedim haftaya düğünüm var. senin 5.5mm çapında bir kistin var hemen yatış yapıcaz dedi. ben korktum tamam dedim, ağlaya ağlaya eve gittim eşyalarımı topladım ve hastaneye geri döndüm. annemler de bu arada düğün davetiyelerimizi dağıtıyo. neyse o gün başladı benim kistimle mücadelem doğum kontrol hapları falan 1.5 yıl uğraştık, bir küçülüyo hapı bırakıyorum tekrar büyüyo en sonunda dedim artık yeter ben çocuk istiyorum hap falanda kullanmıyorum ne olursa olsun. derken 5-6ay sonra göğüslerim acaip ağrıyo, kasıklarımda iğne gibi batmalar kokulara karsı bi hassasiyet derken adet günüm geldi çattı, normalde gününden önce gelir ama gelmedi. gittim test aldım baktım tek çizgi, ama ben ikna olmadım tabi. aradan 3 gün daha geçti yok hala gelmedi, gittim bir test daha aldım yaptım bu sefer silik ikinci bir çizgi daha aha dedim hamileyim. hemen gittim hastaneye kan tahlili yaptık sonuç 1000 kusurlarda değer güzel ultrason için bir sonraki haftaya gün aldım. bir hafta sonra gittim kan değeri 3500 lerde ama kese diye birşey yok ortada. hemen ordan çıktım eşimi aradım geldi beni aldı ve gittik özele bir kaç kez daha kan verdik ve değer çok düzenli katlıyordu ama kese yoktu. 7. haftadaydım ve doktorum artık bekleyecek birşey yok çaresine bakalım derken, oda ne keseyi gördük hemde kalp atışıyla beraber ama malasef rahimin dışında yumurtalığın alt kısmında kendine yer edinmiş. ertesi günü gittik ameliyata sol tarafımdan dış gebelik alındı ve tüpümdede yapışıklık olduğu ve sadece %50 açılabildiğini, sağ tarafımda ise kist diye bildiğimiz şeyin aslında 4.5 yaşındayken geçirdiğim apandisit operasyonu sonucu doktorların hasar verdiği ve sucuk şeklinde şişmiş patlamak üzere olan tüpüm olduğunu öğrendik neticede onuda tamamen aldırdık.

böylece artık tek şansımızın tüp bebek olduğu gerçeğinide öğrenmiş olduk. bu sene şubat ayında ilk tüp denememizi yaptık 11. gün kan değeri 118. havalara uçtuk herkese hbr verdik. şükürler olsun bu sefer oldu dedik. şükür namazları kıldım, hayırlar yaptım. ama daha sonra katlanmayan kan değeri ve sonuç yine dış gebelik. ilaçla sonlandırıldı. şimdi dondurulmuşlarla ikinci denemeye başlıyorum ve bu sefer sizden başka hiç kimsenin haberi yok. allah yar ve yardımcımız olsun ve bize birtek o acısın.

Son düzenleme:
Elvan'cığım Allah emeklerinin karşılığını sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat olarak versin tez vakitte inşallah.Nasıl istiyorsan öyle yap,ister davul zurna ile ilan et tedavini,istersen kimseye söyleme önemli olan kendini huzurlu,rahat hissetmen.Hep derlerdi de saçlarını başlarını yolasım gelirdi:))'sen bu kadar stres yaparsan olacağı varsada olmaz,rahatla biraz,tedavi olmuyormuş gibi normal bir zamanmış gibi düşün'diye,o kadar haklılarmış ki aslında kendimize eziyet ediyoruz canım lütfen rahatla Rabbim hayırlısıyla verecek hepimizin muradını kucaklarımıza

canım benim iki tüpünde olmadığı halde dış gebelik nasıl gelişmiş hayret biey inşallah bi daha olmaz .....bu seferki konacağı yeri iyice belller inşallah....

Hayırlısıyla yumurtaların toplansın,bol bol embriyo olsun sağlıkla kucağına alacağın bebiş olsun inşallah papatyacığım
kızlar merhabalarrrr gonal f in 6. günündeyimmm acayip karın ağrım var ölüyom valla bi okadar da yumurtam olsa keşke ama vucudum yavas cevap veriyomuş hadi hayırlısı inşallahhh.....
Olsun fatmacığım yavaş yavaş ama kaliteli yumurtaların olsun inşallah şekerim
Rabbim ne güzel kararlamış işte demek senin tüp bebek yapman gerekiyormuş ki böyle olmuş,bebişin tüp bebekle sana gelecekmiş annesi,inşallah sağlıkla kucağına da alırsın edacığım.
O kadar geriliyoruz ki tuanay farkında olmadan bir yerde tutamıyoruz işte kendimizi,bundan sonra hep gülersin inşallah,hayırlı olsun tedavin arkadaşım.
kızlar neler yapıyosunuz bu serin istanbul aksamında elimde değil hep bbek hayali kurasım geliyo valla.....tedavi böle giderse bayramda alıcam sonucumu işte benim bayramım o zaman belli olacak.....
İnşaaallllaaaaaaaaahhhhh arkadaşım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh hep birlikte bayram ederiz buradan inşallah

hepinizin yazılarını okudum. bu öyle bir sıkıntı ki başına gelmeyen kesinlikle bilmez. dilerim Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin. gerçi benim de net değil. inşallah bu akşam netleşecek, tekrar kan vereceğim. ben 2 yıl öyle stres yaptım ki son ay artık sıkılmıştım, olursa olur olmazsa napalım demeye başlamıştım. kısmetim böyle oldu. hepimiz birgün kucağımıza alacağız ama ne zaman olduğunu bilmiyoruz sadece....

Herkese günaydın,güzel bir gün yaşayalım hep birlikte inşallah,aynı zamanda hayırlı cumalar olsun

Nushucum,Hepimizin yüzü gülsün inşallah,nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum,daha 2. günüm ama,bir dibe vuruyorum,bir heyecanlanıyorum,yıllardır özlemini çektiğim bebeğime kavuşacağım diyorum.Allahım kolay eylesin yolumuzu,senin de bebeğini kucağına almayı,büyütüp askere göndermeyi nasip eylesin.Nedense askere dedim, yok yok kesin oğluşun olacak senin

canım çok geçmiş olsun bende herkese söyliyveriyorum tedavi olduğumu sonra pişman oluyorum daha fol yok yumurta yok niye söyledim diye üzülüyorum. canım neden dış gebelik olmuş dr transferi yerleştirirken yanlış yerei yerleştirmiş?

Amin inşallah ne güzel yamışsın.

Konu Bilgileri

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

maybeBaby
banunisa
KIVILCIMV
jakobi

Günaydın kıslaaaarrrr

Kızlar listemize son gelişmeleri de ekledim , tekrar yüklüyorum... Açamayanlar niçin açamıyor bilemiyorum, ama kullandığınız tarayıcı ile ilgili bir sorundur diye tahmin ediyorum. Muhtemelen tarayıcınız eklentileri açmayı engellemiştir. Ben Mozilla Firefox kullanıyorum açılıyor. I. Explorer kullananlar eklenti yazısına sağ tıklayıp yeni sekmede/pencerede aç a tıklasın ve eğer sayfanın üst taraflarında eklenti açılmasına izin verme uyarısı gelirse, "bu web sayfasından açılan eklentilere her zaman izin ver i tıklatın... Sorun yine çözülmezse eklentiye tıkladığınızda nasıl bir sorunla karşılaştığınızı bildirin, ona göre çözüm arayalım

Hadi ben de aşk hikayemizi yazmaya başliiim ...

Son düzenleme:
Konu Bilgileri

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)

maybeBaby
amiral
banunisa
alkan59
TUANAY
KIVILCIMV
jakobi

Yakaladım siziiii,napıonus bakalım, sizi gidileeerrrr

beni sorarsan boş boş oturuyorum 2 de dr la randevum var 2 yi bekliyorum yaz bakalım aşk hikayeni acılış senden olsun

kızlar neler yapıyosunuz bu serin istanbul aksamında elimde değil hep bbek hayali kurasım geliyo valla.....tedavi böle giderse bayramda alıcam sonucumu işte benim bayramım o zaman belli olacak.....

canım mrb aynı sorunla mücadele ediyoruz bende ikinci denememi yapıcam bahçeci fulyada sen yolun sonuna yaklaşmışsın inşallah hayırlı haberlerini alırız sen hangi merkezde tedavi oluyosun bide bir şey sorucam sanada doktor kistler için şeker ilaçları kullandırdı mı rabbim yardımcın olsunnnn

liste çok güzel olmuş ellerine sağlık canım umarım son karelerde bir gün herkezin hamile yazar...

Hikayeni okurken düşündüm de acaba bu yaşanılanları eşlerimiz yaşayabilir miydi,ya da dayanabilirler her seferinde yeniden ayağa kalkıp sil baştan deneyebilir miydiler acaba.Bence rabbim kadını çok ama çok güçlü yaratmış ve anneliği de o yüzden bize vermiş.Sevgili arkadaşım yaşının kaç olduğunu anlayamadım ama gücüne emeğine hayran kaldım.Benimde bir aşılama ve bir tüple denenmiş iki olumsuzluğum var.Sebep yaşımmış onu da allah bilir çünkü yapılmamış bir dünya test var.Ama dr um bana uğraşan herkesin çocuğu olur dedi çok umutlandım.Şimdi diycem o ki senin yüzde yüz olacak içime doğdu...Yola devam sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…