2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar merhabalarrrr gonal f in 6. günündeyimmm acayip karın ağrım var ölüyom valla bi okadar da yumurtam olsa keşke ama vucudum yavas cevap veriyomuş hadi hayırlısı inşallahhh.....

inşallah güzelim sende güzel haberlerle gel bizde seni burda güzel haberlerle karşılayalım inşallah.

herkese merhabalar. ben de bu ay ikinci aşılamamı yaptıracaktım. ancak kullandığım gonal f in dozu fazla gelince over hiperstimülasyonu denilen bir tablo gelişti ve benim 14 tane olgun yumurtam oldu. gittiğim hastane tedaviyi durduracağız dedi. yoksa sonuçlar senin için vahim olur dendi o gün ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra başka bir doktora gittim aynı gün. ve o doktor benden kan tahlilleri istedi sonra tahlil sonuçlarıma bakıp, istersen tüp bebek yapalım sana dedi. şok olmuştum ve 'tamam' dedim. bundan tam iki hafta önceydi. hemen iğneler yapıldı yumurtalar toplandı ve 5. günde transferim oldu. dün transfer sonrası 8. günümdü çok erken olmasına rağmen doktoruma gittim. rahim duvarıma baktı hamilesin dedi. sonra kan alındı beta hcg 15 çıktı. şimdi yarını bekliyorum tekrar kan vermek için. ben 2 senedir çocuk istiyordum olmuyordu ve bundan iki hafta önce öleceğimi düşünmüştüm ama herşeyin bir sebebi varmış. Allah'ım isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.

sende Alah a emanet ol canım inşallah iyi haberlerle gelirsin....

Acıktımmm :84:iftara son 4 saat
Akşama yemekte ne var?

kızlar merhabalarrrr gonal f in 6. günündeyimmm acayip karın ağrım var ölüyom valla bi okadar da yumurtam olsa keşke ama vucudum yavas cevap veriyomuş hadi hayırlısı inşallahhh.....
benimde yavaş cevap veriyomuş bugün 11. günüm

yani bu seninki çok ilginç mucize olmuş aşıalama diye başla tüp bebekle bitir çok ilginç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorun neydi bu arada

sende Alah a emanet ol canım inşallah iyi haberlerle gelirsin....

Acıktımmm :84:iftara son 4 saat
Akşama yemekte ne var?

benimde yavaş cevap veriyomuş bugün 11. günüm

yani bu seninki çok ilginç mucize olmuş aşıalama diye başla tüp bebekle bitir çok ilginç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorun neydi bu arada

Kızlar ilk iğnemi oldum az önce,startı verdik Allahın izniyle,nedense ağlamak tuttu beni,çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım drdan çıktıktan sonra,hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

benim sıkıntım polikistik over. beni bu kadar uğraştıracağını da hiç düşünmemiştim ama 2 sene uğraştırdı. dilerim bitmiştir artık. inşallah sağlıkla kucağıma da alırım. isteyen herkes de sağlıkla alsın kucağına inşallah...

Papatyacım, kelebeğinin göbüşüne konmasına çok az kaldı,toplama ve tarnsferin su gibi geçsin inşallah,sağlıkla al bebeğini kucağına

jakobicim akşama yemekte
patlıcan oturtma
yoğurt çorbası
cacık
salata var daha tatlımız yok ama ben yemekten sonra tatlı yerine ''DONDURMA'' yı tercih ediyorum donmuş bebişlerimi aldıktan sonrada sürekli dondurma yemeyi düşünüyorum

güzel haberlerle dönersin inşallah canım...

tedavin hayırlı olsun canım. ALLAHın izniyle pozitif sonuçlar alırız....

merhaba arkadaşlar pazar günü yumoşlarım toplancak... çok heycanlıyım... eşimdende o gün alcakar sanırım sperm peki 3 gün perhizlimi olması gererkiyor bir şey söylemediler ama bi bilginiz varmı?

oo menü süpermiş.benim

tavuklu pilav (dünden)
zeytinyağlı fasülye
patates salatası,
tatlı yok ama havuçlu tarçınlı kek yaptım

Kıvılcım,canım arkadaşım,sen benden önce vereceksin güzel haberlerini inşallah.Güzel ve kaliteli yumoşların toplansın,bebek olsun inşallah

Kıvılcım,canım arkadaşım,sen benden önce vereceksin güzel haberlerini inşallah.Güzel ve kaliteli yumoşların toplansın,bebek olsun inşallah

tuanay canım çok teşekkür ederim... hayırlısı artık. seninde tedavin sorunsuz geçer imşallah.şu güzel ayda ALLAHIM dualarımızı kabul etsin. hayırlı evlat nasıp etsin isteyen herkeze bizlerede annelik duygusunu tattırsın inşllah...

canım bende ankarada gürgan klinikde oluyorum bana anadolu hastanesindeki doktor anotolia dedi ama ben araştırdım burası daha içime sindi ne bileyim herkesin bakış açısı işte.bu arada bende transfer gününe kadar içtim sonra bıraktım tutmayıncada birkaç tane içtim sonra dedim ne yapıyorsun hazır bırakmışım içmeyeyim bir aydır tek bi tane dahi almadım.kolay oldu bırakmak

bu çok güzel bir haber hayırlı olsun.neye niyet neye kısmet.sağlıkla kucakla inş.formun ilk hamilesi kesin olan tabi.inş tuba geliyor arkadan..

hayırlı olsun canım hemen koyma kendini ilaçlar ağlatacak zaten bizi hormonler değişecek dengemiz bozulacak sağlam dur bu dönemde

merhaba arkadaşlar pazar günü yumoşlarım toplancak... çok heycanlıyım... eşimdende o gün alcakar sanırım sperm peki 3 gün perhizlimi olması gererkiyor bir şey söylemediler ama bi bilginiz varmı?
evet canım eşindende o gün alınacak cinsel perhiz 2 ile 5 gün arası olması gerekiyor hazırlıklı gidin.

kızlar neler yapıyosunuz bu serin istanbul aksamında elimde değil hep bbek hayali kurasım geliyo valla.....tedavi böle giderse bayramda alıcam sonucumu işte benim bayramım o zaman belli olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…