Buarada kızlar 18inde kontrole gidicem ve hala lucrin bulamadım ben yaa :26:
arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.
sende Alah a emanet ol canım inşallah iyi haberlerle gelirsin....arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.
Akşama yemekte ne var?Acıktımmm :84:iftara son 4 saat
benimde yavaş cevap veriyomuş bugün 11. günümkızlar merhabalarrrr gonal f in 6. günündeyimmm acayip karın ağrım var ölüyom valla bi okadar da yumurtam olsa keşke ama vucudum yavas cevap veriyomuş hadi hayırlısı inşallahhh.....
yani bu seninki çok ilginç mucize olmuş aşıalama diye başla tüp bebekle bitir çok ilginç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorun neydi bu aradaherkese merhabalar. ben de bu ay ikinci aşılamamı yaptıracaktım. ancak kullandığım gonal f in dozu fazla gelince over hiperstimülasyonu denilen bir tablo gelişti ve benim 14 tane olgun yumurtam oldu. gittiğim hastane tedaviyi durduracağız dedi. yoksa sonuçlar senin için vahim olur dendi o gün ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra başka bir doktora gittim aynı gün. ve o doktor benden kan tahlilleri istedi sonra tahlil sonuçlarıma bakıp, istersen tüp bebek yapalım sana dedi. şok olmuştum ve 'tamam' dedim. bundan tam iki hafta önceydi. hemen iğneler yapıldı yumurtalar toplandı ve 5. günde transferim oldu. dün transfer sonrası 8. günümdü çok erken olmasına rağmen doktoruma gittim. rahim duvarıma baktı hamilesin dedi. sonra kan alındı beta hcg 15 çıktı. şimdi yarını bekliyorum tekrar kan vermek için. ben 2 senedir çocuk istiyordum olmuyordu ve bundan iki hafta önce öleceğimi düşünmüştüm ama herşeyin bir sebebi varmış. Allah'ım isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
sende Alah a emanet ol canım inşallah iyi haberlerle gelirsin....arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.
Akşama yemekte ne var?Acıktımmm :84:iftara son 4 saat
benimde yavaş cevap veriyomuş bugün 11. günümkızlar merhabalarrrr gonal f in 6. günündeyimmm acayip karın ağrım var ölüyom valla bi okadar da yumurtam olsa keşke ama vucudum yavas cevap veriyomuş hadi hayırlısı inşallahhh.....
yani bu seninki çok ilginç mucize olmuş aşıalama diye başla tüp bebekle bitir çok ilginç. inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorun neydi bu aradaherkese merhabalar. ben de bu ay ikinci aşılamamı yaptıracaktım. ancak kullandığım gonal f in dozu fazla gelince over hiperstimülasyonu denilen bir tablo gelişti ve benim 14 tane olgun yumurtam oldu. gittiğim hastane tedaviyi durduracağız dedi. yoksa sonuçlar senin için vahim olur dendi o gün ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra başka bir doktora gittim aynı gün. ve o doktor benden kan tahlilleri istedi sonra tahlil sonuçlarıma bakıp, istersen tüp bebek yapalım sana dedi. şok olmuştum ve 'tamam' dedim. bundan tam iki hafta önceydi. hemen iğneler yapıldı yumurtalar toplandı ve 5. günde transferim oldu. dün transfer sonrası 8. günümdü çok erken olmasına rağmen doktoruma gittim. rahim duvarıma baktı hamilesin dedi. sonra kan alındı beta hcg 15 çıktı. şimdi yarını bekliyorum tekrar kan vermek için. ben 2 senedir çocuk istiyordum olmuyordu ve bundan iki hafta önce öleceğimi düşünmüştüm ama herşeyin bir sebebi varmış. Allah'ım isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
kıslar tedaviye başlamadan önce sıgara içen varmıydı
varsa nezaman bıraktınız
arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.
Kızlar ilk iğnemi oldum az önce,startı verdik Allahın izniyle,nedense ağlamak tuttu beni,çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım drdan çıktıktan sonra,hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
jakobicim akşama yemekte
patlıcan oturtma
yoğurt çorbası
cacık
salata var daha tatlımız yok ama ben yemekten sonra tatlı yerine ''DONDURMA'' yı tercih ediyorumdonmuş bebişlerimi aldıktan sonrada sürekli dondurma yemeyi düşünüyorum
Kıvılcım,canım arkadaşım,sen benden önce vereceksin güzel haberlerini inşallah.Güzel ve kaliteli yumoşların toplansın,bebek olsun inşallah
canım bende ankarada gürgan klinikde oluyorum bana anadolu hastanesindeki doktor anotolia dedi ama ben araştırdım burası daha içime sindi ne bileyim herkesin bakış açısı işte.bu arada bende transfer gününe kadar içtim sonra bıraktım tutmayıncada birkaç tane içtim sonra dedim ne yapıyorsun hazır bırakmışım içmeyeyim bir aydır tek bi tane dahi almadım.kolay oldu bırakmakkevsernesibecim evet ben eskişehirdeyim yakınmışız ne güzel sen tedavini nerede oluyordun?
melikecim ben iğneler boyuncada sigara kullandım azalttım bırakamadım eşimde içiyor iş yerindede arkadaşlarım içiyor oruç tutan da yok azalttım ama hala bırakamadım yarın toplama işlemim olacak ve ben bugün bile şu saate kadar 3 tane iştim ne olacak bilmiyorum zararlı olduğunu biliyorum ama yapamadım işte ama yarından sonra hiç içmemeyi düşünüyorum inşallah.
bu çok güzel bir haber hayırlı olsun.neye niyet neye kısmet.sağlıkla kucakla inş.formun ilk hamilesi kesin olan tabi.inş tuba geliyor arkadan..herkese merhabalar. ben de bu ay ikinci aşılamamı yaptıracaktım. ancak kullandığım gonal f in dozu fazla gelince over hiperstimülasyonu denilen bir tablo gelişti ve benim 14 tane olgun yumurtam oldu. gittiğim hastane tedaviyi durduracağız dedi. yoksa sonuçlar senin için vahim olur dendi o gün ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra başka bir doktora gittim aynı gün. ve o doktor benden kan tahlilleri istedi sonra tahlil sonuçlarıma bakıp, istersen tüp bebek yapalım sana dedi. şok olmuştum ve 'tamam' dedim. bundan tam iki hafta önceydi. hemen iğneler yapıldı yumurtalar toplandı ve 5. günde transferim oldu. dün transfer sonrası 8. günümdü çok erken olmasına rağmen doktoruma gittim. rahim duvarıma baktı hamilesin dedi. sonra kan alındı beta hcg 15 çıktı. şimdi yarını bekliyorum tekrar kan vermek için. ben 2 senedir çocuk istiyordum olmuyordu ve bundan iki hafta önce öleceğimi düşünmüştüm ama herşeyin bir sebebi varmış. Allah'ım isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hayırlı olsun canım hemen koyma kendini ilaçlar ağlatacak zaten bizi hormonler değişecek dengemiz bozulacak sağlam dur bu dönemdeKızlar ilk iğnemi oldum az önce,startı verdik Allahın izniyle,nedense ağlamak tuttu beni,çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım drdan çıktıktan sonra,hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
evet canım eşindende o gün alınacak cinsel perhiz 2 ile 5 gün arası olması gerekiyor hazırlıklı gidin.merhaba arkadaşlar pazar günü yumoşlarım toplancak... çok heycanlıyım... eşimdende o gün alcakar sanırım sperm peki 3 gün perhizlimi olması gererkiyor bir şey söylemediler ama bi bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?