merhaba yol arkadaşlarım...:)))
hayırlı cumalar...rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallahh...amin...:)))
ya 3 gündür adet olucak gibi kıvranıyorum ağrıdan sıkıntıdan 12 tem olmuştum geçen hala olamadım ben yaa...olayım diye beklersin olmazsın... ((...
maybecim hoşgeldinnnn....:)))
bu seferkiini açtım eline sağlık...ilk yaptığınıda açmıştım...aradakiler açılmadı...
hadi bakalım papatya allah gayret kuvvet versin arkadaşım..güzel haberlerini duyarız inşallah...
olumsuzlukla başlayan bu durumun güzel sonuçlanır inşallah...yani böle olması ne güzel olmuş bi taraftanda süpriz tüp bebek süreci yaşamışsın....hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
hayırlı uğurlu olsun...
illa tüpte olması gerekmiyor karın boşluğundada olabiliyor...ne yazık ki...dış deyince tüylerim diken diken oluyor zati...allahım kimseye yaşatmasın...
yokk göndermesin askere filan o kadar uğraş doğur...
erkekler kesinlikle dayanıksız...test edildi onaylandı defalarca...:)))eşim geçen ayağını kesti 4 dikiş atıldı..antibiyotik verdiler...bi gün içti içmicem diye tutturdu yetermiş kendince...ulen dedin ben hergün göbekten iğne yapıyorum kendime ben napayım...çarşambada dikişlerini aldırdık...ölüp ölüp dirildi...bende pansuman yapıyorum...doğursan napcan diyorum bilmem...:)))))
hayırlı cumalar...rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallahh...amin...:)))
ya 3 gündür adet olucak gibi kıvranıyorum ağrıdan sıkıntıdan 12 tem olmuştum geçen hala olamadım ben yaa...olayım diye beklersin olmazsın...
maybecim hoşgeldinnnn....:)))
bu seferkiini açtım eline sağlık...ilk yaptığınıda açmıştım...aradakiler açılmadı...
arkadaşlar birazdan çıkacağım netten iştende 1 hafta izin aldım evden girebilirmiyim bilmiyorum yarın toplama olacak sabah 9 da ve pazartesi transfer size yazmaya başladığımda transfer sonrası 1 hafta geçmiş ve ben işe dönmüş olacağım o süreçte yazamayıp sizi de takip edemeyeceğim dualarınızı esirgemeyin allaha emanet olun inşallah güzel haberlerle görüşmek üzere.
hadi bakalım papatya allah gayret kuvvet versin arkadaşım..güzel haberlerini duyarız inşallah...
herkese merhabalar. ben de bu ay ikinci aşılamamı yaptıracaktım. ancak kullandığım gonal f in dozu fazla gelince over hiperstimülasyonu denilen bir tablo gelişti ve benim 14 tane olgun yumurtam oldu. gittiğim hastane tedaviyi durduracağız dedi. yoksa sonuçlar senin için vahim olur dendi o gün ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı sonra başka bir doktora gittim aynı gün. ve o doktor benden kan tahlilleri istedi sonra tahlil sonuçlarıma bakıp, istersen tüp bebek yapalım sana dedi. şok olmuştum ve 'tamam' dedim. bundan tam iki hafta önceydi. hemen iğneler yapıldı yumurtalar toplandı ve 5. günde transferim oldu. dün transfer sonrası 8. günümdü çok erken olmasına rağmen doktoruma gittim. rahim duvarıma baktı hamilesin dedi. sonra kan alındı beta hcg 15 çıktı. şimdi yarını bekliyorum tekrar kan vermek için. ben 2 senedir çocuk istiyordum olmuyordu ve bundan iki hafta önce öleceğimi düşünmüştüm ama herşeyin bir sebebi varmış. Allah'ım isteyen herkese versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.
olumsuzlukla başlayan bu durumun güzel sonuçlanır inşallah...yani böle olması ne güzel olmuş bi taraftanda süpriz tüp bebek süreci yaşamışsın....hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah...
Kızlar ilk iğnemi oldum az önce,startı verdik Allahın izniyle,nedense ağlamak tuttu beni,çocuklar gibi hüngür hüngür ağladım drdan çıktıktan sonra,hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...
hayırlı uğurlu olsun...
canım benim iki tüpünde olmadığı halde dış gebelik nasıl gelişmiş hayret biey inşallah bi daha olmaz .....bu seferki konacağı yeri iyice belller inşallah....
illa tüpte olması gerekmiyor karın boşluğundada olabiliyor...ne yazık ki...dış deyince tüylerim diken diken oluyor zati...allahım kimseye yaşatmasın...
Nushucum,Hepimizin yüzü gülsün inşallah,nasıl geçecek bu süreç bilmiyorum,daha 2. günüm ama,bir dibe vuruyorum,bir heyecanlanıyorum,yıllardır özlemini çektiğim bebeğime kavuşacağım diyorum.Allahım kolay eylesin yolumuzu,senin de bebeğini kucağına almayı,büyütüp askere göndermeyi nasip eylesin.Nedense askere dedim, yok yok kesin oğluşun olacak senin
yokk göndermesin askere filan o kadar uğraş doğur...
Hikayeni okurken düşündüm de acaba bu yaşanılanları eşlerimiz yaşayabilir miydi,ya da dayanabilirler her seferinde yeniden ayağa kalkıp sil baştan deneyebilir miydiler acaba.Bence rabbim kadını çok ama çok güçlü yaratmış ve anneliği de o yüzden bize vermiş.Sevgili arkadaşım yaşının kaç olduğunu anlayamadım ama gücüne emeğine hayran kaldım.Benimde bir aşılama ve bir tüple denenmiş iki olumsuzluğum var.Sebep yaşımmış onu da allah bilir çünkü yapılmamış bir dünya test var.Ama dr um bana uğraşan herkesin çocuğu olur dedi çok umutlandım.Şimdi diycem o ki senin yüzde yüz olacak içime doğdu...Yola devam sevgiler...
erkekler kesinlikle dayanıksız...test edildi onaylandı defalarca...:)))eşim geçen ayağını kesti 4 dikiş atıldı..antibiyotik verdiler...bi gün içti içmicem diye tutturdu yetermiş kendince...ulen dedin ben hergün göbekten iğne yapıyorum kendime ben napayım...çarşambada dikişlerini aldırdık...ölüp ölüp dirildi...bende pansuman yapıyorum...doğursan napcan diyorum bilmem...:)))))