biz peşin verdiğimiz için 1900 euro tedavi ücreti verdik.ilaçlar için 1.750,00 tl dediler ama pazarlıkla 1.400,00 tl ye indiler,pgt yaptıracaktık aslında ama yeterli sayıda embriyomuz olmadığı için kaldı,eğer varsa böyle bir durumunuz embriyo başına ücret vermek için ısrarcı olun,benim doktorum nur hanım'dı banucuğum ben çok memnun kaldım ama bir defasında nur hanım izinli olduğu için müstecep bey muayene etti ben o'nu da sevdim,eğer belirtmezsen hangi doktor müsaitse o ilgileniyor seninle,ben çok kasmadım gerçi merkeze çok güvendiğim için ve doktorlar sürekli bilgi alışverişinde bulundukları için beni çok rahatsız etmedi.memorialde tedavi olanlar diye de bir topiğimiz var diğer doktorlar hakkında oradaki kızlardan da bilgi alabilirsin.
Hastanenin misafirhanesi var ama ben kalma gereği duymadığım için sormadım ne kadar olduğunu biraz pahalıymış diye duydum yalnızca,yakında bir otelden bahsediliyordu bahsettiğim topikte hem güvenilir hem temiz hem de uygunmuş fiyat olarak.
Hayırlı tedaviler olsun canım,sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna...
canım benim inşallah olcak bidahaki sefer olcak inşallah canım üzülme sakın. kürlerden yap soğan kürü incir kürü falan kendini bırakma sakın
merhabalar.. bu soğan ve incir kürü ne acaba? merak ettim. teşekkürler.
simge jakobi anlatmış nasıl yapıldığını yumurta rezervini arttırıyor(kireçsiz su olmalı) yarım litre kaynamakta olan suya 7-8 tane (üstündeki pudra şekerleri temizlenmiş yıkanmış) kuru inciri atıyorsun. kapak kapatıp 15 dk kaynatıyorsun. sonra süzüp aç karnına içmelisin bunu birseferde içiyorum ben içemezsen 2 ye 3 e bölüp gün içindede içabilirsin ben bugün yapıcam. karar verdim.
meraba arrkadaşlar yeni üyeyim kasım gibi bizde tüp bebek düşünüyoruz merkeze karar veremedik yardımcı olabilirmisiniz
kızlar 2. tup bebek denememın de sonuna yaklasyrm ınsaalh bu kez guzel haberlrı verırım sızlere..carsamba gunu tarnsferım olacaka allahın ıznıyle...MYBABY elıne saglık tatlım lıste guzle olmus sımdı acılıyr artık:))))))MELIKEEE ben varım tatlım
hanımlar size iğneleri saat kaçtA yapmanızı söylediler hergün aynı saat ama akşam- akşamüstü -sabah bişey söylediler mi?
benim yumurtalar yine yavaş gelişiyo bugün 12. gün ama daha 14,5 olmuşlR yarın yine kontrole gidicem 17 olması lazım dimi çatlatma iğnesi için?
Hangi şehirdesin bilemiyorum,bence bir kaç alternatifin olsun,doktorlarla görüş öyle karar ver.Hakkında hayırlısı neresiyse orada tedavi olursun inşallah canım.meraba arrkadaşlar yeni üyeyim kasım gibi bizde tüp bebek düşünüyoruz merkeze karar veremedik yardımcı olabilirmisiniz
Hayırlı uğurlu bebişli olur inşallah tranferin şekerim,habersiz bırakma bizi...kızlar 2. tup bebek denememın de sonuna yaklasyrm ınsaalh bu kez guzel haberlrı verırım sızlere..carsamba gunu tarnsferım olacaka allahın ıznıyle...MYBABY elıne saglık tatlım lıste guzle olmus sımdı acılıyr artık:))))))MELIKEEE ben varım tatlım
hacermeral hayırlı olsun tedavin canım,inşallah sonuncu olur,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evladını alırsın kucağına.bende bu ay ıkıncı deneme ıcın baslıyorum ınsallah bende medıcana beylıkduzu selman lacın hocaya tedavı olacagım gıttım gorustuk dobra konusan ılgılı bır doktor
hatalı mesajj yazmışım sildim...
meraba arrkadaşlar yeni üyeyim kasım gibi bizde tüp bebek düşünüyoruz merkeze karar veremedik yardımcı olabilirmisiniz
kızlar 2. tup bebek denememın de sonuna yaklasyrm ınsaalh bu kez guzel haberlrı verırım sızlere..carsamba gunu tarnsferım olacaka allahın ıznıyle...MYBABY elıne saglık tatlım lıste guzle olmus sımdı acılıyr artık:))))))MELIKEEE ben varım tatlım
slm kızlar bugün tekrar test yaptıracaktım beta hcg bu kez 5 çıktı yani hiç artış olmamış azalmış çok üzgünüm ama yapacak bişey yok napalım.ben olmadım inşallah sizin sonuçlarınız pozitif olur ozaman işte düzelir moralim
hanımlar size iğneleri saat kaçtA yapmanızı söylediler hergün aynı saat ama akşam- akşamüstü -sabah bişey söylediler mi?
benim yumurtalar yine yavaş gelişiyo bugün 12. gün ama daha 14,5 olmuşlR yarın yine kontrole gidicem 17 olması lazım dimi çatlatma iğnesi için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?