2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin........inşallah sende iyi haberler verirsin

arkadaşlar ben bu forumda tüp bebekle ilgili yazılanları biraz daha okursam bu konuda ihtisas yapcak kadar bilgi sahibi olcam herhalde, :94:

simge jakobi anlatmış nasıl yapıldığını yumurta rezervini arttırıyor

meraba arrkadaşlar yeni üyeyim kasım gibi bizde tüp bebek düşünüyoruz merkeze karar veremedik yardımcı olabilirmisiniz

selam bende senin gibiyim memoriala kara verdim gibi, ama nasıl bilemiyorum gidip görcem, tavsiye üzerine seçtim, ben ekibi iyi gördüm ama yinede bilemem

kızlar 2. tup bebek denememın de sonuna yaklasyrm ınsaalh bu kez guzel haberlrı verırım sızlere..carsamba gunu tarnsferım olacaka allahın ıznıyle...MYBABY elıne saglık tatlım lıste guzle olmus sımdı acılıyr artık:))))))MELIKEEE ben varım tatlım

inşallah herşey yolunda gider , hep pozitif düşün hiç heyecanlanma , ALLAH YARDIMCIN OLSUN

bende bu ay ıkıncı deneme ıcın baslıyorum ınsallah bende medıcana beylıkduzu selman lacın hocaya tedavı olacagım gıttım gorustuk dobra konusan ılgılı bır doktor

Jakobi bana akşamüstü yapmamı söylemişlerdi,ultrasona gir,kan ver, tahlil sonucu çıksın,İstanbul'a bildir derken 11-11,30 oluyordu,hemşirelerin beni arayıp ilaç dozuyla ilgili bilgi vermesi ise 16-16,30 o yüzden geç vakit vurun iğnenizi demişlerdi.Bu gibi sebeplerin dışında ben çok farkedeceğini sanmıyorum hayatım.

meraba arrkadaşlar yeni üyeyim kasım gibi bizde tüp bebek düşünüyoruz merkeze karar veremedik yardımcı olabilirmisiniz
Hangi şehirdesin bilemiyorum,bence bir kaç alternatifin olsun,doktorlarla görüş öyle karar ver.Hakkında hayırlısı neresiyse orada tedavi olursun inşallah canım.
Hayırlı uğurlu bebişli olur inşallah tranferin şekerim,habersiz bırakma bizi...
bende bu ay ıkıncı deneme ıcın baslıyorum ınsallah bende medıcana beylıkduzu selman lacın hocaya tedavı olacagım gıttım gorustuk dobra konusan ılgılı bır doktor
hacermeral hayırlı olsun tedavin canım,inşallah sonuncu olur,sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evladını alırsın kucağına.

NUSHU BANUNISA cancanlarım benım allah razı olsun hemen yazarım sıze.....ınsaaalh hepımızı anne olarak ayrılırız bu topıkten:))))))

nihayet kızlar hastalandım.çat diye çatlıcaktım.çok sıkıntı yaptı bu sefer lucrınden olsa gerek.sizdede oldu mu?yanlız şimdi 3.günü pazara geliyor birazdan arıcam doktoru bakalım ne dicek.çok severim önemli işlerimi pazara denk getiririm...((...dış gebeliğimde pazar günü olmuştu...

hatalı mesajj yazmışım sildim...

iyi fikir ya hu...ben bu siteye girdiğimden beri bu mesajlar nasıl silinir çözemedim...

nerdesin öncelikle onu belirtirsen...!!!

allah yardımcın olsun..bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah...

Son düzenleme:
maybecim çok güzel becermişim senin alıntının içine mesajımı sığdırmayı...o güzel yazıyı bozmak istemediğimdem...şerefine tekrar kopya yapıştır yapıyorum...:)))

tek kelimeyle harikasın örtmenim....:)))))...anlatımın süperdi çok güldüm...senin yetiştirdiğin çocuklarında çok şanslı olduğunu düşünüyorum......hele hele benim bi veya bir kaç veletim olsun(inşallah hepimizin) sen ol öğretmenleri olur mu?....:)))))

haydi öperim seni....

çok üzüldüm canım bu son negatifin olur inşallah .. sakın pes etme olurmu umudunu kaybetme hiç bir zaman...

canım bana 16:00 -19:00 arası dediler ve hergün aynı saatte vurulcakmış bu gün bende gittim kontrole kemal bey yoktu ilk önce hasan bey baktı ultrasonla en küçügü 10mm en büyüğü 18mm olmuş kan testi yapyılar e2 ye baktılar ne kadar çıktı sormayı unutmuşum.ona göre bu gün yada yarın çatlatma iğnesine karar vercez dedi. sonuş cıktıktan sonrada murat bey baktı ultrasonla bu gün 23:00 da çatlatma iğnesini vurcam pazar günüde toplama var hayırlısıyla...

sanırım yumurtanın boyutu ve kanda e2 hormanunu göre karar kılıyorlar... ama kaç olması gerekiyor bilmiyorum...

ALLAH yardımcın olsun canım pozitif sonuçlarla dön bize inşşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…