2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

jakobi çok teşekkürler baktım e2 sonucuma 5454 çıkmış... gerçi kaç olması gerekiyor bilmiyrum ama :)

rica ederim. bende bilmiyorum e2 nasıl olmalı ilk kezmi baktılar. benim 2 güne bir kan aldılar ama e2 sonucumu yamamışlar frozen yazmışlar kanımı dondurdular heralde:))

arkadaşlar bu tüp bebek psikolojisi beni iyice gerdi gecem gündüzüm rüyalarım hep tüp bebek le ilgili neresi iyi nerde yaptırsam tutacakmı vs vs... buyüzden traji komik anlar yaşıyorum,mesela bugün incir kürünü deniyeyim dedim aç karınla içldiği için iftarı açmadan içicektim, oruç zaten beni sersem yapmıştı birde üstüne yoğun tüp bebek araştırmalar derken kafam bir dünya...bugün 2 çaydanlık kullandım birinde su kaynatmıştım içinde 2 bardak kadar sıcak su kalmıştı, diğerindede incir kürünü hazırlamıştım incir kürü olanı ılıması için ocaktan kaldırmıştım neyse eşim geldi bende bir yandan bu günkü araştırmalarımın özetlerini harıl harıl anlatıyorum sonra iftarı açmadan kürü içeyim dedim eşimede gösterdim sonra bardağa koyunca eşime dedimki rengi aynı su gibi içerkende tadı aynen su gibi dedim derken 2 bardak sıcak suyu içtim sonra farkettiki incir kürü değilmiş çaydanlıkları karıştırmışım iftarı 2 bardak sıcak suyla açmış oldum

:))) çok dalgın gördüm seni bende geçensene soğan kürü ile açıyodum orucumu alışmıştım tadına benpek tatlı sevmediğimden soğanı tercih ederim incire

ahahaha canım super yazmışsın
sonu benimkine benziyo tupler kapalı benım gıbı eger başka bı sorun yoksa dr lar tup tutma ıhtımali yuksek dıyolar haydeee hayırlı olsun

arkadaşlar hepinize iyi geceler bebekli rüyalar görün gözlerinizi açtığınızda o rüyalarınız gerçek olur inşallah

HYPBRON KIVILCIM allah razı olsun kızlar saolun ınsaalh hepımızı guzel sonuclar alırızzzzzzzzzzzzz

o senin kalbinin harikalığındandır canım sağolasın...

inşallah bizim nazlı bebeler sağ salim gelsin de bir 7-8 yıl sonra bir yaz mevsiminde , hepsini özel bir sınıfa toplar, şakır şakır konuşturan bir ingilizce kursu veririm...

jakobi çok teşekkürler baktım e2 sonucuma 5454 çıkmış... gerçi kaç olması gerekiyor bilmiyrum ama :)

canım bir yerde okumuştum, ortalama her 200 e bir yumoş gelişmiş demekmiş. Yani 5454:200= ahhaaa tam 27 yumoşun var kıs, hadi maşşallahhh

ahahaha canım super yazmışsın
sonu benimkine benziyo tupler kapalı benım gıbı eger başka bı sorun yoksa dr lar tup tutma ıhtımali yuksek dıyolar haydeee hayırlı olsun

canım yha umut yaptı bu sözlerin bende,umutlansam mı acaba? tüplerden sızıntı olurda bebişim kayar düşerse, elleri de yok ki tutayım ellerinden

HYPBRON KIVILCIM allah razı olsun kızlar saolun ınsaalh hepımızı guzel sonuclar alırızzzzzzzzzzzzz

Arkadaşlar ne olur acil cevap verin ben çatlatma iğnesini 23:00 da vurmam lazımdı dr 5 dakka önce ve 5 dakka sonra vura bilirsin dedi amam ben acarken yanlışlıkla ilacı döktüm nb eczane bulana kadar geçti tabiki 10 dakka geç vurdum ne olur bileniniz varsa cevap versin birşey olurmu??? Acillll korkuyorum çokk yaaa

Hiçbirey olmaz merak etme ccanım benim.. yalnız hastaneye gittiğinde 10dk geç vurduğunu mutlaka belirtmelisin

rica ederim. bende bilmiyorum e2 nasıl olmalı ilk kezmi baktılar. benim 2 güne bir kan aldılar ama e2 sonucumu yamamışlar frozen yazmışlar kanımı dondurdular heralde:))

2 gün üst üste aldılar canım ilki 3351.8 çıkmış ikinci 5454 çıkmış....ilkinde benimde frozen yazmışlar :))

MAYBEcim hikayen türk filmi tadında gerçektende:) sonuda güzel olsun inşşş...
nasılsınız kızlar bugününüz nasıl geçti bakalım
:81:

Son düzenleme:
Maybe aklıma ne geldi..

bütün bu yazılan hikayeleri bi başlık altında toplasak .. yani şöyle anlatayım hepsi ismileriyle alt alta olsa

5 gün sonra muaynem var kızlar lucrine başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa

Hiçbirey olmaz merak etme ccanım benim.. yalnız hastaneye gittiğinde 10dk geç vurduğunu mutlaka belirtmelisin

canım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok canım sıkılmıştı.... ama o eczaneye nasıl gittimi bir ben biliyorum birde ALLAH...
ALLAHIM çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah

canım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın çok canım sıkılmıştı.... ama o eczaneye nasıl gittimi bir ben biliyorum birde ALLAH...
ALLAHIM çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallah
benim yumoşlar toplanırken yanımda bi bayan vardı yarım saat geç vurmuş iğnesini unutmuş yarım saat geç topladılar bi problem olmamıştı yani

MAYBEcim hikayen türk filmi tadında gerçektende:) sonuda güzel olsun inşşş...
:81:
amin canım cümlemizin inşaallah...

Maybe aklıma ne geldi..

bütün bu yazılan hikayeleri bi başlık altında toplasak .. yani şöyle anlatayım hepsi ismileriyle alt alta olsa

canım ben de aynı şeyi düşünmüştüm biliyor musun? ama çok uzun olmaz mı? bu topikte mi birleştirelim , ayrı bir başlık mı açalım?
ancak ayrı bir başlık açarsak site yönetimi gereksiz bulup , engelleyebilir mi acep?

5 gün sonra muaynem var kızlar lucrine başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa

inş sorunsuz bir tedavi dönemi geçirir , olumlu ,hayırlı sonuçlar alırsın canım , Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…