bişeycik olmaz 1 saat geç vurulanı bile duydum hiç stres yapma gayet neşeli rahat huzurlu ol bugünArkadaşlar ne olur acil cevap verin ben çatlatma iğnesini 23:00 da vurmam lazımdı dr 5 dakka önce ve 5 dakka sonra vura bilirsin dedi amam ben acarken yanlışlıkla ilacı döktüm nb eczane bulana kadar geçti tabiki 10 dakka geç vurdum ne olur bileniniz varsa cevap versin birşey olurmu??? Acillll korkuyorum çokk yaaa
Kıvılcım sadeve sayı sorunumu varmış morfoloji falan yok mu iyki ameliyat olmamış benim eşimede varikosel teşhisi koymuşlardı ama eşim dr değiştirdi tıp fakültesi prof tibet erdoğru ya gitti o sende varikosel yok demiş. iyki başka dr larada gitmişsiniz.merhaba arkadaşlar benim çok uzun bir sürecim yok ama bende anlatayım istedim.
2008 evlendik. 3 yıl cocuk istemiyorduk ama belli bir zaman geçince, insan anne baba olmak istiyor. belkide doğası gereği belkide cevresindeki yaşıtlarının bebişlere sahip olmasından.. 1-1.5 yıl sonra bebegimiz olsun istedik. tabi ben okadar heveslendim ki bu düşünceyle olunca ailelerimize bu güzel haberi nasıl veririm diye düşünüyorum hayaller kuruyorum eve yemege çagırıım, herkezi eşime bile ozman söylerim diye hayaller kurardım..bi 6 ,7 ay olmadı ve doktor kontrolunde yumurta olgunlaştırıcı haplarla kontroler altında bi 6-7 ay daha denedik olmadı tathlil yapalım dedim doktora çünkü benim abiminde bebeği olmuyordu kendimden şüphelenmeye başladım... rahim filmi çektirdim hormon tahlili yapıldı hiç birşey çıkmadı sonra eşim sperm tahlili yaptırdı oda normal dendi... düşünmeyin dedi doktor stres yapmayın hiç sorun yok olur zamanı var demmekki dedi...
ve bir ay sonra beni tekrar arayıp eşimin tahlilinde problem olduğunu söyleyip görüşmek istediler.gittik eşime sperm sayısının 1.3 milyon olduğunu söyledi varikosel amaliyatı yapmak istedi. ama benim hiç güvenim kalmamıştı çünkü bana normal diyip 1 ay sonra amaliyat dedi.. başka doktorlara gösterdik 4-5 doktora daha 1 tanesi amaliyat dedi sadece gerisi amaliyatla yükselmiyceni belki elimizdekini de kaybedeceğimizi,yükselsede 2 yada 3 milyon olcağını bununda tüp bebekte faydasının olcağını söylediler. diğerleri ise direk tüp bebek dedi kafam karışmıştı iyice...tek sormadığım memoral hastanesi olmuştu ona da internetten doktora mail attım eşimin değerlerini yazdım ve yardımcı olmasını istedim kafamın karıştıgını söyledim. allah razı olsun döndü bana oda amaliyatla normal yolla olacak kadar yükselmiyceni ama bunun tüp bebekte daha çok şansımızın olacağını söyledi vaktımız var bekleriz diyorsan amalıyat olsun ama zamanımız yok bekleyemiyoruz diyorsanız direk tüp bebek deneyin dedi... ve artık kararımızı kıldık amaliyat yaptırmayalım sonuçta elimizde bize yetecek kadar spermimiz var dedik ve başladık tedavimize ALLAHIM sonumuzu hayır getirsin inşallah...
cnm sanırım seninde kimyasal gebelik olmuş.. malesrf bnmde ilk denememde böle sonuçlanmıştı.. kısmet.. inş. bidahakine..
hayırlısı olur inş. rabbim yüzüne güler hayırlı hbrler verirsin bizlere..
bnm ilki de donmuştu 2.de donmuş bebe olcak ve 5 günlük... hayırlısı hakkımızda... taze taze alamadım bebiş hiç :):)
hikayelerinizdende ayrı ayrı etkilendim.. inş. rabbim yüzümüze gülecek.. ne zmn kimin başına ne geleceği hiç belli olmuyor malesef... maybecim masal okurmuş gibi.. hayran hayran okudum hikayeni.. çok güzel anlatmışsın...
bnm hikayem sizlerinki kadar etkileyici değil.. iştee... bir varmış bir yokmuş bi çocuk olmuş... caziide başlamış bitanedaha aramayaaa.. ama zalim çikolatalar engel olmuşşşşşş... çikolatalr ve cazii arasındaki savaşta bakalım kim galip gelecek :):):):) YARIŞMACI ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM... :):):):)
bende hiç duymamıştım hızlı döllenme yavaş döllenme ilk kez duyuyorumkızlr günaydın dün yumurta toplam işlemim vardı 3 yumurtamı döllemek için aldılar bu sabah arayarak 2 yumurtamda çekirdek oluşmadığını ya çok hızlı döllenmiş yada hiç döllenemeiştir dediler bu ne anlama geliyor ne olacak şimdi başına dah aönce böğle bişey gelen oldumu kızlar iptal edielecek mi dersiniz biden neden böğle oluyor ki bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. lütfen yazın
Konu Bilgileri
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
maybeBaby
jakobi
papatya26
saboli
günayyddıııınnn
sabahın 8:30 da aradılar zaten dünden narkoz verdiler sersem gibiyim 3 sat yol gitmiş gelmişim 3. yumurtayıda söğledi ama uyku sersemine anlamadım ki aradım merkezi mbiryologlar işlemde imiş öğleden sonra arayın dediler bi bilgi elde edemedim yani olmayacak dimi başaramadık sığamıyorum hiç bir yere eşimede söğleyemedim dha işte oda ona nasıl anlatayım ne diyeyim oda üzeülecek şimdi.
Günaydın şekerim geç olsun da güç olmasın.Kızın olursa adını nazlı koy jakobi baksana yumoş halleriyle bile nazlanarak büyüyorlar:))Allah nasip etmiş yanlışlık manlışlık doğmuş işte bebekleri ne güzel.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah arkadaşım.herkese herkese günaydın.... maşallah topiğe bir ben yavaş kaldım benden sonra tedaviye başlayanların yumurtaları toplanıyo daha bende bişey yok dün 14,5 tu büyüklüğü bugün tekrar kontrole gidicem bakalım kaç oldu. bu arada eşimin kuzeninin eşi 3. çocuğunu dün doğurmuş bu bebeğede yanlışlıkla hamile kalmış
Niye moralini bozuyorsun?Evladına nerede kavuşacaksan tedavin orda olsun.Nerede tedavi olduğun hangi doktora gittiğin önemli değil bir yerden sonra Allah nasib etsin yeterki sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlat,orada olmuş tedavin burada olmuş farketmez.arkadaşlar istanbulda kalacak yer sorunu yüzünden orda yaptıramayabilirim, moralim bozuldu, şimdi ankara anatoliayı düşünüyorum hakan bey hakkında iyi yorumlar aldım, çok karasızım
sabahın 8:30 da aradılar zaten dünden narkoz verdiler sersem gibiyim 3 sat yol gitmiş gelmişim 3. yumurtayıda söğledi ama uyku sersemine anlamadım ki aradım merkezi mbiryologlar işlemde imiş öğleden sonra arayın dediler bi bilgi elde edemedim yani olmayacak dimi başaramadık sığamıyorum hiç bir yere eşimede söğleyemedim dha işte oda ona nasıl anlatayım ne diyeyim oda üzeülecek şimdi.
kesinlikle haklısın. çok şükür halimizeKızlar bazen düşünüyorumda aslında çok kıymetli bişey için savaş veriyouz bence zorlukları bize acı vermemelii..
Allah korusun hasta olabilirdik kan kuyrukları vs.ler dahada zor sağlık çok önemli
sonuca varana kadar kaçıncı deneme olursa olsun devam mı kızlar
üzme kendini o tek yumurtayı koyacaklar demekki. inşallah tutunur bebeğin canım. hem eşinle paylaş o sana destek olur o üzülecek diye içine atmasabahın 8:30 da aradılar zaten dünden narkoz verdiler sersem gibiyim 3 sat yol gitmiş gelmişim 3. yumurtayıda söğledi ama uyku sersemine anlamadım ki aradım merkezi mbiryologlar işlemde imiş öğleden sonra arayın dediler bi bilgi elde edemedim yani olmayacak dimi başaramadık sığamıyorum hiç bir yere eşimede söğleyemedim dha işte oda ona nasıl anlatayım ne diyeyim oda üzeülecek şimdi.
cok nazlı coook, kime çekti bilmem:))Günaydın şekerim geç olsun da güç olmasın.Kızın olursa adını nazlı koy jakobi baksana yumoş halleriyle bile nazlanarak büyüyorlar:))Allah nasip etmiş yanlışlık manlışlık doğmuş işte bebekleri ne güzel.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah arkadaşım.
arkadaşlar istanbulda kalacak yer sorunu yüzünden orda yaptıramayabilirim, moralim bozuldu, şimdi ankara anatoliayı düşünüyorum hakan bey hakkında iyi yorumlar aldım, çok karasızım
çok şükür çok sevindim canımslm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
slm kızlar maybebaby hbyiron saboli nushu jakobi kıvılcım cazii iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim zaten bugün çok iyim maşallah dün çok bozuktum ama düzeldim çok şükür bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum hemen yaptırmıcam 2.denememi ve istanbul yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum.siz hayırlı haberler verirsiniz umarım hepbirlikte seviniriz.
Ben de ilk tüp denememi geçen ay istanbul amerikan hastanesinde yaptırdım.adetimin 3.gününden itibaren 14 gün kalçadan menogon göbekten gonal f 300mg iğne ve yine göbekten sanırım adı citroditeydi iğneleri oldum.2 normal büyüklükte bir de daha küçük olmak üzere 3 yumurta oldu.16.günü yumurtalar toplandı.o iki yumurtanın birisinin içi boş çıkmış diğeri de ne yazıkki döllenememişçünkü o da pek matah değilmiş:)).Hemen ertesi sabah arayıp söylediler çooook üzüldüm.tırıs tırıs evime geri döndüm.Doktorun tek açıklaması yaşımdan dolayı kalitesiz yumurta ve yumurta rezervi azlığı.43 yaşımdayım.ne yapiim geç evlendim.çünkü aşkımı geç buldum.1 yıllık evliyiz ve ben deli gibi çocuk istiyorum.eşimde istiyor ama söylemiyor biliyorum.İkimizde çok genciz,sağlıklıyız.Bu gün adetimin 5.günü 3.gün hormonlarıma baktırdım hepside çok değişmiş.Drum tüp bebek tedavisinin yüzünden değişmiş olabilirler dedi.Ama TSH ın 4.92 çıkması ile tüp tedavisinin hiç alakası yok biliyorum.Nerden çıktı anlamadım.aylardır 6 larda seyreden FSH olmuş bu ay 19.26 Esradol 321 falan filan işte.Bunları kafaya takmaktan bütün sosyal hayatımı askıya aldım.Evimde iş miş yapmıyorum.Bir yemek hazırlıyorum o da mecburiyetten çünkü eşim oruç tutuyor.Eşimin ailesi il dışında oturuyorlar onları iftara davet etmemi bekliyorlar ama bende tık yok.Kimseleri istemiyorum.Bayramda plan yaptık 5 gün tatile gidiyoruz ve zaten döndüğümüz gün ben hastalanıyorum ve doğru dr a.Kaybedecek hiç bir ayım yok.Ahhhh kızlar keşke yaşım 30 larda olsaydı asla korkmazdım şimdiki gibi.Ama benim biyolojik saat tehlike çanları çalıyor.tedaviye başlar başlamaz yani yaklaşık 3-4 hafta sonra hemen bende bilgilerimi paylaşacağım sizlerle.ama bu arada da güzel haberlerinizi okuyarak ve size dua ederek vakit geçireceğim.Sigarayı bırakamıyorum.soğan ve incir kürüne her gün başlıycam başlıyamıyorum.sadece gece yatmadan bir kaşık arısütü bal polen yiyorum bir de evevit içiyorum hepsi bu.Eşim sen bu bebeği yeterince istemiyorsun istesen sigarayı bırakırsın diyor.hayır istiyorum istediğim için stres yapıyorum daha çok içiyorum.Ama tatile gidince orda bırakıcam söz verdim kendime ve eşime.Hepinize sağlıklı bol yumurtalı ve nurtopu gibi evlatlı günler diliyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah
slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
slm kızlar maybebaby hbyiron saboli nushu jakobi kıvılcım cazii iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim zaten bugün çok iyim maşallah dün çok bozuktum ama düzeldim çok şükür bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum hemen yaptırmıcam 2.denememi ve istanbul yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum.siz hayırlı haberler verirsiniz umarım hepbirlikte seviniriz.
merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
papatya26 umudunu kesme beraber ilerliyoruz unutma inşallah tek yumurta yeterli olur, dua ediyorum hepimiz için.
lahor canım bana mesaj yazmışsın sorun değil tatlım birilerinin işine yaradı ya önemli olan o.
merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
papatya26 umudunu kesme beraber ilerliyoruz unutma inşallah tek yumurta yeterli olur, dua ediyorum hepimiz için.
lahor canım bana mesaj yazmışsın sorun değil tatlım birilerinin işine yaradı ya önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?