2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
Arkadaşım çok sevindim maşallah maşallah çok sayıda sperm,çok sayıda yumrta,çok sayıda embriyo,sağlıklı bebişler olur inşallah...
Canım benim iyi olduğuna sevindim,iyi düşünmüşsün tubacığım topla kendini,gez dolaş,kafanı dağıt ne zaman hazır hissedersen nerde istersen orda başlarsın.İnşallah son tedavin olur sağlıkla hayırla evladını kucağına alırsın.
Alkancığım soğan ve incir kürünü ihmal etme,ben faydasını gören çok insanlar duydum,şifa Allah'tan tabi ama böyle şeylerde vesile oluyor.Tatil sonrası iyi olur tedavin inşallah.Allah tez vakitte kavuştursun evladına çok uğraştırmadan inşallah.
Neyse bir aşamayı daha atlattın geçmiş olsun daisyciğim.Sarsılıyor insan tabi neyse daha iyi olduğuna sevindim.İnşallah sağlıklı,kaliteli çok embriyon olur,onlarda sana sıkı sıkı tutunur şekerim.
Yıllardır doktora giderim en rahatsız olduğum muayene tüp bebekteki bu regliyken yapılanı oldu yani.Ne yapalım şeker başa gelen çekilir,sabredip katlanacaksın:)
Sorma düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün,cuma günü Allah nasip ederse test günüm.
Ellerine sağlık pek güzel olmuş:)
Evet canım adetinin 2. yada 3. günü kan testi ve muayene ile yumurtalık rezervine bakılıyor ona göre ilaçların dozları ayarlanıyor,ultrasonla yapılan takiplerle yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığında narkoz altında toplama işlemi yapılıyor.Hiç korkma zaten çok düşük dozda narkoz alıyorsun,kısa süren bir işlem olduğu için hiç kanamam olmadı benim ama biraz kasıkların ağrıyor ki oda regl sancısı kadar en fazla.
Allah gönlünün muradını versin tez vakitte inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bende buralarda forum sayfalarından aldığım gazla hsg çekiminde uyutulmak istememiştim acımıyo diyolar diye ama dr uyuttu. iyki uyutmuş, birde senin yapışıklık varmış belki ondan daha çok acımıştır

güzel bir film izledim sanki.zihnimde canlandı hep.nedense ama burada izlediğim filmlerin reklama girerken son anı aynı bitmiş.reklamlardan sonra nasıl bitecek.inş oda aynı ve mutlu sonla biter.

kimse yokmu yoksa benmi yazamıyorum anlamadım
canım sen neredesin önce ona bakaım bida topiklere bak oku kim nerden ne şekilde memnun anlarsın zaten.bende aklıma takılan yerleri internetten araştırıp karar verdim.doktorların akademik kariyerlerine bak.hastanelerin başarı oranlarına bak.ona göre karar ver.sorunlarıda göz ardı etme tabi..

canım benim 15 dk geçdi bişey olmamıştı.korkma.

canım benim üzülme yaa..3. iyidir inş.anatolyaydı demi senin merkez.inş.güzel haber gelir.hem olmasa bile çok koyma kendini belki yeniden tplama yaparlar gelecek ay daha çok daha kaliteli olur hem yumurta vardır bir hayır.hem eşinlede paylaş durumu bu yükü sadece sen taşıma zaten bütün çileyi biz çekiyoruz bir sperm verip çekiliyolar kenara.çocuk olup büyüyene kadar kahrı bizde bencil ol bu defa ve anlat eşine hem desteğe ihtiyacın var..

uzun protokol kısa protokol diye değişiyormuş.bende burda öğrendim...:)))

benimki uzun...adetin 21. günü iğneye başlanıyor.gerçi benim yumurta geç çatlamıştı o yüzden 25.güne denk geldi başlamam.pazartesi adetimin 3. günü doktorda randevum var.başka iğneye daha başlıcaz hayırlısıyla.bu tedavi kişiden kişiye göre değişiyor canım.o yüzden hiiçç korkma bebiş için herşeye değicek inşallah...doktoruna ön görüşmeye gittiğinde seni yönlendirir zaten...hayırlı olsun...

kızlarrrrr her zaman nete giremiyorum giridiğim zaman da cok ilerlemiş oluyosunuz yaffff
ben ilaçların 8 . günün deyim bakıyorum da ilişkiler baya bi ilerlemiş valla ben naltopluyorum geriden galibaaaaa..
amannnn ne zormuş başkaların evinde kalmak yaaa bide kocişim yok
amannnnn kaldım gurbet ellerde yafff....
.......

sen benden önce başlıyorsun canım. benim de temmuzda ilk denememdi düşükle sonuçlandı. eylülde donmuşlarla deneyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..

evet önce başlıyorum ama benimki uzun protokol sen beni yakalarsın meraklanma. benim ilk denemem şubattaydı dış gebelikle sonuçlandı. ben nedense bu sefer kendi adıma pek umutlu değilim ne bileyim içimde öyle bir his var işte engel olamıyorum kendime. sırf denemek için deniyorum gibi bişey.

içimizi ferah tutalım bence.herşeyde bir hayır vardır. tekrar ilaç kullanılacak değil mi? iğne yok herhalde . doktorum öyle demişti. dış gebelik nasıl anlaşılıyor? inşallah mutlu haberler alırız bundan sonra.

selam dostlarııımmmm, çok mutluyum, adet oldum sonunda(daha öğlen buraya mesaj yazmıştım adetim gelmio ne yapabilirm die) , Rabbim sesimi duydu, uzun süredir vaktinde gelmeyen adetim vaktinde , hem de tam gönlümden geçen vakitte geldi şükürler olsun..

e hadi gözün aydın ilaç kullanmana falan gerek kalmadı çok şükür bende bu akşam çatlatma iğnesi olcam saat 22,30 da 17 falan olmuş bir iki tanesinin büyüklüğü daha fazla beklemeyelim dedi dr

e hadi gözün aydın ilaç kullanmana falan gerek kalmadı çok şükür bende bu akşam çatlatma iğnesi olcam saat 22,30 da 17 falan olmuş bir iki tanesinin büyüklüğü daha fazla beklemeyelim dedi dr

şimdiden hayırlı olsun ben çok heyecanlanmıştım çatlatma iğnesinde. değişik oluyor insan. inşallah emeklerimizin sonuçlarını güzel hayırlı bir şekilde alırız canım..

yok canım ilaç kullanmayı düşünmüyordum zaten , ne zaman gelirse gelsin kendiliğinden gelsin , sabırla bekleyeceğim die söz vermiştim kendi kendime.

canım inşallah yumoşların bi güzel çatlar , eşininkilerle bol bol halay çekip, sonra sımsıkı sana tutunurlar inşaallahhhh...

kızlar şimdi ben yeni adet oldum yha, adetin ilk günü ara demişlerdi, ama haftasonu Ege Ünv Tüp Bebek Merkezi çalışıomudur acaba?

bir de ben pazartesi muhtemelen iğnelere başlasam, yumurta toplama ve transfer bayrama denk gelir mi dersiniz?

genellikle 10 günde falan yumurtalar istenen büyüklüğe ulaşıyor ama sen tüp bebek yaptıracağın merkeze sor bence yarın ara hastane sonuçta birileri vardır

maybebaby bende senin gibi cumartesi günü hastalanmıştım ve hemen aradım hastaneyi pazartesi bir program yapıp biz sizi ararız dediler. cumartesi pazar sadece yumurta toplama ve transfer yapıyorlar galiba.bence sende yarın hemen ara hastaneyi çünki ona göre dosyanı falan bulup çıkarıyorlar ve sana hbr veriyorlar. bende senin gibi tedirginim bayram tedavimi kötü yönde etkilermi diye gittiğimde konuşucam sende konuş bence.

canım hadi gözün aydın. tedavi boyuncada allah yardımcın olsun...

canım hadi bakalım hayırlısı inşallah... sorunsuz toplaman ve transferin olur inşaallah. bebişinde sana sıkı sıkı tutunur... benimde yarın toplama hakkımızda hayırlısı...

canım transferin allahın izniyle bayrama denk gelmeye bilir ama transfer gelebilir belki. bir ara sor istersen gelsede erteleme gibi bi durumları olmaz zaten merak etme.

kıvılcım hadi hayırlısı seni yarın merakla bekliyo olucam inşallah bol bol kaliteli yumurtan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…