Arkadaşım çok sevindim maşallah maşallah çok sayıda sperm,çok sayıda yumrta,çok sayıda embriyo,sağlıklı bebişler olur inşallah...slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
Canım benim iyi olduğuna sevindim,iyi düşünmüşsün tubacığım topla kendini,gez dolaş,kafanı dağıt ne zaman hazır hissedersen nerde istersen orda başlarsın.İnşallah son tedavin olur sağlıkla hayırla evladını kucağına alırsın.slm kızlar maybebaby hbyiron saboli nushu jakobi kıvılcım cazii iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim zaten bugün çok iyim maşallah dün çok bozuktum ama düzeldim çok şükür bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum hemen yaptırmıcam 2.denememi ve istanbul yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum.siz hayırlı haberler verirsiniz umarım hepbirlikte seviniriz.
Alkancığım soğan ve incir kürünü ihmal etme,ben faydasını gören çok insanlar duydum,şifa Allah'tan tabi ama böyle şeylerde vesile oluyor.Tatil sonrası iyi olur tedavin inşallah.Allah tez vakitte kavuştursun evladına çok uğraştırmadan inşallah.Ben de ilk tüp denememi geçen ay istanbul amerikan hastanesinde yaptırdım.adetimin 3.gününden itibaren 14 gün kalçadan menogon göbekten gonal f 300mg iğne ve yine göbekten sanırım adı citroditeydi iğneleri oldum.2 normal büyüklükte bir de daha küçük olmak üzere 3 yumurta oldu.16.günü yumurtalar toplandı.o iki yumurtanın birisinin içi boş çıkmış diğeri de ne yazıkki döllenememişçünkü o da pek matah değilmiş:)).Hemen ertesi sabah arayıp söylediler çooook üzüldüm.tırıs tırıs evime geri döndüm.Doktorun tek açıklaması yaşımdan dolayı kalitesiz yumurta ve yumurta rezervi azlığı.43 yaşımdayım.ne yapiim geç evlendim.çünkü aşkımı geç buldum.1 yıllık evliyiz ve ben deli gibi çocuk istiyorum.eşimde istiyor ama söylemiyor biliyorum.İkimizde çok genciz,sağlıklıyız.Bu gün adetimin 5.günü 3.gün hormonlarıma baktırdım hepside çok değişmiş.Drum tüp bebek tedavisinin yüzünden değişmiş olabilirler dedi.Ama TSH ın 4.92 çıkması ile tüp tedavisinin hiç alakası yok biliyorum.Nerden çıktı anlamadım.aylardır 6 larda seyreden FSH olmuş bu ay 19.26 Esradol 321 falan filan işte.Bunları kafaya takmaktan bütün sosyal hayatımı askıya aldım.Evimde iş miş yapmıyorum.Bir yemek hazırlıyorum o da mecburiyetten çünkü eşim oruç tutuyor.Eşimin ailesi il dışında oturuyorlar onları iftara davet etmemi bekliyorlar ama bende tık yok.Kimseleri istemiyorum.Bayramda plan yaptık 5 gün tatile gidiyoruz ve zaten döndüğümüz gün ben hastalanıyorum ve doğru dr a.Kaybedecek hiç bir ayım yok.Ahhhh kızlar keşke yaşım 30 larda olsaydı asla korkmazdım şimdiki gibi.Ama benim biyolojik saat tehlike çanları çalıyor.tedaviye başlar başlamaz yani yaklaşık 3-4 hafta sonra hemen bende bilgilerimi paylaşacağım sizlerle.ama bu arada da güzel haberlerinizi okuyarak ve size dua ederek vakit geçireceğim.Sigarayı bırakamıyorum.soğan ve incir kürüne her gün başlıycam başlıyamıyorum.sadece gece yatmadan bir kaşık arısütü bal polen yiyorum bir de evevit içiyorum hepsi bu.Eşim sen bu bebeği yeterince istemiyorsun istesen sigarayı bırakırsın diyor.hayır istiyorum istediğim için stres yapıyorum daha çok içiyorum.Ama tatile gidince orda bırakıcam söz verdim kendime ve eşime.Hepinize sağlıklı bol yumurtalı ve nurtopu gibi evlatlı günler diliyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah
Neyse bir aşamayı daha atlattın geçmiş olsun daisyciğim.Sarsılıyor insan tabi neyse daha iyi olduğuna sevindim.İnşallah sağlıklı,kaliteli çok embriyon olur,onlarda sana sıkı sıkı tutunur şekerim.merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
papatya26 umudunu kesme beraber ilerliyoruz unutma inşallah tek yumurta yeterli olur, dua ediyorum hepimiz için.
lahor canım bana mesaj yazmışsın sorun değil tatlım birilerinin işine yaradı ya önemli olan o.
Yıllardır doktora giderim en rahatsız olduğum muayene tüp bebekteki bu regliyken yapılanı oldu yani.Ne yapalım şeker başa gelen çekilir,sabredip katlanacaksın:)selam kızlar...dün hastalanmıştım hala feci haldeyim...resmen altüst oldum toparlayamadım ağrım var ağrı kesici içsem mi bilemiyorum.doktorada sorucaktım unuttum yauww..(..doktorcum bu arada pazartesi 14:30 randevu verdi.bakalım hasta hasta nasıl bakacak alttan...
görüştüm canım pazartesi 14:30 da randevum.sen nasılsın nasıl gidiyor?test tarihinede az kaldı.heycanla bekliyorum...inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak...
Sorma düşünmemeye çalışıyorum ama ne mümkün,cuma günü Allah nasip ederse test günüm.
Ellerine sağlık pek güzel olmuş:)Kızlar yaaa , sıkıldım beklemekten şu adetimi, bugün 33. gün , hala gelmedi , şunu bir an evvel söktürmenin doğal bir yolu var mıdır acaba?
Bekliyorsun ya gerginlikten gelmiyordur.Aspirin söktürür derler ama bilmiyorum nasıl kullanılıyor.
bu arada güncel listeyi de yükledim arkadaşlar, buyrun...
Eki Görüntüle 240215
Eki Görüntüle 240216
Evet canım adetinin 2. yada 3. günü kan testi ve muayene ile yumurtalık rezervine bakılıyor ona göre ilaçların dozları ayarlanıyor,ultrasonla yapılan takiplerle yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığında narkoz altında toplama işlemi yapılıyor.Hiç korkma zaten çok düşük dozda narkoz alıyorsun,kısa süren bir işlem olduğu için hiç kanamam olmadı benim ama biraz kasıkların ağrıyor ki oda regl sancısı kadar en fazla.arkadaslar herkese cok tesekkur derim mutlulugumu paylastığınız için yalnız bişi sorcam bilen arkadaslardan ben tedaviye ancak adetle baslarım demı adetten once olmaz bide simdi ne yapcam asamalar neler yumurta toplancagı gun narkozdan uyanınca cokmu agrı oluyo ben narkozdan uyanamamaktan cok korkuyorum kanama oluyormu
Allah gönlünün muradını versin tez vakitte inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhdün gece türkmaxta ''çınar ağacı''diye bir film vardı.çok beğendim.ağla ağla rahatladım.regl olmuştum duygularım tavan yaptı.barış diyede bi çocuk vardı başrolde bayıldım çocuğa ya ne şeker küpüydü maşallah.ah o gözler burun hokka gibi.allah bağışlasın kimin evladıysa.nasılda güzel rol yapmış bi anneanne deyişi vardı...bende öle bi evlat istiyorummm...gece rüyama girmiş o kadar etkilenmişim...:)))))