2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam kızlar...dün hastalanmıştım hala feci haldeyim...resmen altüst oldum toparlayamadım ağrım var ağrı kesici içsem mi bilemiyorum.doktorada sorucaktım unuttum yauww..(..doktorcum bu arada pazartesi 14:30 randevu verdi.bakalım hasta hasta nasıl bakacak alttan...

KIVILCIMV ....arkadaşlarım yazmış gerçi benimde bildiğim ne kadar geç vurulursan o kadar geç başlanır işlemin panik yok...hayırlısı...

5 gün sonra muaynem var kızlar lucrine başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa

sabolicim geri sayım başladı...:))bende nasıl geçer diyordum lucrin sabah yaparken saydım 4 tane kalmış enjektör.10 gün geçmiş bile....:))))..inşallah bebişlerimize bir an evvel kavuşuruzda ayrı bi topik açıp bebeklerimizin sorunlarını paylaşırız...

Slm ablacııım , bol bol dua ettikçe , inandıkça ve umutlarımızı yitirmedikçe başarıya ulaşacağımızdan şüphem yok ... Rabbim dermansız dert vermemiştir. Er ya da geç ona ulaşacağız Allah'ın izniyle...

canım hayırlı olsun yumoşların, güzel haberlerini bekliyoruz canım... transfer bu pazartesi değil mi?

slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr

canım eşine çok geçmiş olsun, hayırlı olsun tedaviniz ...

bende hsg çektirirken uyutulmuştum onun gibi bişeydir heralde buda diymi bende korkuyorum aslında
rahim filminde:
ahh ahhh bende uyutulsaydım keşke...nerden bileyim bayılacağımı ve uyanıncada afedersiniz bir istifra bi istifra...kendime bir haftada zor geldim...perişan olmuştum...bide bana doktor sen panik yaptın demişti aptal adam ya...şimdiki doktorum bana tüpümün kemiğe yapışık olduğunu sölemişti filmi görür görmez...şimdi şimdi taşlar yerine oturdu acıdan bayılmışım...

Son düzenleme:
Kızlar yaaa , sıkıldım beklemekten şu adetimi, bugün 33. gün , hala gelmedi, şunu bir an evvel söktürmenin doğal bir yolu var mıdır acaba?

bu arada güncel listeyi de yükledim arkadaşlar, buyrun...

arkadaslar herkese cok tesekkur derim mutlulugumu paylastığınız için yalnız bişi sorcam bilen arkadaslardan ben tedaviye ancak adetle baslarım demı adetten once olmaz bide simdi ne yapcam asamalar neler yumurta toplancagı gun narkozdan uyanınca cokmu agrı oluyo ben narkozdan uyanamamaktan cok korkuyorum kanama oluyormu

dün gece türkmaxta ''çınar ağacı''diye bir film vardı.çok beğendim.ağla ağla rahatladım.regl olmuştum duygularım tavan yaptı.barış diyede bi çocuk vardı başrolde bayıldım çocuğa ya ne şeker küpüydü maşallah.ah o gözler burun hokka gibi.allah bağışlasın kimin evladıysa.nasılda güzel rol yapmış bi anneanne deyişi vardı...bende öle bi evlat istiyorummm...gece rüyama girmiş o kadar etkilenmişim...:)))))

maybebaby

bence telaş ve stres yaparak bekleme çünki o zaman dahada çok gecikiyor, en azından bende öyle oluyor biraz düşünmeyip rahatlamaya çalış.

cnm tedavin hayırlı olur inş. evet tedaviye genelde adetin 2. yada 3. günü başlanıyor. ağrı olayı senin yumurtalarının çokluğuna ve bünyene göre değişir bende çok olmamıştı hatta toplamada uyutlmamıştım bile. kanamada bende olmadı ama yine dediğim gibi kişiye göre bu değişebilir. narkozdan uyanırsın merak etme 10-15 dakikalık bir işlem olduğu için anestezinin dozu çok fazla olmaz zaten. şimdiden bunları düşünerek kendini sıkma derim ben. güzel düşün güzel olsun tmm.

canım saol biraz rahatladım cok zor bi işlem olduğunu dusunmuyorum ama insan ister istemez biraz korkuyo ki ben kadın doğum muayenesinde bile korkan canı yanan biriyim insan neden korkarsa o gelip bulurmus ya onu buda o hesap

canım çınar ağacı benimde hıçkırıklara boğularak izlediğim bir filimdi. ve o küçük sıpaya bende bayıldım gerçekten. allah sahibine bağışlasın çok şekerdi. ben cd sini alıp annemlere herkeze verdim izlesinler diye mahfetmişti beni... burdan da herkeze tavsiye edelim seninle... ALLAHTAN sanada, burda çocuk sahibi olmak isteyen herkeze en az bu film deki çocuk kadar tatlı ve hayırlı evlatlar nasıp etmesini diliyorum... ALLAH herkezin yardımcısı olsun...

canım telas etme ınsallah dıger bır tanesı duruyordur onunla olur ınsallah

slm canım illa adetli gideceksin doktora bide yumyrta toplama işleminden hiç korkma hiç bişey anlamıyosun zaten narkozun dozunu az veriyolar ancak 20-25 dakka falan uyuyosun ben uyandığımda kuş gibi hafiftim hiç ağrım yoktu.hiç takma bunları ya

slm canım illa adetli gitmen gerekiyo doktora ben 2.gün başlamıştım.yumurta toplamadan da hiç korkma narkozun dozunu zaten az veriyolar uyanınca da hiç bişey olmamış gibi olmuştum ben kuş gibi hafif hissediyodum.takma bunları kafana hiç bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…