5 gün sonra muaynem var kızlarlucrine başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa
[QUOTE
Sorma zaten regl olmak bir stres kaynağı bide bu ilaçlarla iyice delirecek gibi oluyor insan.Ne yaptın görüştün mü doktorunla canım?
görüştüm canım pazartesi 14:30 da randevum.sen nasılsın nasıl gidiyor?test tarihinede az kaldı.heycanla bekliyorum...inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak...
sabahın 8:30 da aradılar zaten dünden narkoz verdiler sersem gibiyim 3 sat yol gitmiş gelmişim 3. yumurtayıda söğledi ama uyku sersemine anlamadım ki aradım merkezi mbiryologlar işlemde imiş öğleden sonra arayın dediler bi bilgi elde edemedim yani olmayacak dimi başaramadık sığamıyorum hiç bir yere eşimede söğleyemedim dha işte oda ona nasıl anlatayım ne diyeyim oda üzeülecek şimdi.
papatyacım konuyu tam anlamışsın tekrar arasana.ayrınca eşinle paylaş bu yola birlikte çıktınız paylaştıkça güzellikler çoğalır üzüntüler azalır...haber ver bizede...
slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
çok güzel haber....
eylüle kadar burdaki bütün uğraşan arkadaşlarım hamile kalırda bizde sana moral oluruz inşallah...
slm kızlar maybebaby hbyiron saboli nushu jakobi kıvılcım cazii iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim zaten bugün çok iyim maşallah dün çok bozuktum ama düzeldim çok şükür bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum hemen yaptırmıcam 2.denememi ve istanbul yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum.siz hayırlı haberler verirsiniz umarım hepbirlikte seviniriz.
bravo tubacım kendini toparlamana çok sevindim.yılmak yok arkadaşım hep diyoruz herşeyde bir hayır vardır.şimdi güzel güzel tatilini yap moral depola...
merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
geçmiş olsun daisy...sağlıklı yumoşların olur inşallah...
güzel haberlerini bekliyoruz...
Ben de ilk tüp denememi geçen ay istanbul amerikan hastanesinde yaptırdım.adetimin 3.gününden itibaren 14 gün kalçadan menogon göbekten gonal f 300mg iğne ve yine göbekten sanırım adı citroditeydi iğneleri oldum.2 normal büyüklükte bir de daha küçük olmak üzere 3 yumurta oldu.16.günü yumurtalar toplandı.o iki yumurtanın birisinin içi boş çıkmış diğeri de ne yazıkki döllenememişçünkü o da pek matah değilmiş:)).Hemen ertesi sabah arayıp söylediler çooook üzüldüm.tırıs tırıs evime geri döndüm.Doktorun tek açıklaması yaşımdan dolayı kalitesiz yumurta ve yumurta rezervi azlığı.43 yaşımdayım.ne yapiim geç evlendim.çünkü aşkımı geç buldum.1 yıllık evliyiz ve ben deli gibi çocuk istiyorum.eşimde istiyor ama söylemiyor biliyorum.İkimizde çok genciz,sağlıklıyız.Bu gün adetimin 5.günü 3.gün hormonlarıma baktırdım hepside çok değişmiş.Drum tüp bebek tedavisinin yüzünden değişmiş olabilirler dedi.Ama TSH ın 4.92 çıkması ile tüp tedavisinin hiç alakası yok biliyorum.Nerden çıktı anlamadım.aylardır 6 larda seyreden FSH olmuş bu ay 19.26 Esradol 321 falan filan işte.Bunları kafaya takmaktan bütün sosyal hayatımı askıya aldım.Evimde iş miş yapmıyorum.Bir yemek hazırlıyorum o da mecburiyetten çünkü eşim oruç tutuyor.Eşimin ailesi il dışında oturuyorlar onları iftara davet etmemi bekliyorlar ama bende tık yok.Kimseleri istemiyorum.Bayramda plan yaptık 5 gün tatile gidiyoruz ve zaten döndüğümüz gün ben hastalanıyorum ve doğru dr a.Kaybedecek hiç bir ayım yok.Ahhhh kızlar keşke yaşım 30 larda olsaydı asla korkmazdım şimdiki gibi.Ama benim biyolojik saat tehlike çanları çalıyor.tedaviye başlar başlamaz yani yaklaşık 3-4 hafta sonra hemen bende bilgilerimi paylaşacağım sizlerle.ama bu arada da güzel haberlerinizi okuyarak ve size dua ederek vakit geçireceğim.Sigarayı bırakamıyorum.soğan ve incir kürüne her gün başlıycam başlıyamıyorum.sadece gece yatmadan bir kaşık arısütü bal polen yiyorum bir de evevit içiyorum hepsi bu.Eşim sen bu bebeği yeterince istemiyorsun istesen sigarayı bırakırsın diyor.hayır istiyorum istediğim için stres yapıyorum daha çok içiyorum.Ama tatile gidince orda bırakıcam söz verdim kendime ve eşime.Hepinize sağlıklı bol yumurtalı ve nurtopu gibi evlatlı günler diliyorum.Allah yardımcımız olsun inşallah
merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
papatya26 umudunu kesme beraber ilerliyoruz unutma inşallah tek yumurta yeterli olur, dua ediyorum hepimiz için.
lahor canım bana mesaj yazmışsın sorun değil tatlım birilerinin işine yaradı ya önemli olan o.
slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr
rahim filminde:bende hsg çektirirken uyutulmuştum onun gibi bişeydir heralde buda diymi bende korkuyorum aslında
Kızlar yaaa , sıkıldım beklemekten şu adetimi, bugün 33. gün , hala gelmedi , şunu bir an evvel söktürmenin doğal bir yolu var mıdır acaba?
maybecim seni çok ii anlıyorum..benimde dün geldi..şükürler olsun..stres yapma bugün yarın gelir...hiçbir belirti yok mu?
Kızlar yaaa , sıkıldım beklemekten şu adetimi, bugün 33. gün , hala gelmedi , şunu bir an evvel söktürmenin doğal bir yolu var mıdır acaba?
bu arada güncel listeyi de yükledim arkadaşlar, buyrun...
Eki Görüntüle 240215
Eki Görüntüle 240216
arkadaslar herkese cok tesekkur derim mutlulugumu paylastığınız için yalnız bişi sorcam bilen arkadaslardan ben tedaviye ancak adetle baslarım demı adetten once olmaz bide simdi ne yapcam asamalar neler yumurta toplancagı gun narkozdan uyanınca cokmu agrı oluyo ben narkozdan uyanamamaktan cok korkuyorum kanama oluyormu
cnm tedavin hayırlı olur inş. evet tedaviye genelde adetin 2. yada 3. günü başlanıyor. ağrı olayı senin yumurtalarının çokluğuna ve bünyene göre değişir bende çok olmamıştı hatta toplamada uyutlmamıştım bile. kanamada bende olmadı ama yine dediğim gibi kişiye göre bu değişebilir. narkozdan uyanırsın merak etme 10-15 dakikalık bir işlem olduğu için anestezinin dozu çok fazla olmaz zaten. şimdiden bunları düşünerek kendini sıkma derim ben. güzel düşün güzel olsun tmm.
Eki Görüntüle 240215
Eki Görüntüle 240216
elvanelvan sen de mi dondurulmuş transferini bekliyorsun?..
dün gece türkmaxta ''çınar ağacı''diye bir film vardı.çok beğendim.ağla ağla rahatladım.regl olmuştum duygularım tavan yaptı.barış diyede bi çocuk vardı başrolde bayıldım çocuğa ya ne şeker küpüydü maşallah.ah o gözler burun hokka gibi.allah bağışlasın kimin evladıysa.nasılda güzel rol yapmış bi anneanne deyişi vardı...bende öle bi evlat istiyorummm...gece rüyama girmiş o kadar etkilenmişim...:)))))
kızlr günaydın dün yumurta toplam işlemim vardı 3 yumurtamı döllemek için aldılar bu sabah arayarak 2 yumurtamda çekirdek oluşmadığını ya çok hızlı döllenmiş yada hiç döllenemeiştir dediler bu ne anlama geliyor ne olacak şimdi başına dah aönce böğle bişey gelen oldumu kızlar iptal edielecek mi dersiniz biden neden böğle oluyor ki bilgisi olan varsa cevap bekliyorum. lütfen yazın
kızlar yaaa , sıkıldım beklemekten şu adetimi, bugün 33. Gün , hala gelmedi , şunu bir an evvel söktürmenin doğal bir yolu var mıdır acaba?
Bu arada güncel listeyi de yükledim arkadaşlar, buyrun...
Eki Görüntüle 240215
Eki Görüntüle 240216
Eki Görüntüle 240215
Eki Görüntüle 240216
arkadaslar herkese cok tesekkur derim mutlulugumu paylastığınız için yalnız bişi sorcam bilen arkadaslardan ben tedaviye ancak adetle baslarım demı adetten once olmaz bide simdi ne yapcam asamalar neler yumurta toplancagı gun narkozdan uyanınca cokmu agrı oluyo ben narkozdan uyanamamaktan cok korkuyorum kanama oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?