arkadaslar bende 2 sinde basladım tedaviye yarın transferım olacak korkuda yok ama okadar cok varmıskı böle tutmayan tüptede durgunum yani.yumurtam cuma toplandı ama adet agrısı gıbı agrım oluyor cok az hala.acaba transferde agrılı oluyor muu ne dersiniz.ayrıca benım dr um sadece spermıyograma ve benım horman testlerıme baktı sebepsız ınfertılıte olabılır 9 aydır korunmadıkzaman kaybetmeyelım tüpe gecelim dedi.özelde yaptırıyorum.bakalım hayırlısı inş.
Merhaba kızlar,umarım topik hayırlı uğurlu gelir,şimdi tedavilerimizi yazdığımız gibi hepbirlikte hamile haberlerimizide yazarız inşallahhhhhh:)
Ben de 35 yaşındayım,bir kez tüp bebek bir kezde dondurulmuş embriyo denedik olmadı malesef,inşallah bu kez olumlu sonuçlanır.Sorun bende,üç tane düşüğüm üç tane dış gebeliğim oldu,tüplerim alındı,kromozom analizinde mozaik turnerlı çıktım.
Daha fazla zaman ve para kaybetmek istemediğimiz için çok araştırdık,memorialede karar kıldık.Cuma günü reglimin 3. günü hayırlısıyla başlayacağız tedaviye.
ben sana dedimdi bugün yarın...:)))bak yarın gelmiş oldu....:)))haydi iki halay çevirelim...hadi gözün aydın...senle hemen hemen aynı zamanlamadayız maybe...pazartesi 3. günü olucak benimde...
ee aramadan nerden bilcen...:))arasana...hem en kötü ihtimalle yarın erkenden ararsın endişe etme...ahh benide bu korku sardı yarın gitcem doktora ve iğnelere başlıcam bayrama denk gelirmi diye korkuyorum..doktora sorucam..ee senin pazartesi 3. günümü oluyor maybecim..???
özellikle ilk kez tüp yaptıracaklar için iyiki var kadınlar kulübü böyle başlıklar...
şimdiden hayırlı olsunben çok heyecanlanmıştım çatlatma iğnesinde. değişik oluyor insan. inşallah emeklerimizin sonuçlarını güzel hayırlı bir şekilde alırız canım..
hakkında hayırlkısı buymus demekkı cnm....çok zor olmalı ama sabır sabır..umarım2.tedavıye gerek kalmadan gelır meleğin...kızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...
sağol canım, 10 un üstünde dediler sadece sonra bayılmışım:) ayıldığımda da pek bişey konuşamadık. haftasonuna denk geldiği içinde olumsuz bişey olursa biz sizi ararız zaten aramazsak herşey yolunda demektir dediler. henüz kimse aramadı. yarın final yani:)) ilk deneme olduğu için biraz huzursuzluk var tabi ilk denemede tutanı duymadım henüzinşallah olur diye dua ediyorum.
arkadaşım hepimiz için hayırlısı bişi kafama takıldı aydınlatırmısın bi arkadaş ilk denemede belki 2 embriyo verilecek demiş tek embryo yasası tekrar değiştimi yaş 26 demiş çünkü keşke değişse
kızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...
kızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...
kızlar bişey sorcam ben soğan kürü yada incir kürü yapmak istiyorum bu ay tekrar kist olmasından korkuyorum olmaması için düzgün yumurtlama için hangisini yapıyım bide hangisi nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo bugün adet oldumda bugünmü başlıyım
evet canım vallahi sen benden daha ii tahmin ettin, ben beklemiyordum 30 lu günlerde gelmesini, uzun süredir 40günü buluyordu çünkü... ama akşam tam iftar sofrasını hazırlıyorum, belimde bir sızı, kasıklarda bir dolgunluk belirdi, konduramadım önce, orucumuzu açtık, "karnım doydu ooohhh" derken, acilen tuvalet ihtiyacı hissetim ve ne göreyim, "tövbe tövbeee" diyceksiniz kesin, daha -afedersiniz- donumu toplarken defalarca şükrettim
canım hastaneyi aradım "pazartesi sabahtan arayın şu an randevu verilmes" dediler.
benim yarın 2. mi 3.mü olarak değerlendirilir bilemiyorum, çünkü biliyosun dün iftar vakti başladı ve sadece tuvalet kağıdına sildiğimde geliodu, pedime inmedi pek . Bugün normal geliyor. Pekiii ilk gün dün müdür, bugün müdür???:44:
kızlar bişey sorcam ben soğan kürü yada incir kürü yapmak istiyorum bu ay tekrar kist olmasından korkuyorum olmaması için düzgün yumurtlama için hangisini yapıyım bide hangisi nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo bugün adet oldumda bugünmü başlıyım
bende şöle tahmin ediyorum.12 ağustosta oldum akşam üstü ama tam sökülmedi.ertesi gün hatta gecesi yarısı söküldü.doktoru o gün hemen aradım.biraz düşündü.pazartesi 2:30 ta verdi randevu yani toplayınca tam 3 gün olmuş oluyor.pazartesi öğlen.doktorlar bilir sen meraklanma sonuçta başlayınca haber verin dediler.ee sinyal geldi hafiften oda başladı sayılır.....:))))))
ps:tabi gene doktora gittiğimde sorucam.sanada haber veririm....:))
bazı merkezlerde sanırım 2 defa başırısız tüp bebek denem var diye imza alıyorlar. böylece 2 embriyo koyuyorlar canım.arkadaşım hepimiz için hayırlısı bişi kafama takıldı aydınlatırmısın bi arkadaş ilk denemede belki 2 embriyo verilecek demiş tek embryo yasası tekrar değiştimi yaş 26 demiş çünkü keşke değişse
papatya canım Allah hayırlısını versin inşallah, hiç belli olmaz sen üzme kendini kendini sakın hayattan soyutlama, bebiş günü saati geldiğinde gelir inşallah canımkızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?