2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaslar bende 2 sinde basladım tedaviye yarın transferım olacak korkuda yok ama okadar cok varmıskı böle tutmayan tüptede durgunum yani.yumurtam cuma toplandı ama adet agrısı gıbı agrım oluyor cok az hala.acaba transferde agrılı oluyor muu ne dersiniz.ayrıca benım dr um sadece spermıyograma ve benım horman testlerıme baktı sebepsız ınfertılıte olabılır 9 aydır korunmadık zaman kaybetmeyelım tüpe gecelim dedi.özelde yaptırıyorum.bakalım hayırlısı inş.

hayırlısı olsun...tutanda çok var...neden bu kadar karamsarsın...pozitif düşün pozitif olur inşallah...burda yazan bi arkadaşımız vardı bize moral olsun orta sayfalarda onun ilk seferde tutmuş mesela...allahım ol dedi mi olur... allah hayırlı evlatlar versin...

inşallah tedavilerimiz hayırlı olur canım.Allah haepimizin yardımcısı olsun bende 6 yıllık evliyim 2008 den beri uğraşıyorum 1 başarısız tüp bebek denemem var bundan önceki yerde 3 sene oyalandık ve ben mahvoldum ileri evre endometriozis hastasıyım ocak ayında bi açık ameliyat geçirdim eşimde sperm problemide var daha biryığın problem gücüm hiç yok ama artık çok oyalandım paraydı moraldi derken çok zmn geçiyor doktorlar elini çabuk tut diyorlar adetim başlamak üzere salıya filan giderim.DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN ARKADAŞLAR HEPİMİZİN TEDAVİLERİ HAYIRLI OLSUN KOLAYLIKLA GEÇSİN VE SEVİNÇLE TAMAMLANSIN İNŞALLAH.

evet canım vallahi sen benden daha ii tahmin ettin, ben beklemiyordum 30 lu günlerde gelmesini, uzun süredir 40günü buluyordu çünkü... ama akşam tam iftar sofrasını hazırlıyorum, belimde bir sızı, kasıklarda bir dolgunluk belirdi, konduramadım önce, orucumuzu açtık, "karnım doydu ooohhh" derken, acilen tuvalet ihtiyacı hissetim ve ne göreyim, "tövbe tövbeee" diyceksiniz kesin, daha -afedersiniz- donumu toplarken defalarca şükrettim

canım hastaneyi aradım "pazartesi sabahtan arayın şu an randevu verilmes" dediler.

benim yarın 2. mi 3.mü olarak değerlendirilir bilemiyorum, çünkü biliyosun dün iftar vakti başladı ve sadece tuvalet kağıdına sildiğimde geliodu, pedime inmedi pek . Bugün normal geliyor. Pekiii ilk gün dün müdür, bugün müdür???:44:

özellikle ilk kez tüp yaptıracaklar için iyiki var kadınlar kulübü böyle başlıklar...

arkadaşım hepimiz için hayırlısı bişi kafama takıldı aydınlatırmısın bi arkadaş ilk denemede belki 2 embriyo verilecek demiş tek embryo yasası tekrar değiştimi yaş 26 demiş çünkü keşke değişse

selam kızlar bende bayram sonu ılk tup tedavıme başlıyorum
ama kafam çok karısık psıkolojım alt ust ıstemeden herkezı kırıyorum acayıp sınırlıyım
elımde değil kafamdan atamıyorum
allahım yardım etsın hepımıze gönlumuzdekını hakkımızda hayırlısı eylesın....

kızlar merhabalar bugün beklenen haber geldi embiryologla görştüm toplann yumurtalarımın hiçbiri döllenmmiş taransfer işlmide olmayacak sebep açıklayamadı yumurtalarım ve sperm mikroskopik olark incelediğinde uygunmuş şekil bozükluğu yokmuş laboratuvar ortamında bir sorun yokmuş döllenmemelri için çok nadir bu şekilde olabiliyormuş yarın öğleden sonra dr la görüşeceğim bide beni muayne etmelerini isteyueceğim acaba o kadar iğneden sonra ne halde vucudum. Neden bana bi neden söğleyemediler çok üzüldüm ama ben dua ederken hep hayırlısını dilemiştim kendimi bu şekilde teslli etmeye çalışıyorum ben sanırım 2-3 ay daha denyemem bu işe yeni başlamış veya başlayacak olan arkadaşlara bol şans diliyoum çünkü benimki şansızlıkmış ne komik demi allah hepinizin yardımcısı olsun topiği gene takip edeceğim görüşmek üzere...

hakkında hayırlkısı buymus demekkı cnm....çok zor olmalı ama sabır sabır..umarım2.tedavıye gerek kalmadan gelır meleğin...

yok ilk denemde de tutmaz diye düşünme ben çok duydum ilk denemsinde tutan seninki de öyle olur inşallah bütün kalbmle istiyorum bunu.ama arar haber verirler bence şukadarı döllendi iyi durumda falan diye heralde beni aramışlardı bilgi için belki 5.gün transferi olursun oyüzden aramamışlardır.

canım bana doktorum 2 tane transfer edelim dedi ama çok ısrar edersiniz benim insifiyatimde embriyoloğu razı eder 3 tanede transfer ederiz demişti bizde 2 tane konulsun demiştik geri kalanı dondurulsun diye ama benim.3 emriyom kalmıştı onlarda 2.kalite olduğundan doktorum üçünüde transfer ettim dedi.
ama galiba hala 1 embriyo transferine izin var çünkü bana verdikleri kağıtta 1 embriyo transfer edildi yazıyodu göstermelikti galiba.yani şunu diyecem arkadaşım merkezlerin insifiyetine kalmış kendileri isterse bi yolunu bulup 2 de 3 de yerleştiriyolar.

canım benim üzülme dediğin gibi hep hayırlısı olsun diye dua ediyoruz seninki böyle oldu benimki oldu da tutmadı boşuna beklemiş oldum yani.ama Allah tan ümidi kesmemelisin.

kızlar bişey sorcam ben soğan kürü yada incir kürü yapmak istiyorum bu ay tekrar kist olmasından korkuyorum olmaması için düzgün yumurtlama için hangisini yapıyım bide hangisi nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo bugün adet oldumda bugünmü başlıyım

canım benim çok üzüldüm inan, ama hayırlısı deyip Allah'a sığınmaktan başka çaremiz yok, atsan atılmaz, satsan satılmaz bir dert bu. Ancak, yüce Rabbim dermansız dert vermemiştir. Ve dermanların en hayırlısı dua ve sabırdır.

Tubacım, ben soğan kürünü denemiştim, kist için soğan kürü ii, yumurtlama için incir kürü ii die biliyorum... Her ikisini aynı anda yapman uygun mu onu bilemiyorum canım, araştırmanı tavsiye ederim. Yapılışı;

Önceden kaynatılıp soğutulmuş,kloru mikrobu arınmış çeşme suyuyla yapılıo. Küçük boy bir adet soğanı dış en ince kabuğunu soy, 4 e böl, kaynamakta olan 2 bardak kadar suya at, 15 dk kaynat, ılıklaşınca bir su bardağı iç. günde 2 kez belli aralıklarla ve her seferinde taze yaparak 15 gün devam et.

İncir kürünü hiç yapmadım canım, ama aşağı yukarı benzio yapılışları die hatırlıorum. Google dan bi araştır istersen. Şifan olsun, doğal yoldan gelsin bebişin inş canım. Bak benim doğal yoldan olma ihtimalim bile yok, 2 tüpüm de kapalı malesef. Tüp Bebek te olmazsa ne yaparım, çok korkuyorum.

bende şöle tahmin ediyorum.12 ağustosta oldum akşam üstü ama tam sökülmedi.ertesi gün hatta gecesi yarısı söküldü.doktoru o gün hemen aradım.biraz düşündü.pazartesi 2:30 ta verdi randevu yani toplayınca tam 3 gün olmuş oluyor.pazartesi öğlen.doktorlar bilir sen meraklanma sonuçta başlayınca haber verin dediler.ee sinyal geldi hafiften oda başladı sayılır.....:))))))

ps:tabi gene doktora gittiğimde sorucam.sanada haber veririm....:))

çok üzüldüm papatyacım.ne denir!allahın bir bildiğini var heralde hakkınızda...allah sağlık sıhhat versin canım önce sağlık...bozma moralini dicem bozmamak mümkün değildir tabi ama en kısa zamanda toparlamaya çalışmalısın...allah inşallah bi daha kine nasip ederde son uğraşman olur...

tubacım soğan kürü yap.o hem iltahaptı kistti yumurtalık rezerviydi adet düzensizliğiydi hepsine ii geliyor mübarek soğan.incir sadece yumurtaları çoğaltıyor ben öle biliyorum.midende sorun yoksa soğan kürü derim.ben yapamamıştım midem rahatsızdı...

Son düzenleme:

yarın adetimin 2. günü olsa bile , 2. gün de iğnelere başlanabiliyo değil mi?

bazı merkezlerde sanırım 2 defa başırısız tüp bebek denem var diye imza alıyorlar. böylece 2 embriyo koyuyorlar canım.

papatya canım Allah hayırlısını versin inşallah, hiç belli olmaz sen üzme kendini kendini sakın hayattan soyutlama, bebiş günü saati geldiğinde gelir inşallah canım

soğan kürü ile incir kürü aynı anda yapılmıyor önce kistleri temizlemek için soğan kürü yaılıyor sonra yumurta helişimi için incir kürü yapılıyor.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU
bu saraçoğlunun sitesi burada kürlerin tarifi ve neye yaradıkları yazıyor şifa olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…