2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.

iyi haberlerini bekliyoruz canım dalarımız seinle,,,

KIVILCIM söyle bakim haberler sende nasıldı önlükmü giydiriyolar alt kattamı topluyolar yumurtaları geçmiş olsun canım

iyi haberlerini bekliyoruz canım dalarımız seinle,,,

KIVILCIM söyle bakim haberler sende nasıldı önlükmü giydiriyolar alt kattamı topluyolar yumurtaları geçmiş olsun canım

sağol canım....tamamen çıkarıyorsun üstündekileri önlük veriyorlar benimki biraz battal boymuş , benden 3 tane daha girerdi :) 3. kata çıkyorsun önce oda veriyorlar ondan sonra yürüyerek gidiyorsun amaliyathaneye...yatarak geliyorsun geri.:) evet alt katta yapıyorlar en son iyi uykular dedigini hatırlıyorum doktorun... sonrada kendimi odada buldum...

geçmiş olsun kıvılcımv allah bağışlasın yumoşlarını sana....:)))...nasılsın şimdi ağrın sızın var mı?nasıl geçti?

jakobi allah kolaylık versin yarın için...inşallah çok kolay geçer senin için...güzel haberlerini bekliyoruz...
sıkışıklık olayınıda takma kafana koyver gitsinn....:))))yani düşünmemeye çalış herşey olacağına varıyor...

vıyyy yarın sabah sıra bende başa gelen çekilir iğneleri biz yiyoz, 2 güne bir ultrasona biz giriyoz birde bizi bayıltıyolar kadınlık zor zanaat

amiin hepimizin birer birer bebiş haberlerini alırız inşallah canım

Kıvılcım kaç yumurta toplanmış kaçı döllenmiş belli oluyomu bugün

kızlar yaaaa bende varım diyom size valla yine isyan cıkarıcam o olacak haaaaaaa.......
hımmmmmm....bu arada diyeyeim benim yine yarın kontrolüm var ilgilenenlere duyurulur....ataşehir memorialdeyim......
aman pek bi zor oluyo oaralara gitmekkkkkkk....
tam 2,5 saat sürüyo küçük bi İstanbul turu yapıyom.....
ayrıca evimide coook özledim....
haaa kocamıda.........
neyese herkese selam öptümmmm sizleri.....
opusu olan arkadaşların tizzz zamanda embriyoları olsun...
transveri olanlarıda bebeişleri olduğu yerde durup büyüsün.......

geçmiş olsun kıvılcımv allah bağışlasın yumoşlarını sana....:)))...nasılsın şimdi ağrın sızın var mı?nasıl geçti?

sağol canım. iyi geçti sorun olmadı. ama şuan yürümekte biraz zorlanıyorum kasıklarım da sancı var biraz ama ağrı gibi değil değişik bişi umarım çabuk geçer...

Kıvılcım kaç yumurta toplanmış kaçı döllenmiş belli oluyomu bugün

canım 6 yumurta toplanmış 1 tane olgunlaşmış 3 tanesini laboratuar ortamında olgunlaştırcaklarmış. 2 taneside dollenmeye uygun değilmiş imha olcakmış yani döllenme ve transfer günü içinde yarın arayıp söylüyceklermiş

sağol canım... seninde tedavin hayırlı olsun iğnemi kullanıyorsun ne aşamadasın?

benim tedavim ilaçlarla devam ediyo ama elimde ilaç kalmadı canım sıkkın .....inşallah tez zamanda iyileşirsin.....kızlar bu arada elinde fazla ilacı olan varmı...yumurtlama ilacı yani....

merhaba kızlar
yasım 41 bu nedenle, ben 40 yas ustu anne olanlar forumana yazıyorum.
ben gecen sene evlendım ve maalesef yumurta rezervım cok 2 kez baslanan tedavım yumurta gelısmemesı nedenıyle ıptal oldu 3 kez basladıgım tedavıde 2 yumurta oldu bırı onceden catladı dıgerıde kalıtesız olması nedenıyle transfer edılemedı yanı transfer asamasına hıc gelemedım. doktorumu degıstırdım. yapılan son hormon testlerımle yıkıldım. fsh 18,50 cıktı yıkılmıstım. doktorum uzun prtokol denemek ıstedıgını soyledıgı.aslında uzun protokol yumurtası cok olan kısılere uygulanırmıs am doktorum 1 tane yumurta bıle versen kalıtelı olmasını uzun protokol saglar dedı. dun yanı 13 agustos da lucrıne basladım. ama cuma gunu cevremdekı bır cok kısı bahcecı'ye gıtmemı soyledı. bende tesadufen randevu saatı yakaldım.aslında yakalamaz olsaydım.tum dosyamı hazırladım ve gttım. sevgılı bahcecı dosyama bakmadan muayene edeyım bakmama gerek yok dedı. muayene sonucu ıse bosuna ugrasmayın sız anne olamazsınız dedı. ınanın dunya basıma yıkıldı.doktorun agzından o kadar kolay ve acımazsızca cıktı kı beynıme cıvı gıbı ısledı. muayene yatagından ınanın nasıl kalktım bılemıyorum. oda da tekrar o sozlerı tekrarladı. UGRASMAYIN ANNE OLAMAZSINIZ BOSUNA DEDI.UZUN PROTOKOL FALAN HAYATTA OLMAZ dedı. ben oradan cıktım ama nereye gıttıgımı bılmeden caddelerde saatlerce agladım. ınsanlar bana acıyarak bakıyordu. ama umrum degıldı kımseyı gormuyordum. denız kenarında bır bankta oturup allaha yalvardım.. Ama doktorun dedıklerı aklımdan cıkmıyordu BOSUNA UGRASMA ANNE OLAMAZSIN sızlere bunları yazarken bıle aglıyorum.. elımden hıc bırsey gelmıyor cunku..eve geldım esım sagolsun cok destek veren ve cocugumuz olursa sevınırız ama olmazsa da dunyanın sonu degıl dıyen bırı ama ben hayatım boyunca bır cocugum olmasını ıstedım. ama maalesef sevebılecegım kısıyı gec buldum.. sonucta dun baslamam gereken tedavıye baslamanın bır anlamı yok derken eşimde asıl doktorumun deneyecegı uzun protokole baslamamı ıstedı. olursa surprız olur olmazsada canın sagolsun dedı cuma gecesı hıc uyumadım. ve cumartesı sabahı ıgnemı yapmaya karar verdım. bugun 2.lucrınımı yaptım. 25 agustostan doktor kontrolum var Allahım su mubarek ayda bı mucıze yaratsa ve yüzüme baksa.. bu yolda mucadele veren herkese dua edıyorum.LUTFEN kızlar sızzlerde dualarınıza benı de katın sevgılerımle

arkadaşlar merhaba, ben de tüp bebek tedavisi oldum ve sonuç negatif...Allah büyüktür sabrın sonu selamettir bebeğinde zamanı var heralde...ama inşallah e kısa sürede kavuşmak en büyük dileğim..

test günümün üstünden 5 gün geçti am hala adet olamadım ...sizinde bu kadar uzun sürmüşmüydü...test sonucum 1.2 çıkmıştı acaba yükselirmi ki...acaba diyorum ondan mı adet olmadım...

birde arkadaşlar bizde sorun benim yumurta rezervimiz az ve kalitesiz olmasıymış....kalitesiz yumurta için ne yapılabilir...doktorlarınız ne tavsiye etti..

merhaba,

yaşadıkların çok zor gerçekten. böyle şeyleri duymak insanı herzaman üzer ve yıkar. ama sen yıkılma ve güçlü olmaya çalış. unutmaki bir sürü insan yıllarca tedavi görüyor sonuç alamıyor tam bıraktık derken kendiliğinden hamile kalanlar oluyor. allahtan umut kesilmez. sen tedaviyi ol bence. kendi doktorun bir ışık görmese bence bu tedaviye başlamazdı. başlka doktorlar ne demiş hiç önemli değil sen pozitif düşün ve üzülme sakın. bak yıllar sonra sevdiğin insanı bulmuşsun bu bence en büyük şans.ikinci şansını da en kısa sürede yakalamanı diliyorum. ben de aşılama tedavisi görüyorum ve yarın akşamüstü aşılamam olacak. ben de çok olumlu değilim olacağına dair ama olumlu düşünmeye zorluyorum kendimi :) olmazsa eşinin dediği gibi dünyanın sonu değil denemeye devam durmak yok

sevgiler dualarımız seninle...

canım benim allah tan ümit kesilmez ben 46 yaşında 3 tane bebişi olan hasta biliyorum....sen dua et bide o bana demiştiki ben arı sütü ve polen kullanıyorum o yüzdende yumurtalarım kaliteli oluyo demişti...

destegınız ıcın cok tesekkur ederım. yazdıklarınızı okurken bıle aglıyorum,,, pozıtıf dusunuyorum ya da dusunmek cok ıstıyorum. 5-6 eylul gıbı durum bellı olur dedı doktor. umarım yumurtam olur..

şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.

cnm benim sen ve bebişlerinde allaha emanet olun. rabbim yar ve yardımcınız olsun emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

iyi dinlen canım hemen ağrıların geçiversin inşallah, hadi bakalım annenizi üzmeyin yumoşlar

bu ayet beni çok etkiledi canım Kur’an-ı Kerim Hicr suresi 56. ayetinde “ Rabbimin rahmetinden, sapıtmışlardan başka kim ümit keser?” buyurmaktadır. demekki dr falan ne derse desin Allah tan ümit kesilmez inşallah olur. en başta inanarak başlamak lazım tedaviye

ben daha önceki sayfalardada yazmıştım incir kürü yumurta rezervine iyi geliyormuş canım. ben pek tatlı sevmeme yarım bıraktım yağpamadım ama fayda görrenleri okuyorum sayfalardan

canım ınan yarın asılaman harıka gececek ve minik melegın sana gelecek dualarım senınle..

Ya kızlar gonal f 450 elinde fazla olan yokmu valla 7. Kutu olacak artık cevap vermiyo yumişler....

allahtan ümit kesilmez...bi doktorun lafına bakma...bir değil bir kaç doktora gitmek lazım.benim başıma ne geldiyse bu doktorlar yüzünden geldi.nerdeyse öbür tarafa gidiyordum.ve şu anda tüp bebek sürecine başladık bu da doktor hatası yüzünden..ay daha neler nelerrr...

öncelikle sevdiğin birini bulup evlenmişsin ne güzel...ve sanada destek çıkıyor bu da süper...sen bu yolda elinden gelini yap umudunu yitirme ama herşeye hazırlıklı olmak lazımmış bu süreçte herkez öle diyor...güzel rabbim herşeyin hakkında hayırlısını versin...

aynı zamanda ibrahim saraçoğlu nun soğan kürünü incir kürünü dene derim hatta ibrahim beyle bağlantıya geç konuyla ilgili.tv de anlatmıştı 6 ay olmuş menapoza gireli 46 yaşında bi kadın gelmiş soğan kürüyle tekrar adet olmaya başlamış ve hamilede kalmış kendisi anlatmıştı.bu konuyu araştır derim.

birde arı sütü ve polen çok faydalı imiş.bununda üzerinde dur derim.ben kullanıyorum midem için 1 hafta olmuştur.ii gelmeye başladı diyebilirim.şu anda tedavi oluyorum onada faydası olucak inşallahh...

allahım sana ve isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsinn inşallahhhhhhh......

lenova71 cnm benim lütfen sakın üzme kendini kimin ne dediğinide sakın takma kafana. nelerini duyup nelerini görüyoruz bu hayatta, rabbim ol dedikten sonra gerisi fasa fiso. sen elinden geleni yap gerisini yaradana bırak. arkadaşların dediği kürleride kesinlikle yap derim ben. bol şans)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…