kızlar merhaba bizde ağustos eylül gibi başlayalım diyoruz merkez araştırma aşamasındayız kısmetse ağustosda başlamak istiyoruz siz nereye gidiyorsunuz banada tavsiye verirmisiniz ankara da olacak benim buyük işhtimalle. İlk denememiz olacak eşimde sperm yok bakalım neler yaşayacağız deneyimlerimizi buradan paylaşalım birbirimize umut olalım inşallah. bu arada topik hayırlı olsun inşallah[/QUOTE
sanada merhaba canım ben tüp olayına başladım benim doktorum teksen çamlıbel tavsiye üzerine gittim gerçekde çok
iyi bi doktor ekibide öyle ilk deneyim olucak bugünde son yumurtalık kontrolüm vardı iğnelerin ssonuncusunu oldum pazartesi günü yumurtalar toparlanıcak sonrada transfer işlemi olcakmış doktorum ilk deneyimde tutmaz diyor ama yaşım 29 yüzde olduğundan yüzde 50 olurmuş psikolojim bozulmasın diye yüzde 30 olucakmış gibi düşün diyor tek embriyoda tutma ihtimali düşük olur diyor beni şimdiden herşeye hazırladı yaş sınırlaması getirilmiş nisan ayından bi takım kanunlar değişmiş önden kızdım sonra öfkem geçti ama hala var gibi
hayırlı olsun canım kaç yumoş toplandı
bende hsg çektirirken uyutulmuştum onun gibi bişeydir heralde buda diymi bende korkuyorum aslında
Neyse bir aşamayı daha atlattın geçmiş olsun daisyciğim.Sarsılıyor insan tabi neyse daha iyi olduğuna sevindim.İnşallah sağlıklı,kaliteli çok embriyon olur,onlarda sana sıkı sıkı tutunur şekerim.
sağol canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
arkadaslar herkese cok tesekkur derim mutlulugumu paylastığınız için yalnız bişi sorcam bilen arkadaslardan ben tedaviye ancak adetle baslarım demı adetten once olmaz bide simdi ne yapcam asamalar neler yumurta toplancagı gun narkozdan uyanınca cokmu agrı oluyo ben narkozdan uyanamamaktan cok korkuyorum kanama oluyormu
canım hayırlı olsun yumoşların, güzel haberlerini bekliyoruz canım... transfer bu pazartesi değil mi?
sağol canım inşallah p.tesi olacak... dualarınızı eksik etmeyin.
son 5 mesaj sadece bana ait:))) pazar pazar sabah 6 da uyanırsam olacağı buydu... tüm mesajları okudum...
bakalım yarın ne olacak... bi de şu sıkışık gitme olayı varya çok canımı sıkıyor. ya tutamazsam ne olacak
son 5 mesaj sadece bana ait:))) pazar pazar sabah 6 da uyanırsam olacağı buydu... tüm mesajları okudum...
bakalım yarın ne olacak... bi de şu sıkışık gitme olayı varya çok canımı sıkıyor. ya tutamazsam ne olacak
Merhaba Daisy.bende daha önce tüp bebek tedavisi gördüm.merkeze gittiğimde en az bir saat beklettiler.yani erken çağırdılar.orda beklerken suyu içtim.ulturasonla kontrol ettiler yeterlimi diye.yeterli değilse biraz daha içiyorsun.eğer fazlaysa tuvalete gönderiyorlar.ben ordayken bi bayanı tuvalete yolladılar.o da hepsini yapmıştı.yanlış anlamış.tekrar su içmişti. :)
Merhaba Daisy.bende daha önce tüp bebek tedavisi gördüm.merkeze gittiğimde en az bir saat beklettiler.yani erken çağırdılar.orda beklerken suyu içtim.ulturasonla kontrol ettiler yeterlimi diye.yeterli değilse biraz daha içiyorsun.eğer fazlaysa tuvalete gönderiyorlar.ben ordayken bi bayanı tuvalete yolladılar.o da hepsini yapmıştı.yanlış anlamış.tekrar su içmişti. :)
ben tuvaletim geldiğinde hepsini yapıyorum yarısını tutamıyorum:))) sen tutabiliyomusun? :))))))))))) tutanı var tutamayanı var
valla jakobi ben geldimi hiç tutamıyorum o yüzden stres oldum... çok sıkışırsam gider yaparım napim...
aynen bende hele bir kere başıma geldi iki büklüm gittim ultrason masasından kalkıp tuvalete iyki gitmişim dakikalarca sürmüştü o kadar birikmiş yani sel alcakmış heryeri:)))) sonra bidaha baştan idrara sıkışmaya çalışmıştım
canım hayırlı olsun zor aşama bitmiş acı yönünden (en zoru transfer sonrası beklemek) inş.herşey güzel gider çabuk kaynaşır sizinkilerde çok çok bölünürler.bide benden tavsiye evden sıkışık gitme orda iç suyunu.bana sıkışık gel dediler ordada su iç.neredeyse transfer anında koyuveriyordum.sonrasında sürgü getirdiler bu sefer başladım şır şır eşim seslere gülünce bende güldüm haliyle rahim kasıldı o da kötü.en güzeli orda başla su içmeye..eğer seninde sürgü falan gelirse odayı boşaltmadan yapma.son 5 mesaj sadece bana ait:))) pazar pazar sabah 6 da uyanırsam olacağı buydu... tüm mesajları okudum...
ben tuvaletim geldiğinde hepsini yapıyorum yarısını tutamıyorum:))) sen tutabiliyomusun? :))))))))))) tutanı var tutamayanı var
selam dostlarııımmmm,çok mutluyum , adet oldum sonunda(daha öğlen buraya mesaj yazmıştım adetim gelmio ne yapabilirm die) , Rabbim sesimi duydu, uzun süredir vaktinde gelmeyen adetim vaktinde , hem de tam gönlümden geçen vakitte geldi şükürler olsun..
e hadi gözün aydın ilaç kullanmana falan gerek kalmadı çok şükür bende bu akşam çatlatma iğnesi olcam saat 22,30 da 17 falan olmuş bir iki tanesinin büyüklüğü daha fazla beklemeyelim dedi dr
kızlar şimdi ben yeni adet oldum yha, adetin ilk günü ara demişlerdi, ama haftasonu Ege Ünv Tüp Bebek Merkezi çalışıomudur acaba?
bir de ben pazartesi muhtemelen iğnelere başlasam, yumurta toplama ve transfer bayrama denk gelir mi dersiniz?
sağol canım, 10 un üstünde dediler sadece sonra bayılmışım:) ayıldığımda da pek bişey konuşamadık. haftasonuna denk geldiği içinde olumsuz bişey olursa biz sizi ararız zaten aramazsak herşey yolunda demektir dediler. henüz kimse aramadı. yarın final yani:)) ilk deneme olduğu için biraz huzursuzluk var tabi ilk denemede tutanı duymadım henüzinşallah olur diye dua ediyorum.
ayyyy kızlar inanmıyorum size yaaa tam bir sayfa çiş muhabbeti yapmışsınız öldüm gülmekten:))) nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum. ben yolda giderken bir küçük pet şişe içmiştim ve yeterlide oldu. transferden bir saat sonra gittim tuvalete.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?