2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı olsun canım kaç yumoş toplandı

sağol canım, 10 un üstünde dediler sadece sonra bayılmışım:) ayıldığımda da pek bişey konuşamadık. haftasonuna denk geldiği içinde olumsuz bişey olursa biz sizi ararız zaten aramazsak herşey yolunda demektir dediler. henüz kimse aramadı. yarın final yani:)) ilk deneme olduğu için biraz huzursuzluk var tabi ilk denemede tutanı duymadım henüz inşallah olur diye dua ediyorum.

bende hsg çektirirken uyutulmuştum onun gibi bişeydir heralde buda diymi bende korkuyorum aslında

ben hsg de uyutulmadım ve çok acı çektim. hsg nin yanında bu hiç bir şey değil bence. uyutulunca hiçbir şey anlamıyorsun zaten canım. ben sadece serum takılan kolumun acısını çektim sonrasında:) hafif sancı oluyor tabi minoset içtim kesti ağrıyı. hiç korkma canım hiç bir şey hissetmiceksin.

Allah korusun canım niye uyanamıcaksın. benden yumurtalar cuma günü toplandı hafif sancım oldu minoset içmemi söylemişlerdi içince hafif sancı da kalmadı. içini ferah tut ben de çok korkuyordum, eşimden gizli gizli ağlamalar falan, yanımda eşimden başka kimsem de yok, çok kötüydüm. çok şükür hiç kötü bişey yaşamadım.

Tedavin adetle birlikte başlıyacak seni yönlendirecekler merak etme herşey yolunda gidecek. ve kısmetimizde varsa hepimizin bebişleri olacak.

son 5 mesaj sadece bana ait:))) pazar pazar sabah 6 da uyanırsam olacağı buydu... tüm mesajları okudum...

bakalım yarın ne olacak... bi de şu sıkışık gitme olayı varya çok canımı sıkıyor. ya tutamazsam ne olacak

erken kalkan yol alır aferim bugünkü nöbetçimiz sendin demek:)) bugün yumurtası toplananları merakla bekliyoruz inş. iyi haberlerini alırız...

Merhaba Daisy.bende daha önce tüp bebek tedavisi gördüm.merkeze gittiğimde en az bir saat beklettiler.yani erken çağırdılar.orda beklerken suyu içtim.ulturasonla kontrol ettiler yeterlimi diye.yeterli değilse biraz daha içiyorsun.eğer fazlaysa tuvalete gönderiyorlar.ben ordayken bi bayanı tuvalete yolladılar.o da hepsini yapmıştı.yanlış anlamış.tekrar su içmişti. :)

ne kadar su içmek gerekiyor canım? sabah gidince 1 küçük pet şişe içsem yeterli olurmu?

ben tuvaletim geldiğinde hepsini yapıyorum yarısını tutamıyorum:))) sen tutabiliyomusun? :))))))))))) tutanı var tutamayanı var

Malum yarında benim yumurtalar toplanıyo bugünü dua ile değerlendireyim dedim. internetten ve çoğunlukla kadılnar kulübü sayfalarından bulabildiğim ayet meallerini sizlerle paylaşmak istedim. Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Amin

"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız." (A'raf,7/189.)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim. Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da, Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!" (Meryem, 19/5-6)

Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allah’ındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, her şeye kadirdir.” (Şura, 42/49-50)

“Allah sizi (atanız Âdemi) topraktan, sonra(ki nesilleri de) nutfeden yarattı. Sonra sizi çift çift yaptı. Onun bilgisi dışında hiçbir dişi ne hamile kalır, ne de doğurur. Herhangi bir canlının ömrünün uzaması veya kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Bütün bunlar, Allah'a göre, elbette pek kolaydır.” (Fatrı, 35/11)

“De ki: “Ey mülk ve hakimiyet sahibi Allah’ım! Sen mülkü dilediğine verir, dilediğinden onu çeker alırsın! Dilediğini aziz, dilediğini zelil kılarsın! Her türlü hayır yalnız Sen’in elindedir! Sen elbette her şeye kadirsin!”(Ali İmran, 3/26)

valla jakobi ben geldimi hiç tutamıyorum o yüzden stres oldum... çok sıkışırsam gider yaparım napim...

aynen bende hele bir kere başıma geldi iki büklüm gittim ultrason masasından kalkıp tuvalete iyki gitmişim dakikalarca sürmüştü o kadar birikmiş yani sel alcakmış heryeri:)))) sonra bidaha baştan idrara sıkışmaya çalışmıştım

ya zaten bir sürü heyecan korku insanın daha çok tuvaleti gelir, işkenceye bak

canım hayırlı olsun zor aşama bitmiş acı yönünden (en zoru transfer sonrası beklemek) inş.herşey güzel gider çabuk kaynaşır sizinkilerde çok çok bölünürler.bide benden tavsiye evden sıkışık gitme orda iç suyunu.bana sıkışık gel dediler ordada su iç.neredeyse transfer anında koyuveriyordum.sonrasında sürgü getirdiler bu sefer başladım şır şır eşim seslere gülünce bende güldüm haliyle rahim kasıldı o da kötü.en güzeli orda başla su içmeye..eğer seninde sürgü falan gelirse odayı boşaltmadan yapma.

ben tuvaletim geldiğinde hepsini yapıyorum yarısını tutamıyorum:))) sen tutabiliyomusun? :))))))))))) tutanı var tutamayanı var

:))) ay buna çok güldüm yaaa..ilahii jakobi...ben tutamayanlardanım..

ben sana dedimdi bugün yarın...:)))bak yarın gelmiş oldu....:)))haydi iki halay çevirelim...hadi gözün aydın...senle hemen hemen aynı zamanlamadayız maybe...pazartesi 3. günü olucak benimde...

e hadi gözün aydın ilaç kullanmana falan gerek kalmadı çok şükür bende bu akşam çatlatma iğnesi olcam saat 22,30 da 17 falan olmuş bir iki tanesinin büyüklüğü daha fazla beklemeyelim dedi dr

hadi hayırlısı jakobi... çatır çatır çatlayıp patır patır bölünüp misler gibi embriyoların olur inşallahhhhh.........

ee aramadan nerden bilcen...:))arasana...hem en kötü ihtimalle yarın erkenden ararsın endişe etme...ahh benide bu korku sardı yarın gitcem doktora ve iğnelere başlıcam bayrama denk gelirmi diye korkuyorum..doktora sorucam..ee senin pazartesi 3. günümü oluyor maybecim..???

ayy daisy öle deme yaa ilkinde tutsun allahım ol dedi mi olur inşallahh...

ayy çokk güldüm yaaaa.....
vallahi düşününce rezillik bu hatunların çektiği amanın...hakket bende tutamayanlardanım....:)))))çookk iii....:))))))

baka gene çok sinirlendim..ya sen ne karışırsın milletin çocuk yapma uğraşlarına hangi akla hizmet hangi densizin fikridir kimin aklına gelmiş bu yeni yasaya göre tek embriyo yüklenmesi anlamam yani...allah onları bildiği gibi yapsın...inşallah....

ayyyy kızlar inanmıyorum size yaaa tam bir sayfa çiş muhabbeti yapmışsınız öldüm gülmekten:))) nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum. ben yolda giderken bir küçük pet şişe içmiştim ve yeterlide oldu. transferden bir saat sonra gittim tuvalete.

demek ki sen tutabilenlerdensin.....:))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…