2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ne kadar su içmek gerekiyor canım? sabah gidince 1 küçük pet şişe içsem yeterli olurmu?

:) yetmez canım.sebil yok mu gittiğin yerde.1.5 -2 litre içtim sanırım yalan olmasın.transferden sonrada altına ördek koydurursun.gittikçe artıyor şiddeti.ayağa kalktığında kasıkların çok sancı yapıyor.

Tüm tahlillerin hazırsa 1-2 haftada çıkar canım... Tahliller eksikse, tahlilerin çıkma zamanlarına göre değişir...

hangi tahliler lazım ki!bende hcg filmi var hormon tahlillerim var..varda var....:)))
hiçbir fikrim yok ki!uzun zaman alır diye biz başladık tüp bebeğe özelde.ama düşünüyorum almayı bu arada çünkü baya tuzlu olucak....(((((((

hiç bilmiyorum maybe!yarın sana hemen randevu verirler mi?sorarlar ne zaman oldun diye ona göre.doktorunla direk konuş bence tel sölersin ona göre gel der.

canım "adetin 1. günü ara" demişlerdi, "1. gün pazara denk geldi bugün 2. gün" derim , onlar da ya "hemen gel" ya da "yarın gel" derler diye tahmin ediyorum.

yok ya o kadar da çat diye çatlarsın tuvaletini yapmadan....((((şimdi anlamadım ben bu sıkışıklık yumurta toplama işlemi esnasında olmuyor mu?transferde de mi sıkışık olmak lazım????.........

saol canımsoğan kürünü yapıyım ben ozman.
tüp bebek neden olmasın korkma hiç ya bu olmazsa diğerinde olur ama olur mutlaka

son altı ayda alınmış olmak şartı ile;

adetin 2. -3. günü yapılan LH, FSH, E2, PRL ( bunlar mutlaka aynı kandan bakılmalı)

T3 T4 TSH Tiroid Hormonları

HSG Filmi

Spermiogram

bunlar en önemlileri. Eşim ve benden bir de ayrıca başka şeyler için kan tahlili yapmışlardı. Ne içindi hatırlamıyorum canım.

aminn...o arkadaşının doktoru kumar oynuyor o zaman.çünkü yasaya göre klinik bile kapatılabiliyor.doktorunda çalışma olayını iptal ediyorlar.çok sıkı takip var.benim hem kendi doktorum aynen bunu anlattı hemde tanıdık bi doktor var tüp ile uğraşan o söyledi daha bugün...

saol maybecim hepsi mevcut....:)))

canım hemşire haftasonu olduğu için telefonla bilgi alamayacağımı eğer bir olumsuzluk olursa kendilerinin arayacağını söyledi. p.tesi 8.30 da bekliyorlar beni transfer için. özel hastane olmadığı için belki de haber alamıyorum.
inşallah dediğin gibi ilkinde tutar, biraz içimi rahatlattın sağol canım.

canım hemşire haftasonu olduğu için telefonla bilgi alamayacağımı eğer bir olumsuzluk olursa kendilerinin arayacağını söyledi. p.tesi 8.30 da bekliyorlar beni transfer için. özel hastane olmadığı için belki de haber alamıyorum.
inşallah dediğin gibi ilkinde tutar, biraz içimi rahatlattın sağol canım.

ay valla canım ben 1-2 litre içsem batırırım ortalığı galiba
inşallah benimde senin gibi olur bende bi küçük pet içip gideyim bakim

şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.

şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.

sende allaha emanet ol...allah yardımcın olsun...çok kolay başarılı bir transferin olur inşallahhhhhhh...bebişin sana sıkı sıkı tutunur inşallahhhhhhhh...dualarım seninle...:))

:) kesinlikle katılıyorum sıkışık girme benimde canımı sıkıyor... ama bizler neler yaşıyoruz kadınlar olarak neleri atlatmıyoruzki. bunuda atlatcaz inşallah daisy3434 ve onlar bize sıkı sıkı tutunacaklar ve alacagız bebişlerimizi kucaklarımıza.. allah yardımcın olsun sana yarın için bol şans diliyorum canım....

AMİNNNN...

Allaha emanet olun.

dualarımız seninle canım... sıkı sıkı tutunur inşallah sanan bebişin. allah yardımcın olsun canım.

merhaba arkadaşlar 6 tane yumoş toplandı.bunlardan 1 tanesi olgunlaşmış 3 tanesi laboraur ortamında olgunlaştırcaklarmış.diğer 2 de döllenme yeteneği olmayan yumurtaymış imha yani... hakkımızda hayırlısı artık

jakobi yanına günlük al :) az bişey kanaman oluyor ayılınca koyarsın :) allah yardımcın olsun canım yarın için başarolar sorunsuz atlatırsın sende inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…