yarın adetimin 2. günü olsa bile , 2. gün de iğnelere başlanabiliyo değil mi?
kızlar tüp bebek için hastaneden rapor çıkarmak ne kadar sürüyor!
ne kadar su içmek gerekiyor canım? sabah gidince 1 küçük pet şişe içsem yeterli olurmu?
ben tuvaletim geldiğinde hepsini yapıyorum yarısını tutamıyorum:))) sen tutabiliyomusun? :))))))))))) tutanı var tutamayanı var
Tüm tahlillerin hazırsa 1-2 haftada çıkar canım... Tahliller eksikse, tahlilerin çıkma zamanlarına göre değişir...
hiç bilmiyorum maybe!yarın sana hemen randevu verirler mi?sorarlar ne zaman oldun diye ona göre.doktorunla direk konuş bence tel sölersin ona göre gel der.
canım "adetin 1. günü ara" demişlerdi, "1. gün pazara denk geldi bugün 2. gün" derim , onlar da ya "hemen gel" ya da "yarın gel" derler diye tahmin ediyorum.
:) yetmez canım.sebil yok mu gittiğin yerde.1.5 -2 litre içtim sanırım yalan olmasın.transferden sonrada altına ördek koydurursun.gittikçe artıyor şiddeti.ayağa kalktığında kasıkların çok sancı yapıyor.
Tubacım, ben soğan kürünü denemiştim, kist için soğan kürü ii, yumurtlama için incir kürü ii die biliyorum... Her ikisini aynı anda yapman uygun mu onu bilemiyorum canım, araştırmanı tavsiye ederim. Yapılışı;
Önceden kaynatılıp soğutulmuş,kloru mikrobu arınmış çeşme suyuyla yapılıo. Küçük boy bir adet soğanı dış en ince kabuğunu soy, 4 e böl, kaynamakta olan 2 bardak kadar suya at, 15 dk kaynat, ılıklaşınca bir su bardağı iç. günde 2 kez belli aralıklarla ve her seferinde taze yaparak 15 gün devam et.
İncir kürünü hiç yapmadım canım, ama aşağı yukarı benzio yapılışları die hatırlıorum. Google dan bi araştır istersen. Şifan olsun, doğal yoldan gelsin bebişin inş canım. Bak benim doğal yoldan olma ihtimalim bile yok, 2 tüpüm de kapalı malesef.Tüp Bebek te olmazsa ne yaparım, çok korkuyorum.
yok ya o kadar da çat diye çatlarsın tuvaletini yapmadan....((((şimdi anlamadım ben bu sıkışıklık yumurta toplama işlemi esnasında olmuyor mu?transferde de mi sıkışık olmak lazım????.........
hangi tahliler lazım ki!bende hcg filmi var hormon tahlillerim var..varda var....:)))
hiçbir fikrim yok ki!uzun zaman alır diye biz başladık tüp bebeğe özelde.ama düşünüyorum almayı bu arada çünkü baya tuzlu olucak....(((((((
arkadaşım hepimiz için hayırlısı bişi kafama takıldı aydınlatırmısın bi arkadaş ilk denemede belki 2 embriyo verilecek demiş tek embryo yasası tekrar değiştimi yaş 26 demiş çünkü keşke değişse
son altı ayda alınmış olmak şartı ile;
adetin 2. -3. günü yapılan LH, FSH, E2, PRL ( bunlar mutlaka aynı kandan bakılmalı)
T3 T4 TSH Tiroid Hormonları
HSG Filmi
Spermiogram
bunlar en önemlileri. Eşim ve benden bir de ayrıca başka şeyler için kan tahlili yapmışlardı. Ne içindi hatırlamıyorum canım.
yok ilk denemde de tutmaz diye düşünme ben çok duydum ilk denemsinde tutan seninki de öyle olur inşallah bütün kalbmle istiyorum bunu.ama arar haber verirler bence şukadarı döllendi iyi durumda falan diye heralde beni aramışlardı bilgi için belki 5.gün transferi olursun oyüzden aramamışlardır.
yok ilk denemde de tutmaz diye düşünme ben çok duydum ilk denemsinde tutan seninki de öyle olur inşallah bütün kalbmle istiyorum bunu.ama arar haber verirler bence şukadarı döllendi iyi durumda falan diye heralde beni aramışlardı bilgi için belki 5.gün transferi olursun oyüzden aramamışlardır.
ayyyy kızlar inanmıyorum size yaaa tam bir sayfa çiş muhabbeti yapmışsınız öldüm gülmekten:))) nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum. ben yolda giderken bir küçük pet şişe içmiştim ve yeterlide oldu. transferden bir saat sonra gittim tuvalete.
şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.
son 5 mesaj sadece bana ait:))) pazar pazar sabah 6 da uyanırsam olacağı buydu... tüm mesajları okudum...
bakalım yarın ne olacak... bi de şu sıkışık gitme olayı varya çok canımı sıkıyor. ya tutamazsam ne olacak
Malum yarında benim yumurtalar toplanıyo bugünü dua ile değerlendireyim dedim. internetten ve çoğunlukla kadılnar kulübü sayfalarından bulabildiğim ayet meallerini sizlerle paylaşmak istedim. Allah dualarımızı kabul eder inşallah. Amin
"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
"Rabbimiz bize hayırlı evlat ver. Eğer hayırlı evlat bahşedersen elbette sana şükredenlerden olacağız." (A'raf,7/189.)
"Rabbimiz bize salih evlat ver." (Saffat, 37/100)
"Doğrusu ben arkamdan yerime geçecek akrabamdan ötürü endişeliyim. Eşim de kısır! Bana lütf-u kereminden öyle bir vâris nasib et ki bana da, Yâkub hanedanına da vâris olsun. Onu, razı olacağın bir insan eyle ya Rabbî!" (Meryem, 19/5-6)
Göklerin ve yerin hâkimiyeti Allahındır. O dilediğini yaratır. Dilediğine kız evlat, dilediğine erkek evlat verir, yahut kızlı oğlanlı olarak her iki cinsten karma yapar. Dilediğini de kısır bırakır. O her şeyi mükemmel bilir, her şeye kadirdir. (Şura, 42/49-50)
Allah sizi (atanız Âdemi) topraktan, sonra(ki nesilleri de) nutfeden yarattı. Sonra sizi çift çift yaptı. Onun bilgisi dışında hiçbir dişi ne hamile kalır, ne de doğurur. Herhangi bir canlının ömrünün uzaması veya kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Bütün bunlar, Allah'a göre, elbette pek kolaydır. (Fatrı, 35/11)
De ki: Ey mülk ve hakimiyet sahibi Allahım! Sen mülkü dilediğine verir, dilediğinden onu çeker alırsın! Dilediğini aziz, dilediğini zelil kılarsın! Her türlü hayır yalnız Senin elindedir! Sen elbette her şeye kadirsin!(Ali İmran, 3/26)
şimdilik hoşçakalın canlarım, yarın büyük gün benim için. dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok öpüyorum. yarın akşam haberleşiriz yine.
Allaha emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?