slm fatmacım, yok ööle gerilerde falan değilsin, arada varlığını hissettirmen de yeter canım, listemizde olduğun sürece hep birlikte, hep dualarımızdayız birbirimizin, sen hiç merak etme. Eşinin gelmesine çok sewindm canım, Allah kavuştursun, hiç ayırmasın, çok zor oluyor onlar olmadan kayınvalide yanında kalmak. Ne zaman dönüyosunus evinize? İnsanın evi gibisi yok değil mi?
Çoklu alıntı yapmak için , "Alıntı ile cevapla" butonunun sağ yanında küçük bir artı (+) var , alıntı yapmak istediğin her kişide bu artıya tıkla, en son hepsine cevap yazmak istediğinde "KONUYA CEVAP VER" e tıkla, tüm alıntıları cevap panelinde görüyor olacaksın canım... kolay gelsin.
Bir de fatmacıım listemizde senin tedavi merkezi bilgin eksik canım nerede tedavin sürüyor? Sağlam yumoşların olsun inşallah canım, Allah yardımcın olsun.
canım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
jakobi transfer çok kolay canım umarım sende sorunsuz bir transfer geçirirsin
ben arkadaşlarda kalıyorum ......
istanbul bayrampaşa kartaltepede ......
ataşehir memorialdeyim cem bey takibimi yapıyo tüp bebek hemşireside arkadaşım üniversşteden
benim için iyi oldu yani...
ama bakıyorumda hiç benim gittiğim merkeze giden yok....
ha bide listeye bakıyorum göremiyom bişi valla......
canım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
canım senin bağlantı sorunu olduğu için açılmıo olabilir... Memorial e giden 3 arkadaşımız var listemizde, Nushu, Elifce ve Lareine.
Tatlım üzüntünü anlıyorum ama sakın yıpratma kendini, şükret dua et, hiç transfer olmadan dönebilirdin canım, Allah tan olumlu yönde gelişmesini dile ki güzel Mevlam "OLLL" desin dimi canım , öpüyorum seni
Kıvılcım minicik yavrucuğun sana sımsıkı tutunur inşallah.. kalitesi önemli değil yeterki rabbim ol desinn .. dualarım seninlecanım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
jakobicim yarın senin için büyük gün inşşallah güzel güzel döllenirler.. sonrasında kaliteli embriyo olup seni hiç bırakmazlar inşşşşcanım üzülme sakın bak bir tanede olsa yerleştirmişler. bakalım beni yarın ne bekliyor. bunlar hiç aklımıza gelmiyodu neden döllenemiyolar anlamıyorum ya. o kadar yumurtamız vardı hiç olmazsa bir kaçı iyi olur diye bekliyoduk inanamıyorum böyle olduğuna. Hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?