2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar bıde ben pek fazla uzanıp yatamıyorum genelde oturuyorum yemek falan yapıyorum gecen defa cok dıkkat ettım olmadı bu defa kararsız kaldım nasıl yapacam dıye daha dısarıda cıkmadım evdeyım

ben arkadaşlarda kalıyorum ......
istanbul bayrampaşa kartaltepede ......
ataşehir memorialdeyim cem bey takibimi yapıyo tüp bebek hemşireside arkadaşım üniversşteden
benim için iyi oldu yani...
ama bakıyorumda hiç benim gittiğim merkeze giden yok....
ha bide listeye bakıyorum göremiyom bişi valla......

canım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
jakobi transfer çok kolay canım umarım sende sorunsuz bir transfer geçirirsin

canım benim daha dur bakalım şimdiden bişey belli olmaz....

canım senin bağlantı sorunu olduğu için açılmıo olabilir... Memorial e giden 3 arkadaşımız var listemizde, Nushu, Elifce ve Lareine.

Tatlım üzüntünü anlıyorum ama sakın yıpratma kendini, şükret dua et, hiç transfer olmadan dönebilirdin canım, Allah tan olumlu yönde gelişmesini dile ki güzel Mevlam "OLLL" desin dimi canım , öpüyorum seni

ama nben ataşehir memoriale gidiyorum......onlar başka memorialdeler......

canım üzülme sakın bak bir tanede olsa yerleştirmişler. bakalım beni yarın ne bekliyor. bunlar hiç aklımıza gelmiyodu neden döllenemiyolar anlamıyorum ya. o kadar yumurtamız vardı hiç olmazsa bir kaçı iyi olur diye bekliyoduk inanamıyorum böyle olduğuna. Hayırlısı olur inşallah.

Canım sıkma canını şimdiden. Ne kalite ne sayı. Hepsi bahane tatlım. Kısmetse hiç bir şey engelleyemez onu. O yüzden bu günlerin keyfini çıkar.

Selam kızlar bi şey soracağım. Dün tedaviye başladım ben kısa protokol. Doktor 5 günlük ilaç verip cumartesi kontrole çağırdı. Beş gün çok mu uzun ? sizler ilk kontrole kaç gün sonra gittiniz ???

Ben kısa protokol uyguluyorum ve başladığımdan itibaren 2 gün hariç her gün çağırdılar.Kan testi ve ultrasonla kontrol ediyorlar her gün.Bence bayağı uzun bir süre.Yumurtalıkların ilaçların dozajına nasıl cevap vereceğini nasıl öngörebiliyor ki acaba ?

Kıvılcım minicik yavrucuğun sana sımsıkı tutunur inşallah.. kalitesi önemli değil yeterki rabbim ol desinn .. dualarım seninle
jakobicim yarın senin için büyük gün inşşallah güzel güzel döllenirler.. sonrasında kaliteli embriyo olup seni hiç bırakmazlar inşşşş

adett olamıyoruuuuuummm...deli olcam ya...tüp bebek tedavisinden sonra drum 10 gün içinde olcaksın diyor...bugün 7. gün ...hiç bu kadar gecikmemişti...sonuç negatif çıkmıştı...benim durumum da olan yok mu....nasıl adet oldunuz

canım cıkmadık candan umut kesılmez dıkkat et sen gene kendıne allah nasıp ettıyse olede bolede olur moral onemlı yuksek tut moralını

canım şimdiden moral bozmak olur mu kendini bırakma, dikkat et, iyi beslen, iyi dinlen, moralini bozma, sonrasını allaha bırak. sen elinden geleni yap canım. hayırlıysa kısmetimizde varsa olacak,kendini yıpratmanın faydası yok, zararı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…