günlerdir araştırıyorum transferden sonra hangi yiyecekleri özellikle yemeliyim diye. bugün kararımı verdim. sizlerlede paylaşmak istedim. ananas konusunda çok kararsız kalınca onu tüketeceğim yiyecekler arasından çıkardım. neden derseniz buradaki arkadaşlar her nekadar önersede, okuduğum bazı yazılarda hamilelikte kullanılmaması gerektiğinin altı özellikle çiziliydi düşük riskini arttırdığı için. neyse benim tüketeceğim ve sizede tavsiye ettiğim 4 ana yiyeceğe gelirsek hemen yazıyım;
ceviz
hurma
incir
kabak çekirdeği[/QUOTE
canım ben 2 gündür ananas yiyorum
ayrıca kabak çekirdeği, kuru kayısı, süt ve yumurta
Sorma saboli,test günü yaklaştıkça beklemek daha zor oluyor.Cuma günü yaptıracağım Allah nasip ederse,kasıklarım ağrıyor bir kaç gündür,canım sıkkın,tatsızım...nushucum heycan doruktadır şimdişafak kaçç
son 3 gün haaSorma saboli,test günü yaklaştıkça beklemek daha zor oluyor.Cuma günü yaptıracağım Allah nasip ederse,kasıklarım ağrıyor bir kaç gündür,canım sıkkın,tatsızım...
Kızlar ananas hakkında bi yazı okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla .. eğer kan sulandıcı iğne kullanıyorsanız (fraxiparine claxen fragmin) gibi ananas tüketmeyin çünkü ananasın kan sulandırıcı özelliği var ikisi birden ağır gelebeilir..
eğer size b iğnelerden verilmemişse günde 1 dilim tüketebilirsiniz..
Anamm 7-8 dilim miiiiiğne kullanmıyorum sadece çocuk aspirini ve folik asit kullanıyorum. ama dün çok fazla ananas yedim. 7-8 dilim sanırım
Anamm 7-8 dilim miiiikuzucum 1-2 dilim yeter herşeyin fazlası zararlı
günlerdir araştırıyorum transferden sonra hangi yiyecekleri özellikle yemeliyim diye. bugün kararımı verdim. sizlerlede paylaşmak istedim. ananas konusunda çok kararsız kalınca onu tüketeceğim yiyecekler arasından çıkardım. neden derseniz buradaki arkadaşlar her nekadar önersede, okuduğum bazı yazılarda hamilelikte kullanılmaması gerektiğinin altı özellikle çiziliydi düşük riskini arttırdığı için. neyse benim tüketeceğim ve sizede tavsiye ettiğim 4 ana yiyeceğe gelirsek hemen yazıyım;
ceviz
hurma
incir
kabak çekirdeği[/QUOTE
canım ben 2 gündür ananas yiyorum
ayrıca kabak çekirdeği, kuru kayısı, süt ve yumurta
cnm kabak çekirdeği. kuru kayısı, süt ve yumurtayı kesinlikle yemelisin, ama ananası maksimum 2 dilim ye derim ben 2 dilimden fazlasını tavsiye etmem.
benı de lısteye ekleyın kızlar bıde elıfce senın test gunun erken degılmı benım 25 de hcg onucum ve ıkıkmızın 4 gunu senınkı neden erken test sonucun
Maybe çok fazla gerginsin bence bukadar irdeleme.. o sorun olur mu bu sorun olur mu dersen olumsuzlukları üzerine çekersin yapma bunu..anlıyorum merak ediyorsun ama bence akışına bırakmalısın
herşey güzel olucak hikayendeki gibi merak etme..
maybebaby senin doktorum kim egeye gitmiyormusun orda erol bey ve ege hnm dışında 3 doktor var ve bizimle hepside ilgilene biliyor diye biliyordum ben. gerçi benim kontroller hariç diğer bütün işlemlerime gülnaz hnm girdi yoksa benim doktorumda o mu oluyorki. bak şimdi kafam karıştı.
benı de lısteye ekleyın kızlar bıde elıfce senın test gunun erken degılmı benım 25 de hcg onucum ve ıkıkmızın 4 gunu senınkı neden erken test sonucun
Herkesin sonu güzel olsun inşallah canım benim, saol tesellin için, iyiyim benaslında fazla irdelemiyorum, sevmem birşeyin üzerine fazla düşmeyi, zaman zaman bazı sorular takılıo kafama sadece...
İlk muayene Erol Bey, 2. muayene Gülnaz Hanım , 3. muayene Ege Hanım, 4. Muayene ve Laparoskopi Ayşin Hanım... vallahi bak benim de kafam karıştı acaba benim doktorum kim?:44: Ancak tüm kararları Erol Bey verio, mesela şu an Erol Bey yıllık izinde olduğundan tedavi planlamam yapılamıo.
mine ciim , listemize eklemem için diğer arkadaşlar gibi bilgilerini paylaşman lazım canım...
belkı dr tam emın olmak ıcın belkı hcg mı gec ıstemıstır benım dondurulmus emırıyom vardı senın ılk denemen mı cnm
yaaa kızlar valla bir gün giremiyorum hooooop bi bakıyorum yine gerilerdeyim evinde misafir olduğum aile vınnnnnn ..... kullanıyo öle vınn değil ha deli ediyo beni bu arada ben gonal f işini hallettim.......rizede bi mümessil vardı bizim hastaneye calışan o sağolsun istanbuldaki arkadaşı aracılığı ile temin etti bana .....
bu gün yine kontrolüm vardı cem bey bu günde gonal f yapalım cuma gibi toplarız dedi.....
yaşasın......kocişimde geliyo bugün şimdi semalarda süzülerek geliyo yavrucum valla 20 gün oluyo görmeyeli özledim yaffffff.....
yeni arkadaşlar gelmiş nete coook sevindim onlrı gördüğüme hepsine hayırlı olsun
bide ben sadece bir kişiden alıntı yapabiliyorum öle sizin yaptığınız gibi hepinizden aynı anda alıntı yapıp cevap veremiyorum....
nushucum cook umutsuz gördüm seni yoook öle kendimizi üzmekkkk...
hepinizi öpüyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?