2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

günlerdir araştırıyorum transferden sonra hangi yiyecekleri özellikle yemeliyim diye. bugün kararımı verdim. sizlerlede paylaşmak istedim. ananas konusunda çok kararsız kalınca onu tüketeceğim yiyecekler arasından çıkardım. neden derseniz buradaki arkadaşlar her nekadar önersede, okuduğum bazı yazılarda hamilelikte kullanılmaması gerektiğinin altı özellikle çiziliydi düşük riskini arttırdığı için. neyse benim tüketeceğim ve sizede tavsiye ettiğim 4 ana yiyeceğe gelirsek hemen yazıyım;
ceviz
hurma
incir
kabak çekirdeği

Kızlar ananas hakkında bi yazı okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla .. eğer kan sulandıcı iğne kullanıyorsanız (fraxiparine claxen fragmin) gibi ananas tüketmeyin çünkü ananasın kan sulandırıcı özelliği var ikisi birden ağır gelebeilir..
eğer size b iğnelerden verilmemişse günde 1 dilim tüketebilirsiniz..

Sorma saboli,test günü yaklaştıkça beklemek daha zor oluyor.Cuma günü yaptıracağım Allah nasip ederse,kasıklarım ağrıyor bir kaç gündür,canım sıkkın,tatsızım...
son 3 gün haane çabuk geçmiş günlerrinşallah pozitifi görürsün canım benim hepbirlikte halay çekeriz burda inşallahhhh

iğne kullanmıyorum sadece çocuk aspirini ve folik asit kullanıyorum. ama dün çok fazla ananas yedim. 7-8 dilim sanırım

benı de lısteye ekleyın kızlar bıde elıfce senın test gunun erken degılmı benım 25 de hcg onucum ve ıkıkmızın 4 gunu senınkı neden erken test sonucun

canım bana toplamanın 5. günü transfer yapıldı o yüzden erken test tarihim 3 gün kardayım :)))) senin 3.gün transferi mi??

yaaa kızlar valla bir gün giremiyorum hooooop bi bakıyorum yine gerilerdeyim evinde misafir olduğum aile vınnnnnn ..... kullanıyo öle vınn değil ha deli ediyo beni bu arada ben gonal f işini hallettim.......rizede bi mümessil vardı bizim hastaneye calışan o sağolsun istanbuldaki arkadaşı aracılığı ile temin etti bana .....
bu gün yine kontrolüm vardı cem bey bu günde gonal f yapalım cuma gibi toplarız dedi.....
yaşasın......kocişimde geliyo bugün şimdi semalarda süzülerek geliyo yavrucum valla 20 gün oluyo görmeyeli özledim yaffffff.....
yeni arkadaşlar gelmiş nete coook sevindim onlrı gördüğüme hepsine hayırlı olsun
bide ben sadece bir kişiden alıntı yapabiliyorum öle sizin yaptığınız gibi hepinizden aynı anda alıntı yapıp cevap veremiyorum....
nushucum cook umutsuz gördüm seni yoook öle kendimizi üzmekkkk...
hepinizi öpüyorum......

belkı dr tam emın olmak ıcın belkı hcg mı gec ıstemıstır benım dondurulmus emırıyom vardı senın ılk denemen mı cnm

Herkesin sonu güzel olsun inşallah canım benim, saol tesellin için, iyiyim ben aslında fazla irdelemiyorum, sevmem birşeyin üzerine fazla düşmeyi, zaman zaman bazı sorular takılıo kafama sadece...

İlk muayene Erol Bey, 2. muayene Gülnaz Hanım , 3. muayene Ege Hanım, 4. Muayene ve Laparoskopi Ayşin Hanım... vallahi bak benim de kafam karıştı acaba benim doktorum kim?:44: Ancak tüm kararları Erol Bey verio, mesela şu an Erol Bey yıllık izinde olduğundan tedavi planlamam yapılamıo.

benı de lısteye ekleyın kızlar bıde elıfce senın test gunun erken degılmı benım 25 de hcg onucum ve ıkıkmızın 4 gunu senınkı neden erken test sonucun

mine ciim , listemize eklemem için diğer arkadaşlar gibi bilgilerini paylaşman lazım canım...

benim günler saymaya 1gün sonra başlıolar cuma günü oldu transferim 21inde ilk testimi yaptırcm pozitif çıkarsa 23ünde 2. testimi yaptırcam sağlıklı ilerlio mu die ilk testin yaklaşık 2 katı çıkması gerekiomuş 2. testte hepimize hayırlısı olsun inşallah herkes emeğinin karşılığını ikiz ikiz alır :)))

hangı bılgılerımı

slm fatmacım, yok ööle gerilerde falan değilsin, arada varlığını hissettirmen de yeter canım, listemizde olduğun sürece hep birlikte, hep dualarımızdayız birbirimizin, sen hiç merak etme. Eşinin gelmesine çok sewindm canım, Allah kavuştursun, hiç ayırmasın, çok zor oluyor onlar olmadan kayınvalide yanında kalmak. Ne zaman dönüyosunus evinize? İnsanın evi gibisi yok değil mi?

Çoklu alıntı yapmak için , "Alıntı ile cevapla" butonunun sağ yanında küçük bir artı (+) var , alıntı yapmak istediğin her kişide bu artıya tıkla, en son hepsine cevap yazmak istediğinde "KONUYA CEVAP VER" e tıkla, tüm alıntıları cevap panelinde görüyor olacaksın canım... kolay gelsin.

Bir de fatmacıım listemizde senin tedavi merkezi bilgin eksik canım nerede tedavin sürüyor? Sağlam yumoşların olsun inşallah canım, Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…