Fatma'cığım gözün aydın,gelmiş eşin.Şimdi çok daha iyi hissedeceksin inşallah kendini.İnşallah cuma günü güzel güzel bir sürü yumoşun olur onlarda döllenir kaliteli embriyolara dönüşürler.
Aman ne bileyim anacığım iki gündür çok kötüydüm ama dedim ki ne olduysa oldu zaten tutunamadılarsa cuma günü çoooooooookkk üzüleceğim şimdiden kendimi perişan etmemin manası yok.Bugün daha iyiyim.
Bende ilk yaptırdığımda ve dondurulmuş embriyo transferinde ağır çekimde hareket ediyordum,sürekli yatıyordum ama olmadı,bu kez yürüyorumda çalışmaya da devam ediyorum yemekte yapıyorum,kasmadım kendimi.Ağır kaldırmıyorum,uzanmıyorum,yormuyorum kendimi,dikkat ediyorum ama geçen seferkiler gibi de abartmıyorum bu durumu mineciğim.
Kıvılcım benim Bursa'daki doktorum ki tüp bebek tedavisi de yapıyorlar,transfer için İstanbul'a gidene kadar 'kalitesiz embriyo transfer yapmayalım deseler bile transferini yaptır mutlaka,Allah nasip ettiyse kaliteli kalitesiz farketmez,geçenlerde bir hastamızın iki embriyosu oluştu o kadar kalitesizdi ki transfer yapmayalım bunların tutunması mucize olur boşuna para harcamayın dedik buna rağmen hastamız çok ısrar etti iyi kide öyle olmuş ikiside tutundu şu anda sağlıklı bir şekilde hamileliği devam ediyor,ne olursa olsun transferini ol,test gününe kadar da hamileymişsin gibi düşün' diye başımın etini yedi.Rabbim 'ol' desin yeter ki arkadaşım,sakın umudunu yitirme.Allah'ım bu mübarek günlerin hürmetine hepimizi sevindirecek inşallah.
Jakobiciğim hayırlı olur inşallah transferin,bizi habersiz bırakma,dualarımız seninle canım.
Cirozum cuma günü ilaçlarımı kullanmaya başladım pazartesi günü kontrol istemişlerdi benden canım vardır doktorun bir bildiği yüreğini bozma sen.[/QUOT
Fatma'cığım gözün aydın,gelmiş eşin.Şimdi çok daha iyi hissedeceksin inşallah kendini.İnşallah cuma günü güzel güzel bir sürü yumoşun olur onlarda döllenir kaliteli embriyolara dönüşürler.
Aman ne bileyim anacığım iki gündür çok kötüydüm ama dedim ki ne olduysa oldu zaten tutunamadılarsa cuma günü çoooooooookkk üzüleceğim şimdiden kendimi perişan etmemin manası yok.Bugün daha iyiyim.
Bende ilk yaptırdığımda ve dondurulmuş embriyo transferinde ağır çekimde hareket ediyordum,sürekli yatıyordum ama olmadı,bu kez yürüyorumda çalışmaya da devam ediyorum yemekte yapıyorum,kasmadım kendimi.Ağır kaldırmıyorum,uzanmıyorum,yormuyorum kendimi,dikkat ediyorum ama geçen seferkiler gibi de abartmıyorum bu durumu mineciğim.
Kıvılcım benim Bursa'daki doktorum ki tüp bebek tedavisi de yapıyorlar,transfer için İstanbul'a gidene kadar 'kalitesiz embriyo transfer yapmayalım deseler bile transferini yaptır mutlaka,Allah nasip ettiyse kaliteli kalitesiz farketmez,geçenlerde bir hastamızın iki embriyosu oluştu o kadar kalitesizdi ki transfer yapmayalım bunların tutunması mucize olur boşuna para harcamayın dedik buna rağmen hastamız çok ısrar etti iyi kide öyle olmuş ikiside tutundu şu anda sağlıklı bir şekilde hamileliği devam ediyor,ne olursa olsun transferini ol,test gününe kadar da hamileymişsin gibi düşün' diye başımın etini yedi.Rabbim 'ol' desin yeter ki arkadaşım,sakın umudunu yitirme.Allah'ım bu mübarek günlerin hürmetine hepimizi sevindirecek inşallah.
Jakobiciğim hayırlı olur inşallah transferin,bizi habersiz bırakma,dualarımız seninle canım.
Cirozum cuma günü ilaçlarımı kullanmaya başladım pazartesi günü kontrol istemişlerdi benden canım vardır doktorun bir bildiği yüreğini bozma sen.[/QUOT
cnm sen transfer oldun mu benım bugun 5 gunum beklemedeyım
Merhaba kızlar ..
Bende eylül-ekim arası 2. tüp bebek tedavisine başlıyorum ..
İlki geçen sene özelde oldu , hamile kaldım fakat 8. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ..
Tam 1 sene oldu 1. tüp bebeğimi yaptıralı ..
Bu kez devletteki haklarımı kullanıp rapor çıkartacağım , müracaatımızı yaptık , 3 kez aşılama yapmadan direk tüp bebeğe sevmimizi aldık , adetimi olur olmaz ( 2-3 güne bekliyorum ) histereskopi çektireceğim , önümüzdeki haftada rapor için gidip geleceğim , 1 haftada çıkıyor zaten ..
İnşş eylüldeki adetimdede başlarım diye tahmin ediyorum .. Tabi benim uzun protokol olduğurdan eylüldeki adetimin 21. günü başlarız .. Oda ekimini başına kayar ..
Böyle işte kızlar , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. 06.08.2011 de Gen-Art tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Kısaca size kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bundan önce 3 tane gebelik yaşadım fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu diğer ikisi kürtaj ile sonlandırıldı. Bende pko var ayrıca pıhtılaşma problemi var. İlaçlara iyi cevap verdiğim için pko hamile kalmamda sıkıntı olmuyor pıhtılaşma içinde son gebeliğimde kan sulandırıcı ilaçlar kullanmıştım ama genede sonuç hüsranla sonuçlandı. Şimdi Gen-Art'da tüp bebek yaptırıyorum bu kliniği seçmemim en büyük sebebi sahibinin iyi bir genetikçi olması tabi ilk görüşmede süperdi Volkan bey olsun Serçat bey ( kadın doğum uzmanı) olsun müthiş pozitif insanlar eşiminde benimde çok içime sindi daha önce İstanbul'da iki yerle görüştüm ama hiç içime sinmemişti biri Brüksel tüp bebek merkezi Dr Yücel Karaman diğeride Medical Park Dr Aytuğ Kolonkaya ( ben hayatımda bu kadar kötü bir Dr daha tanımadım ) İstanbul tamam işin ticaretinde senin ne durumda olduğun kimsenin umru değil.Dün yumurtalarım toplandı 18 adet bunlardan 13 tanesi döllenmiş cumartesi veya pazar transferim yapılacak.Embriyoda pgt yapılacak inşallah bu sefer sonuna kadar gidebiliriz hamile kalamamak çok zor biliyorum ama hamile kalıp bebeğini kaybetmek tarifi imkansız bir acı bunu anlatabilecek cümlelerin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah herkesin dileği gerçek olur Allah kimseyi eli boş bırakmasın.
ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....
Hoşgeldin Mcloud,hayırlı olsun tedavin canım,önemli olan senin içine sinmesi hem merkezin hem doktorun,inşallah bu kez sevinirsin,sağlıkla kucağına alırsın evladını.Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. 06.08.2011 de Gen-Art tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Kısaca size kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bundan önce 3 tane gebelik yaşadım fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu diğer ikisi kürtaj ile sonlandırıldı. Bende pko var ayrıca pıhtılaşma problemi var. İlaçlara iyi cevap verdiğim için pko hamile kalmamda sıkıntı olmuyor pıhtılaşma içinde son gebeliğimde kan sulandırıcı ilaçlar kullanmıştım ama genede sonuç hüsranla sonuçlandı. Şimdi Gen-Art'da tüp bebek yaptırıyorum bu kliniği seçmemim en büyük sebebi sahibinin iyi bir genetikçi olması tabi ilk görüşmede süperdi Volkan bey olsun Serçat bey ( kadın doğum uzmanı) olsun müthiş pozitif insanlar eşiminde benimde çok içime sindi daha önce İstanbul'da iki yerle görüştüm ama hiç içime sinmemişti biri Brüksel tüp bebek merkezi Dr Yücel Karaman diğeride Medical Park Dr Aytuğ Kolonkaya ( ben hayatımda bu kadar kötü bir Dr daha tanımadım ) İstanbul tamam işin ticaretinde senin ne durumda olduğun kimsenin umru değil.Dün yumurtalarım toplandı 18 adet bunlardan 13 tanesi döllenmiş cumartesi veya pazar transferim yapılacak.Embriyoda pgt yapılacak inşallah bu sefer sonuna kadar gidebiliriz hamile kalamamak çok zor biliyorum ama hamile kalıp bebeğini kaybetmek tarifi imkansız bir acı bunu anlatabilecek cümlelerin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah herkesin dileği gerçek olur Allah kimseyi eli boş bırakmasın.
Jakobiciğim hayırlı olsun şekerim,kalite malite boş verelim bunları,bebişlerin seninle öyle düşün arkadaşım,hayırlı müjdeli haberler vereceksin inşallah.ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....
Ay hadi bakalım bir aşama daha atlatılacak,sağlıklı yumurtalar,sağlıklı embriyolar,sağlıklı bebişler inşallahhhh...HTML:
Fatma hakkımızda hayırlısı olsun ben de yaptım iğnemi cuma sabahı gidicem çok heyecanlıyım inşallah çifter çifter toplarlar yumoşları.
Mineciğim benim son günüm artık yarın test yaptıracağım,off vakit hiç geçmiyoooorrrrrrr...cnm sen transfer oldun mu benım bugun 5 gunum beklemedeyım
Hoşgeldin Bilgemmm hayırlı,uğurlu bol bebişli olur inşallah tedavin.Hoşbulduk saboli, ismin hiç yabancı gelmedi zaten bana ..
Ben kk"ya geldikten epey sonra o topiğe girmeye başlamıştım , önceleri aşıla ve tüp bebek topiklerini feth ediyordum :)
Güzel dileklerin için sağolasın ..
İnşş dondurulmuş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana ..
Benim ilk tüp bebekten yoktu , 17 ebriyodan 1 tanesi trasfer edildi gerisi a kalite olmasına rağmen çöpe attılar ..
Hakkımı hiç helal etmiyorum ..
5. güne gelmiş embriyo kalitesiz olur mu ? Neyse , soruç itisariyle hem maddi hem manevi olarak bu kez devlet hastanesini tercih ettim , inşş bu kez gelir kuzularımız ..
Merhaba Arkadaşlar,
Öncelikle Rabbim bu zorlu sınavdan hepimizin başarıyla geçmesini dileyerek , hepinize merhaba diyorum kader arkadaşlarım ...
Kendimi ve durumumu özetlemek gerekirse;
3 yıllık evliyim , 29 yaşımdayım. 2 yıldır bebek istiyoruz. Bunun son 1 yılı tahlil tetkik ve araştırmalarla geçti. Sorun hsg çekilmeden önce PKO (polikistikover) gibi gözüküyordu.
Gittiğim bir çok sıradan kadın doğumcu hiç bir belirtisini taşımama rağmen yumurtalıklarımda Pko görüntüsü olduğunu söyledi.
Bu sebeple 3 kez yumurtlama tedavisi denendi. Bu denemeler son bir yıllık süreçte oldu. Nisan ayında HSG çekildi ve 2 tüpümün de kapalı olduğu gözüktü.
Bu sebeple hemen ege ünv araştırma hastanesinde Prof. Erol Tavmergene gittim. Kendisi muayene ettiğinde Pko olmadığımı yumurtalıklarımın iyi durumda olduğunu
söyledi. Ancak bir çok kadında olabilen ve kısırlığa sebep olmayan multikistik overli olduğumu söyledi. Ancak tüplerimin tıkalı olması sebebiyle aynı hastanede Laparoskopi
yapıldı. Sonuç yine aynı. Tüpler açılamadı , rahim içi ve yumurtalıkların durumunun iyi olduğu daha iyi gözlemlendi Laparoskopide. Ve direk Tüp Bebek önerildi.
Şu an adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için. Bugün hastaneden aradılar Tüp Bebek Raporumuz da onaylanmış. Adetimin ilk günü aramamı istediler. Eğer gecikmezse
bu ayın ortasında başlayabilirz . Hayırlısıyla biz de ilk denememizi yapıcaz bakalım. Eşimde bir sorun yok şükür, inş sorunumuz sadece tüplerin tıkanıklığıyla kalır. Dualarınıza
beni de ekleyin arkadaşlar. Hepinize İzmir den kucak dolusu sevgi ve selamlar...
ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
inşallah hayırlı sonuçlar olur
izmir de hangi merkeze gidiyorsun?
Canım transferin olmuş ya ne güzel işte, çok sewindm inan.Allah yardımcın olsun. BHCG tarihini ver de ekliim listeye canım.
sağol canım, Ege Ünv. Tüp Bebek Merkezi'ne gidiyorum. Senin durumun nedir , bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...
Canım transferin olmuş ya ne güzel işte, çok sewindm inan.Allah yardımcın olsun. BHCG tarihini ver de ekliim listeye canım.
sağol canım, Ege Ünv. Tüp Bebek Merkezi'ne gidiyorum. Senin durumun nedir , bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...
liste harika olmuşben şu an doğum kontrol hapındayım ekim başında transferim olacak
smyrna ya gidiyorum
Hoşgeldin Mcloud,hayırlı olsun tedavin canım,önemli olan senin içine sinmesi hem merkezin hem doktorun,inşallah bu kez sevinirsin,sağlıkla kucağına alırsın evladını.
Jakobiciğim hayırlı olsun şekerim,kalite malite boş verelim bunları,bebişlerin seninle öyle düşün arkadaşım,hayırlı müjdeli haberler vereceksin inşallah.
Ay hadi bakalım bir aşama daha atlatılacak,sağlıklı yumurtalar,sağlıklı embriyolar,sağlıklı bebişler inşallahhhh...
Mineciğim benim son günüm artık yarın test yaptıracağım,off vakit hiç geçmiyoooorrrrrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?