2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

jakobi hayırlısı olsun cnm.
allahım bunca emeklerimizi şu mübarek günlerinin yüzü suyu hürmetine boş çıkarma yarabbim.
hayırlısıysa şu cuma da gelsede bende bi tedavime başlasam sizleri okudukça iyice sabırsızlanmaya başladım.

hoşgeldiniz kızlarrr...hayırlı uğurlu olsun tedavileriniz...

ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı

oohhh hadi hayırlısı jakobicim...çok sevindim...bak üzüldüğüne deymedi...seninkiler nazlı şekerim...nazlı kızların olucak galibaa hmmm...:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh.....

kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....

hadi bakalım cuma günü hayırlı gün...allah yardımcın olsun...

Hoşgeldin Mcloud,hayırlı olsun tedavin canım,önemli olan senin içine sinmesi hem merkezin hem doktorun,inşallah bu kez sevinirsin,sağlıkla kucağına alırsın evladını.
ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
Jakobiciğim hayırlı olsun şekerim,kalite malite boş verelim bunları,bebişlerin seninle öyle düşün arkadaşım,hayırlı müjdeli haberler vereceksin inşallah.
kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....

HTML:

Fatma hakkımızda hayırlısı olsun ben de yaptım iğnemi cuma sabahı gidicem çok heyecanlıyım inşallah çifter çifter toplarlar yumoşları.
Ay hadi bakalım bir aşama daha atlatılacak,sağlıklı yumurtalar,sağlıklı embriyolar,sağlıklı bebişler inşallahhhh...
cnm sen transfer oldun mu benım bugun 5 gunum beklemedeyım
Mineciğim benim son günüm artık yarın test yaptıracağım,off vakit hiç geçmiyoooorrrrrrr...

Son düzenleme:
Hoşgeldin Bilgemmm hayırlı,uğurlu bol bebişli olur inşallah tedavin.
Okuyunca şok oldum nasıl böyle yapabilirler ki,daha fazla yorum yapıp seni üzmek istemiyorum ama Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları verebilecekler mi acaba öbür dünyada bunların hesabını?

merhaba öncelikle keşmiş olsun, bencede hamileliği hissedip kaybetmek daha acı bir hissiyat.2 hamileliğim dış gebelikle sonuçlandığından azda olsa biliyorum bu duyguyu.neyseki yeni tedaviye başkamışsın bile.hayırlı olsun .yumurta sayında çok güzel.bende genart ta gitmeyi düşünüyorum.tahlillerimi orda yaptırdım.ank.da tüp bebek merkkezi araştırıyorum şuan.ne kadara yaptırıyorsun merak ettim ücret ne alacaklar.yazarsan sevinirim.

günaydın kızlar naılsınız.....
ben bu gün ilk defa oruç tutuyorum...
bakalım artık hayırlısı.....yaşasın cok ilerlemeden yakalaldım sizi....

inşallah hayırlı sonuçlar olur
izmir de hangi merkeze gidiyorsun?

Canım transferin olmuş ya ne güzel işte, çok sewindm inan. Allah yardımcın olsun. BHCG tarihini ver de ekliim listeye canım.

inşallah hayırlı sonuçlar olur
izmir de hangi merkeze gidiyorsun?

sağol canım, Ege Ünv. Tüp Bebek Merkezi'ne gidiyorum. Senin durumun nedir , bilgilerini paylaşırsan listemize ekliyelim...

Son düzenleme:

29 ağustos test tarihim canım

ben şu an doğum kontrol hapındayım ekim başında transferim olacak

ben şu an doğum kontrol hapındayım ekim başında transferim olacak
smyrna ya gidiyorum

kızlar listeye benide ekleyin azospermi eşim m.tesede 2milyon sperm bulundu 3 tup donduruldu umut tup bebek merkezinde eylül 10 gibi başlıyorum kısmetse

benım bıldıgım genelde 12 gun hcg testı ama benım 13 gunum dıye tarıh atmıslar acaba onıkıncı gunmu yapsam tahlılı sen bıseyler farkedıyomusun kendınde varm bı degısıklık sonucunu yazarsan sevınırım hepımız ıcın hayırlısıolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…