2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadaslar lıstede degılım ama benım de bugun yumurta toplama ıslemım gerceklestı 4 yumurta alında hayırlıısyla gelıssınler saglıkla cogalsınlar ınsallh dualarınızı eksık etmeyın..

şule cnm çok sevindim....ben bahar63:)...ne güzel seni burada görmek...umarım bebişerin sana sıkı sıkı tutunur...

Ay hiç bir şey hissetmiyorum,ilk günler göğüslerim dolgun ve hassastı o geçti,bir kaç gün kasıklarım ağrıdı ince ince sanki regl olacakmışım gibi oda bitti,başkada birşey yok.Bende bugün gidip yaptırsammı acaba diye düşünüp duruyorum.Bir diyorum ki öğreneyim bitsin gitsin bir diyorum ki bekleyeyim ne kaldı hiç olmazsa küçükte olsa umut var içimde yarına kadar böyle yaşayayım.Muhtemelen sabredip yarını bekleyeceğim.Sen nasıl hissediyorsun kendini?

Merhaba suleyuksel,inşallah sağlıklı embriyo,sağlıklı bebiş olsunlar,sende sağlıkla kucağına al inşallah.

canım, benim BHCH de 26 ağustos belki güncellersin...

zaman nasıl geçecek bilmiyorum gerçi. hiç aklımdan çıkaramıyorum. bugün işe başladım ama aklım yine orda.
Bu tedavinin en zor kısmı bence bu bekleme zamanları,Rabbim içine huzur versin canım.Vakit hiç geçmiyor hiç...

Merhaba suleyuksel,inşallah sağlıklı embriyo,sağlıklı bebiş olsunlar,sende sağlıkla kucağına al inşallah.

nushu sagolasın ınsallah bu kadar umut ve emek sonucunda SAGLIKLI VE HAYIRLI evlatlarla mujdelenırız.senın için de yurekten dua edıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun..

canım hadı hayırlı olsun kaçıncı gunun bugun bendede ole olmuştu adet olucam sandım 15 dk bı vc deydım

şuleciğim msj sayım yeterlı olmadııg için özel msj atamıyorum
rabbımyuzune baksın butun dualarım senınle...
şimdi nickten çıkaramadın ama aynı donem aşılamamlarımızı olmustuk..
şimdi yine aynı donem tup bebek
rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınslh..
uuzlme verende allah alanda..bı tane bıle yeter rabbım ol desın yeterkı
dualarım ve kalbım senınle....guzel hbrlerını beklıyorum

Arkadaşlar merhaba
Benim Salı günü yumurtalarım toplandı. Ama benim ağrılarım geçmedi kasıklarımdan karnıma kadar şişkinlik var ve kasıklarımda ağrı var nefes almaktada zorlanıyorum işlemden beri yatıyorum. Dr aradım çok fazla yumurta geliştiği için normal dedi yumurtalıkların kendini toplaması biraz sürer dedi. böyle bir durumla karşılaşan var mı? gerçekten normal mi? Çok endişeliyim sanki yolunda gitmeyen bişey var.

slm canım transferin hayırlı olsun çok sevindim inşallah pozitif sonucu alırsınyüce Rabbim emeklerin boşa çıkarmasın inşallah

canım ben varım aynen öyle olmuştu nefes alırken zorlanıyodum çok şişmiştim 5 aylık hamilem gibiydim doktora gittim vücudum su mu topladı diye öyle olurmuş çünkü ama yok iyisin su toplamamış demişti şişliklerim ve ağrılarım ise transferden 1 hafta sonra falan inmişti ama doktorunun dediği gibi galiba çok yumurta oluşunca böyle şişkinlikler oluyo

benim ilk gün öyle olmuştu kasıklarımda şişkinlik ve nefes almakda zorlanmıştım, yürümekte bile zorlanıyordum. ama ertesi gün geçti. doktoruna danışdıysan sorun yapma canım çabucak geçer inşallah. çok endişelendiyden dr tekrar danış istersen...

11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.

canım yarın senin için büyük gün umarım pozitif haberlerle dönersin... dualarım seninle olcak ve güzel haberlerini bekliyor olacağım...

izmirde 2 defa aşılama geçirdim ikiside tutmadı kasım 2010 da çikolata kistinden ameliyat olmuştum şu anda hiç bir sorunum yok eşimde de yok fakat olmuyor. smyrna tüp bebek merkezine başladım pazartesi günü historoskopim çekildi bi sorun yok. şu an ginera doğum kontrol ilacını kullanıyorum transferim eylül ayında yapılacak. Allah tüm isteyenlere versin

izmirde 2 defa aşılama geçirdim ikiside tutmadı kasım 2010 da çikolata kistinden ameliyat olmuştum şu anda hiç bir sorunum yok eşimde de yok fakat olmuyor. smyrna tüp bebek merkezine başladım pazartesi günü historoskopim çekildi bi sorun yok. şu an ginera doğum kontrol ilacını kullanıyorum transferim eylül ayında yapılacak. Allah tüm isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…