şule cnm çok sevindim....ben bahar63:)...ne güzel seni burada görmek...umarım bebişerin sana sıkı sıkı tutunur...merhaba arkadaslar lıstede degılım ama benım de bugun yumurta toplama ıslemım gerceklestı 4 yumurta alında hayırlıısyla gelıssınler saglıkla cogalsınlar ınsallh dualarınızı eksık etmeyın..
Ay hiç bir şey hissetmiyorum,ilk günler göğüslerim dolgun ve hassastı o geçti,bir kaç gün kasıklarım ağrıdı ince ince sanki regl olacakmışım gibi oda bitti,başkada birşey yok.Bende bugün gidip yaptırsammı acaba diye düşünüp duruyorum.Bir diyorum ki öğreneyim bitsin gitsin bir diyorum ki bekleyeyim ne kaldı hiç olmazsa küçükte olsa umut var içimde yarına kadar böyle yaşayayım.Muhtemelen sabredip yarını bekleyeceğim.Sen nasıl hissediyorsun kendini?benım bıldıgım genelde 12 gun hcg testı ama benım 13 gunum dıye tarıh atmıslar acaba onıkıncı gunmu yapsam tahlılı sen bıseyler farkedıyomusun kendınde varm bı degısıklık sonucunu yazarsan sevınırım hepımız ıcın hayırlısıolsun
Merhaba suleyuksel,inşallah sağlıklı embriyo,sağlıklı bebiş olsunlar,sende sağlıkla kucağına al inşallah.merhaba arkadaslar lıstede degılım ama benım de bugun yumurta toplama ıslemım gerceklestı 4 yumurta alında hayırlıısyla gelıssınler saglıkla cogalsınlar ınsallh dualarınızı eksık etmeyın..
Bu tedavinin en zor kısmı bence bu bekleme zamanları,Rabbim içine huzur versin canım.Vakit hiç geçmiyor hiç...canım, benim BHCH de 26 ağustos belki güncellersin...
zaman nasıl geçecek bilmiyorum gerçi. hiç aklımdan çıkaramıyorum. bugün işe başladım ama aklım yine orda.
Merhaba suleyuksel,inşallah sağlıklı embriyo,sağlıklı bebiş olsunlar,sende sağlıkla kucağına al inşallah.
Ay hiç bir şey hissetmiyorum,ilk günler göğüslerim dolgun ve hassastı o geçti,bir kaç gün kasıklarım ağrıdı ince ince sanki regl olacakmışım gibi oda bitti,başkada birşey yok.Bende bugün gidip yaptırsammı acaba diye düşünüp duruyorum.Bir diyorum ki öğreneyim bitsin gitsin bir diyorum ki bekleyeyim ne kaldı hiç olmazsa küçükte olsa umut var içimde yarına kadar böyle yaşayayım.Muhtemelen sabredip yarını bekleyeceğim.Sen nasıl hissediyorsun kendini?
Arkadaşlar merhaba
Benim Salı günü yumurtalarım toplandı. Ama benim ağrılarım geçmedi kasıklarımdan karnıma kadar şişkinlik var ve kasıklarımda ağrı var nefes almaktada zorlanıyorum işlemden beri yatıyorum. Dr aradım çok fazla yumurta geliştiği için normal dedi yumurtalıkların kendini toplaması biraz sürer dedi. böyle bir durumla karşılaşan var mı? gerçekten normal mi? Çok endişeliyim sanki yolunda gitmeyen bişey var.
11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.canım hadı hayırlı olsun kaçıncı gunun bugun bendede ole olmuştu adet olucam sandım 15 dk bı vc deydım
benide yazarsanız sevinirimhilka yaş 34 14 yıllık evli erkek inf(sperm hareketsizliği) 3.deneme gürgan klinik
Arkadaşlar merhaba
Benim Salı günü yumurtalarım toplandı. Ama benim ağrılarım geçmedi kasıklarımdan karnıma kadar şişkinlik var ve kasıklarımda ağrı var nefes almaktada zorlanıyorum işlemden beri yatıyorum. Dr aradım çok fazla yumurta geliştiği için normal dedi yumurtalıkların kendini toplaması biraz sürer dedi. böyle bir durumla karşılaşan var mı? gerçekten normal mi? Çok endişeliyim sanki yolunda gitmeyen bişey var.
11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.
canım benim inşallah pozitif sonucu alırsın dua edicem senin için:81:11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.
11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?