2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

jakobicim saat 13:13 olmuş.sabah ezanı okunurken uyandım hepimiz için dua ettim...rabbim kabul eder inşallah...sabah ezanı okunurken yapılan dualar kabul olurmuş...allah yar ve yardımcın olsun...

nushucum naber tatlım ii olmana sevindim en güzelini yapıyorsun bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu...rabbim nasip ettiyse olur zaten...üzülsende değişmez üzülmesende..hiç değilse üzülme kendini yıpratma...zati bu hormonlar bizi yeteri kadar sarsıyor...

kıvılcım bozma moralini şimdiden...pozitif düşün yumurtaya can veren allah vericekse 1 yumurtaya verir zaten...bol bol dua et ii şeyler düşün başka şeylerle meşgul et kendini...allah inşallah sana tutunmasını nasip etsin...

ciroz bende pazartesi gittim hormon iğnelerine o zaman başladım cumartesi çağırdı.vardır bildikleri...takma kafana...

daha 3 günün var...bir sürü iğneler vücud bayağı yıpranıyor ve zorlanıyor...bide stres yapıyorsundur olamadım diye...

Son düzenleme:

hayırlı olsun tedavin...valla bende işin içine girince duydum..yumurtalarda kalite kalite herşey gibi 1. kalite 2. kalite 3. kalite diye belirleniyor...sen anlayamazsın zaten doktor söler kalitesini.embriyolog belirliyor kalitelerini...

bende stres yapmıştım olamazmıyım diye..ben 4 ağustosta başladım lucrın e 12 ağustosta regl oldum.zaten geçen 12 temmuzda olmuştum tam gününde geldi şükürrr...10 gün içinde olmak gerekiyormuş galiba bende tam bilemiyorum.9. gün olmuşum bende...

kızlar ne haber ben hgeldimmmmmm.....
bu gü öğleden sonra yine muyenem var....
kocacımda geldi sağolsunn onunla gidicem bakalım hayırlısı artık....
bu arada jakobi kıvılcım üzmeyin haaa kendinizi....

oo hadi gözün aydın...

insanın kocası bambaşka ya...arada gıçık eder beni ama allah kimseyi sevdiğinden ayrı bırakmasın...:))))

Canım bana da kısa protokol yapıldı ılk basladıgımda tek yumurta oldu doktor rıske gırmeyelım dedı ıptal ettı.2. deneme basladıgında hıc yumurta olmadı ve yıne tedavı yarıda kesıldı. 3 denemede 2 yumurta oldu bır tanesı erken catladı dıgerı alındı ama transfer olmadı cunku kalıtesız dendı ama bu arada kıstler oldu onları bekledım kısacası Ocak ayından bu yana bır arpa boyu ılerleme olmadı. Doktorumu degıstırdım. o da uzun protokolu deneyelım dedı. Aslında uzun protokol yumurtası cok olanlara yapılıyor bıldıgım kadarıyla doktoruma soyledıgım de de dogruladı ama bızım gıbı yumurtası az olanlarda da olabılıyormus soyle acıklamaıstı kısa protokol yumurtayı ocaga koydugunda altını harlı yakarsın ve bırden bıre haslanır ve tadı ıyı olmayabılır. ama uzun protokolde kısık ateste tandır pişirir gibi yavas yavas pişirirsin boylede yumurta daha lezzetlı ve kalıtelı olur dedı. yanı sansımız deneyecegız umarım yumurta verırım yoksa ümitler tükenecek.. Gerçi bahsettım arada cok unlu bır prof gıttım cevremdekı herkes tavsıye edınce ama anne olamazsın bosuna ugrasma dedı yumurtan olsa bıle ıcınde folıkul yok yanı kalıtelı yumurta vermen ımkansız. folıkül olmaması da aydan aya degısmez yoksa yoktur dedı. yanı canım arkadasım umarım Allah yüzümüze bakar o adamı da utandırır. kucaklarımızı bos bırakmaz bu arada ben sogan kürünü yapmıstım ama hıc faydasını gormedım aksıne bır miyomum vardı aldıgım hormonlardna olsa gerek aksıne büyüdü. yanı bana fayda etmedı. Umarım sana fayda eder bünyeden bünyeye değişiyor.
ama su an ıncir kürünü yapıyorum. Birde arı sütü bal polen karısımından yiyiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun..

kızlar benide listeye eklermısını
yaş 27 5 yıllık evliyim polikistikover
erkete sorun yok
5eylül adet tarıhımle başlıcam
gazieurofertil tüp bebek merkezim...

Merhaba kızlar ..
Bende eylül-ekim arası 2. tüp bebek tedavisine başlıyorum ..
İlki geçen sene özelde oldu , hamile kaldım fakat 8. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ..
Tam 1 sene oldu 1. tüp bebeğimi yaptıralı ..
Bu kez devletteki haklarımı kullanıp rapor çıkartacağım , müracaatımızı yaptık , 3 kez aşılama yapmadan direk tüp bebeğe sevmimizi aldık , adetimi olur olmaz ( 2-3 güne bekliyorum ) histereskopi çektireceğim , önümüzdeki haftada rapor için gidip geleceğim , 1 haftada çıkıyor zaten ..
İnşş eylüldeki adetimdede başlarım diye tahmin ediyorum .. Tabi benim uzun protokol olduğurdan eylüldeki adetimin 21. günü başlarız .. Oda ekimini başına kayar ..
Böyle işte kızlar , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..

Bilgem hoşgeldin..seni erkek inf.topiğinden billiyorum.. orası benim eski vatanım çok eskiyim ben orada ama eski arkadaşlar girmez olunca bende uzun zamandırr girmiyorum ara sıra takip ediyorum tabii..topiğin sahibi nevro bile artık girmiyor bende msn var ama oraya bile girmiyor..sağlık olsun haber alamaz olduk nevrodan inşallah iyidir..
bende eylülde dondurulmuşlarla deneyeceğim..
tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur bu kez pıtpıtları duyarsın inşallahh

Son düzenleme:

Hoşbulduk saboli, ismin hiç yabancı gelmedi zaten bana ..
Ben kk"ya geldikten epey sonra o topiğe girmeye başlamıştım , önceleri aşıla ve tüp bebek topiklerini feth ediyordum :)
Güzel dileklerin için sağolasın ..
İnşş dondurulmuş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana ..
Benim ilk tüp bebekten yoktu , 17 ebriyodan 1 tanesi trasfer edildi gerisi a kalite olmasına rağmen çöpe attılar ..
Hakkımı hiç helal etmiyorum ..
5. güne gelmiş embriyo kalitesiz olur mu ? Neyse , soruç itisariyle hem maddi hem manevi olarak bu kez devlet hastanesini tercih ettim , inşş bu kez gelir kuzularımız ..

Bence dava açsan kazanırdın o an embriyologlar embriyoları 5.güne getirbilmek için can atıyorlar bunlar 5.gün embriyolarını çöpe atmış öylemi
pes diyorum yazık günah.. benim embriyolarım da 5.gün embriyousu olarak donduruldu ama morula aşamasındalar çözdüklerinde blast olabilirlerse transfer olacak inşallah aksilik çıkmaz ödüm kopuyor:26:
devlet hastanesi olayına gelince ben şimdilik çok memnunum ilk denemelerim özel hastanede olmuştu ve ben artık özel hastanelere güvenemiyorum dolar gözüyle bakıyolar resmen ..doktorumdan memnundum ama memnun olmak yetmiyor Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Bende aranıza yeni katılıyorum. 06.08.2011 de Gen-Art tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Kısaca size kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bundan önce 3 tane gebelik yaşadım fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu diğer ikisi kürtaj ile sonlandırıldı. Bende pko var ayrıca pıhtılaşma problemi var. İlaçlara iyi cevap verdiğim için pko hamile kalmamda sıkıntı olmuyor pıhtılaşma içinde son gebeliğimde kan sulandırıcı ilaçlar kullanmıştım ama genede sonuç hüsranla sonuçlandı. Şimdi Gen-Art'da tüp bebek yaptırıyorum bu kliniği seçmemim en büyük sebebi sahibinin iyi bir genetikçi olması tabi ilk görüşmede süperdi Volkan bey olsun Serçat bey ( kadın doğum uzmanı) olsun müthiş pozitif insanlar eşiminde benimde çok içime sindi daha önce İstanbul'da iki yerle görüştüm ama hiç içime sinmemişti biri Brüksel tüp bebek merkezi Dr Yücel Karaman diğeride Medical Park Dr Aytuğ Kolonkaya ( ben hayatımda bu kadar kötü bir Dr daha tanımadım ) İstanbul tamam işin ticaretinde senin ne durumda olduğun kimsenin umru değil.Dün yumurtalarım toplandı 18 adet bunlardan 13 tanesi döllenmiş cumartesi veya pazar transferim yapılacak.Embriyoda pgt yapılacak inşallah bu sefer sonuna kadar gidebiliriz hamile kalamamak çok zor biliyorum ama hamile kalıp bebeğini kaybetmek tarifi imkansız bir acı bunu anlatabilecek cümlelerin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah herkesin dileği gerçek olur Allah kimseyi eli boş bırakmasın.

ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…