canım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
jakobi transfer çok kolay canım umarım sende sorunsuz bir transfer geçirirsin
Selam kızlar bi şey soracağım. Dün tedaviye başladım ben kısa protokol. Doktor 5 günlük ilaç verip cumartesi kontrole çağırdı. Beş gün çok mu uzun ? sizler ilk kontrole kaç gün sonra gittiniz ???
adett olamıyoruuuuuummm...deli olcam ya...tüp bebek tedavisinden sonra drum 10 gün içinde olcaksın diyor...bugün 7. gün ...hiç bu kadar gecikmemişti...sonuç negatif çıkmıştı...benim durumum da olan yok mu....nasıl adet oldunuz
aranıza yeni katılanlardanımm.benımm transferiminn 5 günü olduu,sabırsızlıklaa beklıyorummve bu tedaviye başlayan herkese huzur diliyorumm.
biraz önce okduğumu pek anlayamadımm..neden dönasyonnn............?
tüp bebek demesii olmuyormuu..........?
bide kalitesiz embiryo nedemek ..?anlamadımm:)
şöylekii bana 1 tane embiryo transferi yapıldı..eğer tutmazsa dondurduğumuzz embiryo dan tekrar yapacağızz.onların kalitesizz olup olmadığını nasıl anlıcamm ve kalitesizz oluncaa tutunması mı zor oluyorr aacaba:97:
slm kızlar
bilgisi olan var mı lucrın'ın kacıncı gununde regl olunuyor. ben bu sabah 5. dozu vurdum. En son 24 temmuzda regl olmustum bugun 25 gun 28 gunde bır olurum genelde sımdı acaıp stress yaptım ya olmazsam ne olacak? doktorum 25 agustoss'da kontrole geleceksın menegona baslayacagız dedı ama regl olmazsam ne olacak .. bılgısı olan var mı
kızlar ne haber ben hgeldimmmmmm.....
bu gü öğleden sonra yine muyenem var....
kocacımda geldi sağolsunn onunla gidicem bakalım hayırlısı artık....
bu arada jakobi kıvılcım üzmeyin haaa kendinizi....
Günaydın canım,1.denememi geçen ay yaptırmıştım iki yumurtadan sadece birisi gelişti ama o da döllenemedi yani transferim yapılamadı.Bu ayın 8'inde adet gördüm ve dinleniyorum şimdi.Drumla cuma günü randevum var eğer tamam derse bayram dönüşü hemen 2.denemeye başlamayı düşünüyorum.Bana da kısa protokol uygulamışlardı ama şimdi uzun protokolü istiycem inşallah hayırlı olur.Bu gün adetimin 10.günü aslında 5.gün temizlenmiştim ama dün çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm.Bir haftadır soğan kürü yapıyorum dün de hayıt suyu içtim acaba ters bi etki mi yaptılar bilmiyorum.Aralarda lekelenmelerin olmasını yumurtaların bitmesinin belirtisi demişti doktor umarım bitmiyorlardır.Neyse başımıza ne gelirse gelecek yapabileceğimiz bir şey yok.Senin tedavin hayırlı olsun.İyi düşün iyi olsun.Sevgiler...
jakobicim saat 13:13 olmuş.sabah ezanı okunurken uyandım hepimiz için dua ettim...rabbim kabul eder inşallah...sabah ezanı okunurken yapılan dualar kabul olurmuş...allah yar ve yardımcın olsun...
nushucum naber tatlım ii olmana sevindim en güzelini yapıyorsun bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu...rabbim nasip ettiyse olur zaten...üzülsende değişmez üzülmesende..hiç değilse üzülme kendini yıpratma...zati bu hormonlar bizi yeteri kadar sarsıyor...
Allah dualarını kabul etsin şekerim,aynen dediğin gibi anacığım,akıllandım artık otuzbeşimden sonra:))
Bilgem hoşgeldin..seni erkek inf.topiğinden billiyorum.. orası benim eski vatanım çok eskiyim ben orada ama eski arkadaşlar girmez olunca bende uzun zamandırr girmiyorum ara sıra takip ediyorum tabii..topiğin sahibi nevro bile artık girmiyor bende msn var ama oraya bile girmiyor..sağlık olsun haber alamaz olduk nevrodan inşallah iyidir..Merhaba kızlar ..
Bende eylül-ekim arası 2. tüp bebek tedavisine başlıyorum ..
İlki geçen sene özelde oldu , hamile kaldım fakat 8. haftada bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum ..
Tam 1 sene oldu 1. tüp bebeğimi yaptıralı ..
Bu kez devletteki haklarımı kullanıp rapor çıkartacağım , müracaatımızı yaptık , 3 kez aşılama yapmadan direk tüp bebeğe sevmimizi aldık , adetimi olur olmaz ( 2-3 güne bekliyorum ) histereskopi çektireceğim , önümüzdeki haftada rapor için gidip geleceğim , 1 haftada çıkıyor zaten ..
İnşş eylüldeki adetimdede başlarım diye tahmin ediyorum .. Tabi benim uzun protokol olduğurdan eylüldeki adetimin 21. günü başlarız .. Oda ekimini başına kayar ..
Böyle işte kızlar , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
Bilgem hoşgeldin..seni erkek inf.topiğinden billiyorum.. orası benim eski vatanım çok eskiyim ben orada ama eski arkadaşlar girmez olunca bende uzun zamandırr girmiyorum ara sıra takip ediyorum tabii..topiğin sahibi nevro bile artık girmiyor bende msn var ama oraya bile girmiyor..sağlık olsun haber alamaz olduk nevrodan inşallah iyidir..
bende eylülde dondurulmuşlarla deneyeceğim..
tedavin hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur bu kez pıtpıtları duyarsın inşallahh
Bence dava açsan kazanırdın o an embriyologlar embriyoları 5.güne getirbilmek için can atıyorlar bunlar 5.gün embriyolarını çöpe atmış öylemiHoşbulduk saboli, ismin hiç yabancı gelmedi zaten bana ..
Ben kk"ya geldikten epey sonra o topiğe girmeye başlamıştım , önceleri aşıla ve tüp bebek topiklerini feth ediyordum :)
Güzel dileklerin için sağolasın ..
İnşş dondurulmuş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana ..
Benim ilk tüp bebekten yoktu , 17 ebriyodan 1 tanesi trasfer edildi gerisi a kalite olmasına rağmen çöpe attılar ..
Hakkımı hiç helal etmiyorum ..
5. güne gelmiş embriyo kalitesiz olur mu ? Neyse , soruç itisariyle hem maddi hem manevi olarak bu kez devlet hastanesini tercih ettim , inşş bu kez gelir kuzularımız ..
Kızlar jakobi hiç uğramadı mıı:26:
Transfer mi:26: ben döllenme olup olmayacak mı diye haber bekliyor diye biliyordum :26:onun transferi 11:30 daydı, sanırım hala dinleniyordur canım, akşama ancak haber alırız.
Transfer mi:26: ben döllenme olup olmayacak mı diye haber bekliyor diye biliyordum :26:
Transfer mi:26: ben döllenme olup olmayacak mı diye haber bekliyor diye biliyordum :26:
ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
İnşallah güzel haberlerin olur.Allah gönlüne göre versin ellerin boş kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?