2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.

canım vallahi ben de şimdiden heyecanlandım, kaç gibi alırsın sonucunu , bizi bekletme, buraya da hemen yaz olur mu? Allah hayırlısıyla olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah...

kızlar merhabalar...anammm nolmuş böle üç gündür giremedik tam 35 sayfa geçmiş oku oku bitmiyor bıraktım bende okuyamadım şimdi takipçiler özet geçin kim ne alemde transfer olanlar test yapanlar merak ettim ayy..durum bildirimi yapın

Canım listemizden son durumları görebilirsin... Sen şu an beklemedesin değil mi?

mrb cnm bende ankdayım ve ekımde tedavuye baslayacacagız gürgan klınıkten memnunmusun bıraz bılgı verırmısın
Wordstoxic hoşgeldin canım,hayırlı olur tedavin inşallah.
canım yarın senin için büyük gün umarım pozitif haberlerle dönersin... dualarım seninle olcak ve güzel haberlerini bekliyor olacağım...
Sağolasın kıvılcımım sorma valla dakikaları sayıyorum neredeyse,inşallah arkadaşım inşallah müjdeler paylaşalım hepimiz buradan.
canım benim inşallah pozitif sonucu alırsın dua edicem senin için:81:
Tubacığım Allah razı olsun canım.İnşallah dediğin gibi olur şekerim.
Kokoş seninde tedavin hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza,burası uğur getirir inşallah hepimize.
güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Sağol daisyciğim inşallah canım inşallah.
canım vallahi ben de şimdiden heyecanlandım, kaç gibi alırsın sonucunu , bizi bekletme, buraya da hemen yaz olur mu? Allah hayırlısıyla olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah...
Ay maybeBaby bir bilsen halimi,sabah 8,30 gibi kan vereceğim herhalde 2 saate çıkar sonuçlar.Yazmazmıyım şekerim hiç ilk haber vereceklerimdensiniz.Allah hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize.

bende de genel de kasıklarımda batmalar oluyo bel agrı vardı gectı ama bu defa cok dıkkat etmedım sankı ya agır bısey yapmadım ama evı topluyodum bulasık falan yıkayodum cok uzanamadımm zaten saglıklı bı ınsanın yatması cok zor guzel hbrını alırız ınsallah arkadasım ben gun saymaya devam

regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa ((

kısa sürelide olsa geçen sene bir gebelik yaşamıştım. gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor. hiç belli olmaz ama ben kendi adıma söyliyim gün geçtikçe yine kendimi hamile sanmaya başlicam ben hep öyle oluyo çünkü( inşallah hayal kırıklığına uğramayız

sanmakla kalmıycak inşallah canım...inşallah hayal kırıklığınada uğramıycaksın. ALLAHIN İZNİYLE

herkeze merhaba...

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve tedavi süreciniz hayırlı olsun...

nushuuu yarın büyük gün...inşallah rabbim yüzünüzü güldürür...haberlerini bekliyoruz...

ee kızlar başka ne var yok nasılsınız...???

Son düzenleme:

ne olsun canım can sıkıntısı. Oturuyorum yatıyorum :) yoktun bu gün hiç.. Sende ne var ne yok

hoşbulduk iyi dileklerin için teşekkürler. Ben kendi adıma hiç iyi değilim yumurtalar toplandığı günden beri inanılmaz ağrım var bu şekilde transfer nasıl yapılacak bilmiyorum

hoşbulduk iyi dileklerin için teşekkürler. Ben kendi adıma hiç iyi değilim yumurtalar toplandığı günden beri inanılmaz ağrım var bu şekilde transfer nasıl yapılacak bilmiyorum

geçmiş olur inşallah o zamana kadar...yumoşların toplanalı ne kadar oldu...?doktora danışmalısın!!..herşeyin başı sağlık önce kendi sağlığın önemli hayırlısıyla inşallah atlatırsın...

ne olsun canım can sıkıntısı. Oturuyorum yatıyorum :) yoktun bu gün hiç.. Sende ne var ne yok

valla ben bi ara girdim çıktım işlerim vardı bugün nasıl akşam oldu bende anlamadım...bu iğneler beni baya zorluyor...sıkıntı yapıyor bilmiyorum sizde de oldu mu?acayip bi baş ağrısı aynı zamanda...inşallah bu çektiklerimizin mukafatını alırız...en kısa zamanda ya rabbiiimmm......bi ara girdim kimsecikler yoktu şimdiki gibi....:)))))))

kurden sen transferden sonra hangı ılacları kullanıyısun

aslında ilaç olarak estrafemm ve progestronnum varr...bneim çarsamba belli olacak..ankarada yaptırdımm.ilk denemem ve tek embiryoo...her gün regli olcakmıss gibi bel ağrısı va akıntımm varrr..zorr bi dönemm ..herkesee kolay gelsinn:)

Hbyiron nerelerdeydin nezamandır yoksun..
ben bugün lucrine başladım.. sen kaç ünite yaptın hergün? lucrin daily değil mi seninkide :81:

Son düzenleme:

hayırlı olsun..allah tamamına erdirir inşallah..bu belirtiler iyimiş tuttuğunun göstergesi öle diyorlar ben henüz tedavinin ortasındayım bu konuda bi deneyimim yok.

Hbyiron nerelerdeydin nezamandır yoksun..
ben bugün lucrine başladım.. sen kaç ünite yaptın hergün? lucrin daily değil mi seninkide

burlardayım sabolicim...hergün düzenli olarak giriyorum şeker aşkolsun...
hadi hayırlı olsun tedavin...10 ünite yaptım hergün şimdi pazartesiden beri hormon iğnelerine başladım.5 üniteye düşürdü doktor...senin daily ni yesinler...:)))evet şekerim daily...doktor çatlama iğnesini vurana kadar daily dedi...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…