11. günüm canım,yarın sabah test yaptıracağım.
kızlar merhabalar...anammm nolmuş böle üç gündür giremedik tam 35 sayfa geçmiş oku oku bitmiyor bıraktım bende okuyamadım şimdi takipçiler özet geçin kim ne alemde transfer olanlar test yapanlar merak ettim ayy..durum bildirimi yapın
Wordstoxic hoşgeldin canım,hayırlı olur tedavin inşallah.mrb cnm bende ankdayım ve ekımde tedavuye baslayacacagız gürgan klınıkten memnunmusun bıraz bılgı verırmısın
Sağolasın kıvılcımım sorma valla dakikaları sayıyorum neredeyse,inşallah arkadaşım inşallah müjdeler paylaşalım hepimiz buradan.canım yarın senin için büyük gün umarım pozitif haberlerle dönersin... dualarım seninle olcak ve güzel haberlerini bekliyor olacağım...
Tubacığım Allah razı olsun canım.İnşallah dediğin gibi olur şekerim.canım benim inşallah pozitif sonucu alırsın dua edicem senin için:81:
Kokoş seninde tedavin hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza,burası uğur getirir inşallah hepimize.izmirde 2 defa aşılama geçirdim ikiside tutmadı kasım 2010 da çikolata kistinden ameliyat olmuştum şu anda hiç bir sorunum yok eşimde de yok fakat olmuyor. smyrna tüp bebek merkezine başladım pazartesi günü historoskopim çekildi bi sorun yok. şu an ginera doğum kontrol ilacını kullanıyorum transferim eylül ayında yapılacak. Allah tüm isteyenlere versin
Sağol daisyciğim inşallah canım inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Ay maybeBaby bir bilsen halimi,sabah 8,30 gibi kan vereceğim herhalde 2 saate çıkar sonuçlar.Yazmazmıyım şekerim hiç ilk haber vereceklerimdensiniz.Allah hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize.canım vallahi ben de şimdiden heyecanlandım, kaç gibi alırsın sonucunu , bizi bekletme, buraya da hemen yaz olur mu? Allah hayırlısıyla olumlu sonuç almanı nasip etsin inşallah...
regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa((
mrb öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız.bu tarz ağrılar normal kendinize dikkat edin önemli olan bu.............
Ay hiç bir şey hissetmiyorum,ilk günler göğüslerim dolgun ve hassastı o geçti,bir kaç gün kasıklarım ağrıdı ince ince sanki regl olacakmışım gibi oda bitti,başkada birşey yok.Bende bugün gidip yaptırsammı acaba diye düşünüp duruyorum.Bir diyorum ki öğreneyim bitsin gitsin bir diyorum ki bekleyeyim ne kaldı hiç olmazsa küçükte olsa umut var içimde yarına kadar böyle yaşayayım.Muhtemelen sabredip yarını bekleyeceğim.Sen nasıl hissediyorsun kendini?
regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa((
kısa sürelide olsa geçen sene bir gebelik yaşamıştım. gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor. hiç belli olmaz ama ben kendi adıma söyliyim gün geçtikçe yine kendimi hamile sanmaya başlicam ben hep öyle oluyo çünkü( inşallah hayal kırıklığına uğramayız
herkeze merhaba...
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve tedavi süreciniz hayırlı olsun...
Nushuuu yarın büyük gün...inşallah rabbim yüzünüzü güldürür...haberlerini bekliyoruz...
Ee kızlar başka ne var yok nasılsınız...???
herkeze merhaba...
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve tedavi süreciniz hayırlı olsun...
nushuuu yarın büyük gün...inşallah rabbim yüzünüzü güldürür...haberlerini bekliyoruz...
ee kızlar başka ne var yok nasılsınız...???
hoşbulduk iyi dileklerin için teşekkürler. Ben kendi adıma hiç iyi değilim yumurtalar toplandığı günden beri inanılmaz ağrım var bu şekilde transfer nasıl yapılacak bilmiyorum
ne olsun canım can sıkıntısı. Oturuyorum yatıyorum :) yoktun bu gün hiç.. Sende ne var ne yok
kurden sen transferden sonra hangı ılacları kullanıyısun
aslında ilaç olarak estrafemm ve progestronnum varr...bneim çarsamba belli olacak..ankarada yaptırdımm.ilk denemem ve tek embiryoo...her gün regli olcakmıss gibi bel ağrısı va akıntımm varrr..zorr bi dönemm ..herkesee kolay gelsinn:)
kurden sen transferden sonra hangı ılacları kullanıyısun
Hbyiron nerelerdeydin nezamandır yoksun..
ben bugün lucrine başladım.. sen kaç ünite yaptın hergün? lucrin daily değil mi seninkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?