ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
ben geldim benimde 2. kalite olmuş yumurta geriden gidiyomuş gelişimi ama transfer oldu bugün hayırlısı
hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur inşallah canım dondurulmuş oldumu nasıl geçti ve ne hisseiyorsun bakalımm??
canım nihayet... senden haber bekliyorduk, inşallah sıkı sıkı tutunur sana. allahım hayırlısını versin... gelişimini sende tamamlar inşallah. hadi bakalım hep beraber bekleyelim
çok saolun arkadaşlar, inşallah hepimizinki tutunur. dondurmak falan nerdeee çok ççok olur dondururuz zannederek tedaviye başladık ama hiçte öyle olmuyomuş napalım bunada şükür
evet ya bende öyle düşünmüştum bize nasıp olmadı neyse allah sonumuzu hayır getirir inşallah... 2 tanemi transferin oldu?
kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....
kızlar bu gün ovitrelli yi yapıyorum cumada allah nasip ederse opum var hadi bakalım hayırlısı.....
2 oldu 2. kalitedeler. arka arkaya kaç tane transfer yaptılar benimle birlikte sendede öyle kalabalıkmıydı
hadi hayırlısı canım sıra sende demekki, güzel haberler alırız inşallah...
hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah
hadi hayırlısı canım sıra sende demekki, güzel haberler alırız inşallah...
hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah
jakobi hayırlı olsun canım inşallah bebişini kucağına almayı rabbim nasip eder.2.kalite diye üzülme rabbim istedikten sonra gerisi teferruat.moralini yüksek tut,inancını kaybetme...sevgi ve duayla...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bu arada...
amin canım şimdi günleri geçiricez oyalancaz test gününe kadar
kızlar benide listeye eklermısını
yaş 27 5 yıllık evliyim polikistikover
erkete sorun yok
5eylül adet tarıhımle başlıcam
gazieurofertil tüp bebek merkezim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?