2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

hayırlı olsun..allah tamamına erdirir inşallah..bu belirtiler iyimiş tuttuğunun göstergesi öle diyorlar ben henüz tedavinin ortasındayım bu konuda bi deneyimim yok.

ben daha çok yeniyim bu sayfadaaa biraz anlamam uzun sürüyorr.aslında ben hala bilemiyorummm .herkes farklı yazmıss.evde olduğum sürece çok sey okudumm.umutlanmakta istemiyorumm aslındaa.ben normalda et fazla yemem.ama aksam gelincee et haslayıp bide suyunu içtimmm:)canım cok istedi bilemedimm.umarım tutmussdurr ve belirtidirr ama yinede hersey yarı yarıyaa:)

aslında tedavide korkacak hiçç bisey yokk ne kadar rahat olursan okadar koaly bencee..bol iğnee ve ilaçç sadece..sayılı zaman cabukk geçer hangi asamadasınn

bunları ben kullanmadımm ne işaçları bunlarr 10 ünitee falan nee

evet arada olmak lazım aslında.ne ii düşünmek ne kötü düşünmek ama insan illa bi yöne takılıyor aklı.allah hayırlısını nasip etsin senin ve eşin için.ben hormon iğnelerindeyim bugün lucrin 15. günüydü hormon iğnelerinin 4. günü...yani haftaya opu olucak kısmetse...

zaman ne çabu geçmiş hormon iğnelerine başlamışsın bile vay vayyy
bende adet olana kadar daily dicekmişim sonra adet olup estrofeme başlayacağız ve nasip olursa transfer eylülün ortasına denk geliyor..

selamlar bayanlar varmı olumlu güzel haberler...... sabali bnm eylül ortası gibi etrofemle olcak transfer... hayırlısı bakalım...

vallahi yaa bende anlamadım nasıl geçti...:97::97::97:
işte 4 ağustosta başladım tedaviye..sen kaç ünite kullanıcan lucrini?
benimde eylül başına denk gelicek.hatta bayrama...

selamlar bayanlar varmı olumlu güzel haberler...... sabali bnm eylül ortası gibi etrofemle olcak transfer... hayırlısı bakalım...
Seninle aynı zamalara denk gelecek demekki ..beraber gün sayıcaz hadi hayıırlısı bakalımmm

vallahi yaa bende anlamadım nasıl geçti...:97::97::97:
işte 4 ağustosta başladım tedaviye..sen kaç ünite kullanıcan lucrini?
benimde eylül başına denk gelicek.hatta bayrama...
Benimde 10ünite..
bayram şekeri geliyor desenee

lucrini adet olana kadar mı kullandın yoksa bıraktıktan sonra mı adet oldun :26: hemşire bana adet olana kadar kullanacaksın dedi adet olsanda bırakmayacaksın dedi.. aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanıyorum hapı bırakıp adet olcakmışım ama aynı zamandada dailyy :26: nasıl olcikk bu iş

Seninle aynı zamalara denk gelecek demekki ..beraber gün sayıcaz hadi hayıırlısı bakalımmm

evet cnm hayırlısı inş... tahminimce 20si gibi olut herhalde ama önce bnm dr gidip muayne olmam lazım ilk transferim zor olduğu için bakıcak neden zor oluyo die.. önümüzde ki hafta gidicem.. hastalanınca estrofeme başlıycam.. sora jel ilkinde 20 gün iğne oldum hem kalçadan hem göbekten bu sefer yok dedi drum.. 5.gün embryosu dedi bakalıkm nolcak..... ben bu sefer pek düşünmüyorum yaa olursa olur olmaz sa olmaz sıkıldım artık.. olmazsa bi 6 ay ertelemeyi düşünüyorum zaten... öpüyorum bende kocamannn hbycim senin ne zamandı.. nesse yarın görüşürüz kıslar..

BUgün hastanede bi baya vardı bebeği 3 yaşındaymış eşlerde problem olmadığı halde gelmiş tüp yaptırmaya.. sen geldi aklıma uleyyyn bu cazimiki dedim ama o yaştan kaybetti

hayırlı olsun canım ank.da hangi merkez yada hastane merak ettim.bende düşünüyorum 1-2 aya kadar.

regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa ((

canım, benim de 5. günüm bugün, benimde aynı şekilde hem kasık hem bel ağrısı. normal sanırım. kafanı takma olur mu dicem ama bende takıyorum işte. ya farkında olmadan yanlış bişey yaptıysam korkusu var. sabah bi uyanıyorum ayağım bi tarafta başım bi tarafta, dün iznim bitti işe başladım bazen unutup ayağa fırlıyorum, bazen stresleniyorum. işte böyle gün geçtikçe daha çok korkuyorum ya bişey olduysa diye.

günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini (((

slm hanımlar

bemde varım eylül de başlıyacam bir mucize bekliyorum bu ay

2 tüp bir dondurulmuş tedavim var 3 de olumsuz inş bu olumlu olur

jakobi eğer testim pozitif çıkarsa ben de crinone jel kullanmaya başlayacağım. kullanımı zor mu o tür ilaçlar beni çok ürktüo da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…