hayırlı olsun..allah tamamına erdirir inşallah..bu belirtiler iyimiş tuttuğunun göstergesi öle diyorlar ben henüz tedavinin ortasındayım bu konuda bi deneyimim yok.
burlardayım sabolicim...hergün düzenli olarak giriyorum şeker aşkolsun...
hadi hayırlı olsun tedavin...10 ünite yaptım hergün şimdi pazartesiden beri hormon iğnelerine başladım.5 üniteye düşürdü doktor...senin daily ni yesinler...:)))evet şekerim daily...doktor çatlama iğnesini vurana kadar daily dedi...:)))
ben daha çok yeniyim bu sayfadaaabiraz anlamam uzun sürüyorr.aslında ben hala bilemiyorummm .herkes farklı yazmıss.evde olduğum sürece çok sey okudumm.umutlanmakta istemiyorumm aslındaa.ben normalda et fazla yemem.ama aksam gelincee et haslayıp bide suyunu içtimmm:)canım cok istedi bilemedimm.umarım tutmussdurr ve belirtidirr ama yinede hersey yarı yarıyaa:)
aslında tedavide korkacak hiçç bisey yokk ne kadar rahat olursan okadar koaly bencee..bol iğnee ve ilaçç sadece..sayılı zaman cabukk geçer hangi asamadasınn
zaman ne çabu geçmiş hormon iğnelerine başlamışsın bile vay vayyyburlardayım sabolicim...hergün düzenli olarak giriyorum şeker aşkolsun...
hadi hayırlı olsun tedavin...10 ünite yaptım hergün şimdi pazartesiden beri hormon iğnelerine başladım.5 üniteye düşürdü doktor...senin daily ni yesinler...:)))evet şekerim daily...doktor çatlama iğnesini vurana kadar daily dedi...:)))
bunları ben kullanmadımm ne işaçları bunlarr 10 ünitee falan nee
zaman ne çabu geçmiş hormon iğnelerine başlamışsın bile vay vayyy
bende adet olana kadar daily dicekmişimsonra adet olup estrofeme başlayacağız ve nasip olursa transfer eylülün ortasına denk geliyor..
Seninle aynı zamalara denk gelecek demekki ..beraber gün sayıcazselamlar bayanlar varmı olumlu güzel haberler...... sabali bnm eylül ortası gibi etrofemle olcak transfer... hayırlısı bakalım...
Benimde 10ünite..vallahi yaa bende anlamadım nasıl geçti...:97::97::97:
işte 4 ağustosta başladım tedaviye..sen kaç ünite kullanıcan lucrini?
benimde eylül başına denk gelicek.hatta bayrama...
Seninle aynı zamalara denk gelecek demekki ..beraber gün sayıcazhadi hayıırlısı bakalımmm
BUgün hastanede bi baya vardı bebeği 3 yaşındaymış eşlerde problem olmadığı halde gelmiş tüp yaptırmaya.. sen geldi aklıma uleyyyn bu cazimiki dedimevet cnm hayırlısı inş... tahminimce 20si gibi olut herhalde ama önce bnm dr gidip muayne olmam lazım ilk transferim zor olduğu için bakıcak neden zor oluyo die.. önümüzde ki hafta gidicem.. hastalanınca estrofeme başlıycam.. sora jel ilkinde 20 gün iğne oldum hem kalçadan hem göbekten bu sefer yok dedi drum.. 5.gün embryosu dedi bakalıkm nolcak..... ben bu sefer pek düşünmüyorum yaa olursa olur olmaz sa olmaz sıkıldım artık.. olmazsa bi 6 ay ertelemeyi düşünüyorum zaten... öpüyorum bende kocamannn hbycim senin ne zamandı.. nesse yarın görüşürüz kıslar..
aslında ilaç olarak estrafemm ve progestronnum varr...bneim çarsamba belli olacak..ankarada yaptırdımm.ilk denemem ve tek embiryoo...her gün regli olcakmıss gibi bel ağrısı va akıntımm varrr..zorr bi dönemm ..herkesee kolay gelsinn:)
regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa((
günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?