2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kuden yeni olduğum için sizleri tam bilmiyorum canım senn transferin oldu mu ve cinsiyete son adet tarihine göre baktın galiba değil mi??

transferim geçen cuma ayınn 12 sinde olduuu.çarsambaya kan testi varr.cinsiyete çin takviminde transfer olduğumm aya baktımm vallaaa.yoksa adettt gününemi bakcammmbilemdedimmm ozaman nasıl olcakkkk

aynen oyle kudencım :) ılerde yenı topık acarız hazıranda temmuzda tup bebekle anne olacaklar dıye ayy ınsallah o gunlerıde goruruz

aminnnnnnnnnn.......

çok değişik bir liste ve çok hoş teşekkür ederim beni de aldığınız için:)))

talım hoşşşş geldinnnn....

Baharb cım bizim de tek sorun körolası morfoloji.Ben transferimi bekliyorum memorialde.Tedavin hayırlı olsun .

lareine burdamısın kısss sen.....hoşşş geldin.......

amannn allahım benim gibi başkalarıda varmış yavvv....

bisyy sorcaamm ne listesiii..kan testınde varımm ama baskaa biseyyy bılmıyorumm liste anlamında:):81::81::81:

jakobi nerelerdesin yaa bayadır girmiyorsun merak ettim seni umarım bir sorun yoktur (( maybeBaby sen gördünmü hiç jakobi i

canım Jakobi nin izini sürdüm , en son 112. sayfada, 2 gün önce görülmüş kendileri...

Hey Jakob, sana seslenios kıvılcımla, çabbuk topiğimize dön bak bi sürü sayfa birikti

canım hamiş olarak saymaya son adet günümüzden başlıyoruz ben şimdi iğne vuruluyorum yaaaa aslında ben HAMİŞİMMMMMMMMM oluyo :)
13 ağustos adet tarihim işte bi 15 gün alsa bu işlemler bi de 10 gün bekle 1 aylık hamiş olarak ortaya çıkıveriyoruz..
normal hamişlerde ööle sanırdım diyorum ben tamtamına yerleştiği saati biliyorum ama kabul edilmiyor:))

bisyy sorcaamm ne listesiii..kan testınde varımm ama baskaa biseyyy bılmıyorumm liste anlamında:):81::81::81:

en son sayfa 130 da var listemiz, inceleyebilirsin....

oohhh ne güzel tüm kızlar onlinee selam herkese

selam canım, hoşgeldin, senin hikayen nedir?

canım sakın ümitsizliğe kapılma, bir gün hepimiz anne olacağız, ALLAHın izniyle. ama bu kimimizde 1. denemede kimimizde 2,3,4 ne biliim işte, olacak inşallah. Geçen yıl endometriozisli bi arkadaş vardı burda, yurt dışından. Laubali rumuzlu. 8 yıllık evliliğine 9 tüp bebek denemesi sığdırmış, kiminde negatifler, kiminde düşüklerle sonuçlanmıştı. 10. denemeye hazırlanırken doğal hamile kaldı ve şu an oğlunu büyütüo. Ne harika bir mucize değil mi?
Ne olursa olsun ALLAH tan umudu kesmemek lazım.

Doktorlar, tedavi merkezleri gerçekten bizleri para kaynağı olan bir obje olarak görüyor olabilirler, ama bizler de bilinçli davranıp, onlara kendimizi yedirmemeliyiz... Ne durumda olursak olalım dik durmak zorundayız... Kimse kendini eksik görmesin bu konuda, herkesin farklı farklı dertleri var, belki bir gün iyi ki de bu dertle uğraşmayı Rabbim bize nasip etti bile diyebilirz...

hoş bulduk arkadaşlar tek ortak noktamız bebek burda kimse birbirini tanımıyor ama burda olmak ve yazılanları okumak ortak hikayeler ortak sıkıntılar yanlız olmadığınızı hissettiriyor beni rahatlatıyo üstelik hiçkimse bunu sağlayamadı burdaki gibi iyiki bu forumu oluşturmuşlar gerçekten bende çok işe yarıyo
benimde hikayem aynı 8 yıllık bir evlilik erkek faktörü ve 2.denemem

inşaallah allah hepimizin yüzünü güldürecek listdeki kızların hepsinin sonucu pozitif olacak ve bayram bize gelecek

ınsallah canım allah hepımızı sevındırsın :)

Tedavin hayırlı olsun canım, bebişlerimizin geldiği günden sonra bize her gün bayram olacak inş. Tedavi gördüğün merkezi , şu anki durumunu ve yaşını da belirtirsen , listeye ekliim...

benımkid esanırım erkek faktörüü.spermm sorunduuu.baska ne yazacaktımm unutum.ankaradayımm.ankara tüp bebekk.transfer 12 sinde oldu.çarşamba kan vercemmmm

Kudencim yaş kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…