kuden yeni olduğum için sizleri tam bilmiyorum canım senn transferin oldu mu ve cinsiyete son adet tarihine göre baktın galiba değil mi??
aynen oyle kudencım :) ılerde yenı topık acarız hazıranda temmuzda tup bebekle anne olacaklar dıye ayy ınsallah o gunlerıde goruruz
çok değişik bir liste ve çok hoş teşekkür ederim beni de aldığınız için:)))
Baharb cım bizim de tek sorun körolası morfoloji.Ben transferimi bekliyorum memorialde.Tedavin hayırlı olsun .
kızlarrrrrrrrrrrr çin takvımınee baktınız mıı hiççç?benım kı kızz oluyorrr galıba:)sizlerin kii neeeeeee olacaaak acaba tutarsaa tabiiiii:)bidee burasssı çokk eğlencelliii ortaak bii yanımızzınnn olması çok güzell birr duyguuu.birbiirimizi hiççç tanımasak ve kan bağımızz olmasa bileee umarımm hep yazışırızzz:)
bacım olsun hepsinden olsun......
mutfakta ne varsa yiyorumm zatenn kılomm yeterince varr.valla söylee bol soğanlıı acılı menemenn ile basla aksama allah kerimmm.ben makarna yedimm dünn bol sarımsaklı yoğurluu salça veya kıyma sosu ileeeeeeeee.ayyyyyyyy bide patlıcan biber kızartmasıda domates sosu ileee....ne yapcam ben bu iştahlaaazatenn vardııı.şimdi tavandaaaa....
Kız Kuden80, sen listede yoksun, bilgilerini verdin de ben mi kaçırdım yoksa:26:
Ayrıca Çin takvimine bakmak hiç aklıma gelmemişti, du bi bakiim...
ayıp ettin şekerim , 31. sıradan aday gösterdim seni hamişliğe
( listeyi az soora yüklerim)
jakobi nerelerdesin yaa bayadır girmiyorsun merak ettim seni umarım bir sorun yoktur(( maybeBaby sen gördünmü hiç jakobi i
bugünkü belli oldumu sonucc.elifceydi sanırımmmm
bisyy sorcaamm ne listesiii..kan testınde varımm ama baskaa biseyyy bılmıyorumm liste anlamında:):81::81::81:
oohhh ne güzel tüm kızlar onlineeselam herkese
arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum, biraz ara vermiştim, bu topiğe girmiyordum çünkü olumsuz habeleri okudukça çok fazla üzülüyordum, okadar üzülüyorum psikolojim çok kötü oluyor , inşallah artık güzel haberler verirsiniz inşallah bizde sizinle mutlu oluruz, birbirimize çok dua edelim, bu arada ben bu bebek işini bırakıp hayata küsmeyi düşünüyorum çoğu zaman, bazen bu işi ticarete dönüştüren tüp bebek merkezlerinden ne hayır gelicek diyorum ,bu operasyonlar sonucunda onlar servetlerine servet katarken(hepsi için demiyorum) çoğu arkadaşımız parasız borçlu onlarca ilaç almış ruhen ve bedenen ve maddem bitap düşmüş halde bu operasyonlardan çıkıyor, ben 2 aydır gece gündüz merkez aradım her merkezle konuştuğumda biraz daha ümitsizliğe düştüm nedenmi, birincisi tlfda tüp bebek bölümüne aktardıklarında ondan sonra bazı sekreterler kraldan çok kralcılık yapıyor, mesela sanki doktorun beni tedavi ye kabul etmesi bile bir lütufmuş havasını veriyorlar, belkide bana öyle geldi bilemiyorum, başka bir hastanedede yine tüp bebek bölümüne cvp veren kadın okadar katı ve sert konuşuyorki sanki alacaklı ben bilmediğim şeyleri soruyorum doktora her vakit ulaşırmıyız vs tedaviyle ilgili sorular soruyorum bana sanki kızar gibi cvplar veriyordu, sanki beni doktoru göremezsin, bizim için bukadar önemli kutsal bir operasyon değil sıradan bir operasyon, gelirsen gel gelmezsen gelme gibi bir durum seziyorum, sıra doktorlara gelince doktorlar hastayı çekme yönünden daha iyiler yani biraz daha umut veriyorlar, ancak onlarında amaçlarından şüphe duyuyorum mesela görüştüğüm doktorlardan biri yeni yöntem çıkmış herkese yüzde yetmiş şans var bu yöntemin dedi eşimle çok umutlandık ama sonra devamlı para konusunu konuşması, elimize ayrıntılı bir ödeme planı tutuşturmaları bana itici geldi,görüştüğüm başka bir doktorda beni alçak gönüllü görünce herkese umutlu konuşan kadın(öyle duyum alıp aramıştım) bana çok umut vermedi bana neden çocuğunuz olmamışki bukadar zaman eşinde okadar sorun yok sorun sendeymiş gibi söylemlerde bulundu bende dedimki umut varmı bakıcaz dedi başka doktorlar en azından bu konuda biraz daha umut vaadediyordu, oyüzden arkadaşlar doktora gittiğiniz zaman kendinizi sessiz alçak gönüllü göstermeyin konuya hakim yapacakları tek yanlışta onlardan hakkınızı soracak biri olarak gösterin zaten öyleyizde yaşadığımız büyük sorun bizim dik duruşumuzu göstermeyebilir buda karşımızdakilerin bu saf gibi çok büyük bir yanılgıya düşmelerine neden olur .arkadaşlar onlar için çok hasta var rutin işler gibi görünüyor olabilir ama bizim iç,in bir doktor var bu ayrımı yapmaları ve kendilerini hasta yerine koymalıdırlar çünkü biz onlar için değil onlar bizim içi varlar
aynen oyle kudencım :) ılerde yenı topık acarız hazıranda temmuzda tup bebekle anne olacaklar dıye ayy ınsallah o gunlerıde goruruz
benımkid esanırım erkek faktörüü.spermm sorunduuu.baska ne yazacaktımm unutum.ankaradayımm.ankara tüp bebekk.transfer 12 sinde oldu.çarşamba kan vercemmmm
hoş bulduk arkadaşlar tek ortak noktamız bebek burda kimse birbirini tanımıyor ama burda olmak ve yazılanları okumak ortak hikayeler ortak sıkıntılar yanlız olmadığınızı hissettiriyor beni rahatlatıyo üstelik hiçkimse bunu sağlayamadı burdaki gibi iyiki bu forumu oluşturmuşlar gerçekten bende çok işe yarıyo
benimde hikayem aynı 8 yıllık bir evlilik erkek faktörü ve 2.denemem
inşaallah allah hepimizin yüzünü güldürecek listdeki kızların hepsinin sonucu pozitif olacak ve bayram bize gelecek
mrb kızlar bugün kimlerden güzel hamiş haberleri alacağız?
hoş bulduk arkadaşlar tek ortak noktamız bebek burda kimse birbirini tanımıyor ama burda olmak ve yazılanları okumak ortak hikayeler ortak sıkıntılar yanlız olmadığınızı hissettiriyor beni rahatlatıyo üstelik hiçkimse bunu sağlayamadı burdaki gibi iyiki bu forumu oluşturmuşlar gerçekten bende çok işe yarıyo
benimde hikayem aynı 8 yıllık bir evlilik erkek faktörü ve 2.denemem
inşaallah allah hepimizin yüzünü güldürecek listdeki kızların hepsinin sonucu pozitif olacak ve bayram bize gelecek
benımkid esanırım erkek faktörüü.spermm sorunduuu.baska ne yazacaktımm unutum.ankaradayımm.ankara tüp bebekk.transfer 12 sinde oldu.çarşamba kan vercemmmm
mrb kızlar bugün kimlerden güzel hamiş haberleri alacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?