2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallahhh.....vallahi şekerim eskiden 3 gündü demişti şimdi 5 gün bekliyoruz.3.günde 8 hücreye bölünüp 5.günde tek hücre oluyormuş.hatta embriyolog fotolarını çekmiş bize gösterdi başkalarınkini.tabi doktor ben hastalarıma vermeyi unutuyorum dedi...:))).işte bayan farkı biz erkekler bu kadar ince düşünemiyoruz felan demişti....düşünsene bizim veletlerin daha hücre halinin fotoğrafı olucak....:))))5. gün daha iimiş işte.benimki daha yumişler toplanmadan öle olucak dedi.doktoruma güveniyorum...

yok canım bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, Hbyiron'a ,ama yok , yatmış errrkendennn , bekle bekle ne hale geldim

uyunur mu bu halde, en iisi sahuru beklemek

evet o benim... senin erken dediğin şekercim 1 geliyordu ama...
nerde kaldınn....

Sorma canım yaa içim gidiyo komik olucak ama sanki üşüyolarmış gibi hissediyorum :26:nokta kadarlar ama hep aklımdalar

annelik işte şu halde bile insan düşünüyor...inşallahhh kucağını dolduracak bebişlerin...

allah kolaylık versin..zor sabolicim bu kadar yakın oturmak...ne kadar anlaşsanda illa bir yerde olmuyor olmuyor...sabır sabır ya sabır....

daisycim sen sıkma canını rabbim tutturduktan sonra tutturur taklada atsan bişiy farketmez..ama tabi sen takla filan atmaa.....

hoşgeldinnnnnn...bizim kollarımız çok geniş gönüllerimizz dahadaaa....tedaviniz hayırlı olsun..rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallahhh...

kuden yeni olduğum için sizleri tam bilmiyorum canım senn transferin oldu mu ve cinsiyete son adet tarihine göre baktın galiba değil mi??

bizim çookk güzel bir listemiz varr..herkezin bilgileri var orda zaten başka türlü takip çok zor olurdu.maybecimmm saolsun...

jakobi nerelerdesin yaa bayadır girmiyorsun merak ettim seni umarım bir sorun yoktur (( maybeBaby sen gördünmü hiç jakobi i

hakikaten nerdesin jakobicim...bizi bırakıp gitme sakın bir yere...burda olmamıza vesile olan sensin...

hoşgeldin..bu kadar olumsuz düşünme lütfen bu kadar insandan illaki pozitif sonuçlarını alanlar olucak ve onlar bizede negatif sonuç alan diğer arkadaşlara umut olucak inşalllahhhh...
herşeyde öle artık şu yaşam koşullarında insanlaar bu işi para kazanmak için yapıyor kimse ben sevaba gireyim diye yapmıyor...ama akıllı olmak lazım hakkını yedirmiceksin tabiki...ama illa ki var aralarında ii olan doktorlarda...mesela benim doktorum çokkk iiidirr...

vallahi al bende de o kadar aklımın bi kenarında hep varsınız...hemen evde olduğumda koşup açıyorum...iyi ki varsınız kızlar..bu yolda bana çok büyük desteksiniz...

bu arada kızlarım diyecektin heralde.....2 tane yumoşun yokmuydu göbüşte....

kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun

hilka allah yardıcın olsun...bizde böle negatif sonuçlara çok üzülüyoruz inan ama yapacak bişey yok işte...inşallah bi dahakine yüzünüzü güldürür rabbim....

alıcazzzz illaki alıcazzzz pozitifleride hemde bir çok onlar bizede umut olucak..bu kadar karamsar olma...başka topiklerde var tüp tedavisi olup hamile adayların paylaşım alanı onlar nasıl olduysa bizde hamile kalıcazzz...sonrada hamile topiği yapıcazz...:81:rabbim inşallahh bizimde yüzümüzü güldürecek....

arkadaslar benımde 15nde transfer oldu cumaya kısmetse kanda bakılacak yarın 8.gun baktırsammı dıye kendımı yıyorum:):84:

hadi bakalım hayırlısı olsun..allah yüzünü güldürür inşallahhh...cumayı bekle hem cuma daha güzel bir gün...az kalmış sabırr...

maybecim listeye eklemekle ii yapmışsın.(OPU)....:))))))))))))
ellerine sağlık...türk kahvesi ii giderdi....

ben yokummm listede fark ettin mii acaba:)

hilka Allah yardımcın olsun cnm üzlme desemde uzuleceksın umarım tez zamnda toparlanırsın ve ınsallah bıdahakı sefere pozıtıf sonuc alırsın.

elifceee???? senın sonuc ne olsu ıns pazıtıftır merakla beklıoruz seni

daisy3434 nette okuduğum kadarıyla hamileler ananas yememeliymiş kanı sulandırıp düşüğe sebep olabiliomuş canım Allah korusun bi araştır istersen yine de...

bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...

kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun

hilkacıım çok geçmiş olsun canım, nezaman aldın sonucunu?, sebep belirttiler mi niçin olmadığına dair? Pgt falan yapılıo mu? Umarım bir sonraki denemeniz son deneme olur canım, kendine ii bak, sakın yıpratma, henüz çok erken .

bennn listede yokummm haniii31 dimmmmmmmm:)
ben yokummm listede fark ettin mii acaba:)

tatlım ben 31e Wintersun ı eklediimi yazdım die hatırlıorum, karıştırmış olablrm, seni 33 e ekledim , ama topiğe yüklemeye fırsatım olmadı o an. Şimdi yüklüyorum. 33 te pek güzel bi sayı , şans getirsin sana canım...

arkadaslar benımde 15nde transfer oldu cumaya kısmetse kanda bakılacak yarın 8.gun baktırsammı dıye kendımı yıyorum:):84:
hayırlı olsun transferin , inşallah güzel haberler verirsin bizlere, dilersen bilgilerini paylaş ta, listemize ekliim...

yuuupppppiiiiiiiii....ayyyyy çokk sevindim yaa...vallahi artık pozitif duymaya herkezin ihtıyacı vardı...allahım tamamına erdirir inşallahhhhh...darısı diğer bekleyen arkadaşların ve benim başımaaaa olucak inşallahhhhh....çok güzelll bir haberrr eliffff maşallahhhh......

haydi kızlar halayaa...elif ve sonuç bekleyen arkadaşlar siz oturun...biz iki çevirelim....

Son düzenleme:
aynen öyle canım yaa inşallah herkese umut olurum herkesin keyfi yerine gelsin herkes pozitif sonuç alsın ve ülkenin nüfusunu patlatalım darısı herkesin başına

evet o benim... senin erken dediğin şekercim 1 geliyordu ama...
nerde kaldınn....

Slm Hbyiron cıım, nbr? Canım kusura bakma, zamanın geçtiiğini hiç farketmedim, ablamlar, yeğenlerim falan vardı, kalabalıktı ortalık. Seni çok bekletmedim inş.?

maybecim listeye eklemekle ii yapmışsın.(OPU)....:))))))))))))
ellerine sağlık...türk kahvesi ii giderdi....

ayy evet OPU, çok komik gelio bana bu kelime. söylerken dudakların aldığı hal, birisini öpesim gelio

türk kahvesine de bayılırım, hatta oruç oruç burnuma koktu bakk , ooohhhh

aaa tesadüfe bak, kardeşim babama neskafe yapmış ta onun kokusu gelmişşşş

çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin inşallah

hilka tatlım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum..gerçekten zor bir durum ama rabbim hayırlısını versin sen ümitsizliğe düşme...biraz dinlen hem bedenen hem ruhen hazır olduğunda yeniden denersin...çok geçmiş olsun canım...

heyyy yaşasın tebrikler çok sevindim gerçekten allah tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin pozitif sonuçlar aldıkça daha bi mutlu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…