Ben geldimm
nasılsıız kızlar..sayfalar nekadar ilerlemiş öylee.. hbyiron canım daha yumurtalar toplanmadan drun nasıl 5.gün embriyosu olacağına karar verdiki? biraz karışık bi cümle oldu ama şöyle anlatayım yumurtalar toplandıktan sonra ve embriyolar döllendikten sonra embriyolg karar veriyor 5.güne gidilsin mi yoksa 3.gün mü olsun yada 2.gün mü diye..Hayırlısı olsun hangi gün hayırlısıysa o gün konulsun ve bebiş olsun inşallahhhhhh
yok canım bir arkadaşa bakıp çıkacaktım, Hbyiron'a ,ama yok, yatmış errrkendennn , bekle bekle ne hale geldim
uyunur mu bu halde, en iisi sahuru beklemek
Sorma canım yaa içim gidiyo komik olucak ama sanki üşüyolarmış gibi hissediyorum :26:nokta kadarlar ama hep aklımdalar
Canım sıkkın biraz uyku tutmuyor ailevi meseleler canımı sıkıyor bazen kayınvaldemle alt üst oturuyoruz çok iyi anlaşırız aslında ama bazen oluyor işte böyle ufak tefek sorunlar..
karanlıkta uyuyamayanlardan mısını sende ..kıyamam
beklemek çok zor, beynimi meşgul etmeye çalışıyorum ama ne mümkün, hep tedirginim ya bi hata yaptımsa ya bişey olduysa.... tabi yapmam gerekenleri ihmal etmiyorum sabah 3 kayısı, 3 hurma, 1 yumurta, 1 bardak süt, akşamları da ananas ve kabak çekirdeği mutlaka. elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama çalışan insan olunca pek dikkat edemiyorum. evim 3. katta hergün in çık, 2 minibüs giderken 2 gelirken langur lungur... Allaha emanet artık, bundan sonrası onun takdiri. işte böyle canım.
bende katıldım kıslar arasına :)
topiğiniz pek bi eğlenceli duruyorbeni de alın beni deeeeeeeeeeeeee
bende şu an yumoş büyütme iğnlerimin 4. günündeyim biraz yorgun bi savaşçıyım 2 olumsuz aşılama ve 3 olumsuz tüpün üzerine umutlarımı kaybetmeden devam ediyorum bakalımbir gün bende:)
kuden yeni olduğum için sizleri tam bilmiyorum canım senn transferin oldu mu ve cinsiyete son adet tarihine göre baktın galiba değil mi??
jakobi nerelerdesin yaa bayadır girmiyorsun merak ettim seni umarım bir sorun yoktur(( maybeBaby sen gördünmü hiç jakobi i
arkadaşlar hepinize hayırlı günler diliyorum, biraz ara vermiştim, bu topiğe girmiyordum çünkü olumsuz habeleri okudukça çok fazla üzülüyordum, okadar üzülüyorum psikolojim çok kötü oluyor , inşallah artık güzel haberler verirsiniz inşallah bizde sizinle mutlu oluruz, birbirimize çok dua edelim, bu arada ben bu bebek işini bırakıp hayata küsmeyi düşünüyorum çoğu zaman, bazen bu işi ticarete dönüştüren tüp bebek merkezlerinden ne hayır gelicek diyorum ,bu operasyonlar sonucunda onlar servetlerine servet katarken(hepsi için demiyorum) çoğu arkadaşımız parasız borçlu onlarca ilaç almış ruhen ve bedenen ve maddem bitap düşmüş halde bu operasyonlardan çıkıyor, ben 2 aydır gece gündüz merkez aradım her merkezle konuştuğumda biraz daha ümitsizliğe düştüm nedenmi, birincisi tlfda tüp bebek bölümüne aktardıklarında ondan sonra bazı sekreterler kraldan çok kralcılık yapıyor, mesela sanki doktorun beni tedavi ye kabul etmesi bile bir lütufmuş havasını veriyorlar, belkide bana öyle geldi bilemiyorum, başka bir hastanedede yine tüp bebek bölümüne cvp veren kadın okadar katı ve sert konuşuyorki sanki alacaklı ben bilmediğim şeyleri soruyorum doktora her vakit ulaşırmıyız vs tedaviyle ilgili sorular soruyorum bana sanki kızar gibi cvplar veriyordu, sanki beni doktoru göremezsin, bizim için bukadar önemli kutsal bir operasyon değil sıradan bir operasyon, gelirsen gel gelmezsen gelme gibi bir durum seziyorum, sıra doktorlara gelince doktorlar hastayı çekme yönünden daha iyiler yani biraz daha umut veriyorlar, ancak onlarında amaçlarından şüphe duyuyorum mesela görüştüğüm doktorlardan biri yeni yöntem çıkmış herkese yüzde yetmiş şans var bu yöntemin dedi eşimle çok umutlandık ama sonra devamlı para konusunu konuşması, elimize ayrıntılı bir ödeme planı tutuşturmaları bana itici geldi,görüştüğüm başka bir doktorda beni alçak gönüllü görünce herkese umutlu konuşan kadın(öyle duyum alıp aramıştım) bana çok umut vermedi bana neden çocuğunuz olmamışki bukadar zaman eşinde okadar sorun yok sorun sendeymiş gibi söylemlerde bulundu bende dedimki umut varmı bakıcaz dedi başka doktorlar en azından bu konuda biraz daha umut vaadediyordu, oyüzden arkadaşlar doktora gittiğiniz zaman kendinizi sessiz alçak gönüllü göstermeyin konuya hakim yapacakları tek yanlışta onlardan hakkınızı soracak biri olarak gösterin zaten öyleyizde yaşadığımız büyük sorun bizim dik duruşumuzu göstermeyebilir buda karşımızdakilerin bu saf gibi çok büyük bir yanılgıya düşmelerine neden olur .arkadaşlar onlar için çok hasta var rutin işler gibi görünüyor olabilir ama bizim iç,in bir doktor var bu ayrımı yapmaları ve kendilerini hasta yerine koymalıdırlar çünkü biz onlar için değil onlar bizim içi varlar
bi ara bende bakmıştım benim de kız çıkmıştı:)))))
valla canım bende sabah erken gözümü açıp b.sayara koşuyorum bizim kızlardan haber varmı diye. görmesem de ailem gibi oldunuz. hepinzi öpyom kızlar.
kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun
kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor ama hala bir tane bile pozitif haberi alamadık. negatifleri duydukça çok üzülüyor ve doğal olarakta ümitsizliğe kapılıyorum.
cnm arkadaşım sonucuna çok üzüldüm rabbim önce sabrını sonrada tez zamanda dilediğini versin sana.
arkadaslar benımde 15nde transfer oldu cumaya kısmetse kanda bakılacak yarın 8.gun baktırsammı dıye kendımı yıyorum:):84:
Kız Kuden80, sen listede yoksun, bilgilerini verdin de ben mi kaçırdım yoksa:26:
Ayrıca Çin takvimine bakmak hiç aklıma gelmemişti, du bi bakiim...
ayıp ettin şekerim , 31. sıradan aday gösterdim seni hamişliğe
( listeyi az soora yüklerim)
beklemek çok zor, beynimi meşgul etmeye çalışıyorum ama ne mümkün, hep tedirginim ya bi hata yaptımsa ya bişey olduysa.... tabi yapmam gerekenleri ihmal etmiyorum sabah 3 kayısı, 3 hurma, 1 yumurta, 1 bardak süt, akşamları da ananas ve kabak çekirdeği mutlaka. elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama çalışan insan olunca pek dikkat edemiyorum. evim 3. katta hergün in çık, 2 minibüs giderken 2 gelirken langur lungur... Allaha emanet artık, bundan sonrası onun takdiri. işte böyle canım.
kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun
bennn listede yokummm haniii31 dimmmmmmmm:)
ben yokummm listede fark ettin mii acaba:)
hayırlı olsun transferin , inşallah güzel haberler verirsin bizlere, dilersen bilgilerini paylaş ta, listemize ekliim...arkadaslar benımde 15nde transfer oldu cumaya kısmetse kanda bakılacak yarın 8.gun baktırsammı dıye kendımı yıyorum:):84:
bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
evet o benim... senin erken dediğin şekercim 1 geliyordu ama...
nerde kaldınn....
maybecim listeye eklemekle ii yapmışsın.(OPU)....:))))))))))))
ellerine sağlık...türk kahvesi ii giderdi....
bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
aynen öyle canım yaa inşallah herkese umut olurum herkesin keyfi yerine gelsin herkes pozitif sonuç alsın ve ülkenin nüfusunu patlatalım darısı herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?