2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

eğer bizimmm ufaklık tutunursa..1 embryoo transfer edildii...benim ilk günüm 29 temmuz.adetin ikincii günü 30temmuz du.tedaviye basladıkk.şimdi benım kı tutnursaa bu ayınn 29 damı 1 ayklıkk olur.30 damıı..yada transfer günü olan 12 ağustor itibariyleee eylul 12 i miiii.....çok mu karısıkkk durummm:)

transfer gününden itibaren canım

cnm bebeğin eğerki sana tutunursa adetinin ilk gününden hesaplıyorsun 29 unda 1 aylık oluyor yani.

yok canım benim adet taraihinden itibaren yani 29 temmuz da sen hamiş kalmış oluyorsun ona göre hesap yapılıyor 9 ay 10 gün 29 temmuzdan itibaren hesaplanıyor

kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun

herseyinn hayırlısı tabııı.bu durumdaa bişeyy diyemiyorr nsaannn..ama herseyınn hayırlısı demek daha doğrusu ALLAH büyükk.demek bu ay kısmetinn değilmişşş.inşallaaahhh gelecek en kısa zamandaa anne olursunnn.

kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor ama hala bir tane bile pozitif haberi alamadık. negatifleri duydukça çok üzülüyor ve doğal olarakta ümitsizliğe kapılıyorum.

cnm arkadaşım sonucuna çok üzüldüm rabbim önce sabrını sonrada tez zamanda dilediğini versin sana.

evettt yaaaaaaaaa napcazzzz...umarımm bundann sonraaa iii haberler alırızzz .aslındaaa herseyy bellideee bizdee beklıyoruzzzzzzzz sonucuu ..kader diye biseyy varrr.elimizdenn gelenıı yapıyoruzzz gerisi ALLAH a kalmısss.bizi aşıyorr.........

öyle tabi.....
yaa ben zaten bu sefer daha başlarken ümitsiz başladığım için en ufak bi olumsuzluktan bile kötü etkileniyorum.

kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun

çok üzüldüm canım. gerçekten çok zor ama umudunu hiç kaybetme yinede olurmu.. olacak elbet bir gün.umarım çabuk toparlanırsın.

öyle tabi.....
yaa ben zaten bu sefer daha başlarken ümitsiz başladığım için en ufak bi olumsuzluktan bile kötü etkileniyorum.

kısmettt.tabiii.beklemek en zor şeyy değilmii?hayattaaa.ne yapalımm bı insanlar biz istiyoruzz diyorlarr bi b akıyosunn 2ay sonraa hamilee kalıyorlarr.bizdeee bir sürüü maddi skıkntııı bir sürü ilaççç bidee iğnlerrr çabasııı.düşecekler diyeeee aklımızz gidiyorr.eee buna çare yokkk bu yüzden beklemek zorundayızz.keşkeee hersey çok güzell olsa da herkess hamile kalbilsee ama oömuyorr hayatttt.bize bunları getiriyorr.ne yapalımmm elimizdekilere bakacağızz tekrar deneme ve dayanma gücümüz olsun kiii sonrası içinn zorlanmayalımmm.demek kısmett değilmişş.insan buununlaa avunuyorrr.hayırlıssıı değilmişşş.böylee düşünelimm lütfenn dediğimm gibiii. bizzzzzzzzzzz elimizden geleni yaptıkk ve çokkkkkk uğraştııkkk takdirrr bizee düşmüyorr o yüzdennn hayırlıssıııı

kızlar merhaba, birşey ögrenmek istiyorum, ben ssklıyım, ssk lı olunca tüp bebek için nekadar para ödeniyor ilaçlar dahil, yani cebimden ne kadar çıkacak, benim özel doktorum gazi üniversitesinde, doktora nekadar ve hastaneye nekadar ödüyoruz veya hastaneye para ödüyormuyuz.bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…