Tedavin hayırlı olsun canım, bebişlerimizin geldiği günden sonra bize her gün bayram olacak inş. Tedavi gördüğün merkezi , şu anki durumunu ve yaşını da belirtirsen , listeye ekliim...
Kudencim yaş kaçtı?
eğer bizimmm ufaklık tutunursa..1 embryoo transfer edildii...benim ilk günüm 29 temmuz.adetin ikincii günü 30temmuz du.tedaviye basladıkk.şimdi benım kı tutnursaa bu ayınn 29 damı 1 ayklıkk olur.30 damıı..yada transfer günü olan 12 ağustor itibariyleee eylul 12 i miiii.....çok mu karısıkkk durummm:)
eğer bizimmm ufaklık tutunursa..1 embryoo transfer edildii...benim ilk günüm 29 temmuz.adetin ikincii günü 30temmuz du.tedaviye basladıkk.şimdi benım kı tutnursaa bu ayınn 29 damı 1 ayklıkk olur.30 damıı..yada transfer günü olan 12 ağustor itibariyleee eylul 12 i miiii.....çok mu karısıkkk durummm:)
Tedavin hayırlı olsun canım, bebişlerimizin geldiği günden sonra bize her gün bayram olacak inş. Tedavi gördüğün merkezi , şu anki durumunu ve yaşını da belirtirsen , listeye ekliim...
yaş 34izmir kent hastanesi 2.denemem
sonuçta 24 ağustosda belli olacak
yaş 34izmir kent hastanesi 2.denemem
sonuçta 24 ağustosda belli olacak
thorbankkk.....arkadasımm transfer günü itibariylee dediği içinn şimdii aklım karışttıııı...bencede normall hamılelıklerdede adetinn il günü olarakk alınıyorrr.bizimkidee öle olmalıdırr diyeee düşünüyorumm ama:):90::90::90::90:
yok canım benim adet taraihinden itibaren yani 29 temmuz da sen hamiş kalmış oluyorsun ona göre hesap yapılıyor 9 ay 10 gün 29 temmuzdan itibaren hesaplanıyor[
iiiii ozamannn arefedee insallahhh 1ayy olacakkk yuppppppyyyyyyyy.tutarsaaa
kızlar topiğimiz çok hızlı ilerliyor ama hala bir tane bile pozitif haberi alamadık. negatifleri duydukça çok üzülüyor ve doğal olarakta ümitsizliğe kapılıyorum.
cnm arkadaşım sonucuna çok üzüldüm rabbim önce sabrını sonrada tez zamanda dilediğini versin sana.
evettt yaaaaaaaaa napcazzzz...umarımm bundann sonraaa iii haberler alırızzz .aslındaaa herseyy bellideee bizdee beklıyoruzzzzzzzz sonucuu ..kader diye biseyy varrr.elimizdenn gelenıı yapıyoruzzz gerisi ALLAH a kalmısss.bizi aşıyorr.........
kızlar sayfalar acayip ilerlemiş 12 gün girmedim nete maalesef benim sonuç negatif listeyi hazırlamışsınız .berbat bi durumdayım allah yardımcımız olsun
öyle tabi.....
yaa ben zaten bu sefer daha başlarken ümitsiz başladığım için en ufak bi olumsuzluktan bile kötü etkileniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?