2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Rabbim şükürler olsun, Elifcecim tebrik ederim canım , Allah tamamına erdirsin inşallahhh canım, gelişmelerden haberdar bizi mutlaka, öptüm seni şekerim

Listemizi hemmen yüklüyorum.

Buyrun...

BHCG sonucun kaçtı?
kaç olursa pozitif olyor acaba?
bilen vamı?

canım o her hastanenin referans değerine göre değişio ama sonuç kağıdında çıkıo maks 10a kadar negatif diolar ortalama olarak benim hcg değerim 374 çıktı canım bana yüksek gibi geldi ama dr normal olduğunu sööledi

elifce

allahıma çok şükür ama bu güzel haberi vermek için bizi bu kadar çok bekletmemeliydin öldük meraktan. çok çok çoooookkkk şükür yaaa sonunda topiğimizin bir anne adayı oldu. darısı bizeeeee

ii ya napiimm ...sen nasılsın maybecim..???
ilahi maybe gene güldürdün beni...hakket opu tuhaf geliyor banada...yanlız bu kelimeyi sölerken yanında yabancı olmasın dikkat...:))))

yok canım bekletmedin...bende anca geldim yolavaya gittik görümcemlerle iftar açmaya ordan gelmişiz bizde 12 felandı...bi koşu girdim...baktım kimseler yok...

aynen öyle canım yaa inşallah herkese umut olurum herkesin keyfi yerine gelsin herkes pozitif sonuç alsın ve ülkenin nüfusunu patlatalım darısı herkesin başına

amin canım inşallah, biz rabbimiz izin verirse , 3 çocuk istiyoruz

elifcim bi de kızımız olursa adını Elif koymayı düşünüyorus biliomusun?

kızlar bu arada kendimizle alakalı bilgi verelim mi kısada olsa hem biraz olsun birbirimizi tanırız...aslında ilk kilo aklıma geldi hamile kalırsak kaç kilo ile kalıcaz filan derken sonra dedim bunlarıda yazayım....:)))mesela kg boy saç rengi vs...ben başliyoruuummm...

58,5kg..buçuk yanlız...:)))sabah tartıldım öleydi...:)))
165cm
koyuuu fuşya kızıl bir saç rengi....:))
kestane gözlerim onuda ekliyim dedim....

ayyy evet yaaa bende 3 çocuk istiyorum hatta hep şöyle diyorum. bu sefer bi tane transfer edilecek ve tutacak 2 yaşına gelince tekrar bir tüp daha ee ondada iki tane transfer edilecek onlarda tutunacak ve toplam 3 bebişim olacak.
ne güzel olur ama dimi kızlarr

ok canım hemen yaziim, benim de en büyük derdim kilo şu an. Daha hamile kalmadan kilo alınca sinir oluorum. Ben de 1,62 boyunda 59 kilodayım. Aslında temmuz başında 57 idim, 53-54 e düşmeye çalışırken, tatilde ve oruçta almaya başladım. Nası versem şu kiloyu yaaa

Göz rengim kahverengi, saçlarım uzun dalgalı koyu kumral, boya değil. Kumral tenliyim.

Hamile kalınca kilo kontrolü nası olucak ya, sonra nasıl verices, kocalarımız beğenir dimi bizi o halimisle:26:

ben isteyince veriyorum kilo ama evlat sahibi olmadan hiç birşey yapasım gelmiyo. canım hiç diyet, spor yapmak falan istemiyo. 3 yıldır aynı kilomdayım ne alıyorum nede veriyor zaten eşimde kesinlikle vermemi istemiyor ee buda benim işime geliyor
boy :1.70
kilo :75
saç :açık kahve, düz(uzun)
göz :koyu kahve
ten :buğday

59 çok değil ki!bir iki daha versen daha ii olur tabi ama oda fazla değil yanii...
valla bende düşünüyorum hamile kalınca nasıl olucam diye ama dünyalar tatlısı evlatlarımız bize bunu unutturur eminim...hele hamile kalalım takma kafana eski formumuza dönerizz...beylerede gelince kusura bakmasınlarrr aaaa.....beyenmesinlerde bak noluyo kafalarını kırarız...
ben evleneli 2 yılı geçti.bir kilo aldım 69 ları gördüm yuvarlanıp gidiyordum.evlilik öncesinde ve sonrasında millet kilo verir ben aldım.işide bırakınca dedim dur ya napıyorsun bu ne hal..yaklaşık bir senedir yediklerime dikkat ediyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum.verdim 11 kilo...:)))yuppii yanii...

Elifce cnm,seni ve eşini tebrik ediyorum,hayırlısyla kucağınızada alın inşallah.Tek embriyomuydu,bir sürpriz olmasın,kaç yumoş oluşmuştu,biraz bilgi versene cnm.Benim yarın sabah OPUm var,çok korkuyorum ben yaaa,düşününce içime fenalıklar geliyor.Belki de abartıyorum,dua edin ne olur,herşey iyi gitsin kızlar....

yaşasınnnnnnnnnnn çok sevndim kızlarrrrrrr umudumz nihayet geldiiiiiii....

evet canım fazla değil, ideal kilomdayım, eşim de memnun ama ne kadar az kilodan başlarsam, hamilelikte ve sonrasında o kadar az kilo sorunu yaşarım die düşündüğümden biraz endişeleniyorum, yani bu ara oruçtan dolayı akşamları çok yiyorum, sahurda da ye yat, anında kilo almış gibi hissediyorum, moralim bozuluo.

sen de çok ii vermişsin, ben de senin verdiinin 3 te 1 ini versem çok ii olacakk.

Canım OPU n:) sorunsuz geçsin inşallah, bizi durumundan haberdar et, ok?

elifce inşallah hayırlsıyla kucağına alırsın. ayyyyyyyy çok güzel yaaaa. umut oldun hepimize negatif sonuçlar hepimizi hasta etmişti....

bu arada bende kendimden bahsedeyim. 1.70 boy, 62 kilo, buğday tenliyim, dalgalı kahverengi uzun saçlarım var, k.rengi gözlüyüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…