gözlerim doldu bu arada...ağladım ağlıcammm eliff....
bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
BHCG sonucun kaçtı?
kaç olursa pozitif olyor acaba?
bilen vamı?
bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
Slm Hbyiron cıım, nbr? Canım kusura bakma, zamanın geçtiiğini hiç farketmedim, ablamlar, yeğenlerim falan vardı, kalabalıktı ortalık. Seni çok bekletmedim inş.?
ayy evet OPU, çok komik gelio bana bu kelime. söylerken dudakların aldığı hal, birisini öpesim gelio
türk kahvesine de bayılırım, hatta oruç oruç burnuma koktu bakk , ooohhhh
aaa tesadüfe bak, kardeşim babama neskafe yapmış ta onun kokusu gelmişşşş
aynen öyle canım yaa inşallah herkese umut olurum herkesin keyfi yerine gelsin herkes pozitif sonuç alsın ve ülkenin nüfusunu patlatalım darısı herkesin başına
amin canım inşallah, biz rabbimiz izin verirse , 3 çocuk istiyoruz
elifcim bi de kızımız olursa adını Elif koymayı düşünüyorus biliomusun?
ben de 3 çocuk istiorum walla... hadi bakalım inşallah hayırlısıyla gelir elifimiz özlemle beklioruz bütün bebişleri...
kızlar bu arada kendimizle alakalı bilgi verelim mi kısada olsa hem biraz olsun birbirimizi tanırız...aslında ilk kilo aklıma geldi hamile kalırsak kaç kilo ile kalıcaz filan derken sonra dedim bunlarıda yazayım....:)))mesela kg boy saç rengi vs...ben başliyoruuummm...
58,5kg..buçuk yanlız...:)))sabah tartıldım öleydi...:)))
165cm
koyuuu fuşya kızıl bir saç rengi....:))
kestane gözlerim onuda ekliyim dedim....
ok canım hemen yaziim, benim de en büyük derdim kilo şu an. Daha hamile kalmadan kilo alınca sinir oluorum. Ben de 1,62 boyunda 59 kilodayım. Aslında temmuz başında 57 idim, 53-54 e düşmeye çalışırken, tatilde ve oruçta almaya başladım. Nası versem şu kiloyu yaaa
Göz rengim kahverengi, saçlarım uzun dalgalı koyu kumral, boya değil. Kumral tenliyim.
Hamile kalınca kilo kontrolü nası olucak ya, sonra nasıl verices, kocalarımız beğenir dimi bizi o halimisle:26:
59 çok değil ki!bir iki daha versen daha ii olur tabi ama oda fazla değil yanii...
valla bende düşünüyorum hamile kalınca nasıl olucam diye ama dünyalar tatlısı evlatlarımız bize bunu unutturur eminim...hele hamile kalalım takma kafana eski formumuza dönerizz...beylerede gelince kusura bakmasınlarrr aaaa.....beyenmesinlerde bak noluyo kafalarını kırarız...
ben evleneli 2 yılı geçti.bir kilo aldım 69 ları gördüm yuvarlanıp gidiyordum.evlilik öncesinde ve sonrasında millet kilo verir ben aldım.işide bırakınca dedim dur ya napıyorsun bu ne hal..yaklaşık bir senedir yediklerime dikkat ediyorum ekmeği azalttım bol su içiyorum.verdim 11 kilo...:)))yuppii yanii...
Elifce cnm,seni ve eşini tebrik ediyorum,hayırlısyla kucağınızada alın inşallah.Tek embriyomuydu,bir sürpriz olmasın,kaç yumoş oluşmuştu,biraz bilgi versene cnm.Benim yarın sabah OPUm var,çok korkuyorum ben yaaa,düşününce içime fenalıklar geliyor.Belki de abartıyorum,dua edin ne olur,herşey iyi gitsin kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?