2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ne belirtilerin oldu,benim ilk ikisinden farklı olarak bu sefer göğüslerim şişti ve agriyor o yüzden biraz ümitleniyorum bosuna mı bilmiyorum.bı de kaç embriyo transfer edildi sana

1 tane ..bell ve kasıkkk ağrısııı.göğüslerr.şiştiii.ama kanamam falan olmadııı.herkesınnn farklııı:87:

bu arada bende adet oldum perşembe günü başlıyoruz inşallah.ilk deneme olucak şimdiden bi heyecan bi korku çok karmaşık duygular içindeyim.bide hiç hastane yüzü görmedim (allahıma şükür).hastaneler beni ürkütüyo.napıcam bilmiyorum.birde doktorum benden e2 ile p4 tahlili yaptırıp gel dedi.e2 yi biliyorumda p4 nedir oda kandamı bakılıyor acaba bileniniz varmı?

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)

hbyiron
,nesirmak
,wish_
,baharkus
,nazarboncug
,maybeBaby+
,TUANAY
,garslan55
,Dorukonti
,kuden80
,wordstoxic
,Tiny
,mevzey

hayırlı olsun tedavin nesirmak...inşallah güzel sonuçlanır...aynı duygular hepimizde var...:)))
o dediğin tahlilleri ben bilmiyorum!!!

evet canım baya kalabalıktı hatırlasana , bir ara oturtacak sandalye bile bulamamıştık :76:

Kuden de pozitif canım ne büyük u/mutluluk bizlere de, hepimiz KUDENiz şimdi

hepimizinn testiii pozitiff olurdaaaaa ilk aydakıı bebişş gelişmelerınııı konusuruzzz.negatifff olan arkadaslarrr lütfennn üzülmeyiinnn.bizee yetişinnn bizimkilerle aralarında 1.2 ay olsuunnnn.vaz geçmeyınnn lütfeennn.bizimkilerr az büyük olurrr sizin ufaklıklardannnn...lütfennn ara vermyıınnnnnnnnnnnn

maşallah iisin canım, o kadarcık olabilir , inşallah fazla ağrı sızı olmadan atlatırsın sen de canım.

annemler başka bir ilde canım, evet insanın evi gibisi olamaz, nereye gitsem aklım evimde:97:, burnumda tütüyo derler ya. Ev kuşu muyum neyim

saol maybecim inşallah ...bende öle diyorum bu kadarcık olur..bide şu iğneler olmasa ne güzel olur.iğne yerine hap yutsak noolurrr...:86:

vallahi bende bir yere gittim mi öleyim.hemen evime dönesim gelir..kuşmuyuz bilmem ama...:)))evim evim güzel evimmmm.....

kızlar bişi sorcam transfer neden iptal olabiliyor?

1. Yumurtalar toplandıktan sonra hepsinin içi boş çıkarsa,

2. Verimli yumurtalara ve spermlere rağmen embrio oluşmazsa,

3. Özellikle Pcos lu bayanlarda OHSS(yumurtalıkların iğnlere aşırı tepki vermesiyle, yumurtalıklarda yumurta oluşumuna devam etmesi) sebebiyle, vücutta - özellikle karın bölgesinde , çok fazla su birikmesi ve sonucunda şişkinlik ve ağrı olursa...

bu sebeplerden olabilir diye düşünüyorum. Başka sebepler de olabilir, araştırmak lasım.

hımmm anladım teşekkür ederim...o zaman Allah korusun diyelim..

hadi bakalım olgun olgun yumoşlar olsun inşallah canım.

evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))

canım çok tebrik ederim çok güzel bir haber bu. allahım onu dan korusun inşalalh. hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin çok güzel gidiyoruz iki pozitifimiz olduuu:92::92::92::92::92::92:

süper ya sira sıra sonuna kadar burda olan olmayan herkezin pozitif olur inşallah yaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Yeni hamişimiz varmışşşşşşş kokusunu aldım koştum geldimmm kuden tebrik ederim canım

Son düzenleme:
ben de 1 eylulde sonuc alacagım ınsallah tum bekleyenlere mujdelı haberler dılegıyle Allah herseyın hayırlısını nasıb etsın...

kalbinn cok temizzzzzzzzzz :)

canım gerçekten içime doğmuş bugün hssettim valla taa buralardan hayırlı uğurlu olsun allah tamaına erdirsin sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim yaaa

inşallah bende yarın pozitif haberlerini verebilrim sırayı bozmayalım değilmi hazır herkes pozitif ilerlerken

birbirimizee uğurlu geldik galiba hadi bakalım hergün poiztif haberler istiyoruz inşaallah

ii geceler şekerler benim çoook uykum gelldiii

Rashel cim yarın heyecanla ve dualarla seni bekliyor olacağız canım, geç kalma , olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…