Ne belirtilerin oldu,benim ilk ikisinden farklı olarak bu sefer göğüslerim şişti ve agriyor o yüzden biraz ümitleniyorum bosuna mı bilmiyorum.bı de kaç embriyo transfer edildi sana
bu arada bende adet oldum perşembe günü başlıyoruz inşallah.ilk deneme olucak şimdiden bi heyecan bi korku çok karmaşık duygular içindeyim.bide hiç hastane yüzü görmedim (allahıma şükür).hastaneler beni ürkütüyo.napıcam bilmiyorum.birde doktorum benden e2 ile p4 tahlili yaptırıp gel dedi.e2 yi biliyorumda p4 nedir oda kandamı bakılıyor acaba bileniniz varmı?
evet canım baya kalabalıktı hatırlasana , bir ara oturtacak sandalye bile bulamamıştık :76:
Kuden de pozitif canım ne büyük u/mutluluk bizlere de, hepimiz KUDENiz şimdi
maybe önceki mesaja sonradan eklenmiştim ama tekrar yazıyorum:
bu arada ağrım tuvaletim gelince oluyor.eğilip kalkınca..ama ilk başlardaki gibi değil.alıştım sanırım.
annenler izmirde mi?insanın evi gibisi yok dimi?
maşallah iisin canım, o kadarcık olabilir , inşallah fazla ağrı sızı olmadan atlatırsın sen de canım.
annemler başka bir ilde canım, evet insanın evi gibisi olamaz, nereye gitsem aklım evimde:97:, burnumda tütüyo derler ya. Ev kuşu muyum neyim
kızlar bişi sorcam transfer neden iptal olabiliyor?
1. Yumurtalar toplandıktan sonra hepsinin içi boş çıkarsa,
2. Verimli yumurtalara ve spermlere rağmen embrio oluşmazsa,
3. Özellikle Pcos lu bayanlarda OHSS(yumurtalıkların iğnlere aşırı tepki vermesiyle, yumurtalıklarda yumurta oluşumuna devam etmesi) sebebiyle, vücutta - özellikle karın bölgesinde , çok fazla su birikmesi ve sonucunda şişkinlik ve ağrı olursa...
bu sebeplerden olabilir diye düşünüyorum. Başka sebepler de olabilir, araştırmak lasım.
Cok tebrikler... Hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayievettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))
ee kızlar ne var ne yok?nasılsınız?yeni gelişmeler var mı?
ben yarın doktora gidicem 4te randevum.yumoşlara bakacak.kıvama geldilerse opu'm bu hafta sonu sanırım.yarın haber veririm...endişe ve heyecan dorukta...
maybeeee.....:))....naber?
evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashelGÜN SAYIYORUZ
25 Ağustos perşembe: mine1987GÜN SAYIYORUZ
26 Ağustos cuma: daisy3434GÜN SAYIYORUZ
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiGÜN SAYIYORUZ
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
31 Ağustos çarşamba: hafiyeGÜN SAYIYORUZ
1 Eylül Perşembe : McloudGÜN SAYIYORUZ
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
kalbinn cok temizzzzzzzzzz :)
ii geceler şekerler benim çoook uykum gelldiii
Rashel cim yarın heyecanla ve dualarla seni bekliyor olacağız canım, geç kalma , olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?