Kızlar kusura bakmayın ben biraz acemiyim galiba,kimse yazmadı sanıyorum,bı de baktım ki bı sürü cevap var....inşallah hepimiz güzel haberler alırız...
bennnnnnn aslen bursalıyım ama bir yıldır rizede yasıyorummmmm....
ilk denemeyi pembe mavide yaptırmıştım.........:2::2::2::2::2:
tamam canım benimmm..
nasıl 3 embriyo canım bide kacıncı gündü transferin.....
bişeyyyy olmazzzmııışşşş......öle diyolar......
Bayağı 3embriyo 8hucreli.3.gün transferi cnm
evet senle böle bir konuşma yapmıştık fatma ama unutmuşummm...pembemavinin yanındayım bende hemşerim...:)))bursa art ta...memnun kalmadın mı pembe maviden???
Bayağı 3embriyo 8hucreli.3.gün transferi cnm
Herkese merhaba,ben de zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak için,benim test gunüm de 26 si,yani Kadir gecesi,inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.transferden sonra neler yaptınız,ben bayağı bı günlük hayatıma dondüm yavaş yavaş 6.günden sonra,sadece temizlik yapmıyorum,yoksa evden cikmasamiydim hiç,bisey olur mü cevap verin
Tebrik ederim ,darısı başımıza :)
Arkadaşlar unutmayalım ve pozitif sonuç alanlar özellikle gruptaki diğer arkadaşlar için dua etsin lütfen.
Sinerji yaratalım :)
yokkk memnun kalmamkdeğil ama tgransferde canım coook yanmıstı valla...ama
bu sefer öle sey olmadı.....
ama düşük oldu yinede....
hani yasakya 3 embriyo o acıdan dedim.....
Çok sagol inşallah senin de Burdaki herkesin de çok geçmeden bebekleri olur,kaç embriyo transfer etmişlerdi sana
cnm zaten iki embriyomuz olmuştu ikisinide koydular.iki negatif tedavi olduğu için ikisinide koyacağız dediler(bu 3.tedaviydi).emriyoların kaliteside çok iyiydi ama olmadı.şimdi resimleri kaldı onlara bakıyorum...
3.gün puregona başladım 150unite,kaçıncı gün dü tam hatırlamıyorum bir iğne daha eklendi yanına,o yumurtalar çatlamasın diyeymis,9.gün çatlatma iğnesini de olunca bitti iğneler,11.gunü yumurta toplama,14.gün de transfer oldu.Bülent hoca uzun protokolle beni olduruyodu valla,16yumurta toplandı,3tane 1.kalite 8hucreli transfer ettiler,7tane de dondurdular.inşallah olur da gerek kalmaz onlara.cuma belli olcak artik
kuden80 ve benim için son güne girdik sonunda 12 günlük bir süreç bitti inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur gönlüm pozitif olmasından yana hepimiz için anne olmayan isteyen herkes için
gerçekten zor bir süreç hem bedenen yıpratıyor hem madden o yüzden bizi en iyi anlayan yine biziz derdimiz ortak yaşamayan anlamıyor destek omaya çalışorlar yinede burdaki paylaşımlar tatmin edici olmuyor hergün artık kızlar bugün ne yazmış diy bilgisayarın başına oturuyorum sayfalar hızla ilerliyor maşallah
evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))
inşallah canım inşallah bu arada kuden80 hiç görünmedi bugün acaba dayanamayıp test yaptırmaya gitti bir gün öncesinden belki akşama güzel bir sürpriz yapar bize sonuç poztif diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?