2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bennnnnnn aslen bursalıyım ama bir yıldır rizede yasıyorummmmm....
ilk denemeyi pembe mavide yaptırmıştım.........:2::2::2::2::2:

bennnnnnn aslen bursalıyım ama bir yıldır rizede yasıyorummmmm....
ilk denemeyi pembe mavide yaptırmıştım.........:2::2::2::2::2:

evet senle böle bir konuşma yapmıştık fatma ama unutmuşummm...pembemavinin yanındayım bende hemşerim...:)))bursa art ta...memnun kalmadın mı pembe maviden???

evet senle böle bir konuşma yapmıştık fatma ama unutmuşummm...pembemavinin yanındayım bende hemşerim...:)))bursa art ta...memnun kalmadın mı pembe maviden???

yokkk memnun kalmamkdeğil ama tgransferde canım coook yanmıstı valla...ama
bu sefer öle sey olmadı.....
ama düşük oldu yinede....

Bayağı 3embriyo 8hucreli.3.gün transferi cnm

hani yasakya 3 embriyo o acıdan dedim.....

Merhabalar,
Ben transfer gunu ve takibeden 2 gun evde istirahat ettim. Ucuncu gun sokaklara saldim kendimi ve rutine
dondum. Sadece normalde gece 2-3:00 olan yatis saatimi one cekip oniki bir gibi yatmaya basladim.
Yemek de yaptim, gunluk rutin yatak toplama vs islerini de. Kendimi zorlamamaya dikkat ettim yalnizca.
Aslinda test tarihim bugun olmasina karsin dun dayanamayip yaptirdim ve sonucun pozitif oldugunu ogrendim.
Darisi insallah sizin de basiniza...
Hayirlisiyla mujdeli haberlerinizi bekliyoruz!
Sevgiler...

Tebrik ederim ,darısı başımıza :)
Arkadaşlar unutmayalım ve pozitif sonuç alanlar özellikle gruptaki diğer arkadaşlar için dua etsin lütfen.
Sinerji yaratalım :)

Cok tesekkurler...
Dualarim ve kalbim heyecanla sonucu bekleyen tum arkadaslarla birlikte...
Hayirlisiyla herkes bebegine kavusur umarim en kisa zamanda.
Sevgiler...:82:

yani sen aynı kişisin demek ki doktorla alakalı bişey..kiminin eli hafif derler ya onun gibi..
allah bunda yüzünü güldürsün inşallahh...

iyi akşamlar arkadaşlar listeye benide ekleyin 27 yaşındayım ist beyoğlundayım.polikistik over var bende 2 kere aşılama yapıldı inş şimdi tüp bebek istiyorum hakkımda hayırlısı olsun inş 6 eylülde fulya bahçeci klınığıne halit rıfat erden e ön görüşmeye gideceğim ama hala başka merkezde arıyorrum...k.i.b.görüşmek üzere :)

iyi akşamlar arkadaşlar listeye benide ekleyin 4 yllık evli 27 yaşındayım ist beyoğlundayım.polikistik over var bende 2 kere aşılama yapıldı inş şimdi tüp bebek istiyorum hakkımda hayırlısı olsun inş 6 eylülde fulya bahçeci klınığıne halit rıfat erden e ön görüşmeye gideceğim ama hala başka merkezde arıyorrum...k.i.b.görüşmek üzere :)

Çok sagol inşallah senin de Burdaki herkesin de çok geçmeden bebekleri olur,kaç embriyo transfer etmişlerdi sana

cnm zaten iki embriyomuz olmuştu ikisinide koydular.iki negatif tedavi olduğu için ikisinide koyacağız dediler(bu 3.tedaviydi).emriyoların kaliteside çok iyiydi ama olmadı.şimdi resimleri kaldı onlara bakıyorum...

cnm zaten iki embriyomuz olmuştu ikisinide koydular.iki negatif tedavi olduğu için ikisinide koyacağız dediler(bu 3.tedaviydi).emriyoların kaliteside çok iyiydi ama olmadı.şimdi resimleri kaldı onlara bakıyorum...

Benim de 3.tedavi,sıkma canını diyeceğim ama mümkün değil ben de biliyorum,inşallah Allah en kısa zamanda hepimizi muradına erdirir.

33yasindayim,3.deneme,sanırım hoca torpil yaptı bana,embriyo sayısı çoktu ziyan etmek istemedi.bir de özel olduğu için yani raporlu olmadığım için kayıtlarda Gorunmuyodur belki de.benim duydugum kadarıyla cogu merkezde yapıyorlar bunu arkadaslar.

33yasindayim,3.deneme,sanırım hoca torpil yaptı bana,embriyo sayısı çoktu ziyan etmek istemedi.bir de özel olduğu için yani raporlu olmadığım için kayıtlarda Gorunmuyodur belki de.benim duydugum kadarıyla cogu merkezde yapıyorlar bunu arkadaslar.

hımmm anladım canım tamam benimkide kısa protokol yarın gideceğim bakalım ne olacak hakkımızda hayırlısı..

ee kızlar ne var ne yok?nasılsınız?yeni gelişmeler var mı?
ben yarın doktora gidicem 4te randevum.yumoşlara bakacak.kıvama geldilerse opu'm bu hafta sonu sanırım.yarın haber veririm...endişe ve heyecan dorukta...
maybeeee.....:))....naber?

evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…