ee kızlar ne var ne yok?nasılsınız?yeni gelişmeler var mı?
ben yarın doktora gidicem 4te randevum.yumoşlara bakacak.kıvama geldilerse opu'm bu hafta sonu sanırım.yarın haber veririm...endişe ve heyecan dorukta...
maybeeee.....:))....naber?
arkadaşlar tutunma kanaması yaşıyan oldu mu transferden sonra, kuden80 ve rashel sizde oldumu?
evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))
Kudencim seni ve eşini tebrik ederim cnm,hayırlı uğurlu olsun bebişinizDarısı hepimizin başına
evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))
Kalbini ferah tut lutfen...bence tutunma kanamasi icin az erken gibi
selam hbycim, iyiyim şükür... annemlerdeydik bayadır, evime döndüm yine...
bir kaç saat ayrı kaldım dükkandan ( topiğimizden yani) bi sürü kişi girmiş çıkmış... kaçırdım , burda olsam kayıtlarını alırdım hemencecik, sen Wish arkadaşımızın kaydını almışsın sağolasın.
Yumoşların gelişmiştir baya, ağrın var mı kasıklarında, inş en kısa zamanda OPUn ve TRANSFERin hayırlısıyla olur canım, ve senin de günlerini sayarız heyecanla ve dualarla
Yeni gelen arkadaşlara tedavilerinin hayırlı olmasını diliyorum. Listemize kayıtlar devam ediyor, dileyen bilgilerini paylaşsın da ekliyelim...
insalllahhhhhhhhhhh ALLAHIMMM herkeseeee versiinnnnnnnnn:)
ayyy canım benim ne güzel bi haberakşam akşam , bu gece keyifle uyurus artık, dur hemen güncelliim ve yükleyim listelerimizi
Allah tamamına erdirsin tatlım, gelişmelerini yaz bize mutlaka olur mu?
kuden80 gözün aydın canım darısı başımıza inşallah...
yupppppiiiiiiiiiiii...yaşasınnnn....çok sevindim kuden...hayırlısı ile allah kucağınada almayı nasip etsin...ne güzel bir haberrrr......darısı başımızaaa....
napıyoruzzz....
aminn hepimizin inşallah pozitif sonuçlar alırız...sen bugün görmüşsündür bir kalabalık bir kalabalıktı maşallahh.....kuden de pozitifmiş...
Tebrik ederim kuden,darısı basıma inşallah...
kesinlikle canım. Sende strese sokma olurmu kendini yarın sen ve kuden80 güzel haber verceksiniz inşallah olurmu? üzmeyin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?