2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kudencim seni ve eşini tebrik ederim cnm,hayırlı uğurlu olsun bebişinizDarısı hepimizin başına

Kudencim,kaç yumoşun olmuştu,kaçı döllendi,kaçını gün embriyosuydu tatlım,azıcık bilgi versene bize

selam hby cim, iyiyim şükür... annemlerdeydik bayadır, evime döndüm yine...

bir kaç saat ayrı kaldım dükkandan ( topiğimizden yani) bi sürü kişi girmiş çıkmış... kaçırdım , burda olsam kayıtlarını alırdım hemencecik, sen Wish arkadaşımızın kaydını almışsın sağolasın.

Yumoşların gelişmiştir baya, ağrın var mı kasıklarında, inş en kısa zamanda OPUn ve TRANSFERin hayırlısıyla olur canım, ve senin de günlerini sayarız heyecanla ve dualarla

Yeni gelen arkadaşlara tedavilerinin hayırlı olmasını diliyorum. Listemize kayıtlar devam ediyor, dileyen bilgilerini paylaşsın da ekliyelim...

arkadaşlar tutunma kanaması yaşıyan oldu mu transferden sonra, kuden80 ve rashel sizde oldumu?

hayırr canımmm.olmadıı:normall bel kasıkk ağrılarıı olduuu.gögüsler şiştiii..bence cok moralınızı bozmayınnn.ben içimden pozitif olacagını biliyodumm.her ne kaadr persembe yıne baksaktaaa.ben kendımı hiç sakınmadımm inanınn.aksammm yürüşlerr yaptımm.yiğenım var 7 kg onu aldımm kucağımaaa.yanıı öyleeee hassas olmayınn olacaksa inanın oluyoooo derimmm:)

evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))

yupppppiiiiiiiiiiii...yaşasınnnn....çok sevindim kuden...hayırlısı ile allah kucağınada almayı nasip etsin...ne güzel bir haberrrr......darısı başımızaaa....

napıyoruzzz....

evettttttttttttttt dayanamadımmm ve baktırdımmm 248............dr um hamilesin dediii.ama persembe tekrar kan vercemmm..darısı herkese:)))))

ayyy canım benim ne güzel bi haber akşam akşam, bu gece keyifle uyurus artık, dur hemen güncelliim ve yükleyim listelerimizi

Allah tamamına erdirsin tatlım, gelişmelerini yaz bize mutlaka olur mu?

aminn hepimizin inşallah... pozitif sonuçlar alırız...sen bugün görmüşsündür bir kalabalık bir kalabalıktı maşallahh.....kuden de pozitifmiş...

bu arada ağrım tuvaletim gelince oluyor.eğilip kalkınca..ama ilk başlardaki gibi değil.alıştım sanırım.

izmirde mi annenlerde?insanın evi gibisi yok dimi?

Son düzenleme:
yupppppiiiiiiiiiiii...yaşasınnnn....çok sevindim kuden...hayırlısı ile allah kucağınada almayı nasip etsin...ne güzel bir haberrrr......darısı başımızaaa....

napıyoruzzz....

hep birlikteee ..yaaaa okadarr kişi:90::90: varkııı inanınn ben yetisemiyorumm hızınıza:)

aminn hepimizin inşallah pozitif sonuçlar alırız...sen bugün görmüşsündür bir kalabalık bir kalabalıktı maşallahh.....kuden de pozitifmiş...

evet canım baya kalabalıktı hatırlasana , bir ara oturtacak sandalye bile bulamamıştık :76:

Kuden de pozitif canım ne büyük u/mutluluk bizlere de, hepimiz KUDENiz şimdi

kesinlikle canım. Sende strese sokma olurmu kendini yarın sen ve kuden80 güzel haber verceksiniz inşallah olurmu? üzmeyin bizi

ben dünnn idrar da negatiftiii.çok çokk az bellıydııı.ben anlamadımmm bıleee o derece.ama kanda çıktııı.lütfennnnnnn moralınızııı bozmayınnnn..bebiş vazgeçmesiinnnnnnn sizdennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kudencim tebrik ederim Allah bir avazda kurtarıp kucağına almayıda nasip etsin.burdan pozitifleri okuyunca çok seviniyorum ben yaa,dahada umutlanıyorum.darısı hepimizin başına olsun inşallah..

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel GÜN SAYIYORUZ

25 Ağustos perşembe: mine1987 GÜN SAYIYORUZ

26 Ağustos cuma: daisy3434 GÜN SAYIYORUZ

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybe önceki mesaja sonradan eklenmiştim ama tekrar yazıyorum:

bu arada ağrım tuvaletim gelince oluyor.eğilip kalkınca..ama ilk başlardaki gibi değil.alıştım sanırım.

annenler izmirde mi?insanın evi gibisi yok dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…